Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: AmigaOS,MorphOS,ArOS,
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Operációs rendszerek > Egyéb operációs rendszerek
dr_Freeman
Üdv.

Itt elsősorban az AmigaOS ről tárgyalnék azokkal, akik anno dolgoztak vele, esetleg ma is előveszik alkalmanként. Mostanság épitem újra össze az Amigát, és meglehetősen sokat felejtettem, márami az apróbb dolgokat illeti. A MorphOS, illetve ArOS témáját is idevalónak érzem. Remélem még akadnak köztetek mohikánok, s nem én vagyok az utolsósmile.gif
Vérpatkány
Nekem sajnos nem volt Amigám. De nemrég leszedtem a WinUAE emulátort, meg szereztem pár játékot hozzá netről, és próbálgatom működésre bírni őket.
campa
Hali!

Mindig szerettem volna egy AMIGÁT, de fiatalon nem volt elég pénzem. Mostanában olvasgatok róla a neten ésdemes venni ilyen gépet?
Egy amiga 500 mire elég? Érdekel az amiga os. Sajnos keveset tudok róla. Keresem a legkisebb hardverigényű oprendszert, mert elegem van abból, hogy egyre nagyobb vasat vegyek az ablakokhoz. annoyed.gif
SEA JOE
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.