Mivel nem válaszol senki, ezért részletesen lírnám a bennem megfogalamzódott kérdéseket, gondolatokat.
1. Profil: Régen mindent szépen beírtam, jó volt. Most minden eltűnt, és bővült még vagy 100 rublikával. Olyat is meg lehet adni, hogy mit ettél tegnap este. Ezeknek már annyira nincs értelme, hogy fáj. Csak annyit értek el vele, hogy ami eddig be volt írva, be kell írni mégegszer.
2. Eddig szépen volt hely, hogy amit beírtam a profilomban az avatarom alatt szépen megjelenjen. Ez normális volt. Node nehogy véletlenül így maradjon! Megcsinálták úgy, hogy csak egy-kettő szó fér ki egy sorba. Ki van írva, hogy mi érdekel, aztán kettőspont, és van hagyva 20 pixel, oda azt írhatsz amit akarsz. Naagyoon okos!
3. A Music List-hez nem nyúltak, bár azon nehezen lehetett volna variálni bármit is. Nem baj, valamit kell hagyni legközelebbre is.
4. A blog is maradt a régi, a sok minusz mellé egy 0, mivel nem javítottak rajta semmit.
5. Ez vonatkozik a saját linkekre is. (Bár azon sincs mit variálni. )
6. A Photo Album. Nah, itt aztán kavartak, amit tudtak!
a, Eddig mi volt? Szépen a gyorsnézet alá fel voltak sorolva a kategóriák. Olvasható volt, nem maradt le semmi, közvetlenül el lehetett érni. Most meg: egy legördülőmenüben van, amit alig lehet észrevenni. Sőt, alig látszik egy-két betű. (Pontosabban 4.) Ez teljesen agyonvágja az egészet.
b, Az más tészta, hogy eltűnt 30 kép közül kb 5db. Nem tudom hova, no de sebaj, gépen fent van (pont az ilyen végett...

) feltettem újra. (Ahogy érdeklődtem másoknál, ez csak nállam jelentkezett, biztos valami hiba. A nagy számok törvénye, ezzel semmi gons sincs. )
Ezen sok "hülyeség" mellett, amit szerintem abszolút meggondolatlanságból csináltak, semmi pozitívum nem keletkezett. Ha már annyira akarnak "újítani", akkor tehették volna 1024*768-asra a felbontást. Ma már szinte mindenki ilyet használ, és akkor nem lenne az a probléma, hogy 3 betű látszik az egészből. (Itt lehetne azt mondani, hogy ez csak azért van, mert én így rendeztem el. Jó, igaz. De ami jó volt, azon miért kell változtatni?) Még megnézem, hogy másfajta elrendezésben hogy néz ki, de ez egy nagyon nagy cslódás volt számomra, és ezzel nem vagyok (szerintem) egyedül. Ha ezen hozzászólásom sértené a fórumot, akkor nem tudok mit mondani. Megpróbáltam kulturáltan a véleményemet elmondani, ha az negatív kritika is.