Kovács Dávid ( Davs )
2005. május 15. 10:27
Hy!
Nagyon nem értem, hogy most mi is ez.
Minden scanner lapolvasó?
Pl. az enyémet rá lehetne bírni lapolvasásra? (hp psc 760)
A lapolvasó az, ami betűket olvas be, és nem képet, igaz?
Csak szoftware kell hozzá?
pampalini
2005. május 15. 11:38
Szerintem tényleg csak szoftver kérdése és működnie kell neki. A dokumentumot ugyanúgy képként olvassa be, nem szövegként, csak a telepített OCR alkalmazás próbálja szövegként feldolgozni. Ami viszont egy önálló program. (A Canon Lide20 scannerhez az OmniPage jár.) Ki kellene próbálni.
Kovács Dávid ( Davs )
2005. május 16. 18:07
Hát éppenséggel járt hozzá egy CD...Nem tudja valaki, hogy egy HP nyomdához milyen progi jár?
Ulala
2005. június 4. 11:36
Milyen nyomda?
Ciao. <PF>
Shia-ko
2005. június 4. 11:38
HP
Ulala
2005. június 4. 11:44
De mi az, hogy nyomda? És főleg a lapolvasók között.
Ciao. <PF>
Adani
2005. június 4. 12:28
Azért ez már nemsemmi, egy saját otthoni nyomda

De szerintem a nyomtatóra gondolt
Zazu
2005. június 4. 12:59
IDÉZET(pampalini @ 2005. May 15., Sun 12:38)
Szerintem tényleg csak szoftver kérdése és működnie kell neki. A dokumentumot ugyanúgy képként olvassa be, nem szövegként, csak a telepített OCR alkalmazás próbálja szövegként feldolgozni. Ami viszont egy önálló program. (A Canon Lide20 scannerhez az OmniPage jár.) Ki kellene próbálni.
Kipróbálhatod, de sajnos a magyar szöveggel hadilábon áll. Ajánlom figyelmedbe a FineReader program magyar verzióját. Nagyon jó! A beolvasott állományt ki tudod menteni MS Office formátumokban, azaz, Word, vagy Exel. Nagyon jól paraméterezhető. Jó minőségű forrásból, nagyon ritkán téveszt.
Link:
http://www.Windowshu/html/letolt.html
arpsoft
2005. június 4. 16:02
De nem szabad elfelejteni azt sem, hogy az Office XP-hez jár OCR program is, igaz, nem túl okos, de kezdetnek megteszi.
gerisanyi
2005. október 5. 15:48
Sziasztok. Új gépet vettem. amikor hozzákötöm a géphez felismeri kéri a lemezt de amikor teszem hozzá drivert azt írja nem hivatalos és hogy összeomlik a rendszer. szerintetek tényleg összeomlik vagy telepítsem nyugodtan??? Sürgős
gerisanyi
2005. október 5. 15:50
Bocs az előbb nem írtam hogy scannert kötök a géphez. bocsi
arpsoft
2005. október 5. 16:10
Nem azt írja, hogy nem hivatalos, hanem azt, hogy nem ment át a Microsoft tesztjein, illetve még nem tesztelték.
Nem fog összeborulni tőle a géped.
A Win2000 meghajtók általában mennek XP alatt is.
Dózsi
2005. október 5. 17:05
Nekem HP Scanjet 3670-es scannerem van, és az ehez kapott Vezérlőközpont nevű programmal ezt meg lehet csinálni. .doc-ba menti a szöveget, és utána rendesen szerkesztehető. Vannak hibái, de nekem jó.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.