Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: A fórummal kapcsolatos beszélgetések
PC WORLD Segélyvonal > PC WORLD > PC World Online
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
ProFiler
Itt beszélgethetünk az új fórumról. ani_wink.gif biggrin.gif
tzoli
...és a kérdéseket is ide várjuk. cool.gif
Athos
Nekem egyelőre tetszik bár még elég üres, meg szokatlan. roll.gif
pampalini
Akkor hát itt van az új Fórum. Ahogy elnézem, lesz mit tanulmányozni. De azért minden létrehozónak gratula! (Bár hiába kattintgatok a Grimaszokra, és ugyanott a "Mutassa az összeset" feliratra, nem történik semmi, és nem jelenik meg a hozzászólásban sem.) Lehet, hogy én bénázom ?
Adani
Nekem tetszik. Reméhetőleg hamar sikerül megtölteni. amit hiányolok még azok a Smiley, amiket be lehet illeszteni a hsz-ba. Akárhogy is nézem csak nagyon keveset látok.
tzoli
tongue.gif biggrin.gif laughing.gif

Valószínű nálad van a hiba. Böngésző típusa?

Nem értem miért nem találjátok a smily-kat... roll.gif
nagyjani
Gratulálok mindenkinek, aki bármi módon részt vett az új fórum készítésében. Nagyon tetszetős és kellőképpen gyors is, csak még valóban nagyon üres, de ahogy nézem jó sokan vagyunk itt már most is, úgyhogy hamar elkezdenek majd szaporodni a hozzászólások.
google
Örülök, hogy végre elindult, már kezdett hiányozni. ani_wink.gif
Egyelőre még nekem is elég üres, de nyilván nem marad így.
A smiley-k még elég szokatlanok, és meglehetősen kevés is van belőlük.

Összbenyomásom eddig viszont elég kedvező. biggrin.gif
Utonium
@Adani
A meglévő smileyk újra lesznek rajzolva mert kissé ronda a szegélyük, ezen kívül továbbiak is várhatók. Valószínűleg ma vagy holnap.
Greene
Elég pofás lett ami azt illeti. Csak tényleg olyan furcsa, hogy üres tongue.gif biggrin.gif
Adani
@Uti

Ennek örülök. Hiányérzetem let volna nékülük :-)
Chabi
A PCW főoldalán miért a régi segélyvonal topikjai látszanak ?
Miért nem az újak ?
Így akkor sokan a régibe írnak...

Az AMD64 téma folytatását már átmentettem az újba hogy itt folytassa mindenki és ne a régibe.
tzoli
Nem soká meg lesz.
cölöp
Nekem is tetszik.
De , itt az oldal alján látom a nevem , de a regisztrált felhasználók listájában nem.
Vagy ez természetes?
tzoli
Nem értem hol nem látod?
warynski
Nekem is nagyon tetszik az új fórum, logikusnak tűnnek a téma csoportosítások.
Egy dolgot nem találok - azt hiszem nincs is - ami pl. a HWSW-ben megszokott, a Kedvencek. Ez nem lesz később sem?
Vagy milyen módon tudom megtalálni azokat a topikokat, amihez már van hozzászólásom?

Egyébként egy nagy gratula a munkátokhoz! biggrin.gif
Kovács Gyula (MiniDisc)
Affelöl érdeklődnék, hogy a beállításoknál az e-mail cím csere link direkt dob a GameStar regisztrációs oldalára?
Adani
Ottvan pl: az új hozzászólások link. Vagy ami nekem újdonság az asszinstens, nagyon jópofa.

Még egy kérdésem lenne:
Az direct van, hogy a hozzászólásszámnem látszik? Nem mintha komoly baj lenne, de már megszoktam, így mindig látom, hogy ki közelít egy újabb rang felé, és tudok neki gratulálni. pl: látom ,hogy x-nek már van 999 hozzászólása, akkor már mehetek is Veterán topikba gratulálni.
tzoli
IDÉZET(MiniDisc @ 2005. May 04., Wed 12:38)
Affelöl érdeklődnék, hogy a beállításoknál az e-mail cím csere link direkt dob a GameStar regisztrációs oldalára?

MD! Köszi jeleztük már.
chipmix
Hát én, mint aki minden újnak és minden réginek örülök, természetesen nagyon vártam ezt a változást. Mivel szerény mennyiségű hozzászólásom volt, így az sem okozott gondot, hogy ezeket nem láthatom viszont.
Nem tudom, a kis megszokott avataromat, viszont lehet, hogy hiányolni fogom,
de az is lehet, hogy valamit ezzel kapcsolatban félre értettem, majd mindjárt kiderül.
Azoknak pedig, akik az átállást létrehozták, köszönöm a munkájukat, mert nem kevés lehetett. unsure.gif
nascar
Sziasztok!
Megérkeztem! tongue.gif
Klassz az új design, csak még szokni kell!
Nigi
Most szokom. Eddig tetszik roll.gif
dmin
Utoniumtól kaptunk egy rakat 120x120 avatar, köszönjük ezúton is (és még ígért továbbiakat a galériába, bővítés folyamatosan)
Csizmazia István [Rambo]
Az értesítési cím maradt, fórummal kapcsolatos technikai nyűgök, panaszok címe továbbra is admin kukac pcworld pont hu

És írjatok - így könyörgök, ne P. üzengessetek, mert a levelet belépés nélkül is azonnal el tudom olvasni.
ninja.gif
chipmix
Az még külön tetszik, hogy simán elküldhetem, azokat a hozzászólásokat, az ismerőseimnek, akik nem veszik a bátorságot ahhoz, hogy feljelentkezzenek és bármit megkérdezzenek. Pedig sok kérdést feltesznek nekem is, ha elmondom, hol keressék, a válasz mindig: én nem találom. Remélem, hogy ez a dolog hozzá járul ahhoz, hogy ilyen módon is tudjunk segíteni, valamint a fórum jó híréhez.
cölöp
IDÉZET(tzoli @ 2005. May 04., Wed 12:10)
Nem értem hol nem látod?

Felül ---Felhasználók---de nem érdekes , csak feltünt
Maverick
IDÉZET(chipmix @ 2005. May 04., Wed 12:51)
Nem tudom, a kis megszokott avataromat, viszont lehet, hogy hiányolni fogom...

Erre igazán egyszerű a megoldás!.. ani_wink.gif
A régi fórumon bármelyik hozzászólásodnál rákattintasz az avatarra ---> kép mentése ---> majd ezen a fórumon a profilod szerkesztésénél feltöltöd a gépről...
Vagy másra gondoltál?.. roll.gif

De átméreteztem Neked egy picikét (tényleg nem sokkal...) nagyobbra, így nem is kell a másik fórumról lementened, innen, ezt a képet is mentheted:

IPB kép
Shia-ko
A 24 órás lekérdezést be lehetne újra hegeszteni?
ProFiler
IDÉZET(Adani)
Az direct van, hogy a hozzászólásszámnem látszik? Nem mintha komoly baj lenne, de már megszoktam, így mindig látom, hogy ki közelít egy újabb rang felé, és tudok neki gratulálni. pl: látom ,hogy x-nek már van 999 hozzászólása, akkor már mehetek is Veterán topikba gratulálni.

Egyelőre ezen nem változtattunk. De még nincs is veterán topik! biggrin.gif tongue.gif ani_wink.gif

@ Shia-ko:
Most alul találod. ani_wink.gif

Ciao.
Shia-ko
Köszi
cool.gif
tzoli
IDÉZET(Shia-ko @ 2005. May 04., Wed 14:48)
A 24 órás lekérdezést be lehetne újra hegeszteni?

Van ilyen. A fórumok alatt a nyitón...
warynski
Az előbb kérdeztem, csak senki nem reagált, hogy a HWSW-bők ismert Kedvencek lehetőség nem lesz-e?
Vagy milyen más módon tudom csak azokat az hozzászólásokat látni, amihez már hozzászóltam? ("Üzeneteid megtekintése" menüpont volt a neve az előző fórumban.)
wildjano
Tetszik ez az új motor! :thumbsup:

Igaz már több helyen is használtam, így nem hat szokatlanul. A smileyk gondolom le lettek kicsinyítve, ezért szögletes kicsit a körvonaluk.

Feltöltöttem az avatarom, igazítottam az aláírásomon, egyszóval kezdem belakni az új helyet! ani_wink.gif

kicsit hiányolom a régi hozzászólásokat, szerintem technikailag meg lehetett volna oldani, hogy átkerüljenek... Na de mindegy, ezt kell szeretni tongue.gif

Már jeleztem Rambonak, de szerintem a dátumformátumok a régi fórumon jobbak voltak: Y-m-d H:i:s
Gigah3rtz
Nekem sokkal jobban tetszik az új fórum mint a régi cool.gif A smilek pedig nagyon bejönnek ani_wink.gif smile.gif
Neohacker
Nagyon Tetszik !

És főleg az ,hogy már nem csak IE alól müködik 100% -an hanem már Opera és Firefox alól is megy rendesen!
Utonium
Nekem eddig is ment Opera-val, de úgy tudom a FireFox rajongók sem panaszkodtak.
manguszta
Király az új fórum, csak kérünk sok grimaszt!
Neohacker
Én is eddig Opera alól nyomtam, csak a hozzászólás szerkesztésnél voltak problémáim

És Firefox alól sem volt tökéletes a régi de a lényeg ,hogy jól ment!
nascar
A hozzászólásoknál, jobbra fönt, mit takar a "jelzés" gomb? yikies.gif
tzoli
Egyelőre semmit, de inkább ne nyomkodjátok. huh.gif
chipmix
Nagyon Köszönöm Maverick a segítséget, látod már használom is. biggrin.gif
bluee
Ecséim! Nagggyon fajjjás lett
arpsoft
Hohohohó!

Egész jól néz ki. Reméljük gyorsan akkora lesz majd, mint az elődje!

Hajrá! biggrin.gif
Shia-ko
IDÉZET(Neohacker @ 2005. May 04., Wed 16:32)
Én is eddig Opera alól nyomtam, csak a hozzászólás szerkesztésnél voltak problémáim

És Firefox alól sem volt tökéletes a régi de a lényeg ,hogy jól ment!

A BB Code-hoz külön kiegészítőt kellett letölteni hozzá.
LBANDI
Nekem nagyon tetszik az új FORUM, ma néztem csak meg először, egy pillanatra meglepődtem, hogy nem jó helyen járok. Szerintem jobban áttekinthető. yikies.gif
Kovács Dávid ( Davs )
IDÉZET(Utonium @ 2005. May 04., Wed 11:54)
@Adani
A meglévő smileyk újra lesznek rajzolva mert kissé ronda a szegélyük, ezen kívül továbbiak is várhatók. Valószínűleg ma vagy holnap.

Nem lehetne a phpBB-seket áthozni?
Neohacker
@Davs: ez jó ötlet! Kár ,hogy még nem történt meg mert nagyon hiányolom a emitoros felkiálójelet és kérdőjelet!

@Shia-ko: most már ezt is tudom!

Köszi!
ProFiler
IDÉZET(arpsoft @ 2005. May 04., Wed 17:06)
Reméljük gyorsan akkora lesz majd, mint az elődje!

Ha azt is figyelembe vesszük, hogy most már a kezdetekkor is többen vagyunk itt, akkor könnyen kikövetkeztethető, hogy sokkal kevesebb idő alatt megnő. laughing.gif

Ciao.
Kovács Dávid ( Davs )
IDÉZET(Neohacker @ 2005. May 04., Wed 15:09)
És főleg az ,hogy már nem csak IE alól müködik 100% -an hanem már Opera és Firefox alól is megy rendesen!

Nálam is voltak problémák...Sokszor a www kép alatt csak annyit írt, hogy felhasználó...megtekintése, és nemegyszer egyszerre csináltaazt az icq-val, msn-nel, és a többivel, és így katasztrófa volt!Ja, és ez már megjelöli azt, amelyiket elolvastam

Nagyon jó!Gratula!

Más: segédprogramos, partícionálós, PM-es kérdéseket hova teygem fel?
Utonium
IDÉZET(Davs @ 2005. May 04., Wed 18:02)
...segédprogramos, partícionálós, PM-es kérdéseket hova tegyem fel?

Írtam ezzel kapcsolatban egy közleményt. --> Témakör nélküli topikok
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.