Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: DynDNS
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Internetes programok > Egyéb internetes programok
Benoc
Sziasztok! Lehet, hogy buta a kérdésem, de még kezdő vagyok. Regisztráltam magam a DynDNS-nél, ahogy az újságban le van írva, csak azt nem tudom, hogy tudom beállítani, hogy mit lehessen látni a gépemről a hálón. A Filezillával kell? A címnek mit kell megadni? Címnek beírtam pl: joco.dyndsn.org-t és csatlakozott is, de rögtön lecsatlakozott sad.gif Portnak mit kell?
légy szíves segítsetek!!!
Athos
Alapból nem is. Ez a jó! Gondolj bele, mi lenne ha egyből mindenki, mindent elérne a gépeden. Egyébként az újságban van erre egy jó megoldás. SSH cikk. Itt leírják, hogyan tudod távolról elérni a géped. Ez egy biztonságos megoldás. ani_wink.gif
Benoc
Kösz a választ, de én arra gondoltam, hogy egy mappa tartalma legyen fenn, nem az egész gépé, és a mappában lenne egy index.htm, és azt látná mindenki. Ezt a Filezillával lehet megcsinálni? Eggyáltalán meglehet csinálni???
aty
A Filezilla egy ftp kliens.
Neked egy webszerver kellene inkább a gépedre.
Benoc
Eltaláltad! De hogy csináljak??? question.gif Lehet eggyáltalán, mert a saját tudásomból ennyire futott sad.gif Ha lehet ilyet csinálni elmondja valaki, hogy hogy lehet? blush.gif
Athos
Lehet. Ehhez telepítened kell egy webszervert, például az Appache-t. De ennek konfigurálása nem egyszerű -- hallomásból mondom, mert még nem láttam. blush.gif
F. A. Bian
De nem is olyan veszélyes. Ajánlom a következő cikk elolvasását, én is innen tanultam. Arra azért figyelj, hogy - mivel elég régi írás - mindenből újabb változat van már. De működik! biggrin.gif
Benoc
Nem is tudom, hogyan köszönjem meg. Minden esetre köszönöm!
CDNorbi8
Az újságban volt még a GuildFTPd és a HTTP Files Server (HFS) Ajánlom őket!
Benoc
A HTTP Files Server megvan nekem. Azt is próbáltam, de nem tudom, hogy hogy lehet megcsinálni azt, hogy más is lássa az oldalt blush.gif Most az Apache-val próbálkozom smile.gif
KeLa
Próbáld ki a NetworkActiv Web Server progit. Ingyenes. Nagyon könnyű beállítani, jelszóval is védhető a kijelölt könyvtár(ak). Elindulás utánn be kell álítani az ipcímet amit a dyndns (vagy más) adott és a regelt néven már meg is találják a géped engedélyezett könyvtárát (tűzfal beállítás hogy be is ki is). Le és feltöltési lehetőség, honlap futtatás.

http://www.networkactiv.com/WebServer.html
Benoc
IDÉZET(F. A. Bian @ 2006. February 12., Sun 19:15) *

De nem is olyan veszélyes. Ajánlom a következő cikk elolvasását, én is innen tanultam. Arra azért figyelj, hogy - mivel elég régi írás - mindenből újabb változat van már. De működik! biggrin.gif

Sziasztok! Most újra megpróbáltam felrakni az apache 2-őt, és a php4-et(az 5 teljesen más, és nekem ez is sok). Az apache jó is, a PHP-t e szerint csináltam. Ott akadtam el, hogy nem találom a Control Panel System-et, légysz mondjátok meg, hogy hol találom!
Előre is kösz!
Benoc
Még kiakartam bővíteni az előző hozzászólásomat azzal, hogy apache 2.058at, és php 4.42-őt használok, csak nem találtam a szerkeszt gombot blush.gif
Richy
Az EasyPHP jobb!
benne van az Apache, és van benne MySQL is! És pofon egyszerű. Telepíted, elindítod és kész!
Benoc
Ok, azt tettem smile.gif
Babó22
Egyetlen kérdésem van a dynDNS-el kapcsolatban. Van-e olyan programja, ami futtatható Linux alatt? Mert én egy Linuxos FTP szervert szeretnék készíteni. Ami van: AMD Sempron 2600+, 256 Mb RAM, Ubuntu Linux 6.06 LAMP Server. Tulajdonképpen minden megy (Apache/PHP5/MySQL, na meg a Linux smile.gif ).
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.