Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Elveszett FTP jelszó
PC WORLD Segélyvonal > WEBSAROK > Szolgáltatók > Tárhelyszolgáltatók
Reyorkin
Sziasztok!!

Elég faramuci helyzet állt elő. Nevezetesen, hogy van egy FTP, ahol én hivatalos vagyok, viszont nagyon úgy néz ki, hogy a tudtom nélkül megváltoztatta valaki a jelszavamat. Tudtok ajánlani valami olyan programot, ami a felhasználónevem ismeretében "elárulja" a saját jelszavamat?
Ajnász
Kliens oldalról nem lehet kinyerni, mivel ez az adat a serveren tárolódik, kódolva. Szépen is néznénk, ki, ha csak egy proginak köszönhetően kiadná a jelszót. biggrin.gif Szóval marad a server tulajával való eszmecsere, hogy változtassa meg a jelszavad. smile.gif
Richy
IDÉZET(Reyorkin @ 2005. May 19., Thu 19:28)
Elég faramuci helyzet állt elő. Nevezetesen, hogy van egy FTP, ahol én hivatalos vagyok, viszont nagyon úgy néz ki, hogy a tudtom nélkül megváltoztatta valaki a jelszavamat. Tudtok ajánlani valami olya progit, ami a felhasználónevem ismeretében "elárulja" a saját!! jelszavamat?

Szerintem az elfelejtett jelszónál újra elküldik az email címre
SZERINTEM
mizsi
IDÉZET(Ajnász @ 2005. May 19., Thu 19:38)
Szóval marad a server tulajával való eszmecsere, hogy változtassa meg a jelszavad

Na, az sem mindig valószínű, hogy egy server tulajdonosa egy "figyu, megváltoztatták a jelszavamat ödönke felhasználónév alatt, légyszi küldd már el nekem" valóban meg is küldi azt, a mai Internet-biztonság mellett. A jelszóemlékeztető azonban valóban a regisztrált e-mail címre küldi meg, DE LEHET, HOGY CSAK A JELSZÓEMLÉKEZTETŐT.
arpsoft
Ez fölöttébb érdekes lenne. blink.gif
Kérdés: Ki volt anyukád anyukája?
Válasz: a nagymamám!

Jól válaszolt, ezért elküldjük Önnek a kérdést és a választ. tongue.gif

Lehet, kicsit ideges lennék. angry.gif
mizsi
Háát, aki ilyen jelszóemlékeztetőt állít be magának, az meg is érdemli.
arpsoft
A jelszó emlékeztetőt nem arra szokták használni, hogy magára a jelszóra emlékezzél, hanem, hogy beazonosítsák azt a személyt, akinek elpostázzák a jelszót.
Különben minek lenne kérdés meg válasz?
ocsi
arpsoft:Szerintem én láttam már ilyet is, olyat is. Valahol ha kéred elküldik a megadott címre az emlékeztetőt. Meg a másik féle, az ilyen kérdés-válasz féle.. Én mindenesetre eggyiket se szoktam használni, mert azt a 4-5 jelszót tudom amit szoktam használni...nekem sokkal több problémám van a felhasználói nevem megjegyzésével, mert ha regisztrálok valami 25ezredik hülyeségre, és az összes használt nevem foglalt akkor beírok valamit... és egy hét múlva már nem tudok belépni..tongue.gif
Blueeight
Hello!

A freeweb-nél úgy jártam, hogy elfelejtettem a jelszót. Nem is használtam a szerverüket, mert közben ATW-s lettem. Eszembe jutott, hogy mégis jó lenne kihasználni azt a pár megát.
Leveleztem velük és ezt a váléaszt kaptam:
IDÉZET
Kedves Felhasználónk!

A FreeWeb.hu oldal jobb felső sarkában található jelszó emlékeztetővel
lekérheti a korabban megadott jelszo emlekezteto uzenetet a freewebes
es a regisztracional megadott e-mail cimre, melybol akkor ugy
gondolta, eszebe fog jutni a megadott jelszo.

Ha ilyen emlekeztetot nem adott meg, kizarolag abban az esetben
tudunk segiteni, ha irasos szerzodessel rendelkezik (ez jelen esetben
reklammentesseg vagy sajat domain nev lehet). Ezesetben irasos kerelem
elleneben (fax / posta) modunkban all egy egy On altal megadott uj
jelszo beallitasara.

Amennyiben ezeket valamilyen oknál fogva már nem tudja olvasni, vagy
nem adott meg emlekeztetot es nem rendelkezik irasos szerzodessel úgy
sajnáljuk, de nem tudunk segíteni, kerjuk ne is irjon ezugyben tovabbi
leveleket, helyette inkabb regisztraljon masik felhasznaloi nevet,
melynel gondosabban ugyel a fentiekre.

Üdvözlettel:

Írtam nekik, hogy ha nem adnak új jelszót akkor nyugodtan törölhetik is, mert nem tudom használom, de ez sem érdekete őket. Igazuk van.

Blue8
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.