Eddig nem sok dolgom volt a szervizrészélegen a mobilos boltokban...
Ma azonban kb. 1,5 méter magasból kiesett a kezemből (kilökték) a SE K300i telóm. Először csak kicsit káromkodtam, majd felvettem, nézegettem a hátulját, meg az oldalát, hogy nincs-e megkarcolódva. Rápillantok a kijelzőre (itt volt a nagy káromkodás), erre látom, hogy betört.(nem a külső műanyag, hanem az LCD)
Szóval suli után egyből a T-Moblile boltba mentem, ahol lámaként mutattam a csávónak, hogy valami baj van a kijelzőjével. Közölte velem, hogy betört, és egy rövid árlista böngészés után azt mondta, hogy ez garin kívüli javítás: összege 8000 FT.
Hát még ilyet!!! Kétszer annyiba kerül az LCD, mint a teló(aranytárskártya). Mivel még csak 2 hónapos(karácsonyra kaptam), nem szívesen dobnám ki, de hát így meg szinte használhatatlan. Az a repedéstől kifele a kijelző egyszínű lila. Ráadásul a többi részen (az alsó 10-20 pixelt kivéve, ahol vannak a helyzetfüggő feliratok, pl. Választás) 2 pixelenként szürke vízszintes csíkok vannak, és ezektől pl egy SMS-t lehetetlen elolvasni, ill. gyakorlatilag csak a Menüben lehet navigálni nagy nehezen, mást nem.
Kéredezem én, milyen minőség ez? Na jó tudom, hogy nem esésekre tervezték, de akkor is, bizos belekalkulálták a tervezők, hogy valaki (nem is kevesen) egyszer majd eljti. Szerintem az lehetett a baj, hogy elég gáz szögben esett (pont a tetejére),a hangszóró és az infra közötti műanyag rész el is repedt.
Szerintetek megéri leperkálni azt a 8 rugót, vagy inkább vegyek másik telót.
Egyébként nem lehtne valahol máshol olcsóbban megjavíttani? Meg amúgy is, hogy lehet egy LCD ilyen drága?(ráadásul ennek a telónak a színesek között elég gyatra a kijelzője)
Bocs ezt a sok kérdést, de eléggé szét vagyok csúszva
A topikba meg írjatok bátran!