Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Egér
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Diagnosztika
Neo
Mouse rate checker 1.1b Ez a kis program megmutatja, hogy milyen frissítést produkál a digitális rágcsálónk.
Gereby
Mousotron Egér km óra... smile.gif Mennyit nyúzzuk rágcsálónkat... biggrin.gif Ez régen egy PCW mellékleten volt rajta, azóta használom... Most jöttem rá, hogy hogyan lehet windows újrarakáskor lementeni... párszor elveszett már 30-30KM... Most 47KM-en állok smile.gif
Baludada
Az mennyi idő volt Neked? A 47km?
Sanzi
@Gereby
Feltettem én is, kiváncsi vagyok. Nem fogyaszt sokat az erőforrásból, elfér. ani_wink.gif
Sanzi
IDÉZET(Gereby @ 2006. February 14., Tue 20:40) *
Mousotron Egér km óra... smile.gif Mennyit nyúzzuk rágcsálónkat... biggrin.gif Ez régen egy PCW mellékleten volt rajta, azóta használom... Most jöttem rá, hogy hogyan lehet windows újrarakáskor lementeni... párszor elveszett már 30-30KM... Most 47KM-en állok smile.gif

Hát, XP telepítésen vagyok túl, és szeretmén átmenteni az eddigi "eredményemet". Mi is a módszere, hogy átmentsem?
Gereby
Ha már újra tetted akkor már késő... Egyébként meg meg kell keresni a rendszer leíró adatbázisban a proginak a könyvtárát. Azt kimented az újratelepítés előtt, majd hozzáfűzöd az újratelepítés után...
Sanzi
Köszi szépen, sikerült.
bvoneki
És ez az egér elmozdulását méri, vagy a képernyőn lévő nyílét? Mert előbbit nem igazán lehet szerintem mérni, utóbbit is csak pixelekben.
Amúgy egyszer régen én is csináltam ilyesmit smile.gif
sakic
Ez durva! blink.gif 2 napalatt: 2km 107m 3523 billentyű leütés, 6202 bal- 253 jobbgomb 4218 egérgörgetés. Nem is tudtam hogy ilyen sokat használom az egeret meg a billentyűzetet.
riddick
&bvoneki
A nyíl mozgását méri.

Gondolom senki sem annyit mozgatja az egerét amennyit mozdul a képernyőn a kurzor... Remélem értitek biggrin.gif .
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.