Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: KÉPESKÖNYV - Legszebb számítógépházak
PC WORLD Segélyvonal > HARDVER > Alkatrészek, perifériák > Hűtés, házak, tápok, modding
Oldalak: 1, 2
Thief
Nekem a fekete van (Casetek CK-1020-2A):
IPB kép

Hoppá, Veterán lettem! twisted.gif
Utonium
Igazából nem vagyok benne biztos hogy itt van a legjobb helye (mivel ez nem gyári ház), de végülis szépnek szép:

Battlefield 2 mod;
IPB kép _ IPB kép

IPB kép _ IPB kép

További képek és egy nyúlfarknyi cikk: HardwareOC.hu: Battlefield 2 mod - az irigység tárgya
Darcy Tucker
Hűűű! blink.gif Ez nagyon zúzó!
Maverick
IDÉZET(Utonium @ 2005. július 20., 20:03 - szerda)
...de végülis szépnek szép:

Háááát... roll.gif blush.gif blush.gif Nekem nem tetszik.. worthy.gif
Értékelem az ötletet, és maga a kivitelezés is tökéletes, csak nekem nem jön be... blush.gif

Az a gépkarabély pedig egyáltalán nem illik a környezetbe.. roll.gif
Egy M1928 Thomson már sokkal inkább, vagy egy M1 Garand puska.. cool.gif
breinichadam
Én inkább a saját házamat teszem be... Nincs rajta semmi mod, de azért én szeretem... Sőt... smile.gif Előre elnézést kérek azért, hogy videót, ráadásul rossz minőségűt teszek be, de egy képre nem fér rá a házam cool.gif Aki ott volt a fórumtalin, az a legkisebb gépet látta... (Tudjátok, próbáltam valami koncepciót belerakni, kicsitől a nagy felé biggrin.gif)
Tehát a link: My computer(s).

Zwiebi
cölöp
Nekem ez tetszik nagyon
Spányik Balázs
Nem a házat irigylem a fickótól vagy az EA-tól, hanem a tudást! Hogy tud ilyet csinálni. Hogy vesz egy airbrush készletet, és elsőre ilyenre fúj egy házat. Hogy ért az anyaghoz, amiről nekem fogalmam nincs (még a barkácseszközöket sem ismerem, amivel dolgozik). Eh. Ez a nagy kincs!
ordító egér
Az eddigiekből is kitűnik, hogy a szépségről kár vitatkozni.

Ha választanom kéne, akkor valami ilyet tudnék a lakásomban elképzelni. arrow.gif

http://www.exoticwoodcrafts.com/MadroneBurl.html

Ezek közül is leginkább a legfelsőt.

De méginkább egy ilyet arrow.gif

http://www.silentpcreview.com/article44-page1.html
Spányik Balázs
Ugh, a másodikat azonnal elfogadnám! Nagyon klassz!
Jester
Nekem ez a ház is nagyon tetszik: Thermaltake VB1000BWS Soprano
Kovács Gyula (MiniDisc)
Na akkor 4 db AOpen ház, az újabbak közül. Flash demók. biggrin.gif

Impression

EZ Solution

Slim BTX

Nouveau
nascar
Megnéztem mind! Nagyon szépek! clap_01.gif
Chabi
De ha bent van az asztal alatt akkor nemsokat láunk belőle laughing.gif
- ProFiler -
IDÉZET(Spányik Balázs @ 2005. július 27., 17:05 - szerda)
Ugh, a másodikat azonnal elfogadnám! Nagyon klassz!

Egy ilyet élmény lenne elkészíteni. Szívesen megpróbálnám.

Ciao.
ordító egér
Nosza.

A fával nem túl nehéz dolgozni. Kis agymunka a tervezésnél, azután türelmes kézimunka.

Viszont az az átalakított procihűtő, az nem gyenge.
Nem biztos, hogy ha lenne egy Zalman 6000Cu hűtőm, ilyet tennék vele. blush.gif
Adri
A Battlefield 2 formáció naggggyonkemény.... biggrin.gif
Pötyi23
Én ezt használom:

Scaleo T

A módosítás csak annyi, hogy előre bekerült 1db, hátulra 2db AeroCool 8 cm-es alu hűtő.
smile=)
Hali!
Nos, itt az én "kis" házikóm :CoolerMaster Stacker STC-T01 twisted.gif Imádom tongue.gif

..és itt a nagytestvére :CoolerMaster Stacker RC-830 Ő ProFiler nagy kedvence. smile.gif
Egyik szebb mint a másik! biggrin.gif
Chabi
Alienware Aurora

IPB kép
Jester
Gondolom a házat külön nem lehet megvenni, csak komplett géppel. sad.gif
Gereby
Nemrég találtam egy házat. Nagyon megtetszett wub.gif Karácsonyra tervezem beújítani. Csak az a baj, hogy drága sad.gif
>>>LINK<<<
ProFiler
IPB kép
Enermax Pandora. Nagyon jó áron árulják. Pl. itt.

IPB kép
Lexa NZXT. De szép ez a ház! cool.gif

Itt egy kép róla, hogy milyen a valóságban.

Ciao.
ProFiler
IPB kép IPB kép

A világ legkisebb PC-je szeretne lenni. És nem Mac! blink.gif

Little Lluon

AMD Turion 64 ML32 processzorral, 512MB DDR-RAM, DVD-Combo, GF6200, 100 GB HDD. Mindössze csak 2,1 kg! cool.gif

Ciao.
BáGyu
Ha most poénkodni akarnék, azt mondanám -minek vegyek laptopot kijelző nélkül! twisted.gif
ProFiler
Pont az a jó benne! Nem függ a notebook - általában - rossz minőségű kijelzőjétől, szokatlan kiosztású billentyűzetétől és nehézkes navigálásától! Ehhez már csak ezekből az alkatrészekből kell valami Neked tetszőt, kényelmeset kiválasztanod és már meg is van egy csendes, esztétikus kis gépecske. Még a legszebb notebookok is rondán festenének ehhez képest. (Dektopról van szó!)

Ciao.
Kiskalóz
@PF:

Az Enermax Pandora házat itthon már árulják??

Nagyon megtetszett... smile.gif
ProFiler
Rossztól kérdezed, sajnos a magyar piacot nem ismerem. ani_wink.gif

Ciao.
Kiskalóz
Hát itthoni boltban sehol nem találtam. sad.gif

Akkor nem lesz ilyen házam... sad.gif
ProFiler
Esetleg ha tudsz egy típusszámot mondani, akkor megnézem, hogy kinntről be tudnám-e szerezni. smile.gif

Ciao.
Kiskalóz
Enermax CA-3030 Pandora
ProFiler
Ajánlom mindenki figyelmébe a Testa Motari házakat. Aki még nem látott autó-értékű desktop házakat, az nézze meg ezeket! Semmi különös, csak különleges design és anyagválasztás. Egyes házak színaranyból, vagy gyémántból is készülhetnek. Rendelésre bármit elkészítenek.

Ezt a bemutatóprogramot érdemes letölteni! Lenyűgöző! Nagy és részletes képeket is tartalmaz. cool.gif

Ciao.
ProFiler
Lian-Li PC-777

IPB kép IPB kép

IPB kép

Ciao.
Gereby
Nem semmi... Bár nekem annyira nem tetszenek. Szerintem ezek azon gazdag számítógépfelhasználóknak valók, akiknek nem tetszik egy normális optikaituningos ház, ők inkább valami bútorszerű házat szeretnének.
Chabi
IDÉZET(ProFiler @ 2006. január 07., 8:49 - szombat)
Egyes házak színaranyból, vagy gyémántból is készülhetnek. Rendelésre bármit elkészítenek.

Érdekesek, bár szerintem túl csicsásak roll.gif Én inkább egy titánból készült kipolírozott gépházat néznék meg smile.gif Csak nehéz lenne cipelni blush.gif
ProFiler
IDÉZET(Chabi @ 2006. január 07., 16:21 - szombat)
Én inkább egy titánból készült kipolírozott gépházat néznék meg smile.gif

Van nekik az is. ani_wink.gif

Szerintem ajándékba adnak hozzá cipelő embert is... biggrin.gif

Ciao.
ordító egér
Emberek!

Tudtok valami közelebbit a Woodacus Kft-ről? Mert a januári számban írt "...széles, ám várhatóan tovább bővülő termékpalettájáról..." és egyáltalán a cégről csak annyi infót találtam, hogy ötmillió forintot nyertek fa számítógépek gyártására.

Se honlap, se termékpaletta. weep.gif

Pedig beszédem volna velük. ani_wink.gif

Bocs, közben lett honlap is. biggrin.gif
leslie_hu
http://www.xoxide.com/allcases.html
ProFiler
Thermaltake Eureka

IPB kép

Ciao.
Frikker Dániel
Ez nekem nagyon tetszik:
Armor
Chabi
A régi segélyvonalon jártam és megláttam biggrin.gif Még mindig fent van a tárhelyemen a kép blush.gif

(katt a képre a nagyításért)
IPB kép

cool.gif laughing.gif
janowolf
Ebben tuti egy Prescott van.
ProFiler
Gyönyörű grillező! Jó huzatos. biggrin.gif

Ciao.
Gereby
laughing.gif És lehet hogy jobb mint a mostani grillünk... Nem szellőzik... Ez viszont egy jól szellőző ház biggrin.gif
Frikker Dániel
laughing.gif rotflmao.gif Hahahahaha rotflmao.gif laughing.gif
Ez valami nagy vicc! smile.gif

Ciao
Babó22
IDÉZET

Egy ilyet öröm lenne elkészíteni. Ha lesz wegy kis időm, türelmem és alkatrészek, talán el is fogom készíteni. Megvan mindenféle cucc, ami ehhez kell.
ProFiler
DIGN Cases cool.gif

Ciao.
Baludada
Az én szerelmem: Thermaltake Kandalf Ha nagyobb hely lenne a szobámban biztos beruháznék egyre cool.gif
ProFiler
Most kapcsolok! blink.gif

Ebben a topikban még nincs is bennt a két legeslegszebb ház, a CM Stacker 830 és a Silverstone Tejmin 07.

Előbbi 250, utóbbi pedig 350 Euro. cool.gif

Ciao.

r-chee
PF, szerintem ezek a házak nem érnek meg ennyit, de ez egyéni vélemény. Vannak sokkal design-osabbak is ani_wink.gif ani_wink.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.