Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: HTML ablak bezárása kattintásra
PC WORLD Segélyvonal > WEBSAROK > Webszerkesztés, programozás > HTML
Gigah3rtz
Azt szeretném megtudni hogy lehet olyan linket csinálni ami bezárja az aktuális ablakot ahol a linkre rákattintottunk! smile.gif bulb.gif
apacs
KÓD

<a href="javascript:window.close();">BEZÁRÁS</a>

Íme. ani_wink.gif
Gigah3rtz
Köszi! smile.gif
apacs
Szívesen. smile.gif ani_wink.gif
bvoneki
Nekem ezzel az a gondom, hogy az IE rákérdez, hogy valóban bezáródjon-e. És így mit se ér a bezáróikon, ha még feljön egy popup, hogy "igen" és "nem" közül kell választanom...
Viszont láttam már olyan oldalt, pl az origo.hu portálon, ahol ha van egy képsorozat, és annak rámegyek egy nagyított képére, akkor a nagy képre kattintva az bezáródik IE-ben is popup-figyelmeztető ablak nélkül. A forráskódját megnéztem, és ott is ugyanez a Close-os kifejezés van megadva linknek. Nem vettem észre különbséget, hogy az mitől más. De akkor hogy lehet mégis az, hogy az origo.hu-n nem kérdez rá és szépen egyből bezárja? Én is így szeretném megcsinálni a weblapomat.
google
Erre nem tudok megoldást. sad.gif
tzoli
IDÉZET(bvoneki @ 2005. Jun 23., Thu 20:50)
Nekem ezzel az a gondom, hogy az IE rákérdez, hogy valóban bezáródjon-e. És így mit se ér a bezáróikon, ha még feljön egy popup, hogy "igen" és "nem" közül kell választanom...
Viszont láttam már olyan oldalt, pl az origo.hu portálon, ahol ha van egy képsorozat, és annak rámegyek egy nagyított képére, akkor a nagy képre kattintva az bezáródik IE-ben is popup-figyelmeztető ablak nélkül. A forráskódját megnéztem, és ott is ugyanez a Close-os kifejezés van megadva linknek. Nem vettem észre különbséget, hogy az mitől más. De akkor hogy lehet mégis az, hogy az origo.hu-n nem kérdez rá és szépen egyből bezárja? Én is így szeretném megcsinálni a weblapomat.

Azért mert az pop-up-ban van.
google
Á, tényleg, a popup-ot zárja az IE. bulb.gif annoyed.gif
bvoneki
Ezt a popuposat sikerült megoldanom. Thanks.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.