Köszönöm a dicséreteket és az észrevételeket, igyekszem majd hogy még jobbak legyenek a rajzaim...
@Atys: igen még léteznek azok a típusú diákok.... csak félévkor meg is buknak ahogy kell...
Kezdő gépésztanoncként még sajnos nem tudom mi mit jelent rajta, de tanulgatok, és majd rájövök dolgokra.

A feladat most csak annyi volt, hogy másoljuk le az adott feladatot, csak az ott szereplő adatokkal.
A szabványbetű írása nem az erős oldalam, talán azért is mert nem lehetett sablonnal csinálni, hanem szabadkézzel kellett elkészíteni. Ha még hozzáteszem azt is, hogy életembe nem csináltam ilyet, és sosem volt szép kézírásom, akkor a nehézségi fok maximumra emelkedik. Viszont érdekes módon amióta végigírtam egy A4-es oldalt különböző méretű betűkkel, sokat javult a kézírásom

. Apropo @BáGyu: nekünk azt mondták előadáson és a gyakorlaton is, hogy ma már nem használják a dőlt betűt, hanem minden egyenes. (a maszatolásra figyelek majd

; az anygminőség nem tudom milyet jelent... majd utánanézek valahol

)
Az a "vicces" hogy ugyanezt AutoCAD-ben nagyjából egy óra alatt csináltam meg tokkal vonóval.... 'no comment'