Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Weblap letöltése
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Internetes programok > Letöltésvezérlők
ssymon
Ismeri valaki a webcopier-t vagy a WinWSD-t?

Nem akarnak normálisan működni. A WinWSD-vel meg egyáltalán nem sikerül letölteni weblapot, mindig azt írja ki egy ablakban, hogy: .....Tuti nem lesz ott semmi! és megáll, kész idegfeszítő!

Segítsetek, köszi!

root_kiskacsa
Egyszerűbb, ha egy oldalt akarsz letölteni akkor megnyomod a CTRL+S/oldal mentése/ gombot(FireFox). Ez tökéletes módszer, és nem kell mindenféle programmal szenvedni, hogy sikerüljön. Nekem bevállt, habár nem sokat használom. Internet Explorerben is meg lehet csinálni: Fájl -> Mentés Másként. Remélem segítettem, ha késve is... biggrin.gif
Üdv
paprix
Kitűnő program a HTTrack Website Copier program is, amivel az oldalon kívül akár az ott levő összes hivatkozást is letölti, összefűzi és később offline módban átnézheted. De beállítható az is hogy mit NE töltsön le (kép, flash, video...).
Ja és ingyenes!! smile.gif - és magyarul is tud
www.httrack.com
Scorpion Spyke
Én egyszerűen nem értek ehhez a HTTRACK-hoz, vagy én vagyok a hülye, vagy ennyire bonyolult a dolog. blink.gif
Ha letöltök egy weblapot, akkor az nem lesz jó, csak azt irja ki, hogy Page has been moved, meg van egy Click Here felirat és automatikusan arra kattintgat a böngésző, és bejön ugyanaz az oldal. blink.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.