Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Vélemények a 29. adásról
PC WORLD Segélyvonal > PC WORLD > PC STUDIO, PC World TV
Spányik Balázs
A januári PC Studio mostantól SMS-ért cserébe letölthető, holnap pedig már a (szerencsés) előfizetők DVD-jükről is megnézhetik. A 29. adás kb. 28 perces, és a következő izgalmas témák kerülnek képernyőre:

arrow.gif Halló? Ez itt a PC Studio januári adása! Végre idehaza is kihasználhatjuk a 3G szolgáltatásait - a PC Studio kipróbálta, hogy lehet videós beszélgetést folytatni mobiltelefonnal.

arrow.gif Néhány napra leállt az élet a szerkesztőségben, és filmnézéssel ütöttük agyon az időt. A Creative legújabb hangfalkészletével az egész irodaházat kiborítottuk - nagyon jól szól!

arrow.gif Szemtelenül olcsók az olyan asztali DVD-lejátszók, amelyek DivX-filmeket is lejátszanak. Bemutatjuk, milyen egyszerű ezek szoftverét frissíteni, hogy a legújabb funkciókat is elérhessük.

arrow.gif Végre elérhető áron megvásárolhatjuk a LightScribe technológiájú DVD-írókat, amelyekkel filctoll nélkül is feliratozhatjuk korongjainkat - egy külső és két belső meghajtót mutatunk be.

arrow.gif Láttunk már olyan számítógépet, amelyet fával borítottak, olyat azonban még nem, ami fából készült! Ámuljanak velünk csodálatos kidolgozású famonitoron, farágcsálón és fabillentyűzeten!

arrow.gif Kicsi, gumiborítású és drótnélküli - egy noteszgéphez megálmodott egérnek talán ez a három alapismérve. A Kensington bluetooth technológiájú cincogója nagyon is tetszett a stábnak.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Így látatlanba tesztik a kínálat, talán a 28 perc tűnik rövidnek kicsit ... hmm.gif (Hiába, hozzászoktunk lassan az egész estés (na jó, nem, csak 40-45 perces) adásokhoz laughing.gif )
Spányik Balázs
Még mielőtt valaki feltenné ebben a hónapban is a szokásos kérdést, van egy jó hírem: Joe kint van Vegasban a CES-en, és egy kamera van a kezében! smile.gif
manguszta
És megint bérelt egy Mustangot? biggrin.gif
Na, kiváncsi vagyok, mit mutatott magából az Intel.
Szanya
Ez az adás tetszett.
Rosszul érzem, hogy egy kicsit rutinszerűre sikeredett?
Ami a témáit illeti nagyon jól let összeválogatva. Lehet, hogy csak azért érzem így, mert én is most vettem LS DVD írót? roll.gif Azért a Label Flash is megérne egyetlen mondatot legalább.
Fa PC rlz. heh. king.gif artist.gif
Spányik Balázs
IDÉZET(manguszta @ 2006. január 05., 15:40 - csütörtök)
És megint bérelt egy Mustangot? biggrin.gif

Nem, most rosszul lépett, és majdnem kitörte a bokáját. Küldött róla képet, rosszat álmodtam tőle. sad.gif A végén kénytelenek leszünk építeni egy CES díszletet LEGO-ból, és elbábozni a történteket. weep.gif
Athos
Jobbulást a lábának. Remélem azért tud filmezni és lesz beszámoló.

Az adás az tetszett. Már nagyon profin űzitek az "ipart". biggrin.gif
LBANDI
Nekem is nagyon tetszet az adás, ma már kétszer néztem, meg mert amikor haza jött a fiam első dolga volt végignézni. Nagyon jól sikerült.
manguszta
Jó lett, valóban.
VINIKOR
IDÉZET(Szanya @ 2006. január 05., 20:23 - csütörtök)
Rosszul érzem, hogy egy kicsit rutinszerűre sikeredett?

Lehet, hogy jó hangulatomban ért a videó, mert szerintem a korábbi adásokhoz képest kifejezetten felszabadult, közvetlen stílusú volt a műsor. A beszéd nem felolvasásszerű volt, hanem egy laza, közvetlen beszélgetés.
Jocomaster
Tetszik az adás.
A videotelefonálás meglehetősen jó szerintem.
De legjobban a fa PC tetszett. biggrin.gif
Molt@m
A kínálat jónak tűnik..
Azonnal letöltöm és majd írok!

Na megnéztem:

arrow.gif Az összállítás nagyon jó!
arrow.gif Kicsit rövid.

Összegzés:

9 és fél Pont(a 10-ből)

A fa PC meg nagyon cool!
istfod
Osztozom a többség pozitiv véleményével, nekem is tetszett ! Viszont a sors megáldott egy olyan DVD-vel aminek hangja, teljes hangerőre tekerve a gépet a szöveg helyenként érthetetlen volt, illetve csak suttogás hallatszott.
Elöször hangkártya hibára gondoltam, de a zenei CD meggyözött a DVD hibás voltáról.
ocsi
Az adás összességében tetszett.. de talán a videotelefonálós részt lehetett volna egy picit izgalmasabbra csinálni.. A Fa PC tényleg nagyon, nagyon... na tudjátok ani_wink.gif
Neohacker
Tetzsett az adás exclamat.gif És végre nem volt olyan rövid exclamat.gif

Viszont én nem igazán látom értelmét olyan dolgok bemutatásának mint például az 5.1 es hangfal szettek. Ugyanis látványban nem domborít úgy mint a videotelefonálás. Szerintem mindenki látott már 5.1 es hangfalakat (mert gondolom olvassa az újságot). És igazán a hang ami az érdekes bennük de ezt ilyen műsor formályában nem lehet visszaadni. Szóval szerintem e helyett lehetne mást mutogatni. Pl.: Tuning kezdőknek vagy ilyesmi amit látni kell exclamat.gif bulb.gif ani_wink.gif
wildjano
Ez elég csúnya volt, nem? blink.gif Mármint a videó minősége...
Neohacker
A videotelefonálás közben eléggé exclamat.gif
Kreept
A fa PC az nagyon király volt! biggrin.gif
Adani
Az igaz, ráadásul egyedi ötlet. Nagyon szépen néz ki egy fa PC.
Sanzi
Jó volt, meg érdekes. Kicsit rövid, de majd alakul. ani_wink.gif De szerintem is egy 5.1-es hangcuccnak nem látok sok helyét egy ilyen műsorban. Jó lenne ha lenne több ilyen csináld magad dolgok. PL tökéletes ötlet szerintem az optikai tuningulás. Volt róla szó, de nem csak az üzlet polcain, hanem úgy rendesen. Fúrás, faragás, meg minden. biggrin.gif Mint mikor PC-t építettetek. De a videókártya beszerelés az egy kicsit erős volt... twisted.gif
Spányik Balázs
Az a baj, srácok, hogy mi nem tuningolunk optikailag, sem teljesítményileg (már ami engem illet). Ennél fogva nehéz volna bármit is bemutatni. huh.gif
Sanzi
Mindegy, csak egy ötlet volt. blush.gif
Neo
Ma valami véletlen folytán, végre megkaptam a januári számot. sad.gif Bár mostanában nagyon el vagyok havazva, azért már hiányzott. Időt is sikerült szakítanom a műsor megnézésére... és már megint jó volt smile.gif Vajon tudtok tévedni vagy ennyire jó a "Vágó Man"? smile.gif

Fő kérdésem, hogy miért csak most került terítékre a LightScribe téma, vagy korábban is volt szó már róla, csak elkerülte a figyelmemet?
Neohacker
Volt már róla szó csak most már jóval olcsóbb exclamat.gif
Kicsi Sims
Jó volt ez a műsor is. smile.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.