Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Fórumtali
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6
ocsi
Hát.. ezt a topicot kicsit más témára indítottam.. de ha már így átmentünk utazós, és hova menjünk fórumtalizni topicá akkor:
Én legszivesebben Kanadába, vagy Ausztráliába mennék...
Mit szóltok egy amsterdam-i fórumtalihoz??? Egyébbként következő fórumtalit lehetne olyan helyen szervezni ahol lehet LAN-Party-zni... És 1-2 játékkal lehetne közben játszan..( mit amolyan délelőtti program... mint ami a 2. talin a foci volt...) biggrin.gif

-----------------------------------
Ha már új topicot nyitottunk akkor azért leírom, hogy a hozzászólásomat nem változtattam, de eredetileg más szövegkörnyezetbe tartozott!
Adani
Én örülnék, egy amszterdami fórumtalinak, mindig is szerettem volna eljutni Amszterdamba ( ne értsétek félre, nem tekerni, mint a WizzAir hírdetésében). A Lan-party jó ötlet, ha megcsinálod, az nagyon jó lenne.
Bencce
Én is benne lennék, még ugysem láttalak titeket smile.gif De miért pont amszterdam? Mondjuk jó lenne ott kicsit járkálni meg ilyenek, no meg egy LAN-party smile.gif .
Ráadásul a repülőjegy is elég olcsó oda!!!
ProFiler
laughing.gif Maradjunk szerintem Mo.-n, mert a végén 3-an lennénk a talin. twisted.gif

Ciao.
Bencce
Jó de most már tényleg jó lenne egy tali! smile.gif
Adani
Majd nyáron, lesz egy remélhetőleg. Én tuti ott leszek, ha tehetem, az előzőre is elmentem és nem bántam meg.
Baludada
A LAN-Party szerintem simán megoldható ha megbeszélnénk egy olyan Internet kávéházzal ahol lehet játszani is. Megmondjuk hogy jönnénk 20 mindenki beadná az árát, ha jófejek még engedményt is kapunk aztán mehet a játék!
ProFiler
A LAN party és a fórumtali két külön fogalom. bulb.gif

@ Bencce:
Szerintem lesz, nyugi. Csak nem ilyen korán.

Ciao.
Adani
Nyaranta szokott lenni, nem ?
ProFiler
Igen, bár volt már ősszel is.

Ciao.
Adani
Lehet, én még csak egy talin voltam, de már előtte is volt kettő.
Greene
Lesz mindenképp, de szerintem is majd csak nyár felé. A soproni is jó volt és a budapesti is.
ProFiler
Erre már Greene is úgy jön, mint Moderátor... biggrin.gif bulb.gif

Ciao.
ocsi
Valaki ott középtályt félreértett, én nem úgy képzeltem el a LAN-Party-t mint a fórumtali közepe, mint most az ebéd volt BP-en, meg Sopronban is. Hanem inkább úgy, hogy aki akar jönni az jön, délelőtt 9-10-től mondjuk 1-2-ig LAN-Partyzni.... és utána jöhet a szokásos étterem, ahol felzárkóznak azok is akik eme kultúrális eseményben nem akartak résztvenni. Amszterdam csak úgy jött... szeretem Hollandiát.. laughing.gif
Greene
@PF: Na igen, de Shia-ko és arpsoft is. tzoli meg mint admin (már ha jön). Bár nekem jubileumi lesz az biztos. ani_wink.gif
Gereby
Én is szívesen mennék fórumtalira, csak hát nem nagyon utazgatom egyedül az országban 16 évesen... sad.gif
Egyébként a LAN is jó ötlet. Vagy szervezzük itt Szentesen smile.gif (mármint a LAN-t) és legyen egyben fórum tali is smile.gif
Baludada
Szerintem ideje lenne megnyitni a "Hol legyen a fórumtali" topikot! biggrin.gif Mondjuk én engem is az hátráltat, hogy nem igazán tudnék eljutni Bp-re mert egyedül talán el se engednek blush.gif ha meg apum felvinne akkor nem igazán tudna mit csinálni 4-5 órán keresztül Pesten. De a győriekkel szívesen felmennék...
ProFiler
Szerintem még ráér. Vagy legyen egy előbb is? question.gif És akkor megint lenne őszi a nyári helyett.

Ciao.
Baludada
Az el OFFtopicosodás miatt gondoltam blush.gif De Te tudod...
ocsi
Hát.. eddig a BP-en kívülről érkezőekt mindig segítettük.. illetve segítettek mindenkit a Soproniak a 2. talin... én is 16 voltam amikor elösször talin voltam.. Szóval aki vonattal jön az elé kimegyünk, és onnantól nincs egyedül... cool.gif Nekem egyáltalán nincs problémám a télvégi-tavaszeleji talival... csak kell egy olyan időpontot kell keresni ami mondjuk egy többnapos ünnep, vagy valamiért nagy eséllyel mindenki ráér...
Ruzsa Dániel
Győriekkel szívesen felmennék... Remélem rám is gondoltál ezalatt! Ja, hát, hogy nálam sem nyerné el a tetszésüket az is biztos! mad.gif
Greene
Nyugi.
ProFiler
Ha már valaki szétbontotta a topikot, akkor megkérdem.

Legyen tali valamikor a közeljövőben? (Egyébként jelengel nem sok értelme van a topiknak...)

Ciao.
Greene
Szerintem maradjon a téma. Sosem lehet idejekorán elkezdeni a szervezést. ani_wink.gif
Shia-ko
Mivel ott teljesen Off volt, maximum bezárjuk, ha lecsengett érdemi eredmény nélkül. Nem véletlenül lett az a cím, ami. tongue.gif ani_wink.gif
Bencce
Ha Bp-en lesz akkor vállalom a "kicsik" összeszedését! ani_wink.gif
Sanzi
Ha megudom oldani az időpontot, akkor most lehet, hogy először én is mennék. ADani mesélt már a fórumtaliról, és akkor már egyből 2 BÉKÉSI lenne. biggrin.gif Nomeg a vonaton se lennénk egyedül. ani_wink.gif
Ruzsa Dániel
Nekem is ez lenne az első...Akkor úgy látom, hogy Győrből is többen mennénk!
Gereby
Én is mennék szívesen. Mondjuk én nem valószínű, hogy vonattal annoyed.gif (kicsit gázos vonattal följutni Pestre... legalábbis Szolnokig)
Adani
@Sanzi

Ennek örülnék, esetleg Csum-pi-t meg Gutihole-t is rábeszélhetnéd, és akkor menne a teljes békési csapat.

Egyébként pedig tényleg nem annyira nagy gond az, hogy egyedül kell felmenni mondjuk Pestre. Én is egyedül mentem a múltkor és csak PF-el volt megbeszélve, hogy találkozunk a Keletiben. 20 perccel hamarabb beért a vonatom mint az övé, aztán összefutottam Ocsi-vel, ő pedig ProFiler elé jött ki. Utána már mindjárt nem vagy egyedül, és a többiek már tudják merre kell menni, így nem tévedsz el. Ha vége a talinak, meg biztos akad pár ember, aki visszavisz a pályaudvarhoz, utána meg felszállsz a vonatra és hazajössz.
ocsi
Meglepődve lattam, ma amikor felkeltem és feljöttem a fórumra, hogy miközben aludtam, nyitottam egy új topicot.... Bár egy picit mögégondolva mindenki rájön, hogy nekem nincs jogom hozzásólásokat áthelyezni... de azért jól néz ki így... cool.gif

Nos... ha tényleg szeretnénk hogy legyen ebből valami, akkor szerintem meg kell várni az időponttal a félévzárást, a vizsgaidőszak végén... Én erről annyir tudok, hogy nekem idén nincs vizsgám tavaszig.. szóval nekem február eleje nagyon jó időpont lenne. ( Akkor még versenyeim sincsenek...)

Az apróságok megszervezése, mint hogy hogy, ki melyik pályaudvarra megy az nem gond.. Szerintem a nagy kérdés az időpont, és a helyszín... Meg ha LAN-PARTYt is akarunk előtte akkor annak a helye...
Adani
Igen, a vizsgaidőszakok végét, ki kéne várni, meg jó lenne hétvégére tenni, de a lényeg az, hogy jó előre közöljétek az időpontot, hogy lehetőleg mindenki meg tudja szervezni.
Sanzi
Gutiholeval beszélek ma is, majd megemlítem neki, de már nagyon régen nem volt a fórumon, Régebben írogált, de mostmár inkább csak olvasgat. Csumpit rég láttam...
Jah a félévet mindenképpen, mert mindenki tanul, meg a vizsgák. Fuh, belegondolni is rossz. tongue.gif
Baludada
IDÉZET(Bencce @ 2006. január 07., 11:01 - szombat)
Ha Bp-en lesz akkor vállalom a "kicsik" összeszedését!  ani_wink.gif

Köszi Bencce! biggrin.gif Szerintem el fogadjuk blush.gif Én is a tavaszt támogatom, mikor már nem kell nagykabátban mászkálni és senkinek semmilyen vizsgája nem lesz.
arpsoft
Aztán Győrben nem lehet megoldani, ha már annyian vagytok?!
Baludada
Szerintem Bencce úgy gondolta, hogy a pályaudvarról szed minket össze nem lejön értünk Győrbe. De majd Ő megmondja.
ocsi
Azzel (Szerintem) Arpsoft is tisztában van... Ő (Szerintem) arra céloz, hogy Győrben még nem volt fórumtali... És végülis, ha sokan vagytok onnan, akkor lehetne ott is! (Jah és persze így a Soproniaknak, mint pl.: arpsoft-nak kevesebbet kell utazni... twisted.gif twisted.gif twisted.gif ) (Szerintem)
arpsoft
A utazás nem probléma, bár 900 évesen már nem szívesen mozdulok ki a Dagoba rendszerből.
De a győrieknek, ahogy a korukat és az aggódásukat elnézem, egyszerűbb lenne. ani_wink.gif
Shia-ko
Csak valakinek meg is kéne szervezni. hmm.gif
Nekem mindegy, hogy hol van, nem azon múlik, hogy megyek-e. twisted.gif
Ruzsa Dániel
Srácok! Jelentem én itt Győrben szívesen megszervezném! És tényleg nagyon jó lenne, ha itt lenne! smile.gif
arpsoft
Akkor húzzál bele, tessék programjavaslatot tenni, helyszíneket javasolni, időpontról szavaztatni, stb. biggrin.gif ani_wink.gif
Gereby
Győr nekem (meg a békésieknek is) nagyon messze van...
Szeged, vagy Szentes nem lenen jó? smile.gif Szentesen meg tudnám szervezni, nem nagy város--> nem lehet eltévedni, könnyen megközelíthető, és vannak itt is jó helyek... smile.gif
Ruzsa Dániel
Ajajj, húha, azt hittem ez nem ekkora feladat! weep.gif Talán valamit tudok tenni az ügy érdekében, de igazából még soha nem voltam fórumtalin, és nem tudom, hogy zajlik, csak, gondoltam, ha egyszer már itt lenne és én is Győri vagyok, akkor bizonyos dolgokban tudnék segíteni! Nos igaz neketek sajnos messze van...Nem tudom, hogy van-e olyan város, ami mindekinek jó lenne! De nem gond ám, nem vagyok egy jelntős ember most miattam nem kell ide hozni a talit, max. nem tudok elmenni... weep.gif
Adani
Hát igen, győr elég messze van nekünk, Szentes talán még lehetne jó, a pályaudvart már jól ismerem ott ( nem rég alakították át) ugyanis a kecskeméti járat Szentesen és Orosházán keresztül jár. Esetleg lehetne mondjuk Szeged. De szerintem Bp. lenne a legjobb mindenkinek, oda viszonylag egyszerűen el lehet jutni mindenhonnan (általában oda van közvetlen vonat és buszjárat is).
Ruzsa Dániel
Ez az ami főként Pest mellett szól, na jó de azért Sun City(Szeged), az nagyon messz van ide!
ProFiler
Győr nekem is megfelelne, de úgy tűnik, hogy megint Pesten lesz biggrin.gif . Majd szólok Ulalának ani_wink.gif . Akkor a február vége, március eleje már jó lenne a sulisoknak?

Szentest szerintem hanyagoljuk, mert most kapásból azt sem tudom, hogy hol van... biggrin.gif

Legyen Aggteleken! eznemigaz.gif

Ciao.
Ruzsa Dániel
Győr jajj de jó lenne... weep.gif Ami a sulit illeti megfelel, úgy is, csak egy napról lenne szó! smile.gif
Baludada
Pest az egy semleges hely én is azt javasolom. Mi győriek nem kívánhatjuk a szegediektől, hogy jöjjenek ide a világ másik végébe és fordítva se! Pestre mindig megy vonat és busz minden honnan.
Ruzsa Dániel
Nah igen nekem is ez a véleményem, de azért én tudnék ódákat zegeni Győrről, de Pest az ténlyeg igazságos lenne mindenkinek!
Adani
@PF

Szentes ott van Csongrád megyében. Csongrád mellett. Mondjuk én is csak a buszpályaudvart láttam Szentesből, meg a TV tornyot.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.