Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Forma 1
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
zsoltchelsea
Én csak a Race of Nationst, és ott a finnek nyertek! smile.gif
mike22
Én is néztem. Tök jó volt! Szerintem a téli szünet alkalmával több ilyet kellene közvetíteni!
Aneurysm
Téli szünetben ott a biatlon és a síugrás. Nekem az bőven elég smile.gif
zsoltchelsea
@Aneurysm: Pont én is ennek a két sportágnak vagyok a rajongója. Viszont akkor esett le az állam, amikor kiderült számomra, hogy az a Schlierenzauer, aki sorra nyeri a futamokat, 16 éves. Tegnap óta én is az vagyok szerencsére!
Aneurysm
Naés smile.gif Egerszegi meg 14 éves és 1 hónaposan olimpiát nyert. Ráadásul azokat a kelet-német mutánsokat győzte le, akiket már félig férfivá változtatott a sok beléjük pumpált tesztoszteron.

Azt láttad amikor Gombos Károly biatlonban 20 lövésből 19-et rontott? Nekem inkább akkor esett le az állam smile.gif
zsoltchelsea
Nem. ez mikor volt? Ez kicsit off. Szerintem indítsunk ennek külön topicot. Nálam az verte ki a biztosítékot, amikor hétvégén a német váltóban Appel ellőtte az egész versenyt a német hölgyeknek.
Aneurysm
Szerintem elfér itt, télen úgysincs forma 1 smile.gif

Ha jól emlékszem az östersundi egyéni indításos versenyen.
A hétvégén nem néztem mert vizsgára készülődtem. Ezúttal Apel rontott? Azelőtt Neuner baltázta el. Akkor ismét az oroszok nyertek?
zsoltchelsea
Azt nem tudom, inkább a franciák vagy a svédek.
bill
BOLDOG KARÁCSONYT! hug.gif lol2.gif
mike22
Én is hasonlóakat kívánok Mindenkinek!
cheers3.gif
riddick
http://www.f1hirek.hu/?t=article&id=16159

Azért kicsit furcsán néz ki pirosban smile.gif .
fapuma
De durva. Kicsit káprázik tőle a szemem. De nem lesz nehéz megszokni.
Már csak két hónap... smile.gif
Aneurysm
Egy hűvös finn ilyen élénk színben nem nagyon passzol.
Frikker Dániel
Hát most már félig-meddig olasz, ugyhogy ideje lesz lebarnulni biggrin.gif twisted.gif

OFF
Szerintem már kéne nyitni egy 2007-es topicot roll.gif
ON
Aneurysm
http://www.youtube.com/watch?v=47ccbOpItCg
bill
IDÉZET(Aneurysm @ 2007. január 10. 22:32) *
Egy hűvös finn ilyen élénk színben nem nagyon passzol.

Az ellentétek vonzák egymást! laughing.gif Üzembiztos autót kivánok Kiminek ami kibírja a versenyeket! No meg a tempóját! biggrin.gif
Adani
Én is hasonlókat, kíváncsi leszek mire lesz képes a Ferrarival.
ProFiler
IDÉZET(bill @ 2007. január 15. 22:26) *
No meg a tempóját! biggrin.gif

Melyikre érted? A beszédtempóját? laughing.gif (Bocs, ezt nem hagyhattam ki.)

Ui.: pedig Kimi-fan leszek (legalábbis azt hiszem). cool.gif

Ciao.
Gereby
Mi is Tifozik maradunk... laughing.gif
Adani
Mi meg leszünk. ani_wink.gif

Vagy legalábbis Kimi fanok maradunk és hát mivel a Ferrarinál versenyez muszáj szurkolnunk, hogy nekik menjen a szekér a legjobban.
mike22
Én is hasonlóasn gondolkodom! Räikonen-nek szurkolok, de nem szerettem a Ferrarit! Eddig...
ProFiler
Natessék! Most a végén mindenki a Ferrarinak fog szurkolni. Már előre várom, hogy mi lesz a következő futamtopik szavazásának az eredménye! biggrin.gif (Sejtem.)

Ciao.
Gereby
Nahh... Mit össze nem hoz itt a Ferrari, meg Kimi... A két ősi ellentétet kiküszöböli, és a két nagy bandát egyesíti... laughing.gif Szervusztok kedves Kimi fan barátaim! ani_wink.gif laughing.gif
Szerintem tök jó dolog... smile.gif
riddick
+ egy Kimi drukker személyemben, bár én már rég mellette álltam biggrin.gif .
zsoltchelsea
Én is szerettem, de beleolvadt a McLaren kocsijának egyik alapszínébve (magyarul elszürkült), ami nem az ő hibája. Én drukkolok neki, hogy nyerjen idén, de én Lewis Hamiltonnak is szurkolok, hogy kicsit pancsolja herén Alonsót.
fapuma
Én az egyéni versenyben továbbra is Kiminek, a csapatok között pedig a McLarennek drukkolok.
riddick
Ha már Kiminél tartunk: http://www.f1hirek.hu/?t=article&id=16230. Hát szerintem kicsit túlzás...

IDÉZET
sokszor a motor meghibásodása miatt volt kénytelen feladni a küzdelmet, ami szintén Illien állítását igazolja

A motorra hogy hat ki a durva vezetési stílus? blink.gif
fapuma
Mások szerint meg Raikkonen azon kevesek egyike, akik finoman bánnak a kocsival.

Amúgy meg halkan jegyzem meg, hogy továbbra sem esik szó a csapattársáról, aki ugyanúgy szenvedett a meghibásodásokkal.
Adani
Savanyú a szőlő a Mercinek, szerintem Schumi is ha kellett akkor keményen hajtotta a motort, mégis szinte mindig kibírta a Ferrari motor, a Mercedes motor meg mindig is gyenge volt, ami a megbízhatóságot illette. Hiába nagyon gyors ha egyszer nem bírja ki a versenytávot.
zsoltchelsea
Már Hakkinen fénykorában is megbízhatatlan volt a Merci motor. Erős, gazdaságos, de nehezen bízhatod rá magad. Emlékezetes verseny volt, amikor az utolsó körben esett ki Hakkinen.
Adani
Pontosan, pedig ott nem is hajtotta már, hiszen 40 mp előnye volt legalább Schumival szemben, akinek a gumijaival voltak gondjai ezért, igen erősen visszavett.
mike22
A McLaren nem tudja felfogni, hogy elment tőlük! De, ha normális kocsit raktak volna alá... Szerintem így is sokáig kihúzta, mindig bízva a következő évben!
bill
IDÉZET(ProFiler @ 2007. január 16. 22:44) *
Natessék! Most a végén mindenki a Ferrarinak fog szurkolni. Már előre várom, hogy mi lesz a következő futamtopik szavazásának az eredménye! biggrin.gif (Sejtem.)

Ciao.

Így a szavazás eredménye nem fogja tükrözni a valóságot exclamat.gif Javaslom hogy legyen versenyzőre és csapatra külön szavazás hogy korrekt eredményt lássunk.

OFF
(azt hol lehetne megszavaztatni hogy idén elmaradjon a február?) blush.gif
bill
Ezt nédd meg e!! blink.gif
Link yikies.gif
Új versenyforma van születőben? Nagyobb abroncsokat, lágyabb magassabb felfüggesztést, oszt had röhögjünk! biggrin.gif Skandináv illetőségűek előnyben! smile.gif
fapuma
Ez marhajó. Azért elég durva sikolyt hallatott a kocsi, amikor Heidfeld elkezdte egy helyben gyilkolni. smile.gif
bill
Szegénykém nem sok mindent tehet mikó 18 000 körül forgolódik, HELYBEN! blush.gif De legalább a hűtésekkel sem volt gond, a fékekével sem! laughing.gif
riddick
Én máshol olvastam erről egy cikket és azt írták, hogy amíg Heidfeld szórakozott addig a BMW csapat mérnökei azon fáradoztak hogy hogyan melegítsék a motort biggrin.gif .
Digital Silence
Egy szakportál szavazásra hívta olvasóit, mert arra volt kíváncsi, hogy melyik istálló versenygépeit tartják a 2007-es szezon legsikerültebb alkotásainak.

A szurkolók a külső jegyek alapján a Ferrarit találják a legszebbnek, hiszen a szavazatok 44,8 százalékát kapta az F2007. A maranellói autót a McLaren 31,1százalékkal, míg a Red Bull 9,7százalékkal követi. A lista végén az idei Toyota áll a voksok 2,3 százalékával.

(radio.hu/Mobilpress)
ProFiler
Elkezdem elkészíteni a 2007-es topikunkat. Már itt az ideje. smile.gif

Ciao.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.