Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Tápegység tesztek
PC WORLD Segélyvonal > HARDVER > Alkatrészek, perifériák > Hűtés, házak, tápok, modding
ProFiler
Mindenkinek figyelébe ajánlom ezt a teljesen átfogó tápegység tesztet. Kétlem, hogy más ennyire letesztelte volna valaha is a tápegységeket: 85 oldalas tápegységteszt (németül)

Ciao.
kori
Valami hasonló már elkellene a magazinunkban is. twisted.gif Nagyon jó az oldal, kár, hogy németül nem értek. blush.gif
Putty Mutty
ProFiler ! Sehr gut. > Az FSP 400 kinn 88 euro ?
ProFiler
61 Euro. biggrin.gif cool.gif

Ciao.
csum-pi
Ha véletlenül venni akarsz helyette egy új winchestert, akkor látogass el IDE, és olvasd végig, majd döntsd el hogy mit szeretnél... ha meg bajod van, akkor írj oda! cool.gif
ProFiler
blink.gif Ezt biztos ide akartad írni?

Ciao.
Shia-ko
Klikk
Sanzi
Oh, köszi! És ráadásul magyarul. ani_wink.gif
kexes
Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy lehetne a tápegység ventillátoját lejjebb húzni, mert nagyon hangos pedig, 18dBa-s a hangszintje a ventillátornak.

Írj rendesebben! Üdv.:Gereby
kori
Úgy tudom, hogy csak a drága tipusok sajátja a ventillátor fordulatszám szabályozása. Óvatos szétszereléssel és műszerolaj a tengely tövére, lehet, hogy segít. bulb.gif
ordító egér
Ha valaki tud valamit mondani a Point of View tápokról, az ne fojtsa magába a tudását, hanem ossza meg ezúton pl. velem is. smile.gif

(Hogy Gépbolt, a Kellytech meg a CHS forgalmazza én is tudom. )
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.