Digital Silence
2007. június 3. 9:44
Az én Nick-em egy optikai jelenségre utal. A CD-írók működése topicban leírtam, hogy amikor a lézersugár(fősugár) letéved az információs-sávról(track), akkor keletkezik ez a "digitális csend" pár milliszekundomos intervallumban.
A volt munkahelyemen kaptam valakitől,- szerettem sokat beszélni, és ha, pár percig csendben voltam azt már fel kellet jegyezni a kéménybe korommal.
zsoltchelsea
2007. június 3. 17:08
Az én nicknevemet a Yahoo alkotta meg. Nem volt jó az előtte levő, így szavakat kellett beírni, aztán összerakta a keresztnevem a kedvenc focicsapatoméval.
Greene
2007. június 3. 17:12
Huhh, még jó, hogy nem használok Yahoo-t, különben lehet, hogy GreeneArsenal lennék.

A Greene az nem "grini" hanem "grín" csak így simán (az "e" néma a végén). Az emberek fele jól mondja, a másik felét meg nincs energiám megtanítani rá.
zsoltchelsea
2007. június 3. 18:11
Mondjuk, aki tanul angolt egy-két évig (ha gépezik, az is elég), akkor rá kell jönnie, ha van egy kis tehetsége hozzá.
Greene! Ne is próbáld meg megtanítani, őket, ez Magyarország! Annyi esélye van, hogy felfogja, mint eltalálni elsőre egy pisztrángot elefántlövő puskával (fejbe természetesen).
Red Boy
2007. június 3. 18:45
Az én nevem még a Stunts-os időkből ered.

Bátyámmal órákat töltöttünk el pályák készítésével és egymás rekordjainak megdöntésével. A rekordokat mindig valamilyen rövid névvel láttuk el, hogy gyorsan folytathassuk, és nálam egy idő után a "DER" kombináció vált általánossá, mert azt három ujjal gyorsan be lehet ütni. Aztán egy lanpartin, változtattam meg "RED"-re, csak sokakat zavart, ezért utánabiggyesztettem egy"BOY"-t is. Azóta mindenhol ezt használom.
Gimiben osztállyal alapítottunk egy 4 tagú CS klánt(ami ma már sajnos a múlté): "forCE", amit játékban is alkalmazok még ma is "RedBoyforCE"
Calyd
2007. június 3. 19:45
@Greene: azért annyire nem nehéz gríni-nek mondani szerintem. Bár eddig nekem nem jutott eszembe, de nem egyértelmű.
Scorpion Spyke
2007. június 3. 20:43
Az enyém egyszerű: Szkorpion Szpájki, vagy Szpájk.
Adani
2007. június 3. 21:31
Melyik egész pontosan? Vagy egy Spike nevű haverom ő Szpájki.
Stephan
2007. november 6. 21:37
Sziasztok!
Az én nevemet is sokszor tévesen ejtik ki: Sztefán-nak szokták mondani.

Valójában [Stefán]-nak kell kiejteni, mivel a német nyelvből ered, ott gyakorlatilag a Stephan a magyar István név megfelelője. Igazából a "való életben" nem szokott senki így hívni, csak a neten használom.
Üdv.
zsoltchelsea
2007. november 7. 18:32
Én sem használom a chelsea-t, csak neten van még pár felhasználónevem ezen a nicken. Mostanában a Montyt használom, szeretném ezt teljes körűen bevezetni, de még nem mindenhol sikerült.
Fujitsu
2007. november 7. 18:59
Én meg a felhasználónevemet a fórumon kívül szinte soha, semmikor nem használom. Azért lett az, ami, mert a gép, amellyel kapcsolatban a legelső hozzászólásaimban tanácsot kértem, egy Fujitsu Siemens Scaleo volt. Úgyhogy innen a név, nekem tökéletesen megfelel.
@ zsoltchelsea: Úgy látszik, a Premier League-ben ugyanazt a csapatot favorizáljuk...
zsoltchelsea
2007. november 7. 19:29
Nem vagyunk egyedül...

Bár az a különbség, hogy nekem a BL-ben is a kedvencem.
Fujitsu
2007. november 7. 19:47
<foci>Nekem a Stuttgart (

), a Chelsea, az Olympic Lyon, a Bayern München és a Valencia a kedvenceim.

</foci>
Stephan
2007. november 7. 20:13
<OFF>
Fujitsu, a nővérem már jó néhány éve Stuttgartban lakik.

Általános iskolás korától Németországban él, pár évvel ezelőtt pedig Stuttgartba költözött. (Csak azért írtam, mivel Neked Stuttgart van kiírva lakhelyként, gondolom tényleg ott élsz, hátha találkoztatok is már esetleg.

)
</OFF>
Üdv.
Fujitsu
2007. november 7. 20:33
<off>
Leírtam már egy pár helyen, de itt is megteszem: sajnos jelenleg még eléggé messze vagyok attól, hogy Stuttgartban éljek.

De majd meglátjuk, mit hoz a jövő...
</off>
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.