mcfresh
2006. január 18. 22:34

Én azt szeretném megkérdezni, hogy van nekem egy MICROMAXX MM80040 asztali dvd lejátszóm, és ennek a szoftverét szeretném frissíteni. Viszont a készülék nem Magyarországon lett vásárolva és a leírásában nem szerepel a cég weblapja. Most múlt egy éves a gép.

Kérdés, hogy hol találok ehhez a típushoz frissítést és esetleg magyar menüt.
Sebi
2006. január 18. 23:05
Ez nem a legmegfelelőbb topik a kérdésedre.
>> Itt << a kérdésed helye.
>> Ezt << a lapot nézd meg hátha segít.
mcfresh
2006. január 20. 21:54

hát nem segítet!
Mit kezdjek én az Ebay portálon???
nem venni akarok hanem frisiteni!!
donathl
2006. február 16. 15:55
Hahó!
Ez a szoftverfrissítési téma engem és érdekelne! Nekem egy Sharp házimozi szettem van, kíváncsiságból utánna néztem a weben a hivataols oldalakon és én nem találtam hozzá semmit! Arra is kíváncsi lennék, hogy egy frissítéssel miket lehet elérni, miben lesz más egy adott lejátszó???
eremit
2006. február 16. 16:05
Ha most minden jól megy vele, akkor nem frissítenék. De a frissítés után esetleg a magyar ékezetes betűk is megjelennek, változtathatsz a feliratok helyén, méretén. Magyar menüd lesz.
Pentium XE
2006. április 27. 12:49
Roadstar DVD-2501 X/N-es DVD-lejátszómhoz szeretnék firmware frissítést, de nem találom sehol!
Omega32
2006. április 27. 18:16
Gyorsan megoldható:
Link, esetleg
Link. Ha a honlapon nincs új, akkor valószínüleg nincs új... Valami baj van a jelenlegivel?
Szerk:
Ezt találtam.
Pentium XE
2006. április 27. 19:30
Azért, hátha van frissítés Xvidhez, mert nem viszi el.
Ne idézz be előtted íródott hozzászólást! <PF>
regulator
2006. szeptember 4. 12:05
Üdv!
Nekem olyan problémám van, hogy firmware frissíteés közben elment az áram és azóta csak ki/be lehet kapcsolni, de semmi több.
Mit lehet tenni? (Azon kívül, hogy szervízbe vinném.)
Shia-ko
2006. szeptember 4. 13:09
Csak adatkábelen lehet rátölteni közvetlenül a FW-t. Keress rá a neten, hogy hol kapható, és mi a megfelelő software hozzá, de tényleg egyszerűbb a szervíz, ha nem megy.
regulator
2006. szeptember 5. 12:06
kösz! Utána fogok nézni.
vexilla
2006. szeptember 9. 17:42
Sziasztok! Valaki segítsen, hol találok Tamashi dv228x-hez firmwaret vagy egyáltalán hogy tudok feliratot megjeleníteni?
CaSsAnOvA
2007. június 21. 1:16
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki? Szeretnék Firmware-t egy Alba DVD73 típusú készülékhez,de nem lelem!

Legyen szives,ki jobban ért hozzá,keressen nekem egyet! THX!!!
Marco
2007. július 28. 21:29
szeva nekem egy muvid dvd 201-esem van és ehhez szeretnék frissitést letölteni de sehol nem találok,légyszi segítsen valaki elöre is köszi
kori
2007. július 29. 8:23
Az utóbbi kérdezőknek javasolnám
Ezt a weblapot. Itt nagyobb esélyel kapnak választ. Másik tipp a Google-ba beírni a készülék tipusát és utánna firmware.
kapcsolat88
2007. augusztus 1. 14:11
Legmélyebb tiszteletem mindenkinek:)
Sajnos nem sikerül találnom az Alba74 dvd lejátszómhoz firmwert... próbáltam ezt is, azt is, de nem és nem és nem és... Ha valakinek van valami ötlete, tapasztalata, esetleg a firmwer

, annak előre is köszönöm
Üdv és szép napot mindenkinek!
Constantine
2007. augusztus 24. 21:13
Segítségre lenne szükségem.
AIWA XD-DV 520- hoz kellene Firmware, ha egyáltalán létezik. Hol tudok ilyent találni?
Tudtok segíteni?
Légyszi!!
goliát
2007. szeptember 1. 12:25
Nem nagyon látom értelmét ennek a topicnak.
A topickhoz egy javaslat:
A kinézetéhez:
DVD Márka - típus - LINK
kori
2007. szeptember 1. 13:09
Nem szeretek magunk ellen beszélni, de
Ide regisztrálva nagyobb az esély firmware ügyben.
Fujitsu
2007. szeptember 1. 21:32
A gyártók a kézikönyvbe szokták beleírni a frissítési weboldal címét. Az én Samsung DVD-lejátszómhoz mellékelt útmutatóban is megtalálható a webcím.
cobra11
2007. szeptember 22. 4:29
Sziasztok!
Nekem ehhez kene frimware: Universum DVD-DR3015
divx, xvid miatt.
Udv: Zoty@
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.