Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: A Jelzés gomb használata a fórumban
PC WORLD Segélyvonal > PC WORLD > PC World Online
Kovács Gyula (MiniDisc)
IDÉZET(Spányik Balázs)
Kérlek, ne küldjél jelzéseket, mert az e-mailt egyedül én kapom meg, és az esetek 90 százalékában olvasatlanul törlöm ki.

hmm.gif Ezt azért jó tudni ... roll.gif
Sanzi
Tényleg, akkor mi értelme? roll.gif
Spányik Balázs
Az esetek 90 százalékában arra használják a kedves fórumozók, hogy felhívják rá a figyelmemet, hogy nekik X témában sürgős segítségre lenne szükségük. Azt hadd ne ecseteljem, hogy gyakran milyen stílusban. A maradék 10 százalékot MiniDisc testesíti meg, aki lelkesen jelez minden problémánál -- erről e-mailben próbálom épp lebeszélni, elvégre erre van a Moderálnivalók témánk.

Szóval használjuk a Jelzést arra, amire való: ha valami szörnyű nagy probléma van (a fórummal vagy egy hozzászólással), ami okvetlenül igényli az admin figyelmét, akkor jelezzünk, rendben?

Hálásan köszönöm!

Itt szeretném felhívni a kedves fórumozók figyelmét, hogy továbbra sem segítünk e-mailben feltett kérdések esetén! A Segélyvonal szolgáltatás fórum rendszerben működik, nem e-maileken keresztül.
Ruzsa Dániel
Na, legalább most már minenki tudja a frankót! Jelzés gomb : ole.gif
Kovács Gyula (MiniDisc)
IDÉZET(Spányik Balázs @ 2006. január 27., 22:39 - péntek)
... erről e-mailben próbálom épp lebeszélni, elvégre erre van a Moderálnivalók témánk.

Oké, értettem! smile.gif De azért várom a lebeszélő "e-mailt". ani_wink.gif (Na jó, nem kell, így is érthető biggrin.gif )
Sanzi
Ez bitzos hasznos lesz, mert én eddig nem tudtam, hogy mire való. blush.gif
mizsi
Én is csak egyszer használtam, és hatott. ani_wink.gif
ProFiler
Örülök, ha a jelzés gombot nyomkodjátok, mert azzal tudok a leghatékonyabban moderálni! Utóbbi időben nagyon leálltatok vele. sad.gif

Bocs Balázs, de egy cseppet tévedsz, bár ezt nem is tudom, miért itt mondom. blush.gif Szerintem elfelejtetted azt, hogy a jelzés gombbal a Házigazdákhoz érkezik a figyelmeztetés! bulb.gif Nekünk pedig fontos.

Szóval:

Használjátok nyugodtan a jelzés gombot annál a hozzászólásnál, ahol bármilyen Fórumszabályzatba ütköző probléma van!

A siettetős, jelzésen keresztül kérdezős maileket törlöm, de azokat minig elolvasom és azonnal cselekszek is! (Persze csak ott, ahol Házigazda vagyok.)

Ciao.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Na most akor jelezzünk, vagy ne? Nekem egyszerübb, mert így nem kell hozzászólásokat irogatni, csak leírom, mit hol kell módosítani, azt' kész. roll.gif Balázs azt mondta, ne. Te azt mondod, de igen, mehet. Most akkor? Én szivesebben használnám a jelzés gombot.

Vagy inkább privátban?
ProFiler
Használjátok! Nekem is sokkalta egyszerűbb, mert közvetlen arra a hozzászólásra ugrok, amit moderálnom kell. Még keresgélni sem kell.

Ciao.
Chabi
A hozzászólásokat be lehet linkelni a jelzés gomb nélkül is. roll.gif Mégcsak keresgélned sem kell. ani_wink.gif
ProFiler
Azt tudom, de nem mindenki teszi így. ani_wink.gif De végülis mindegy, nem akarok válogatni a jelzések között, ott tegyétek, ahol Nektek jobb. bulb.gif

Ciao.
Spányik Balázs
IDÉZET(ProFiler @ 2006. január 29., 9:55 - vasárnap)
Bocs Balázs, de egy cseppet tévedsz, bár ezt nem is tudom, miért itt mondom. blush.gif Szerintem elfelejtetted azt, hogy a jelzés gombbal a Házigazdákhoz érkezik a figyelmeztetés! bulb.gif Nekünk pedig fontos.

blink.gif Ezek szerint akkor a házigazdáknak is jön, és az admin megkapja az összeset. Remek. Sebaj, megoldom.

Jó, akkor módosítok korábbi kijelentésemen: használjátok a Jelzés gombot moderálást igénylő problémák jelzésére, de ésszel! Köszi.

IDÉZET(Kovács Gyula (MiniDisc) @ 2006. január 28., 8:18 - szombat)
De azért várom a lebeszélő "e-mailt".  ani_wink.gif

Hát, válaszoltam arra a levélre, amit a te nevedben küldött a fórum, és ki kapta meg? Én. LOL! laughing.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.