Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Forma 1
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
Adani
Takagi is ilyen volt. Majd minden futamon összetört egy autót.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Meg Nakajima! biggrin.gif De addig nem is baj, míg csak önveszélyesek. De Ide másokra is keményen veszélyes tudott lenni.
Timer
Ez a verseny a Ferrari-é lesz, függetlenül az időmérőtől.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Ha sikerül bemennie Schumachernek Alonso mögé, akkor igen. Ha nem, akkor nagyon hamar, és agresszíven le kell gyűrnie Fisichella-t Schumachernek, hogy tudja tartani a lépést Alonsoval. Ha ez nem jön össze, akkor legjobb esetben is csak a második lehet, ami semmiképpen nem lenne jó most.
Adani
A győzelemhez le kell rajtolnia Fisichellát. Fisichella meg valószínűleg Schumit fogja majd fogni, ha előtte tud maradni, közben Alonso meglép, így nem lesz esélye.
Gereby
Szerintem a Ferrarik jobban meg vannak tankolva... Elég 2-3 körrel tovább kinnmaradniuk aztán már meg van fogva a renault...
Aneurysm
Szerintem Alonso ki fog esni (csakhogy mást mondjak mint a többiek ani_wink.gif )
ProFiler
laughing.gif Legyen úgy! De legalább megint lehet szurkolni a Ferrarinak! Ha ők indulnak elölről, az azért nem jó, mert akkor meg azért kell izgulni, nehogy a hátsó lekerülje őket. laughing.gif

Ciao.
ProFiler
Na ezt elvesztettük sad.gif , de legalább nem nőtt olyan vészesen a különbség Alonso és Schumi között. smile.gif

Ciao.
Aneurysm
De baromi unalmas volt ez a verseny. 1 árva előzés nem volt (a rajtot leszámítva).
ProFiler
Az első és a második szakaszt majdnem végigaludtam - csak akkor figyeltem fel, amikor kiabált a Palik. laughing.gif

Ciao.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Én azt röhögtem, hogy Palik azt mondta Rosbergre, hogy minek akar előzni, úgysem pontért megy.

Ezt tiszta nem normális; igaza van Rosbergnek: autóversenyen vannak, vagy min, nem városnézésen. Igenis előzni kell, mégha nem is pontért megy.
Timer
Bármennyire is nehezemre esik, meg kell állapítsam, hogy a renault motorok bírják a strapát. Kizárólag ennek köszönhette most alonso az első helyet, no meg valamelyest fisichella-nak. Szerintem az első körökben (ahogyan azt a riporterek is mondták) a kis spanyol odapakolt mindent, amit a motor megengedett. Remélem, rákap erre a (szerintem) felelőtlen megoldásra, és legközelebb elfüstöl. Ez hazárdírozás volt, ennyi.

(a fentiek ellenére utólag persze hatásos húzásnak bizonyult)
fapuma
Miért, vajon miről szól ez a sport? A biztonsági autózásról? roll.gif
Pont ez az, amiből a tavalyi év második felében túl sok volt a Renault-nál(és főleg Alonsonál). Én inkább örülök, hogy ha más miatt nem, akkor Schumacher nyomása miatt eltűnt a tojás a Renault gázpedálja alól. Hiszen mégiscsak F1=hajtás... vagy valami ilyesmi.

Másrészt meg tavaly Raikkonen utolsó körös kerékelszállása nem volt hazárdírozás? De. Ez a lényeg. Ez természetes, amikor minden pont számít.
Jut is eszembe, McLaren: Montoyát visszatolhatták volna. smile.gif
Timer
2 Fapuma: oké, értem a Te érveidet is, én nem így látom.

Montoya-val kapcsolatban meg tényleg érdekes volt a helyzet, de én a helyében talán magam próbáltam volna letolni a pályáról a gépet, hamár ilyen rossz helyen állt meg.
ProFiler
Szerintem Schumi pont miatta vesztette el - ugyanis amikor gyors köröket kellett volna futni, mindenki elbizonytalanodott és belassultak. annoyed.gif

Ciao.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Montoyanal az volt az érdekes, hogy a pályabírók jó három percig sehol sem voltak! Komolyan mondom, ez a mai Forma 1 egyre szerencsétlenebb.
Adani
Meg elég rizikós döntés volt, hogy nem küldték be a Safety Cart, mert tényleg elég rossz helyen állt a kocsi, és ha más is kicsúszik, oda. Főleg mikor a pályabírók ott ugráltak a kocsi körül, de valóban akár meg is lökhették volna és akkor tovább tud menni.
Aneurysm
Montoya úgy tűnik műszaki probléma miatt szállt el, hiába tolták volna vissza.
fapuma
IDÉZET(ProFiler @ 2006. May 14., Sun 18:28) *

Szerintem Schumi pont miatta vesztette el - ugyanis amikor gyors köröket kellett volna futni, mindenki elbizonytalanodott és belassultak.

1.) Montoya nem szándékosan, "kiszúrok Schumival" alapon csúszott ki.
2.) Ez az elbizonytalanodás Palikék kitalációja. Szerintem rászólnak a fülére, ha lassítania kell, úgyhogy amíg ez nem történik meg, nem változtat a tempóján. Persze lehet, hogy tévedek.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Egyetértek. Amíg nem szólnak a versenyzőknek, hogy "Jön a Safety Car", addig nem lassítanak! Miért tennék? Palikék rengeteg baromságot mondtak, és mondanak egyébként is sajnos ... Bár néha kifejezetten szórakoztató roll.gif hamár a verseny nem az. Persze, egy "hozzá nem értőt" könnyen bevihet a málnásba a sok hülyeség amit mondanak.
Adani
Persze, miért is lassított volna, ill. a sárga zászlónál persze kellett, de ott mindenkinek.
mike22
Megint nem Räikonen napja volt mad.gif sad.gif . Majdnem 1 percel lemaradt Alonsotól. Mi lesz még itt? Amúgy szerintem Schumi, ha lassított is, akkor sem érhette volna utól Alonso-t. Most nagyon kijött neki a hazai pálya. De még mindig nem tudom Fisichella mit csinálhatott a kanyarban, hogy besokalt blink.gif . De, ha nem hibázza el, akkor is Schumi a második.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Egyre jobban érik Raikonnen Renaulthoz szerződése, vagy a Ferrarihoz, bár a Ferrari már csak a pénz miatt is valószínübb. De ha a VB cím a fontosabb, akkor a Renault a nyerőbb. A McLarennel idén már nem igazán tud ugyanis labdába rúgni.
Adani
Az igaz, de Alonso is szívhatja a fogát, a McLaren miatt.
ProFiler
laughing.gif Úgy kell neki! Egyébként Kimit még ne szóljuk le - egyelőre egész jól áll a harmadik helyen. Én inkább azt sajnálom, hogy Rosberg alatt nincs egy normális autó, amivel ő is fel tudna törni.

Ciao.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Kimi úgy harmadik, ahogy tavaly Michael Schumacher. Kísértetiesen hasonlít a jelenlegi helyzetet hozzá. sad.gif
intruder
IDÉZET(Adani @ 2006. May 14., Sun 21:08) *

Az igaz, de Alonso is szívhatja a fogát, a McLaren miatt.

Ha én lennék Alonso (akkor sokkal jobb fej lennék biggrin.gif ) és esetleg az idei évadot is megnyerném, akkor kétszeres világbajnokként mehetnék a Mclarenhez, és annyi pénzért meg kit érdekel hogy kit mi érdekel?
Amúgy is a Mclaren még az utóbbi idôk botladozásaival együtt sem egy leírható csapat, Alonso pedig nagyon fiatal még.

És még valami. Ha Alonso a McLarenhez szerzödik akkor egycsapásra nem azért fogunk drukkolni hogy jól menjen a McLarennek, hanem azért hogy minnél rosszabbak legyenek??? roll.gif
Adani
Árpi kalandjai tényleg nagyon jók, megéri végigolvasni. biggrin.gif
ProFiler
IDÉZET(intruder @ 2006. May 15., Mon 12:37) *
És még valami. Ha Alonso a McLarenhez szerzödik akkor egycsapásra nem azért fogunk drukkolni hogy jól menjen a McLarennek, hanem azért hogy minnél rosszabbak legyenek??? roll.gif

Ez egy érdekes kérdés. De én könnyen megválaszolom: részemről sem a Renault, sem a McLaren nem érdekel. Mindegy, hogy ott mit kevernek, a Ferrarinak szurkolok. Ha Kimi oda kerül, akkor neki is.

Ciao.
intruder
Érdekes. Én mindig versenyzôknek szurkoltam nem csapatoknak. De végülis az F-1 csapatnak szurkolás meg olyan mint a foci. Ott én is a csapatra figyelek, mindegy hogy játékosok jönnek-mennek ani_wink.gif

És ugye jól tudom hogy a Monacoi nagydíj következik soron?! Elôzni szinte lehetetlen cool.gif
ProFiler
Naná. Aki első lesz, az megnyeri. (Bár ez evidens... laughing.gif )

Ciao.
Adani
Az utóbbi években azért alakítottak a monacoi pályán is, de előzni itt valóban nehéz, de pl: a tavalyi futamon is meg tudta Webber előzni Alonsot.
ProFiler
Mit alakítottak? Odébb tettek egy padot az utcán? biggrin.gif tongue.gif

Ciao.
Aneurysm
IDÉZET(ProFiler @ 2006. May 15., Mon 5:48) *
Én inkább azt sajnálom, hogy Rosberg alatt nincs egy normális autó

Végülis finn vér csorog az ereiben, ők általában így járnak. Kicsit áttérve a rallyra, Grönholm és Hirvonen is kocsi miatt szív rengeteget mad.gif
Alig várom hogy Alonso a McLarennél versenyezzen. Mivel én elsősorban McLaren, másodsorban Räikkönen szurkoló vagyok, nagyon rossz dolog nem történhet: ha rossz lesz a McLaren akkor legalább szív Alonso, és valószínűleg nyer Räikkönen smile.gif
Kovács Gyula (MiniDisc)
Hát ahhoz az kell, hogy a McLaren jövőre is ilyen teljesítményt nyújtson, illetve a Renault is hasonlóan a mostani formájához, erős legyen. Ehhez kell még az, hogy Raikonnen a Renaultnál folytassa. smile.gif Majd meglátjuk, mi lesz. smile.gif
Adani
IDÉZET(ProFiler @ 2006. May 15., Mon 18:21) *
Mit alakítottak? Odébb tettek egy padot az utcán? biggrin.gif tongue.gif

Nem egészen. Ha jól emlékszem 2003-ban volt az utolsó nagy átalakítás. A Rascasse előtt szélesítettek a pályán és a legnagyobb újdonság egy gyorsítósáv a boxkijáratnál.
Aneurysm
MiniDisc: Én nem bánnám ha Alonso jó lenne a McLarennel. Tehát mindenképpen jól fogok járni jövőre, kivéve ha Schumi nyer a Ferrarival biggrin.gif
ProFiler
IDÉZET(Adani @ 2006. May 15., Mon 19:49) *
Nem egészen.

És még komolyan is vette! biggrin.gif

Ciao.
pardiimre2
http://rapidshare.de/files/19852330/Palik_...an_m_r.avi.html

Itt a 2005 Monaco előzés, Palikkal. biggrin.gif
Aneurysm
Ha már Palik a téma: http://rapidshare.de/files/20618142/palik.zip.html
anno 2004-es szezonból kivágtam pár vicces megszólalást, szerintem jó kis csomag lett smile.gif
Adani
A másik monacoi előzés kommentár jobb volt:
-Nem, nem, nem, nem ,neeeeeem !!!!!!! DEEEEE! DEEEEE!!! DEEEEE!!!! DEEEE!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif
Adani
Barcelonai Görbe Tükör
Kovács Gyula (MiniDisc)
Hát igen, ez igaz amit írt. (Bár mikor nem az, nem igaz? biggrin.gif )

Szóval két hozzáfűznivalóm lenne:

1: A versenyt Alonso akkor nyerte meg, amikor befejezte a harmadik körét. Ezután tisztán látszott, hogy csak valami óriási baki állíthatja meg.

2: Előzések: A versenyzők 40%-ban benne vannak az előzések hiányában! Ezekkel az autókkal lehet előzni. Akarni kellene. Ne mondja nekem senki, hogy a körönként 2 mp-el gyorsabb autóval nem lehet elmenni egy másik mellett. Csak nézzünk vissza 8-10 évvel, és máris látszik, hogyan kell ezt csinálni!
pardiimre2
Igen, csak tudod van a motorszabály... Úgyhogy első a motor kímélése... mad.gif
Aneurysm
IDÉZET(pardiimre2 @ 2006. May 16., Tue 13:55) *

Ezt mivel vetted föl?
pardiimre2
én semmivel. biggrin.gif
Aneurysm
Ismersz valakit aki fel szokta venni a futamokat?
Adani
Vannak ilyen emberek, de a neten is megtalálhatók. Az SCP féle release mindig fönt van a futamot követő 1-2 napon belül.
mazda6diesel
IDÉZET(Aneurysm @ 2006. May 18., Thu 16:45) *

Ismersz valakit aki fel szokta venni a futamokat?

Pl. én! Az összes idei futam megvan időmérőkkel és a kommentárokkal dvd-n. smile.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.