Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Jézuska
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2
Matvác
Nekem is széket hozott a szézuska, csak nekem az Office Depotból... smile.gifIPB kép
Határozottan jó benne dögleni ani_wink.gif

A képhez meg csak annyit hogy: LOL

Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!
Molt@m
Grat a székekhez, nagyon kényelmesek lehetnek. Engem egy ilyennel lepett meg:

IPB kép

Link

Kellemes karácsonyi ünnepeket minden fórumtagnak!
Aneurysm
Jó kis belesüppedős székek? Attól lehet könnyen aranyeret kapni tongue.gif
Gereby
Áhhh... Nem is tudjátok Ti mi a >>JÓ<<... twisted.gif smile.gif

Egyébként gratulálok mindenkinek.

Nekem a legújabb dlágaszágaim: egy fotótáska...
Meg egy könyv...
zsoltchelsea
Én kaptam egy tök jó, bélelt gitártokot, egy húrpackot, pár nagyon jó könyvet (katonákról; Kurt Rieder, ilyesmi) és egy nagyon állat Diesel felsőt.
Adani
Én kaptam egy babzsákfotelt! Nagyon kényelmes, képek is lesznek hamarosan, egyenlőe még le kéne őket tölteni a gépről.
Babó22
Én egy tisztasági csomagot, Puma dezodort és egy A4Tech vezetékes optikai egeret. 2 görgős.
ProFiler
Én meg kaptam karácsonyra egy ASUS barebone gépet, egy autót, egy Eizo monitort és egy Dyson porszívót. Ja meg egy csípőspaprikás szalámit. biggrin.gif

Bár ezek java részét magamtól kaptam. blush.gif De a Jézuska hozta. ani_wink.gif

Ciao.
Sanzi
Egy görgős bőr széket, egy Canon Pixma nyomtatót, parfümöt, két DVD állványt, 50 DVD-t, patronszettet, és pár apróbb ajándékot. Kicsit bő karácsonyra sikerült a mostani. smile.gif
Greene
Sherpa kabátot, Parfümöt, Dimarzio Class of '55 hangszedőt, Graph Tech húrlábbaba szettet, Gotoh hangolókulcsokat, és magamtól pedig egy Line6 PodXT-t, ami egy gitár előfok. Épp ma voltam érte a boltban. Megfájdultak ujjaim annyit próbálgattam milyen hangzásokat tud.
Hehe, Cerealt úgy meglepem majd a Vox-os hangzásokkal (2 féle erősítő modell is van a podban), hogy csak pislogni fog. smile.gif
eremit
Én ugyanazt kaptam, mint tavaly. blush.gif
Babó22
Én kaptam egy dezodort, egy tisztálkodási csomagot, egy vezetékes optikai egeret és magamnak a karácsoni pénzemből vettem magamnak egy RAM-ot.
mizsi
Nem tudom, nem kellene bezárni ezt a topikot? roll.gif ani_wink.gif
ProFiler
laughing.gif Akkor ezennel vége a tavalyi karácsonyi időszaknak! biggrin.gif

lock_02.gif

Ciao.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.