Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: .daa
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Egyéb szoftver
Marczy
Sziasztok.

Igazából fogalmam nincs hova fordulhatnék a kérdésemmel, mert nem találtam megfelelő fórumot... Kaptam egy progit, amit szeretnék kipróbálni, viszont a kiterjesztése .daa. Sosem láttam előtte ilyet, nem tudok vele mit csinálni.

Valaki tudna segíteni, hogy mit tudnék kezdeni vele, vagy mi kell hozzá? blink.gif

Előre is köszönöm.

Marczy
rootcommander
A "daa" kiterjesztésű filek imgage filek, olyanok, mint az iso, bin, mdf, stb... csak plusz még tömörítve is vannak, ezért kisebb a méretük általában. A problémádra a megoldás a PowerISO programocska, amely készíti ezeket a daa file-okat. Találsz benne egy Image Drive-ot, amellyel be tutod mountolni.
Garono
Húúú, én pont most szereztem ilyen kiterjesztésű fájlt, és fogalmam sem volt mi használja azt a formátumot. Köszi rootcommander! biggrin.gif
gyuri_s
Sziasztok! Most már csak azt mondjátok meg, mi az a mountolás? És az iso progit, azt hol lehet levenni?

Üdv:gyuri_s
Omega32
A programot a google elsőre kidodja... Mindenestre itt a link. A mountolás azt jelenti, hogy a program létrehoz egy virtuálismeghajtót, és az beolvassa a daa fájlt. Így nem kell kiírni, de az emuláció miatt, olyan mintha kiírtad volna, és ugyanúgy működik.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.