Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Az elmúlt 15 év legrosszabb játékai
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Játékok
Oldalak: 1, 2
Silent Psycho
Üdv Mindenkinek!

Kíváncsi lennék szerintetek az elmúlt 15 évben megjelent játékok közül melyek voltak a legrosszabbak?
Olyan játékokra gondolok amelyek nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.

Pl.: 2005: Driv3r (TPS, Atari) annoyed.gif

evil2.gif
Adani
Ilyen pl: az Oni nevű kalandjáték kapott is citromdíjat a GameStartól ha jól emlékszem.
Sanzi
A Driv3r-rel egyet értek! Talán még ide sorolnám a Mátrix játékokat.
Priby
A nemrég megjelent Knight Rider játék... a menü tiszta modern...de maga a játék...
kori
Én a tavalyi év legnagyobb csalódását említeném a Doom3-at. Grafika és a hangok kiválóra sikeredett,de a játékmenet az katasztrófális. twisted.gif
Greene
Doom3 thumbdown.gif , aztán ott a Postal 2, ami olyan szinten lassú és sokáig tölt még egy erős gépen is, hogy már élvezhetetlen.
Hidden and Dangerous, ami piszkosul nehéz.
ProFiler
Én rengeteget fel tudnék sorolni blush.gif , de szerintem túlságosan szubjektív az egész.

Ciao.
Jester
Vampire the Masquare Bloodlines, Driv3r. De még sorolhatnám sokáig.
Priby
IDÉZET(Greene @ 2005. May 20., Fri 20:51)
Doom3 thumbdown.gif , aztán ott a Postal 2, ami olyan szinten lassú és sokáig tölt még egy erős gépen is, hogy már élvezhetetlen.
Hidden and Dangerous, ami piszkosul nehéz.

Postal2.. az tök jóóóó, én nem ide sorolnám biggrin.gif
Gigah3rtz
CSö! Én szerintem a DOOM3 és a Might and Magic 6! biggrin.gif exclamat.gif
Utonium
Az Oni tényleg borzalmas. És itt szeretném megemlíteni a The Temple of Elemental Evil című szuperprodukciót is, ami a valaha készített legsilányabb NWN koppintás. thumbdown.gif
csibe283
Doom 3...hát...mást vártam...eléggé sötét a háttér, a játékmenet se a legjobb, és valahogy az első két része jobban tetszett, de azt meg kell hagyni, hogy a grafikája nem semmi, egy ismerős gépén olyan penge képe volt, hogy a legapróbb részletek is látszottak. (X800 XT ereje biggrin.gif )
smile=)
És az ENTER THE MATRIX question.gif question.gif
Annál nem sok nagyobb csalódás ért még exclamat.gif
csibe283
Óóóóóóóóóó...azt el is felejtettem blush.gif Tudtam, hogy valamit még akartam biggrin.gif ...na igaz nem játszottam vele, de az eddig a legrosszabb játék. Annyira pocsék, hogy 50%-ot kapott egyik-másik újságtól. laughing.gif
Bencce
A driv3er borzasztó! Nem is lehet irányítani, meg gagyi az egész. A GTA VC mellett labdába sem rúghat... Amiben nagyot csalódtam még a Dune 2000 volt anno, szerencsére az új rész már nagyon ott volt. Meg még sok volt.... A Star wars játékokban is mindig csalódtam kivéve a Rouge Squadronban!
smile=)
IDÉZET(Bencce @ 2005. May 24., Tue 23:06)
.... A Star wars játékokban is mindig csalódtam kivéve a Rouge Squadronban!

Én nem vagyok SW fan,de azért van olyan játék ami szerintem igazán el lett találva exclamat.gif Pl:
  • Rouge Sqadron,természetesen
  • Jedi Academy
  • Lego Star Wars
  • Episode I
Neked milyen negatív tapasztalataid vannak ezekkel question.gif
fredpery
Driv3r
Doom 3

Mind a kettötől többet vártam, de .... ranting.gif
Zazu
Tudom, ezzel egyedül leszek, de számomra nagy csalódás volt a Warcraft 3. Ódákat zengtek róla. Megvettem. És rá kellett döbbennem, hogy semmi olyat nem tudnék mondani, amiben egy kicsit többet mutatna a hasonszőrű játékoktól. Fa vágás, arany termelés, hadsereg építés, és üsd vágd.Na és az a grafika? Mikor megláttam, azt hittem, valami karikatúra.
Bencce
Hát igen a wacraft és a warcraft II. után én is többet vártam... nem is játszottam vele túl sokat. Ahogy a lovak futottak az nevetséges volt egszerűen, rohadt gyorsan járt a lábuk, de percenként haladtak 1 métert.... Meg olyan nevetségesek voltak az egységek képei is... nem tényleg nem jött be.
Adani
War3 nekem sem igazán jött be, akkor már inkább starcraft. Talán az volt a legjobban eltalált játéka a Blizzardnak. Meg persze a WoW.
Darcy Tucker
Nekem a Heroes of Might and Magic 4 nem tetszett nagyon. A 3. részt nagyon szerettem és rengeteget játszottam vele és az 5. részt nagyon várom, mert az eddig megjelent képek róla nagyon szépek. De a 4. rész ... ?! Borzalmas! Giccses felület, "nyomorék" szörnyek, stb.

Akkor a legtöbb játék magazinban nyert a vetélytársaival szemben, pedig, a szintén akkor megjelenő, Disciples II sokkal szebb és jobb volt. (Na, azt a játékot egyenesen imádtam/imádom!)
smile=)
Plusz egy ócskaság: Dungeon Lords
Ha még nem játszottatok iszonyatosan bug-os nem túl szép grafikájú, unalmas és sötét gammával akkor - de csakis akkor- ezt ki kell próbálnotok.
Amúgy 2004-2005-ös játék exclamat.gif blink.gif
Jester
A Mostani (Júniusi) Gamestarban volt róla cikk. Ott is jól lehordták, kapott kemény 53%-ot.
Adani
Akkor vegyük bele, az Oni nevű mangajátékot is, Citromdíjat is kapott már valamelyik újságban, mint a "a legprofibban elszúrt játék"
smile=)
@Apokalipszis
Na ja, olvastam én is yes.gif .Általában véve helytállóak a tesztjeik, de igazán akkor tudod átérezni, hogyha játszottál is azzal a gammával!Nekem sajnos volt hozzá "szerencsém"(?)! annoyed.gif Még szerencse,hogy nem vettem meg biggrin.gif (csak akartam blush.gif )
Computerfriend
Igazatok van a Warcraft 3 tényleg nem nagy szám. Én a régi gépemen játszottam az egyel és a kettővel is, és hát többet vártam. Végig se játszottam, mert meguntam.
Jester
IDÉZET(smile=) @ 2005. Jun 19., Sun 2:07)
@Apokalipszis
Na ja, olvastam én is yes.gif .Általában véve helytállóak a tesztjeik, de igazán akkor tudod átérezni, hogyha játszottál is azzal a gammával!Nekem sajnos volt hozzá "szerencsém"(?)! annoyed.gif Még szerencse,hogy nem vettem meg biggrin.gif (csak akartam blush.gif )

Ismerős a helyzet. biggrin.gif alc.gif
CDNorbi8
Szerintem:
Pókember 1-2
Knight Rider 1-2
Athens 2004
GTA SA
Adani
A SA miért ?
Spányik Balázs
Ha a repülős suilért, akkor szimpatizálok, egyébként felvonulós ellentütetést rendezünk a saját témájában. cool.gif
szikidani
Nekem tetszett az SA, meg a környéken még vagy 30 gyereknek.
Adani
Nekem is tetszett, de én GTA fan vagyok, én bármelyik részével sokáig el tudok lenni.
fapuma
IDÉZET(Adani @ 2005. június 16., 13:41 - csütörtök)
Akkor vegyük bele, az Oni nevű mangajátékot is, Citromdíjat is kapott már valamelyik újságban, mint a "a legprofibban elszúrt játék"

Miért?

Én játszottam vele anno, nem olyan rossz játék.

Az SA indoklása is érdekelne. roll.gif

@Greene
A Postal2 nem a technika lassúsága miatt tölt olyan sokáig, hanem azért, hogy ezen is behergeld magad. ani_wink.gif
Red Boy
Nem akarok senkit megbántani, de nekem a Prince of Persia Sands of Time sem tetszett. A grafika és az animációk télleg ott vannak, de a kamerakezeléssel nem tudtam sehogysem megbarátkozni. Kifejezetten idegesített hogy a kamera saját életre kel és minden pillanatban máshová vált. Ilyen volt amikor a fürdőben kellett volna kötélről kötélre átugrani és az ugrás pillanatában átváltott egy másik nézetre és ezzel az irányítás is megváltozott annoyed.gif . Harcban pedig teljesen használhatatlan...
Egyébként nagyon szeretem az ilyen típusú játékokat. Például a Splinter Cell Pandora Tomorrow-t kifejezettem kedveltem, mert abban mindent úgy láttam mindent ahogy én akartam.
smile=)
@Red Boy
A Sands Of Time minden idők egyik legjobb játéka exclamat.gif angry.gif blush.gif
De tényleg, ha ezt utálod, akkor a második részéhez hozzá se nyúlj!
Amúgy amikor elkezdtem én is így voltam vele arrow.gif eltettem pihizni kb. 1 évre és utána uccu neki 2x végig toltam. Pihentesd egy kicsit és később próbáld meg, hidd el érdemes végigjátszani cool.gif Ha tudatosan irányítod akkor már nem is nehéz.
A második rész éppen most tölti nállam az egy éves pihijét ani_wink.gif És mi lesz a harmadikkal...?! blink.gif tongue.gif
Bencce
Tudom már! Azok a játék katonás játékok voltak valami hihetetlen gányok. Ilyen plasztik katonákkal kellett menni és írtani az ellent, ilyen commandosos volt... akart lenni smile.gif Mindig lehúzták, tényleg nagyon sz*r volt, és csak úgy jöttek a folytatások... IGEN! ARMY MEN volt a címe!
komabryan
Életem csalódása: Tomb Raider Angel of Darkness
Életem legnagyobb csalódása: Juiced
ferii
Csatlakozom!

A Juiced tényleg elég gagyi. De ott van még a Prince Of Persia! A grafika jó, de nagyon ritkán lehet benne menteni. És még ott van a Ford Racing 3 a grafikája miatt. twisted.gif

Csak ennyi biggrin.gif
Gereby
Driver3 volt már itt? Szerintem akkora egy shit.... És úgy jelentették be, hogy GTA verő meg ilyenek... Mondjuk azért van abban a játékban is egy két dolog ami nagyon tetszik...
Machado
Boiling Point - sztori nagyon jó, hangulat nagyon jó, grafika se rossz, legbugosabb software amit eddig láttam
MacroGeri
IDÉZET(Darcy Tucker @ 2005. June 15., Wed 8:47) *
Nekem a Heroes of Might and Magic 4 nem tetszett nagyon. A 3. részt nagyon szerettem és rengeteget játszottam vele és az 5. részt nagyon várom, mert az eddig megjelent képek róla nagyon szépek. De a 4. rész ... ?! Borzalmas! Giccses felület, "nyomorék" szörnyek, stb.

Akkor a legtöbb játék magazinban nyert a vetélytársaival szemben, pedig, a szintén akkor megjelenő, Disciples II sokkal szebb és jobb volt. (Na, azt a játékot egyenesen imádtam/imádom!)

MacroGeri: a Heroes V még giccsesebb és még rosszabb lett, mint a Heroes IV, alig van benne normális pálya, és ráadásul nem is lehet pályát készíteni! mad.gif mad.gif
Ákos1994
nfs motor city online és trackmania
durato
a trackmania miért?
ProFiler
Szerintem pedig az egy nagyon jó játék, főleg hogy online játszható és még ingyenes is.

Ciao.
Red Boy
@ProFiler:
Amire te gondolsz az a Nations. ani_wink.gif Ákos1994 szerintem az Originalra gondolt.
A Trackmania Nations nagyon szuper, ani_wink.gif de a sima Trackmania (Original) sajnos valóban nem az igazi... Az irányítás és a fizika nem az erős oldala. Szokni kell. Ennek ellenére nem egy élvezhetetlen játék, én is sokat játszottam vele. Így nem is tartozhat a 15 év legrosszabb játékai közé... Inkább csak átlag játéknak tekinthető.

@Ákos1994:
Van valami ésszerű okod hogy miért nem jó? Próbáld ki a TM Nationst! Szerintem ég és föld a kettő. (najó annyira azért nem) smile.gif
marthazoli
Battle Mages: Sign of Darkness
A grafikája szerintem nem egy nagy szám, az irányítás pedig egyszerűen szörnyű. mad.gif
Doc
Nem mai poszt, de szertném megvédeni a Temple of Elemental Evil c. játékot.
1, A játék eleve nem NWN koppintás, ugyanis ez VALÓDI D&D rendszerre épül, amihez ugyebár az NWN-nek köze sincs.
2, Az alap játék valóban iszonyat BUG-os és ezért szinte játszhatatlan, de szerencsére már van hozzá patch, és a Co8 csapata csinált hozzá egy modot, amivel a bug-ok a minimálisra csökkentek, és vannak benne újdonságok.
Szóval a TOEE a valaha készített leg reálisabb számítógépes RPG játék, amiért elismerés az összes programozónak, mert tényleg ez a játék áll legközelebb az asztali RPG-hez.
Adani
A legrosszabb játékokat itt találjátok:
Klikk!

Ez pedig az abszolút legrosszabb:
http://www.youtube.com/watch?v=GfSeXdez_cU

Ráadásul, én is kipróbáltam ezt és tényleg halálosan komoly, hogy ha felteszed a legújabb patchet, akkor tényleg elindul az ellenfél, de mindig bevár a cél előtt.
Aneurysm
Régebbi konzolos játékokkal foglalkozik az Angry Video Game Nerd, itt vannak a videói: http://www.cinemassacre.com/Movies/Nes_Nerd_videos.html

Van pár gyengébbre sikerült epizód, de összességében nagyon állat! Némely részben nem csak a játékokat kritizálja, hanem a konzolokat, konzol-kiegészítőket is.

Kedvenceim közül valók:
Bugs Bunny's Birthday Blowout
Atari 5200

Nem tudom nektek hogy fog tetszeni de nekem nagyon bejött, néhol széjjel röhögtem magam biggrin.gif

(18) Sok benne a káromkodás (attól függően hogy mennyire idegeli fel magát smile.gif )
Adani
Ismerem az oldalt tényleg sok kritika van fent, viszont a Rosszpcjatekokban FreddyD magyarul nyomja, és nagyon jól. Igaz nem csak PC játékokkal fogllakozik, mert Amigás is van köztük.

Ajánlom még FreddyD Mesterlövész videóit.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.