Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Kézimunka
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2
Egerb
Köszönöm szépen! smile.gif

Itt van még néhány kedvenc rajzom:

Zsáklak konyhája (Gyűrűk Ura) - Bilbót még be kell fejeznem.

Holt.

A falum, Ete látképe a templomtoronyból.

Vizsla kutya.

cool.gif
warynski
Nagyon ügyesen rajzolsz! Nem mondták még, hogy tehetséges vagy?
Babó22
Óóóó, de szép. Tehetséges vagy. Csak így tovább. Habár én fafaragással foglalkozok. Csak mivel ennyire hideg idő van, nem szeretek faragni. De tavasszal...
Azért felteszek egy párat a munáimból.

IPB kép
Lakhelyem (Hajdúdorog) címere http://www.kepfeltoltes.hu

IPB kép
Falikép http://www.kepfeltoltes.hu
Frikker Dániel
Te is tehetséges vagy Babó22! clap_01.gif yes.gif

Ciao
Shia-ko
Szétszedtem, mert ott nem volt helye. ani_wink.gif
Egerb
Angol órán alkottam. tongue.gif (a füzetlapot kell nézni)
manguszta
A füzetlaptól balra lévő tetszik igazán.
Sanzi
Egerb, nincs valami weboldal ahol meg lehet nézni az összes munkádat? Nagyon jók...
Sebi
Gratulálok Egerb nagyon szépen rajzolsz. clap_01.gif

Igaza van Sanzinak, feltehetnéd a képeidet valahova. bulb.gif
Adani
Csatlakozom, tényleg jók.
Egerb
Holnap csinálok egy weblapot. Addig is itt a legújabb. (Saruman zászlaja -Gyűrűk Ura- )
Benoc
Nagyon szépen rajzolsz, és babó is nagyon szépen farag! Csinálhatnátok a képeknek egy weboldalt szerintem is
Bencce
Gratu nektek! ani_wink.gif
Én is szeretek néha rajzolni meg iyenek, csak kár, hogy abszlu nem tudok. De ha kedvem van akkor órákig el tudok szórakozni egy jó rossz képpel smile.gif
Egerb
Atys műve felébresztette bennem a vágyat, hogy alkossak egy kockát... gyufából. biggrin.gif
A mű ragasztás nélkül készült kb. 3 óra alatt. (Ebben benne van az a fél óra, amíg a szekrényre került.) tongue.gif
Sajnos eléggé instabil, bármikor szét tud esni. roll.gif

Képek róla:

Kocka 1
Kocka 2
Kocka 3
Kocka 4
Sebi
Gratulálok Egerb, nagyon ügyes vagy. thumbsup.gif
Egerb
Köszönöm. biggrin.gif
Sanzi
Öregem Egerb... Minden tiszteletem a tied!
Egerb
Mégegyszer kösz. smile.gif Meg akarok próbálkozni valami épülettel is. Például nagyon megtetszett Atys Eiffel-tornya.
Egerb
Nah, a gyufa építmény egyenlőre mellőzve van, elkezdtem festeni a húgom szobáját. cool.gif
Nincs falfestékem, ezért temperával dolgozok, de a vártnál jobb lett. Szépen megmarad, nem jön le. ani_wink.gif

Kép 1

Kép 2

question.gif Vélemények?
Frikker Dániel
Szép!

Te nagy tehetség vagy....Meddig dolgozol egy rajzon(pl. a vizsla) question.gif hmm.gif

Ciao
Sebi
Nekem tetszik. thumbsup.gif
Sanzi
Tényleg jó. ani_wink.gif
A weblappal ugye lesz valami? biggrin.gif
Egerb
Egy rajzon kb. 2-3 órát szoktam dolgozni.
Igen, majd lesz weblap, majd... talán a szünetben... roll.gif
Babó22
Egy korábban elkészített munkáim: CD-tartó, kopjafa és egy sulykolófa.

IPB kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Egerb
Gyönyörű, gratulálok! clap_01.gif
(Gondolom te faragtad és esztergáltad.)
Babó22
Igen, ahogy mondtad.Köszönöm a gratulálást. De nézegettem a te képeidet is, Egerb. Nagyon nagyon ügyes vagy. Szép dolgokat rajzolsz. Gartula clap_01.gif
cereal180
Milyen fát használsz?
Babó22
Általában keményfákat. Például tölgyfa, vadkörtefa stb.
Néha kicsit puhábbakkal szoktam. Például a hársfa. Fenyőkfák nem igazán jók. Kivétel, ha tálat akarok elkészíteni

IDÉZET(Sanzi @ 2006. March 25., Sat 16:11) *

Egerb, nincs valami weboldal ahol meg lehet nézni az összes munkádat? Nagyon jók...

Ha lesz majd egy kis időm, lefotózok egy pár darabot, és készítek egy honlapot a faragásaimról.
Sebi
Várjuk. ani_wink.gif
Egerb
A húgum szobájának a fala. cool.gif
cereal180
Szép lett thumbsup.gif Temperával csináltad question.gif
Egerb
Köszönöm!
Igen, temperával. Valamennyit felkentem, aztán vizes ecsettel kentem el.
eremit
@Egerb

Ügyes vagy, remélem, a húgodnak is tetszik! smile.gif
Adani
Gratulálok, nagyon szép. Nálunk tesóm a kazánház falán ténykedett, majd arról is teszek be egyszer képet, bár az nem annyira művészi alkotás inkább poén.
Egerb
IDÉZET(eremit @ 2006. April 18., Tue 4:56) *

... remélem, a húgodnak is tetszik! smile.gif

Ugye ezt nem komolyan kérdezed? roll.gif
Atys
IDÉZET(Egerb @ 2006. March 29., Wed 17:10) *

Atys műve felébresztette bennem a vágyat, hogy alkossak egy kockát... gyufából. biggrin.gif
A mű ragasztás nélkül készült kb. 3 óra alatt. (Ebben benne van az a fél óra, amíg a szekrényre került.) tongue.gif
Sajnos eléggé instabil, bármikor szét tud esni. roll.gif

Képek róla:

Kocka 1
Kocka 2
Kocka 3
Kocka 4

Nem is tudtam, hogy vane ez a topik! Megnéztem a kockádat! Ügyes vagy! A rajzaid is nagyon jók! Én is kifestettem a gyerek szobáját, majd teszek ki képeket. Én tömény szinezőpasztát használtam! Nagyon szuper egyáltalán nem nehéz vele dolgozni, szépen lehet a szineket keverni! A rajzok micimackóról szólnak.
Egy kicsit az önreklám: A fent említett mű megtekinthető: Eiffel honlapon
Egerb
Rajzoltam egy fát.
Adani
Gratulálok, szép lett.
Garono
Nagyon jó! Nagyon jó! ani_wink.gif biggrin.gif ani_wink.gif
Babó22
Nagyon jó lett.
Sebi
Nagyon szép lett Egerb. ani_wink.gif
Atys
Hi! Még régebben (4 éve) kifestettem a gyerek szobáját. Most már azon gondolkozunk, hogy eltüntetjük, de sajnáljuk.
Meg lehet nézni:
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6
ProFiler
Nagyon jó lett! Tényleg kár érte, csak hát gondolom a gyerkőc is kinövi egyszer.

Ciao.
Egerb
Nahát! Nagyon szép! Gratulálok! clap_01.gif
Babó22
Nagyon jó lett. Gartulálok.
Atys
IDÉZET(ProFiler @ 2006. May 17., Wed 19:37) *
Nagyon jó lett! Tényleg kár érte, csak hát gondolom a gyerkőc is kinövi egyszer.

Köszönöm a dícsérő szavakat mindenkinek! Hát igen már nem ezek érdeklik a gyereket, hanem a markoló, traktor, és most nagy sláger a vonat. Állandóan TSR2006-al akar játszani, de csak heti két alkalmat kapott. Kicsi még... ne játsszon annyit mint az apja... twisted.gif
ProFiler
Gépet neki! bulb.gif ani_wink.gif

OFF:
Ms Train Simulator 2006? Milyen? Sokat javult a régebbihez képest?

Ciao.
Atys
laughing.gif Gépet majd kap sajátot pár év múlva.

OFF:
Nem láttam az előző részeket, ezt is csak a gyerek kedvéért raktam fel. Ami szembetűnik, hogy rettentő lassan rakja ki a grafikát (először csupasz táj, majd házak, fák, sínek, mozdonyfüst! (ez már rég füstöl alatta meg a mozdony üres helye!!), és csak a legvégén a vonat). Utána már elég gyors, bár néha szaggat. (konfig: Athlon64 3000+, 1GB DDR400, X800GTO 256MB) Összegezve: nem tetszik.
ProFiler
Kár, pedig azt hittem, valami jót alkotnak. sad.gif

Ciao.
BáGyu
atys
Ha gyerek lennék én is ilyen szobát szeretnék, nagyon jó az összhatás!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.