Silent Psycho
2005. május 19. 12:50
Üdv Mindenkinek!
Kíváncsi lennék szerintetek az elmúlt 15 évben megjelent játékok közül melyek voltak a legrosszabbak?
Olyan játékokra gondolok amelyek nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.
Pl.: 2005: Driv3r (TPS, Atari) 
Adani
2005. május 19. 16:43
Ilyen pl: az Oni nevű kalandjáték kapott is citromdíjat a GameStartól ha jól emlékszem.
Sanzi
2005. május 19. 17:00
A Driv3r-rel egyet értek! Talán még ide sorolnám a Mátrix játékokat.
Priby
2005. május 20. 16:13
A nemrég megjelent Knight Rider játék... a menü tiszta modern...de maga a játék...
kori
2005. május 20. 16:48
Én a tavalyi év legnagyobb csalódását említeném a Doom3-at. Grafika és a hangok kiválóra sikeredett,de a játékmenet az katasztrófális.
Greene
2005. május 20. 19:51
Doom3

, aztán ott a Postal 2, ami olyan szinten lassú és sokáig tölt még egy erős gépen is, hogy már élvezhetetlen.
Hidden and Dangerous, ami piszkosul nehéz.
ProFiler
2005. május 20. 20:04
Én rengeteget fel tudnék sorolni

, de szerintem túlságosan szubjektív az egész.
Ciao.
Jester
2005. május 20. 20:26
Vampire the Masquare Bloodlines, Driv3r. De még sorolhatnám sokáig.
Priby
2005. május 21. 19:47
IDÉZET(Greene @ 2005. May 20., Fri 20:51)
Doom3

, aztán ott a Postal 2, ami olyan szinten lassú és sokáig tölt még egy erős gépen is, hogy már élvezhetetlen.
Hidden and Dangerous, ami piszkosul nehéz.
Postal2.. az tök jóóóó, én nem ide sorolnám
Gigah3rtz
2005. május 21. 19:52
CSö! Én szerintem a DOOM3 és a Might and Magic 6!
Utonium
2005. május 22. 2:56
Az Oni tényleg borzalmas. És itt szeretném megemlíteni a The Temple of Elemental Evil című szuperprodukciót is, ami a valaha készített legsilányabb NWN koppintás.
csibe283
2005. május 22. 11:40
Doom 3...hát...mást vártam...eléggé sötét a háttér, a játékmenet se a legjobb, és valahogy az első két része jobban tetszett, de azt meg kell hagyni, hogy a grafikája nem semmi, egy ismerős gépén olyan penge képe volt, hogy a legapróbb részletek is látszottak. (X800 XT ereje

)
smile=)
2005. május 23. 17:17
És az ENTER THE MATRIX
Annál nem sok nagyobb csalódás ért még
csibe283
2005. május 23. 18:02
Óóóóóóóóóó...azt el is felejtettem

Tudtam, hogy valamit még akartam

...na igaz nem játszottam vele, de az eddig a legrosszabb játék. Annyira pocsék, hogy 50%-ot kapott egyik-másik újságtól.
Bencce
2005. május 24. 22:06
A driv3er borzasztó! Nem is lehet irányítani, meg gagyi az egész. A GTA VC mellett labdába sem rúghat... Amiben nagyot csalódtam még a Dune 2000 volt anno, szerencsére az új rész már nagyon ott volt. Meg még sok volt.... A Star wars játékokban is mindig csalódtam kivéve a Rouge Squadronban!
smile=)
2005. május 25. 0:10
IDÉZET(Bencce @ 2005. May 24., Tue 23:06)
.... A Star wars játékokban is mindig csalódtam kivéve a Rouge Squadronban!
Én nem vagyok SW fan,de azért van olyan játék ami szerintem igazán el lett találva

Pl:
- Rouge Sqadron,természetesen
- Jedi Academy
- Lego Star Wars
- Episode I
Neked milyen negatív tapasztalataid vannak ezekkel
fredpery
2005. május 25. 5:26
Driv3r
Doom 3
Mind a kettötől többet vártam, de ....
Zazu
2005. május 25. 5:47
Tudom, ezzel egyedül leszek, de számomra nagy csalódás volt a Warcraft 3. Ódákat zengtek róla. Megvettem. És rá kellett döbbennem, hogy semmi olyat nem tudnék mondani, amiben egy kicsit többet mutatna a hasonszőrű játékoktól. Fa vágás, arany termelés, hadsereg építés, és üsd vágd.Na és az a grafika? Mikor megláttam, azt hittem, valami karikatúra.
Bencce
2005. május 25. 9:45
Hát igen a wacraft és a warcraft II. után én is többet vártam... nem is játszottam vele túl sokat. Ahogy a lovak futottak az nevetséges volt egszerűen, rohadt gyorsan járt a lábuk, de percenként haladtak 1 métert.... Meg olyan nevetségesek voltak az egységek képei is... nem tényleg nem jött be.
Adani
2005. május 25. 10:49
War3 nekem sem igazán jött be, akkor már inkább starcraft. Talán az volt a legjobban eltalált játéka a Blizzardnak. Meg persze a WoW.
Darcy Tucker
2005. június 15. 7:47
Nekem a Heroes of Might and Magic 4 nem tetszett nagyon. A 3. részt nagyon szerettem és rengeteget játszottam vele és az 5. részt nagyon várom, mert az eddig megjelent képek róla nagyon szépek. De a 4. rész ... ?! Borzalmas! Giccses felület, "nyomorék" szörnyek, stb.
Akkor a legtöbb játék magazinban nyert a vetélytársaival szemben, pedig, a szintén akkor megjelenő, Disciples II sokkal szebb és jobb volt. (Na, azt a játékot egyenesen imádtam/imádom!)
smile=)
2005. június 15. 23:00
Plusz egy ócskaság:
Dungeon LordsHa még nem játszottatok iszonyatosan bug-os nem túl szép grafikájú, unalmas és sötét gammával akkor - de csakis akkor- ezt ki kell próbálnotok.
Amúgy 2004-2005-ös játék
Jester
2005. június 16. 12:22
A Mostani (Júniusi) Gamestarban volt róla cikk. Ott is jól lehordták, kapott kemény 53%-ot.
Adani
2005. június 16. 12:41
Akkor vegyük bele, az Oni nevű mangajátékot is, Citromdíjat is kapott már valamelyik újságban, mint a "a legprofibban elszúrt játék"
smile=)
2005. június 19. 0:07
@Apokalipszis
Na ja, olvastam én is

.Általában véve helytállóak a tesztjeik, de igazán akkor tudod átérezni, hogyha játszottál is azzal a gammával!Nekem sajnos volt hozzá "szerencsém"(?)!

Még szerencse,hogy nem vettem meg

(csak akartam

)
Computerfriend
2005. június 20. 17:29
Igazatok van a Warcraft 3 tényleg nem nagy szám. Én a régi gépemen játszottam az egyel és a kettővel is, és hát többet vártam. Végig se játszottam, mert meguntam.
Jester
2005. június 20. 20:21
IDÉZET(smile=) @ 2005. Jun 19., Sun 2:07)
@Apokalipszis
Na ja, olvastam én is

.Általában véve helytállóak a tesztjeik, de igazán akkor tudod átérezni, hogyha játszottál is azzal a gammával!Nekem sajnos volt hozzá "szerencsém"(?)!

Még szerencse,hogy nem vettem meg

(csak akartam

)
Ismerős a helyzet.
CDNorbi8
2005. július 15. 11:27
Szerintem:
Pókember 1-2
Knight Rider 1-2
Athens 2004
GTA SA
Adani
2005. július 15. 15:52
A SA miért ?
Spányik Balázs
2005. július 16. 15:00
Ha a repülős suilért, akkor szimpatizálok, egyébként felvonulós ellentütetést rendezünk a saját témájában.
szikidani
2005. augusztus 8. 11:02
Nekem tetszett az SA, meg a környéken még vagy 30 gyereknek.
Adani
2005. augusztus 8. 11:37
Nekem is tetszett, de én GTA fan vagyok, én bármelyik részével sokáig el tudok lenni.
fapuma
2005. augusztus 8. 11:38
IDÉZET(Adani @ 2005. június 16., 13:41 - csütörtök)
Akkor vegyük bele, az Oni nevű mangajátékot is, Citromdíjat is kapott már valamelyik újságban, mint a "a legprofibban elszúrt játék"
Miért?
Én játszottam vele anno, nem olyan rossz játék.
Az SA indoklása is érdekelne.
@Greene
A Postal2 nem a technika lassúsága miatt tölt olyan sokáig, hanem azért, hogy ezen is behergeld magad.
Red Boy
2005. augusztus 8. 22:11
Nem akarok senkit megbántani, de nekem a Prince of Persia Sands of Time sem tetszett. A grafika és az animációk télleg ott vannak, de a kamerakezeléssel nem tudtam sehogysem megbarátkozni. Kifejezetten idegesített hogy a kamera saját életre kel és minden pillanatban máshová vált. Ilyen volt amikor a fürdőben kellett volna kötélről kötélre átugrani és az ugrás pillanatában átváltott egy másik nézetre és ezzel az irányítás is megváltozott

. Harcban pedig teljesen használhatatlan...
Egyébként nagyon szeretem az ilyen típusú játékokat. Például a Splinter Cell Pandora Tomorrow-t kifejezettem kedveltem, mert abban mindent úgy láttam mindent ahogy én akartam.
smile=)
2005. augusztus 9. 0:13
@Red Boy
A Sands Of Time minden idők egyik legjobb játéka
De tényleg, ha ezt utálod, akkor a második részéhez hozzá se nyúlj!
Amúgy amikor elkezdtem én is így voltam vele

eltettem pihizni kb. 1 évre és utána uccu neki 2x végig toltam. Pihentesd egy kicsit és később próbáld meg, hidd el érdemes végigjátszani

Ha tudatosan irányítod akkor már nem is nehéz.
A második rész éppen most tölti nállam az egy éves pihijét

És mi lesz a harmadikkal...?!
Bencce
2005. augusztus 24. 17:44
Tudom már! Azok a játék katonás játékok voltak valami hihetetlen gányok. Ilyen plasztik katonákkal kellett menni és írtani az ellent, ilyen commandosos volt... akart lenni

Mindig lehúzták, tényleg nagyon sz*r volt, és csak úgy jöttek a folytatások... IGEN! ARMY MEN volt a címe!
komabryan
2005. augusztus 31. 10:54
Életem csalódása: Tomb Raider Angel of Darkness
Életem legnagyobb csalódása: Juiced
ferii
2005. augusztus 31. 11:45
Csatlakozom!
A Juiced tényleg elég gagyi. De ott van még a Prince Of Persia! A grafika jó, de nagyon ritkán lehet benne menteni. És még ott van a Ford Racing 3 a grafikája miatt.
Csak ennyi
Gereby
2005. augusztus 31. 11:58
Driver3 volt már itt? Szerintem akkora egy shit.... És úgy jelentették be, hogy GTA verő meg ilyenek... Mondjuk azért van abban a játékban is egy két dolog ami nagyon tetszik...
Machado
2005. augusztus 31. 13:17
Boiling Point - sztori nagyon jó, hangulat nagyon jó, grafika se rossz, legbugosabb software amit eddig láttam
MacroGeri
2006. július 9. 10:04
IDÉZET(Darcy Tucker @ 2005. June 15., Wed 8:47)

Nekem a Heroes of Might and Magic 4 nem tetszett nagyon. A 3. részt nagyon szerettem és rengeteget játszottam vele és az 5. részt nagyon várom, mert az eddig megjelent képek róla nagyon szépek. De a 4. rész ... ?! Borzalmas! Giccses felület, "nyomorék" szörnyek, stb.
Akkor a legtöbb játék magazinban nyert a vetélytársaival szemben, pedig, a szintén akkor megjelenő, Disciples II sokkal szebb és jobb volt. (Na, azt a játékot egyenesen imádtam/imádom!)
MacroGeri: a Heroes V még giccsesebb és még rosszabb lett, mint a Heroes IV, alig van benne normális pálya, és ráadásul nem is lehet pályát készíteni!
Ákos1994
2006. július 14. 15:10
nfs motor city online és trackmania
durato
2006. július 21. 19:22
a trackmania miért?
ProFiler
2006. július 21. 21:00
Szerintem pedig az egy nagyon jó játék, főleg hogy online játszható és még ingyenes is.
Ciao.
Red Boy
2006. július 22. 15:45
@ProFiler:
Amire te gondolsz az a Nations.

Ákos1994 szerintem az Originalra gondolt.
A Trackmania Nations nagyon szuper,

de a sima Trackmania (Original) sajnos valóban nem az igazi... Az irányítás és a fizika nem az erős oldala. Szokni kell. Ennek ellenére nem egy élvezhetetlen játék, én is sokat játszottam vele. Így nem is tartozhat a 15 év legrosszabb játékai közé... Inkább csak átlag játéknak tekinthető.
@Ákos1994:
Van valami ésszerű okod hogy miért nem jó? Próbáld ki a TM Nationst! Szerintem ég és föld a kettő. (najó annyira azért nem)
marthazoli
2006. augusztus 8. 17:08
Battle Mages: Sign of Darkness
A grafikája szerintem nem egy nagy szám, az irányítás pedig egyszerűen szörnyű.
Doc
2007. szeptember 5. 10:38
Nem mai poszt, de szertném megvédeni a Temple of Elemental Evil c. játékot.
1, A játék eleve nem NWN koppintás, ugyanis ez VALÓDI D&D rendszerre épül, amihez ugyebár az NWN-nek köze sincs.
2, Az alap játék valóban iszonyat BUG-os és ezért szinte játszhatatlan, de szerencsére már van hozzá patch, és a Co8 csapata csinált hozzá egy modot, amivel a bug-ok a minimálisra csökkentek, és vannak benne újdonságok.
Szóval a TOEE a valaha készített leg reálisabb számítógépes RPG játék, amiért elismerés az összes programozónak, mert tényleg ez a játék áll legközelebb az asztali RPG-hez.
Adani
2007. szeptember 5. 11:51
A legrosszabb játékokat itt találjátok:
Klikk!Ez pedig az abszolút legrosszabb:
http://www.youtube.com/watch?v=GfSeXdez_cURáadásul, én is kipróbáltam ezt és tényleg halálosan komoly, hogy ha felteszed a legújabb patchet, akkor tényleg elindul az ellenfél, de mindig bevár a cél előtt.
Aneurysm
2007. szeptember 5. 16:40
Régebbi konzolos játékokkal foglalkozik az Angry Video Game Nerd, itt vannak a videói:
http://www.cinemassacre.com/Movies/Nes_Nerd_videos.htmlVan pár gyengébbre sikerült epizód, de összességében nagyon állat! Némely részben nem csak a játékokat kritizálja, hanem a konzolokat, konzol-kiegészítőket is.
Kedvenceim közül valók:
Bugs Bunny's Birthday BlowoutAtari 5200Nem tudom nektek hogy fog tetszeni de nekem nagyon bejött, néhol széjjel röhögtem magam

(18) Sok benne a káromkodás (attól függően hogy mennyire idegeli fel magát

)
Adani
2007. szeptember 5. 16:57
Ismerem az oldalt tényleg sok kritika van fent, viszont a Rosszpcjatekokban FreddyD magyarul nyomja, és nagyon jól. Igaz nem csak PC játékokkal fogllakozik, mert Amigás is van köztük.
Ajánlom még FreddyD Mesterlövész videóit.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.