ProFiler
2006. augusztus 5. 20:42
Biztos vagyok benne, hogy Schumi dobogós lesz. Hihetetlenül jót autózott, remélem könnyen otthagyja a mezőnyt. Ha a boxtaktikát sikerül máshogy variálni, mint a többiek, akkor szabad utat kaphat. De ezen törje csak a fejét Brown.
Ciao.
Kovács Gyula (MiniDisc)
2006. augusztus 6. 7:21
Most erre mit lehet mondani? Kívánom neki, hogy alaposan szívja meg! Ne essen ki: Végezzen az utolsó helyen.
Kiskalóz
2006. augusztus 6. 7:44
Én igazságosnak tartom mind a 2 pilóta büntetését.
Sumiról meg csak annyit, hogy az előző nagydíjon, miatta nem küldték be a SC-t amikor Vilneuve kicsúszott.
Német nagydíjon 100ezer Hans előtt 30mp-es Sumi vezetésnél, kizárt h beküldik a SC-t.
Kovács Gyula (MiniDisc)
2006. augusztus 6. 8:06
Miért kellett volna beküldeni a SC-t?

Minden baromságért beküldeni felesleges. Kezd már túlságosan "elgyávulni" a Forma 1 ...
Viszont úgy néz ki, esős (legalábbis vizes) verseny lesz.

Schumacher így simán győzhet!
Kiskalóz
2006. augusztus 6. 8:23
MD:
Elég rossz helyen csúszott ki Vill. Ráadásul a pályától 5 méterre, ment az a zőld traktor, ami elszálította.
Azéé arra kiváncsi lettem volna, ha valaki kicsúszik, és belerongyol a traktorba, akkor mit mondtak volna.
A mostani verseny tényleg kuriózum lesz

Mo-n még nem volt esős verseny.
Kovács Gyula (MiniDisc)
2006. augusztus 6. 8:26
Briatore irígy? Úgy látszik felejt, nem emlékszik az alig egy hónappal ezelötti hajlékony szárny ügyre ... Nem utolsó sorban, ha valaki "köp", akkor az a Honda. Nekik van az ellenfelek figyelésére külön brigádjuk, legalábbis nagyon olybá tűnik, mert állandóan a másik autóit figyelik.
Minazonáltal ez a "megmondalak" játék igen gyerekes, ráadásul a Renaulttól veszélyes is.
Hadd elmlékeztessek, hogy Ide-t azért zárták ki, mert veszélyeztette a többieket. Kérdem én Alonso mit csinál?
IDÉZET(Kiskalóz @ 2006. August 06., Sun 9:23)

Azéé arra kiváncsi lettem volna, ha valaki kicsúszik, és belerongyol a traktorba, akkor mit mondtak volna.
Mire a SC körbeért volna, már ott sem volt Villeneuve autója ...
Kiskalóz
2006. augusztus 6. 8:31
NA azzé én ezzel nem értek egyet.
Kovács Gyula (MiniDisc)
2006. augusztus 6. 8:37
Lehet, de igaz.
riddick
2006. augusztus 6. 10:00
IDÉZET(Kovács Gyula (MiniDisc) @ 2006. August 05., Sat 17:50)

Ez itt off, de F5-öt nyomd meg kétszer-háromszor.

Jee sikerült

, köszi

.
IDÉZET(Kovács Gyula (MiniDisc) @ 2006. August 06., Sun 8:21)

Most erre mit lehet mondani? Kívánom neki, hogy alaposan szívja meg! Ne essen ki: Végezzen az utolsó helyen.

Csatlakozom

Alonso...

.
Kovács Gyula (MiniDisc)
2006. augusztus 6. 10:13
Eddig esős verseny van kilátásban.
Adani
2006. augusztus 6. 11:36
Végre, már régen volt olyan.
Az SC beküldésésről meg egyezik MD-vel a véleményem. Manapság már valóban minden hülyeségért bemegy, főleg Monacoban, a régi futamokat elnézve meg szinte alig látni SC-t ( pl: volt olyan, hogy Monacoban több autó is egymásnak ment, de nem volt SC, daruk voltak a pálya szélén és mire körbeért a mezőny kiszedték az összes autót. Sőt emlékszem egyo lyan Monzai versenyre, talán 2003-ban vagy 2004-ben, mikor egy leállt autó volt a pálya szélén mellette 350 körül mentek el a többiek, és a pályabírók ott ugráltak mellette, majd kiszedték. Akkor mondjuk tényleg nem ártott volna egy SC, de hát ugye Monzában Ferrari vezet csak nem küldik be. Amire még emlékszem az 2000 Német GP. Ott beküldték mikor bement egy néző a pályára, pedig kb. 20 mp alatt kiszedték, és nem a pálya közepén szaladgált ( mint a szoknyás ember Angliában), hanem a szélén mászkált, szerintem elég lett volna egy sárga zászló azon a részen.
ProFiler
2006. augusztus 6. 12:01
IDÉZET(Kovács Gyula (MiniDisc) @ 2006. August 06., Sun 11:13)

Eddig esős verseny van kilátásban.

Sajnos nem úgy néz ki. Erősen kisütött nálunk a Nap.
Alonsohoz nincs mit mondani. Nagy a pofája, de úgysem tud úgy vezetni.
Ciao.
Kovács Gyula (MiniDisc)
2006. augusztus 6. 12:03
Az hogy Sopronban kisütött a nap, az még nem jelenti azt, hogy Budapesten is.
Cikk.
ProFiler
2006. augusztus 6. 12:12
Nagyon remélem!
Ciao.
Kovács Gyula (MiniDisc)
2006. augusztus 6. 13:12
nagygabor
2006. augusztus 6. 13:14
Egyszerű, sz.r a gumija.
Kovács Gyula (MiniDisc)
2006. augusztus 6. 13:16
Igen. A Bridgestone gumijai most a tavalyi minőségüket idézik ... Már ami az Intemediate gumikat illeti. Ennek a versenynek lőttek a Ferrari számára. Majd megint hallgathatjuk ennek a k***g Alonso beképzelt nyilatkozatait.
nagygabor
2006. augusztus 6. 13:24
Azért még van remény, mert Sumi egész jó eső menő, és most nagyon rákezdett. Remélem az esőgumik jók lesznek.
Szerk.: Mit csinálnak ezek Fisichellával?
Kovács Gyula (MiniDisc)
2006. augusztus 6. 13:31
Eddig tartott. Ha Alonso nem esik ki, akkor a Ferrarinak/Schumachernek tulajdonképpen akár vége is lehet. Megtipppelek egy verseny utáni 21 pontra növekedő különbséget.

Remélem, Alonso is hasonlóképpen fog járni, mint Fisichella.
Sajnos a Bridgestone katasztrófális.
nagygabor
2006. augusztus 6. 13:51
Szegény Kimi. Liuzzi, meg tudja, hogy hova mehet..

Remélem kap egy szép kis büntetést.
Kovács Gyula (MiniDisc)
2006. augusztus 6. 14:18
Kimi elmondása szerint éppen akkor nézett a tükörbe ... versenybaleset. És örülök, hogy Alonsonak
NEM lett nagy előnye! Még simán veszthet pozíciókat!

Schumaacher jön, és Buttonnak nagyon drukkolok!
nagygabor
2006. augusztus 6. 14:25
El fogja veszteni.
És el is vesztette!!
Kovács Gyula (MiniDisc)
2006. augusztus 6. 14:29
És neeeeeeeeem! Schumacher megint hozhat Alonson!!!!

Van igazság, van igazság! Ráadásul ki sem kell elvileg jönnie már, mert 7.5 mp-ig volt bent, és jól megtankolták. De még van 15 kör, még bármi megtörténhet.
És nem utolsó sorban a Magyar nagydíj lesz megint az év legemlékezetesebb versenye!!!
Kovács Gyula (MiniDisc)
2006. augusztus 6. 14:53
Á, ez kész.
fapuma
2006. augusztus 6. 15:02
Emlékezetes verseny volt.
Spányik Balázs
2006. augusztus 6. 15:02
Hát ezt hihetetlenül eltaktikázták. Micsoda hülyeség, ezen elmehet a világbajnokságuk!
nagygabor
2006. augusztus 6. 15:03
Gratulálok a Hondának, megérdemelték!
A Ferrariról nem ne is beszéljünk...
ProFiler
2006. augusztus 6. 15:03

Kiesett Kimi, kiesett Alonso és kiesett Schumi is. Ez a verseny nagyon izgalmas volt, de végeredményben olyan, mintha nem is lett volna.

Kár volt a Ferrari részéről is, de még semmi nincs veszve!
Ciao.
riddick
2006. augusztus 6. 15:04
Kimi megint kiesett

igaza van Paliknak, Raikkönent még az ág is húzza. Most nem volt semmi a kocsival erre egy szép elengedés vesztese lett.
ProFiler
2006. augusztus 6. 15:10
Mondjuk azt meg kell hagyni, hogy nem figyelt, saját maga okozta a vesztét. Bárhogy is nézzük én Liuzzit nem hibáztatnám, udvariasan, előzékenyen elengedte (volna).
Ciao.
Kovács Gyula (MiniDisc)
2006. augusztus 6. 15:12
IDÉZET(Spányik Balázs @ 2006. August 06., Sun 16:02)

Hát ezt hihetetlenül eltaktikázták. Micsoda hülyeség, ezen elmehet a világbajnokságuk!

Az biztos! Ez nem jellemző a Ferrarira. Ennél azért fegyelmezettebbek szoktak lenni.
riddick
2006. augusztus 6. 15:14
IDÉZET(ProFiler @ 2006. August 06., Sun 16:10)

Mondjuk azt meg kell hagyni, hogy nem figyelt, saját maga okozta a vesztét. Bárhogy is nézzük én Liuzzit nem hibáztatnám, udvariasan, előzékenyen elengedte (volna).
Én sem hibáztatom, csak hát ez lett a veszte/vesztük.
Adani
2006. augusztus 6. 16:20
Ez egy jó verseny volt. Liuzzi figyelmetlen volt, kanyar kimeneten nem szokás lassítani, Kimi megint peches volt, pedig most nyerhetett is volna. A Renaultról meg inkább semmit, az anyacsavar meghúzása első osztályos tananyag, de végülis talán jobb is így, így még izgalmas lehet a világbajnokság vége. Schuminál meg taktikáztak és nem jött be, van ilyen.
Blaise
2006. augusztus 6. 17:52
Hi
Csak annyit szeretnék mondani, hogy a Magyar Nagydíj volt az év egyik legjobb, és legizgalmasabb versenye.
Frikker Dániel
2006. augusztus 6. 19:24
IDÉZET(ProFiler @ 2006. August 06., Sun 16:10)

Ciao.
Pedig Liuzzit kell hibáztatni, mert mint még a kommentátor is mondta, a kigyorsítóban lassított, ez nagy hiba....
SkyNet
2006. augusztus 6. 19:50
Szerintem az előzést végrehajtónak is ugyanúgy kell figyelnie mint akit megelőzni készülnek. Räikkönen ha nem aludt volna egy kis kormánymozdulattal elkerülhette volna a balesetet, ezt ő is tudja, ezért nem haragszanak egymásra, ui. a történteket megbeszélték még a futam alatt. Ferraris vagyok és ezért nagyon nem értem mi történt náluk. Először Schumacher hibázik, pedig ő az elsőszámú esőmenő volt eddig. Kései eszmélése után kedvez nekik a szerencse, erre meg a csapat b..a el. Pedig milyen jó lett volna az a 3-ik hely, de még a 4. vagy 5-ik is jó lett volna. De most úgy gondolták, ha ez a klasszis vezet, akkor a gumi nem adja meg magát és kivédekezi a többiek támadását is. Na persze, ha mégis esett volna az eső...

és persze ha Alonsoék sem rontanak... azt tudjuk, hogy ezen a nagydíjon a Bridgestone esőgumijai egy nagy 0
Egyedül a Ferrari foghatja most a fejét...
ProFiler
2006. augusztus 6. 20:06
IDÉZET(Frikker Dániel @ 2006. August 06., Sun 20:24)

Pedig Liuzzit kell hibáztatni, mert mint még a kommentátor is mondta, a kigyorsítóban lassított, ez nagy hiba....
Tanuld már meg légy szíves a KRESZ-t!

Ha hátulról nekimész valakinek, akkor az esetek 95%-ában Te vagy a hibás, bármilyen okból is lassított az előtted haladó. Ez alól kivétel az, ha direkt szivatásról van szó (pl. Alonso-Button esete).
Ciao.
Frikker Dániel
2006. augusztus 6. 20:10
Én? Kresz? Dehogy...

Ráérek még vele, biciklizni pedig nem sűrűn megyek, ha mégis akkor azt terepen.
ephébos
2006. augusztus 6. 20:10
Emlékezetes futam volt. Enyhén kínos volt látni, ahogy a nézők a parkolóban sárdagasztással "untatták magukat", illetve valószínűleg önként így próbálták levezetni a verseny izgalmait.
Frikker Dániel
2006. augusztus 6. 20:12
Hát igen... Pedig nem sűrűn van Magyar Nagydíj.
Adani
2006. augusztus 6. 20:41
@ProFiler
Nem mindig te vagy a hibás ha belemész valakibe. Bár ilyenkor jöhet a követési távolság be nem tartása, de ha valaki indokolatlanul satuzik előtted, akkor előfordulhat, hogy nem tudod elkerülni a balesetet. Kimi elmondta, hogy a tükröt nézte mikor Liuzzi fékezett, vagyis sima versenybaleset volt. Az az 1 mp-es kiesés ekkora tempónál elég volt. 1998-ban Spa-ban Schumi is hátulról ment bele Coulthardba, csak később ismerte el Coulthard, hogy nem lett volna szabad az ideális íven lassítania, mikor ő ment bele majdnem Alonsoba, mikor korábban fékezett mint ahogy azt megszokta.
ephébos
2006. augusztus 6. 20:48
Szerintem kár idekeverni a KRESZ-t. Köze nincs az autóversenyzéshez.
ProFiler
2006. augusztus 6. 20:50
Így van, de ép ésszel belegondolva is a hátsó a hibás.

Ciao.
fapuma
2006. augusztus 6. 21:11
Kivéve, amikor nem.
HK
2006. augusztus 6. 23:24
Lehet, h
ogy lemaradtam valamiről, de Schumacher hogy lett 8.? Tudom h
ogy Kubicát diszkvalifikálták, de akkor Schumi nem szállt ki a verseny végéig az autóból, és várta, h
ogy vége legyen v
agy mi? Vagy hogy is van?
Légy szíves ne rövidíts! <PFf>
Gereby
2006. augusztus 6. 23:58
Rég láttunk ilyen versenyt. Annak meg külön örülök, hogy mindez szép hazánkban zajlott. Emlékezetes egy verseny marad az biztos. Bár nagyon sajnálom a Ferrarit.
mike22
2006. augusztus 7. 7:22
Nem értem én sem, hogy lett Schumi 8. Sokan voltak még mögötte, és nem hiszem, hogy a 7. uáni versenyző már több, mint 3 kör hátránnyal volt (ugyanis Schumi úgy lett 8., hogy 3kör hátránya volt).
Amúgy nekem nagyon tetszett a verseny, biztosan sokáig fogják még emlegetni. Sajnálom Räikonent, mert szerintem nem Ő volt a hibás, de ez az én véleményem. Bár, ha Schumi járt volna így szerintem sokatok (akik Schmi rajongók) mondta volna, hogy ő vételen. De ez benne van a szurkolásba...
Arról pedog, ogy mi lesz Räikonennel, nem tudom. De megérteném, ha elmenne a Mclarentől (bár a Ferrariban tényleg furcsa lenne), mert neki is elege van, hogy sosem tudnak egy versenyképes autót kapni...
Kovács Gyula (MiniDisc)
2006. augusztus 7. 7:45
Athos
2006. augusztus 7. 8:21
Schumi után mindenki min. 3 kör hátrányban volt.

Amúgy jó volt olvasni amiket írtatok, mert MiniDisc már lemondott Schumiról, aztán megint dobogó esélyes lett. Izgalmas volt a futam.

Sajnáltam Schumit, mert hozhatott volna sok-sok pontot Alonson, de így sincs veszve semmi. Izgalmas lesz még az utolsó pár verseny szerintem.
Pentium XE
2006. augusztus 7. 8:25
Nagyon jó volt a futam, kár hogy eltaktikázták Schumit, mert amikor Alonso kiesett szétvertem mindent örömömben!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.