Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: PCTV beállítás
PC WORLD Segélyvonal > HARDVER > Alkatrészek, perifériák > Multimédia
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5
gigi
Sziasztok!

PCTV kártyát kaptam a gépembe. Már egész jól boldogulok vele, de nem tudom beállítani úgy, hogy a programozott felvétel után kikapcsolja a számítógépet is.
Lehet, hogy nem is itt kell?
Ha valaki tud, segítsen!
Előre is köszönöm.
HK
Hello!
Még én sem találtam ilyen beállítást, de ha időzített a felvétel, akkor a felvétel lejárta utáni fél percre állíts be egy windows-lelövő progit. PL: SwitchOff. Nekem mondjuk az alaplap időzítve is be tud kapcsolni, így pl. sorozatoknál ez nagyon jó.
Zarnóczki László
Szió!
Nekem is PCTV kártyám van, én az időzítéses kikapcsolást szintén külső progival oldom meg.(Win OFF).Jó, mert magyar nyelvű a hazsnálati utasítása.Az olyan programokat is "lelövi" mely emberi kikapcsolásra vár. smile.gif
Ellenben, nekem más problémám van. sad.gif
1. A PCTV távirányítóját szeretném programozni, valami progi ill. magyar használati kéne hozzá. twisted.gif
2. Plusz szeretném aktiválni az MPEG-2 kódolását. Hozzá kéne valami részletesebb útmutatás. (angol tudásom-Nulla) cool.gif !!!
Előre is köszönöm szíves segítségeteket smile.gif
Chabi
IDÉZET(Zarnóczki László @ 2005. May 22., Sun 10:26)
1. A PCTV távirányítóját szeretném programozni, valami progi ill. magyar használati kéne hozzá.

...(angol tudásom-Nulla)

http://users.atw.hu/chabi/Driver/PCTV.remote-0.2.7.exe

http://users.atw.hu/chabi/Driver/Pinnacle....onfigurator.zip

Angol szótár meg létezik, vedd a fáradságot hogy kikeresed a szavakat...és megérted.
nyekk
Sziasztok!
Pctv pro kártyát vettem a gépembe.Az lenne a problemám hogy nem tudom divx felvételnél beállítani a febontást,meg az audió tömörítést mp3-ra!A felbontás ua. mint a vcd-nél,az audio töminél meg bármit állítok be,wav-ot csinál.vagy mpeg audio-t.Valamit nem jól csinálok?Esetleg ismertek valami ingyenes progit a PCTV vision helyett ehhez a kártyához?
A remote configuratorral be tudom azt is álítani,hogy valamelyik távirányító gombbal a gépet lelőjjem?
Köszi!
gigi
IDÉZET(gigi @ 2005. May 17., Tue 21:13)
Sziasztok!

PCTV kártyát kaptam a gépembe. Már egész jól boldogulok vele, de nem tudom beállítani úgy, hogy a programozott felvétel után kikapcsolja a számítógépet is.
Lehet, hogy nem is itt kell?
Ha valaki tud, segítsen!
Előre is köszönöm.

Köszönöm a Switch Off program kifogástalanul működik.
Chabi
IDÉZET(nyekk @ 2005. May 24., Tue 13:56)
Az lenne a problemám hogy nem tudom divx felvételnél beállítani a febontást,meg az audió tömörítést mp3-ra!
...
Esetleg ismertek valami ingyenes progit a PCTV vision helyett ehhez a kártyához?

Használd a rögzítéshez a Virtualdub-ot !

Én is ezzel állítom be DivX felbontását és a hang tömörítését.

http://virtualdub.sourceforge.net/
nyekk
Köszi a tippet!
Leírnád,hogy kell beállítani?(behangolni az adott adóra,meg beállítani a video felbontást,meg tömörítést,meg az audio tömit.meg hogy milyen sorrendben.
Csakpár lépésben,nagyjából. Az apraját meg kitotozom.
Köszi!
Chabi
Kiválasztod a videoban a forrást:
http://users.atw.hu/chabi/other/virtualdubcapt1.JPG

Utána a panelon találsz egy TV tuner gombot:
http://users.atw.hu/chabi/other/virtualdubcapt2.JPG

Rákattintasz és vagy kézzel keresed a csatornákat vagy AutoTune mehet. Nekem nagyon sok csatornát nézett végig, kb. 3-4 perc.
http://users.atw.hu/chabi/other/virtualdubcapt3.JPG
nyekk
Nekem a tuner része nem hoz be semmit sem auto hangolásnál! Pedig a pctv vision behozza az összes adót rendesen!
Mit szoktál beállítani az xvid kodekben? Én mondjuk kb. 640x480-as felbontásra gondoltam. Ezt milyen bitrate-vel kodoljam?
A VirtualDub-bal nem lehet időzített felvételt indítani ugye?
nascar
Óriási problémám van! A kollégám gépébe telepítettünk egy Pinnacle PCTV tuner kártyát.
A gyártó honlapjáról letöltöttem az SP2 kompatibilis drivert, maga a program a lehető legfrissebb (5.9-es), a telepítés után lefut az ellenőrző, és a végén talál valami hibát, pedig az antenna be van dugva a gépbe, az eszközkezelőben minden rendben!
Elindul a keresés, és nem talál semmit!! (Van adás!)
Lövésem sincs, hogy mi lehet a gáz! blink.gif
Ha valaki tud, segítsen, köszi!
Chabi
IDÉZET(nascar @ 2005. Jun 03., Fri 15:43)
a telepítés után lefut az ellenőrző, és a végén talál valami hibát...

Írd le pontosan hogy mi az a hiba. roll.gif
nascar
A program telepítése után lefut egy ellenörző. Leellenőrzi, hogy rendesen telepítve lett-e a szoftver, majd a DirectX-et, majd kontraszt, és a legutolsó lépésként a kártyához csatlakoztatott dolgokat ellenőrzi le. Na itt van a bibi, nem látja a csatlakoztatott antennát! mad.gif
Chabi
Volt ilyen nekem is.

Másik PCI slotban próbáltad a kártyát ?
nascar
Még nem!
De ötletnek nem rossz! Kipróbáljuk! ani_wink.gif bulb.gif
kornél
Létezik olyan élő ember akinek PCTV Stereo 5.9 + SP2 driver kompatibilitás frissités kifogástalan TV adást produkál? Nekem néhány adás kivételével szellemképes, homályos a vétel. A chello koaxkábeléről van elágaztatva a PCTV kábél, + egy zavarszűrő toldat is van elé rakva. Felvétel, távirányító müködik. Több slotban is próbálgattuk. Mi lehet a gond? Mivel nem működik együtt a gépemben?
Kösz a segítséget!
nascar
Nekem már kezd elegem lenni ebből a sz.rból! mad.gif
Minden adott, hogy jól működjön, és nem teszi! Még szerencse, hogy nem az én gépemben van ez a ... exclamat.gif
Chabi
Chello elágaztatás nélkül kipróbáltátok a kártyát, hogy úgy is szellemképes az adás ?

Ha a PCTV szellemképes, akkor próba-cseresznye alapon én kipróbálnám a chello elágazással a PCTV helyére egy TV-t kötni (biztos van otthon...).
Ha azzal is szellemképes marad az adás akkor nincs más mint minőségi, árnyékolt koax kábelt vásárolni és úgy kipróbálni a dolgot. bulb.gif

A régi fórumon valaki mondta hogy van neki 1km smile.gif ha jól emlékszem (és ha még megvan neki...)
kornél
Árnyékolt kábel, roppantott csatlakozódugokkal! Erre direkt figyeltem.
Nascar te milyet tunerkártyát használsz?
Leírnátok néhány tipus ami bevált!
Kösz!
nascar
IDÉZET(kornél @ 2005. Jun 08., Wed 14:18)
Nascar te milyet tunerkártyát használsz?

Hál'istennek nem én használom, csak én szívok vele, mivel nekem kell szerelgetni! annoyed.gif
Pinnacle PCTV Stereo a szentem!
kornél
Miután megvettem, nagyboldogan hazahoztam, a PC szerelő srác megsúgta, hogy nem találkozott még olyannal akinél kifogástalanul működött volna. Rendes volt nem?
Tudja valaki, hogy ki a fő-fő kizárolagos forgalmazója a PCTV-nek?
Üdv!
nascar
>>Pinnacle HUN<<, de a felhívható support telefonszám természetesen egésznap foglalt. Magyarán félre tették! mad.gif
Üdv. Magyarországon! sad.gif
kornél
Tudom nem szabad de mégegyszer: Ismer valaki olyan egyént, akinek bevált a PCI slotos PCTV Stereo!
Guruk, Jedik annyira ajánlották. Hátha mégis működik.
ÜDV!
ProFiler
A Jedik nem ajánlották, már csak azért sem, mert egy van. Azthiszem Halasi Miklós válaszára vársz.

Ciao.
Chabi
Nekem a régi BT878 chip-es, nem sztereo PCTV kártyám van és nagy megelégedéssel használom.
kornél
A Chello-ról ágazik el a TV tuner koaxkábele? Milyen tápod van, állítólag ez is számít a földelés miatt.
Chabi
Nem chello-s vagyok, de kábelnetet használok elágazással. Modem + TV-tuner és nem szellemképes a kép. Nem vettem hozzá spéci koax kábelt.
360W-os Chieftec tápom van.
Halasi Miklós
A PCTV Stereoból volt egy hibás széria szerintem, mert volt kollégáim is szívtak vele. És hiába ment fel a driver, egyik szoftver sem indult el vele. Még a Dscaler sem!!!
Szóval nem biztos, hogy a driver hibás.
Másrészt ez a tuner kijött új szoftverrel is MediaCenter néven. Lehet, hogy az is segítene, ha valahol meg lehet szerezni vagy venni. Az SP2-es driverrel viszont már ChrisTV-vel is használható, tehát nem kell ragaszkodni a gyári szoftverhez.

IDÉZET(nascar @ 2005. Jun 08., Wed 16:49)
>>Pinnacle HUN<<, de a felhívható support telefonszám természetesen egésznap foglalt.

Nem tudom mi a szám, de inkább az Axicot hívd, ők a hazai forgalmazók. ani_wink.gif
Sanci51
Hali!
Olvasva a problémákat néhány gyakorlati tanáccsal szolgálnék:worship.gif
1. valamilyen oknál fogva a kártya (Pinnacle PCTV Pro de szerintem mindegyik) nem működik együtt a Quick Time-al– uninstall!!!, tv_horror.gif
2. a csatornák kiválasztásánál a Germany/Pal beállítás a jó,
3. ha SB Audygi2 Zs-d van, akkor Tv…input/LineIn, Recording Input/What U Hear,
4. Capture: Custom/Mpeg1/3.00 bitrata, MpegAudio/128 beállítások jönnek be, de! ezek természetesen gépfüggőek… (Asus Tuls2-C 733 MHz 803-ra „húzva”)
5. Start/Vezérlőpult/Megjelenítés: Felbontás/32 bites, Képfrissítés 120 MHz (IBM P96 21") természetesen mindenki elenőrizze a sajátját…
6. 3-4 naponta kapcsold ki a gépet, mefrt az XP túlcsordul és lefagy,
7. az Energiagazdálkodás/Képernő kikapcsolása: SOHA (lefagy legalábbis nálam)
manuálisan kikapcsolom a monitort (kezecskémmel)
8. Bios-ban a PCi slottnak adjál IRQ-t (nézd meg, melyik csatorna szabad: Com1, COM2 stb…), az hogy melyik a leggyorsabb, még magam sem tudom, egyébként is alaplapfüggő (nem bánnám, ha valaki kisegítene a témában csak úgy általánosságban),
9. ha nem működik az egyik slottban, rakd a másikba (GURUK a 3-ast ajánlják–legalábbis páratlant, én azt mondom; nézd meg, hogy a slott mire van kiosztva mi az IRQ-ja és a prioritása), tájákozódj az alaplap kézikönyvében (az enyém egyébként is a 2-esben működik,
Egy szuszanásra ennyi! De ezek a legfontosabbak!

Viszont nekem is lenne kérdésem: felvételkor bezajosodik (kásás a kép) a Noise Filter ellenére (egyébként tökéletes):
kérdések: hardver, driver, kódek vagy OS hiba?question.gif
Más: ha valaki frissítésről tud linket, rakja má fel!!! (a gyári honlapon csak egy öreg és rozzant frissítés van, lebutítva (felhasználóbarát mi???). Köszi!
Csá! worship.gif
Halasi Miklós
Na akkor én is leírom: a QuickTime-al csak a Nero-s filterrel volt baj, a gyári progival nem voltak gondjaim soha.
A másik: az 5.90-es verzió a legutolsó, amit meg lehet vásárolni, letölteni nem. De ennek is 5.50-es drivere van!!! Csak az MPEG2-es részt írták újra, amit pénzért aktiválni kell.
Chabi
Nekem van BT878 alá full-os 5.50 driverem amiben ingyen működik az MPG2. cool.gif
Halasi Miklós
Na ha hiszed, ha nem, 5.50-esből háromféle driver/build létezik, és nem mindegyik megy rendesen...
sosó
@ Sanci51

Nekem / kworld tv kártya / a felvett képminőség és a hang jelentősen javult, / bár nem tökéletes / miután a Tv kártyát és a hangkártyát egymástól lehető legmesszebb raktam. Tv kártya 2-es pci slot, hangkártya a 4-es pci slot. / sajnos csak 4 pci helyem van /
Chabi
IDÉZET(Halasi Miklós @ 2005. július 01., 8:27 - péntek)
5.50-esből háromféle driver/build létezik

Nekem 5.50 build 143 blush.gif
Sanci51
IDÉZET(Halasi Miklós @ 2005. július 01., 1:48 - péntek)
Na akkor én is leírom: a QuickTime-al csak a Nero-s filterrel volt baj, a gyári progival nem voltak gondjaim soha.

Hali!!!
Nekem pont a gyárival volt gondom (QuickTime), a Nero (6.3.1.6.) tökéletesen együttműködik vele. Az is igaz, hogy minden Auto funkciója le van tiltva (ezt alapból minden szofi telepítésnél megteszem).
Más;
úgy tűnik, sikerült a zajt (kásás kép) kiszűrni: Slot 2-es, IRQ 3 (nálam a COM2), Prioritás 11 (felvétel közben olyan a kép, mint egy plazmán).
Driver: 5.50-es Pro-m van, nekem bejött (egy jobb géppel méginkább), pénzt meg egyébként sem adnék olyanért, ami a gyártó érdeke lenne (marketing).
Ha ők ilyenek, hát ilyenek, mi meg szívunk.
Csá!!!
Halasi Miklós
Nekem az 5.30-as jött be, mert az kicsit gyorsabb, mint az 5.50-es. Igaz, nem teljesen sztereo a drivere, csak a saját programjában, viszont nekem az jött be. ani_wink.gif
gigi
Mi van akkor, ha a felvétel akadozik, még ha a minimális tömörítési módot is választom? A gépnek szerintem birni kéne, 2500AMD 512MB RAM.
Járt már valaki így?

gigi
Sanci51
IDÉZET(gigi @ 2005. július 03., 20:53 - vasárnap)
Mi van akkor ha a felvétel akadozik, még ha a minimális tömörítési módot is választom?

Hali!!!
1. Ha a háttérben valami alkalmazás fut, elszívja a kártyától az erőforrásokat (tüzfal, antivírus stb…, felvétel közben sajnos semmiféle műveletet nem ajánlatos végezni!!!),
2. Nézd meg a Slot-ot, nincs- e megosztva (XP-ben: Rendszerinformáció/Hardver erőforrások/Megszakításkérelmek), ha igen akkor mivel, Bios-ban pedig adjál neki szabad IRQ-t.
3. Ha így sem, akkor Uninst után tedd másik Slotba, Biosban állítsd be IRQ-ját,
telepítsd fel a progit, válassz német régiót stb…
Csá!!!
josy
Heló Mindenkinek!
Nemrégiben vettem egy pinnacle pctv stereo tunert, feltelepítettem és kifogástalanul működik kivéve egy dolgot. A gépemen egy sp2-es xp van, két felhasználói fiókkal, ketten használunk egy gépet. Az egyik felhasználói fiókból átlépve, a távirányító "nem találja meg magát" roll.gif .
Szóval arról van szó, hogy a tálcán megjelenő kis ikonnál, amelynél jobb gombbal kattintva konfigurálni lehet, hogy adott esetben melyik soros portora csatlakoztattam a távirányító "zsinórját", csak az egyik soros port elérhető (a másik szürke rádiógomb, azaz nem választható). Megpróbáltam másik portra átdugni, de akkor ismét átlépve a másik felhasználói fiókba megint nem találta a távirányítót. Teljesen tanácstalan vagyok. (próbálkoztam az eszközkezelőben is, sikeretelenül. A portok megfelelően működnek.)
Kérem, akinek támad valamiféle pozitív gondolata a témával kapcsolatban, feltétlenül vesse a képernyőre.
Köszönettel:
josy biggrin.gif
Halasi Miklós
Az egyik fiókból a másikba kijelentkezéssel, vagy felhasználóváltással lépsz át?
Sanci51
IDÉZET(josy @ 2005. július 06., 0:00 - szerda)
A gépemen egy sp2-es xp van, két felhasználói fiókkal, ketten használunk egy gépet. Az egyik felhasználói fiókból átlépve, a távirányító "nem találja meg magát"

Hali!!!
1. XP-ben (több fiók esetén) csak akkor tudsz bármit normálisan telepíteni, ha Rendszergazdai fiókkal is rendelkezel (Start\Beállítások\Vezérlőpult\Felhasználói fiókok). Ha nem aktív, akkor a meglévő fiókok egyikéből csinálhatsz egyet a „…Fióktípus módosítása” gomb segítségével.
2. Úraindítás után belépsz a Rendszergazdai fiókba, telepíted a progit, végrehajtod a beállításokat
2. Ugyanitt (a Felhasználói fiókokban) Beállítod a jogosultságokat, a megosztásokat.
3. Újraindítás után belépve külön- külön a Felhasználói fiókokba (az egyik (Rendszergazda) testre szabod a beállításokat.
Más; érdemes megnézni (főleg sp2 esetén a tűzfal beállításait is!!!
Csá!!!

IDÉZET(Halasi Miklós @ 2005. július 06., 17:16 - szerda)
Az egyik fiókból a másikba kijelentkezéssel, vagy felhasználóváltással lépsz át?

Hali!!!
Felhasználóváltással
Csá!!!
close05
hali, nekem pinnacle pctv pro -m van és azt szeretném kérdezni, hogy meik a legjobb beállítás videófelvevéshez és Milyen hangerőn legyen a hangerő beállítása? vcd és custom van a többi szürke unsure.gif
Chabi
A custom-ban ki tudod választani az mpeg2-őt ? Vagy ott is csak mpeg1-et enged ?

Divx fel van telepítve a gépedre ?
Nekem enged Divx-be is rögzíteni a PCTV.
Sanci51
IDÉZET(close05 @ 2005. július 07., 21:39 - csütörtök)
pctv pro -m van; meik a legjobb beállítás videófelvevéshez és Milyen hangerőn legyen a hangerő beállítása

Hali!!!
Nekem;
Capture fül: Video…Custom/MPG1/Bit rate 3.00 (ha akadozik, válassz kisebb értéket),
Audio Format/MPG1/Bit rate 128
Audio fül: Sand recording level: 90
Stereo channel/1+2
Video fül: 2 field deinterlaced (váltottsoros képmegjelenítés (ezt Virtual Dub-ban összemoshatod),
Noise filter/be (zajszűrő, ami nem igazán működik, csak frissítést még nem találtam, egyébként sok jelentősége nincs DVD lejátszóval Tv-n nézve, mert annak RGB módja miatt a zaj eltűnik).
Csá!!!
close05
Köszi smile.gif

Audio Format/MPG1/Bit rate 128 -> MPEG Audio van nekem, gondolom ugyan az (van nagyobb Bit rate, de gondolom, hogy ez elég. smile.gif )
---
IDÉZET(Chabi @ 2005. július 07., 20:53 - csütörtök)
A custom-ban ki tudod választani az mpeg2-őt ? Vagy ott is csak mpeg1-et enged ?
Divx fel van telepítve a gépedre ?
Nekem enged Divx-be is rögzíteni a PCTV.

Nekem is csak mpeg1-et enged.
Meg a divixet is engedi.
---
a hang rossz roll.gif

Amikor levittem a felvétel hangerejét már nem torzított, akkor gondolom vigyem le smile.gif

(hú de sokat írom a "gondolom" -ot biggrin.gif )
---
Most akkor mpeg1 vagy divx? unsure.gif

Bocs, hogy ennyit kérdezek, de szeretnék már fellvenni smile.gif (eddig a windvr-t ajánlották másik fórumon, de az nem működik nekem).

Ne idézz be előtted íródott hozzászólást! Ne írj egymás után ennyi hozzászólást, inkább használd a szerkesztés gombot! <PF>

Figyelmeztetés 2: Még írsz párat? rtfm.gif

azelőtt kezdtem írni mielőtt szerkesztetted roll.gif
Sanci51
IDÉZET(close05 @ 2005. július 07., 22:13 - csütörtök)
Most akkor mpeg1 vagy divx?

Hali!!!
1. Attól függ, milyen erős géped van (az enyém Asus Intel PIII 830-ra „húzva”). Ha az enyémtől jobb, akkor megpróbálhatod a DivX-et, (maximum visszatérsz az MPG1-hez). Ne felejtsd el, hogy felvételnél valós időben kell tömörítenie!
2. DivX milyen verziója? Mindenféleképpen be kell állítanod!!! (a telepített alapbeállítások nagyon nagy méretet eredményeznek). Nekem nem jött be.
3. Vágáshoz, tömörítéshez használj VirtuálDubot, vagy Adobe Premiert, mindkettő felismeri az MPG1-et videoban is és audióban is, a progik pedig beállíthatók a kívánt tömörítési eljárással való konvertálásra (DivX/MP3).
Csá!!!
close05
Hy, hát nekem P4 2GHz (bár 60 folyamat megy alapból (6 desktop progi) biggrin.gif )

Amúgy nem tudom milyen verzió (ace mega codecs pack)

Köszi smile.gif
Halasi Miklós
Ace Mega Codec pakkod van? twisted.gif
close05
aha unsure.gif

---
a Sharpness mit jelent? (pctv vision -> colors)
---
ez jó felvétel?:

felvétel hangereje 20 (minél hangosabb annál jobban torzít (a 20 az jó?) unsure.gif )
mpeg1 (352x288): 3.00 Mbit/s
mpeg audio: 256 Kbit/s

vagy jobb a kisebb is az audióból? (Sanci51 128-at írt)

bocsi a sok kérdésért, de már február óta megvan, de nem tudtam még rendesen felvenni (eddig a windvr-el próbálkoztam, de nem hozza be az adókat) sad.gif
Sanci51
IDÉZET(close05 @ 2005. július 08., 10:29 - péntek)
1. a Sharpness mit jelent? (pctv vision -> colors)
2. felvétel hangereje 20 (minél hangosabb annál jobban torzít
3. mpeg1 (352x288): 3.00 Mbit/s
4. mpeg audio: 256 Kbit/s
vagy jobb a kisebb is az audióból? (Sanci51 128-at írt)
5. eddig a windvr-el próbálkoztam, de nem hozza be az adókat

Hali!!!
1. Élesség (video kártya függő, csak a megjelenítésre (PC monitor) van hatással, a felvételre (sajnos) nem!!! De fönt már említettem a két megjelenítő közötti külömbséget (TV=RGB=3 szín (rot-grau-blue) és árnyalatai, monitor=32 bit=CMYK itt ~25mill színárnyalat)
2. Min játszod le?
a) saját PC; XP: Start/Vezérlőpult/Hangok és audioeszközök tulajdonságai/Hangszóró beállításai
hangkártya: (integrált is) Vezérlőpult/Rendszer/Hardver fül/Eszközkezelő/Hang video és játékvezérlők/a megfelelő eszköz kiválasztása…/Tulajdonságok/Beállítások
a kártya segédprogramjainak beállítása… (telepítése)
hangszóró: CD-DVD próba: MP3, Wav stb milyen minőségben játsza le?
b) DVD (asztali): ha nem jó, akkor
1. PC beállítások…
lásd fönn ++++
Kártya melyik Slotban (PCi bővítőhely),
Bios-ban IRQ meghatározás,
(ha egyikben nem, akkor a másikban (a cserék előtt Uninstall!! és IRQ ugyan úgy érvényes),
2. PCTV beállítások…
csatorna:német, kábel (te tudod), stb…
c) DVD (asztali) jó:
PC megjelenítő tulajdonságait állíts be…
3. nekem ez a beállítás jött be: VirtualDubb-al vágva, Divx-el tömörítve ebben a méretben egy DVD-re 3 film fér, jó minőségben (bit rate 1960 Mb/p= DVD alaptól jobb), TV minőséget ad, azaz nincs különbség a nézett és a lejátszott között.
(ennél a pontnál biztos sokan bekapcsolódnak majd)
4. Harver-driver függő, ha csúszik a hang, akkor vedd lejjebb…
5. Nézz körül a Topik-okban!!!!!! És visszafelé is olvass!!!

Más: angol-magyar szótár:itt éred el
Csá!!!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.