Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Forma 1
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
ProFiler
Az idei pilóták:

Renault F1 Team
IPB kép
1. Fernando Alonso (70 - 8 - 9 - 247 - 1)
2. Giancarlo Fisichella (160 - 2 - 2 - 174 - 0)

Team McLaren Mercedes
IPB kép
3. Kimi Räikkönen (87 - 9 - 9 - 281 - 0)
4. Juan Pablo Montoya (85 - 7 - 12 - 281 - 0)

Scuderia Ferrari
IPB kép
5. Michael Schumacher (232 - 84 - 64 - 1248 - 7)
6. Felipe Massa (53 - 0 - 0 - 27 - 0)

Panasonic Toyota Racing
IPB kép
7. Ralf Schumacher (145 - 6 - 6 - 304 - 0)
8. Jarno Trulli (149 - 1 - 3 - 160 - 0)

Williams F1 Team
IPB kép
9. Mark Webber (70 - 0 - 0 - 62 - 0)
10. Niko Rosberg (0 - 0 - 0 - 0 - 0)

F1 Honda Racing Team
IPB kép
11. Rubens Barrichello (217 - 9 - 13 - 489 - 0)
12. Jenson Button (101 - 0 - 2 - 167 - 0)

Red Bull Racing
IPB kép
14. David Coulthard (194 - 13 - 12 - 499 - 0)
15. Christian Klien (33 - 0 - 0 - 12 - 0)

BMW Sauber F1
IPB kép
16. Nick Heidfeld (98 - 0 - 1 - 56 - 0)
17. Jacques Villeneuve (153 - 11 - 13 - 228 - 1)

Midland F1 Racing
IPB kép
18. Tiago Monteiro (19 - 0 - 0 - 7 - 0)
19. Christijan Albers (19 - 0 - 0 - 4 - 0)

Scuderia Toro Rosso
IPB kép
20. Vitiantonio Liuzzi (4 - 0 - 0 - 1 - 0)
21. Scott Speed (0 - 0 - 0 - 0 -0)

Super Aguri F1
IPB kép
22. Takuma Sato (52 - 0 - 0 - 40 - 0)
23. Yuji Ide (0 - 0 - 0 - 0 - 0)

Jelmagyarázat:
(Összes eddigi futamának száma - Győzelmek - Pole pozíciók - Gyűjtött pontok száma - Világbajnok)

Ciao.
Gereby
Rátérve a 2005-ös topic utolsó hozzászólására:
Én mióta az eszemet tudom, Schumi drukker vagyok... ani_wink.gif
Más:
A pilótáknál nem stimmel valami a számozásnál.. a 13-as kimaradt... Vagy tévedek? blush.gif
Egyébként jó, hogy ilyen sokan vannak... smile.gif
ProFiler
Sosincs 13-as a sportban!

Most végeztem egyébként.

Ciao.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Szép összeállítás ProFiler! Gratulálok! thumbsup.gif

A kérdés kicsit rossz az én szemszögemből, mert elsősorban személynek drukkolok, és másodsorban csapatnak, de mivel nálam a favorit M.Schumacher, így a Ferrarit jelöltem be.

Csapatként nagyon szeretném, ha a Williams, a RedBull, és a Toyota eredményesen (értsd: dobogós helyezések) szerepelnének.

Személyekben: M.Schumacher, David Coulthard, Christian Klien, Mark Webber azok, akiknek szurkolok.
ProFiler
Köszi! Eltartott egy ideig, remélem nem ejtettem sehol hibát!

Ciao.
Kovács Gyula (MiniDisc)
IDÉZET(ProFiler)
Viszont jövő héten már nagyon várom a futamot. Idén mindent fel fogok venni DVD-re.
Most hogy van tunerkártyám, én is ezt fogom tenni. biggrin.gif ani_wink.gif
Gereby
IDÉZET
Sosincs 13-as a sportban!

Nahh.. Itt látszik mennyire nem nézem a sportokat... (Csak a F1-et, ott meg nem vettem észre) blush.gif
Adani
Nincsen 13-as, mégpedig azért, mert senki sem szereti a balszerencsés 13-as rajtszámot. Egyébként a világbajnok kapja mindig az 1-est, és a csapattársa a kettest. Sőt, Hill már volt 0-ás is, mert világbajnok csapatnál volt, de mivel ő még akkor nem volt világbajnok ezért nem kaphatta meg az egyest, ezért ő 0-ás lett.

@MindiDisc

Engem lehet, hogy érdkelni fognak a felvett futamok, eddig is vettem fel párat, még régieket is VHS kaziról, de tavaly óta inkább letöltöm, mert sokan felveszik és a fájlcserélőkön mindig megtalálhatóak.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Rendben, megbeszélhetjük! smile.gif
Gereby
Nekem sosem volt gondom 13-assal. Péntekenként, melyek 13-ára estek sosem ért semmi, sőt sokszor szerencsém volt. A pláne meg az, hogy területi versenyt nyertem 13-as rajtszámmal. Azt meg tudom, hogy a világbajnok kapja az 1-es rajtszámot. biggrin.gif

Egy picivel jobban figyelj, légyszi! <PF>
Adani
Ezek szerint az F1-ben babonásak. Mondjuk velem sem történt semmi rendkívüli még péntek 13-án, ami máskor ne történhetett volna meg.
nagygabor
Már unom Schumachert, egész eddig neki drukkoltam.
Az új favoritom a Mercedes.
Hajrá KIMI! bulb.gif
Adani
Egyetértek! Hajrá Kimi.
nagygabor
Ezennel megalapitottuk a KIMI FAN CLUB-ot. biggrin.gif
Tagok: Adani; Nagygabor
Guruljon a szekér, hajrá mercedes. exclamat.gif
cereal180
Csatlakozok a klubhoz biggrin.gif exclamat.gif

Hajrá Kimi exclamat.gif
nagygabor
Akkor már hárman vagyunk. ani_wink.gif
Adani; cereal180; nagygabor

Remélem Montoya nem fog idén olyan vadállat módra közlekedni, mint tavaly.
Bár, ha jól láttam, akkor Sato is itt lesz idén. Akkor biztos lesz törés-zúzás. biggrin.gif
Kovács Gyula (MiniDisc)
Hanem hogy közlekedjen? Óvatosan? Menjen csak keményen, erről szól az autóverseny! smile.gif
Adani
Montoyának megfontoltabban kéne versenyeznie. Túl aggresszív és olyan dolgokba megy bele, amire semmi szükség. Pl: Suzukában tavaly. Persze Villeneuve is hibás volt, de Montoyának kellett volna óvatosabbnak lennie, mert neki volt több vesztenivalója. Ezeken a hülyeségeken úszott el a konstruktőri címe a Mercinek.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Legalább történt valami a versenyen. biggrin.gif
ProFiler
Na meg folyton kilöki Schumachert. annoyed.gif

@ nagygabor:
Nem Fun Club, hanem Fan Club. ani_wink.gif Nem mindegy, bár ha Kimiről van szó, akkor nekem tök mindegy. Úgysem nyer. twisted.gif

Ciao.
Adani
De nyerhetne, ha kapna egy ütőképes autót, ami nem rohad le mindig alatta. Nem vele van baj, hanem az autóval.
nascar
IDÉZET(ProFiler @ 2006. március 02., 22:14 - csütörtök)
Na meg folyton kilöki Schumachert...

Hát ez ugye nézőpont kérdése! Schumi tudása, és tehetsége elvitathatatlan, de ő sem arról híres, hogy tisztán versenyezne, sokszor támadták is emiatt! Rengeteg példa van rá...
(Nem vitát akarok indítani!!!!!!)
Kovács Gyula (MiniDisc)
Ez így igaz. De akkoriban valahogy jobban szórakoztunk, nem voltak ilyen sterilek a versenyek. Remélem, idén jobb lesz azért.
nagygabor
Köszi Profiler. Javítottam.

Azért azt ne felejtsük el, hogy a mercedes a tavalyi év végére eléggé feljött.
Ha nem álltak le a fejlesztéssel (márpedig nem álltak), akkor a ferrari csak utánfutó lesz ebben az évben. tongue.gif
Adani
Az egy dolog, hogy jók, de végig is kéne bírni a versenyt. Kiminek jó esélye lett volna a VB címre, ha a Merci nem rohad.
cereal180
Talán egyszer volt olyan, amikor a saját hibájából vesztette el a győzelmet, mégpedig a Nürnburgringen. Bár abban a Michelin is benne volt vastagon. A többi 30-40 pont, mind a motoron úszott el a VB-címmel együtt.
Adani
Az sem a saját hibájából történt, a felfüggesztés nem bírta és az utolsó körben letört. A gumi ment tönkre, és ugye mivel cserélni nem lehetett, nem tudta lecserélni. Illetve akkor már lehetett volna, de inkább kockáztatott, mert ha kiáll cserélni akkor nem nyerhetett volna. Ő talán annyira hibás, hogy párszor kockásra fékezte. Monzában viszont nem az ő hibája volt, ott még 10 hellyel hátrébbról rajtolva is simán nyerhetett volna, de ott is a gumi ment tönkre.
nagygabor
Reménykedjünk benne, hogy idén más lesz és új világbajnokot avathatunk. ani_wink.gif
Hajrá Kimi, Hajrá Merci!
mazda6diesel
Szerintem a Renaultnál még tart a káosz az Alonso-Mclaren ügy miatt, a Merci még mindig nem képes ütőképes és megbízható motorokat gyártani, úgyhogy itt az ideje hogy a cavalinno ismét felvágtázzon a dobogó legtetejére, oda ahová való! tongue.gif

Forza Ferrari!!!

Amúgy én is rögzítem a futamokat, már jó előre beszereztem a Pana DVD írómat smile.gif
Adani
Ez nagyon jó, legalább lesz kitől elkérni, ha nem tudom letölteni sehonnan. Nekem ugyanis nincs asztali DVD íróm, a koleszban meg, ahol a gépem van, nem jön olyan minőségben a TV, hogy érdemes legyen.
Ruzsa Dániel
Schumacher. ani_wink.gif
Ulala
Egyelőre annyira megkeverték a mezőnyt, hogy nincsen favoritom.
Így én annak drukkolok, hogy minnél izgalmasabb versenyeket láthassunk az új szezonban. smile.gif
Adani
És igazad is van. Ez a legfontosabb. Én sem örülnék, ha Kimi úgy nyerne, hogy versneyenként 2 és fél kört ráver mindenkire, és cska bekocog a célba.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Én maradok Schumachernél neki drukkolok, ha jól megy neki ha nem. smile.gif
ProFiler
thumbsup.gif cheers3.gif

Ciao.
Gereby
Én is ugyan így vagyok vele... Ha jól megy neki, ha nem akkor is élvezem a versenyt, és neki drukkolok... ani_wink.gif
Adani
Ezzel én is így vagyok, én is szurkolok Kiminek, akkor is ha vert helyzetben van.
fapuma
IDÉZET(nagygabor @ 2006. március 02., 21:52 - csütörtök)
Akkor már hárman vagyunk. ani_wink.gif
Adani; cereal180; nagygabor

, fapuma. smile.gif

Egyébként ha csapatról van szó, akkor McLaren Mercedes. toot.gif
eremit
Plusz egy: eremit. Szimpatikus a Kimi gyerek! smile.gif
ProFiler
biggrin.gif Így is még többen vannak a Tifosik! cool.gif

13:4 tongue.gif

Ciao.
fapuma
Egyébként, hogy pontosak legyünk, 3+1+1=5. twisted.gif
Ezt leszámítva, a tanulság az, hogy egyelőre nem rendezünk szurkolótábori tömegverekedést. smile.gif
ProFiler
lol2.gif

Ciao.
Adani
@Fapuma

Még jó, hogy van egy profi matekos is a csapatban. biggrin.gif
Silent Psycho
IDÉZET(ProFiler @ 2006. március 02., 17:14 - csütörtök)
Minardi F1 Racing

blink.gif

Ez ugye Midland F1 Racing akart lenni? ani_wink.gif

West McLaren Mercedes

Ha jól tudom, idén már nem szponzorálja a West a McLaren-t, de lehet tévedek.

Hajrá KIMI exclamat.gif
Gereby
Jól tudod... Azért másmilyen színű a Mclaren...
Silent Psycho
West McLaren Mercedes

arrow.gif McLaren Mercedes bulb.gif
Adani
Igen, West már nem szponzorál, jön helyette a Johnny Walker és a Vodafone.
ProFiler
Javítottam mindkettőt. Még a nevek beidegződéséből adódóan írhattam el. A WMM is megkapta az idei logoját. ani_wink.gif

Egyébként a McLaren idei fő szponzora a Henkel lesz.

Ciao.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Miért írta alá a tesztkorlátozást a Ferrari?
Adani
Végre. De vajon ez vonatkozik a saját tesztpályájára is? Elvileg mivel az a pálya az övé, abba senki nem zólhat bele ott mennyit tesztelnek.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.