Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Adobe Photoshop Elements 4
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Multimédia > Grafikai programok
klorosol
Üdvözletem!

Letöltöttem a témában említett programot (DEMO), de a slide show készítésénél egy hibaüzenettel elszáll a program.

IDÉZET
Adobe Photoshop Elements has encountered a problem and needs to close.

Error code: c0000005
Adress: 12b8c59f

A hiba csak akkor jön elő, ha VCD ill. Wmv formátumban szeretném elmenteni.
Elkezdtem keresni a hiba okát, telepítettem a Win Media Encodert, de nem javult a helyzet. Galád módon kipróbáltam egy tört verziót is, de annál is ugyanez a hiba.

Remélem valaki tudja a megoldást, mert első látásra szerelem ez a program és LEGÁLISAN szeretném a magamévá tenni!

Köszönöm előre is worship.gif
Halasi Miklós
Valamelyik másik kodekkel veszik össze.. roll.gif
klorosol
Hümmm... nem használok kodek csomagot (legalábbis nem tudok róla smile.gif).
ffdshow van fent. Megpróbálom leszedni/körülnézni abban, majd jövök az eredménnyel.

Mindenesetre köszi az irányt!
klorosol
IDÉZET(Halasi Miklós @ 2006. február 06., 20:16 - hétfő)
Valamelyik másik kodekkel veszik össze..  roll.gif

Igen, igazad volt, először próbáltam állítgatni-csűrni-csavarni az ffdshow-t, majd inkább leszedtem (túl fáradt vagyok a kisérletezgetéshez sleep1.gif ).
Most működik minden a legnagyobb rendben!

Pedig meg voltam győződve róla, hogy az nem lehet, mert eddig nem volt vele semmilyen probléma (á la ACE Mega...). Megint okosabb lettem.

Köszönöm!
Halasi Miklós
Ezért nem ajánlom az ffdshowt, mert inkább lejátszáshoz találták ki.
mattheus
Elements-hez létezik magyarosítás? bulb.gif
Illetve más Photoshop verziókhoz ?

Köszönöm!
Halasi Miklós
Tudtommal nincs magyarításuk... roll.gif
kori
IDÉZET(mattheus @ 2006. március 02., 23:53 - csütörtök)

Illetve más Photoshop verziókhoz ?

Köszönöm!

Adobe Photoshop 7CE- magyarul is megjelent. ani_wink.gif
Halasi Miklós
Na ez is furcsa, hogy pont az otthoni felhasználóknak szánt verziókat nem honosítják... blink.gif
Spányik Balázs
A Photoshop 7CE nem otthoni felhasználóknak szánt, és valóban készült belőle honosított verzió, mint ahogy azóta is minden "nagy" Photoshopból. Épp tavaly ősszel sorsoltunk két dobozos Creative Suite 2-t az olvasók között, mindkettő magyar volt.

Szerintem az Elementseknek nem lesz honosított változtuk, nem hozzák be a honosítás árát.
QQ67
Nem tudja véletlenül valaki mi a megoldás ha az albumban szereplő képek másik drive-ra kerülnek azaz megváltozik a betüjele? 20 ezer képről van szó, és kipróbáltam a reconnectet de nem működik csak kézzel.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.