Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Jézuska
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2
Jézuska
Sziasztok!

Ki mit kér tőlem karácsonyra?

Jézuska
Garono
Te ugyanaz vagy aki a Mikulás topicot nyitiota? Na nem baj, csak kérdeztem. Click ide!
Egyébként egy Geforce 6600-ast kérek, 256 MB-os 8x-os AGP-st. Inno 3D.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Én őt kérném. biggrin.gif tongue.gif
eremit
Egyenlő elbánást mindenkinek új tagtól a mega-jediig!
Garono
IDÉZET(MiniDisc @ 2005. december 20., 17:49 - kedd)

Kegyetlen mekkora! smile.gif
mizsi
Huh, ha Én azt leírnám, kiakadna a Fórummotor. biggrin.gif
ProFiler
IDÉZET(Garono @ 2005. december 20., 17:47 - kedd)
[i]Te ugyanaz vagy aki a Mikulás topicot nyitiota?

Nem. ani_wink.gif A Mikulás egyébként sem azonos a Jézuskával. biggrin.gif

Ciao.
mizsi
Ráadásul ez a Jézuska jártas a Biztonság Topikban is. laughing.gif
Molt@m
Nos, hát én vagy valami pofás házat táppal, vagy egy márkás (csendes) tápot.
@Berecz Dénes@
Kedves Jézuska!

Én egy karácsonyfát szeretnék tőled kérni, ami alá majd a rokonaim berakhatják a nekem szánt ajándékokat.
manguszta
IDÉZET(MiniDisc @ 2005. december 20., 17:49 - kedd)

Hát igen, ez jöhet.

Akarom mondani, kérem szépen! biggrin.gif
Jézuska
IDÉZET
Te ugyanaz vagy aki a Mikulás topicot nyitiota

Nem. Tudom, hogy más országokban ő jön karácsonykor is, de ne tévessz össze a télapóval biggrin.gif

IDÉZET
Ráadásul ez a Jézuska jártas a Biztonság Topikban is.

Úgy látom az emberek elveszítették a belém öltött hitüket, így a Sátán és hívei(Intel, AMD, Microsoft, ATI, Nvidia...) az utóbbi időben megmérgezték elméjüket, és az emberek már jobban szeretik őket mint engem. Ezért a Kánai menyegzô, a vak és béna meggyógyítása után itt is megpróbáltam csodát tenni. ani_wink.gif
Chabi
Én nem kérek mert már megkaptam blush.gif
@Berecz Dénes@
Én a karácsonyfa mellett őket is kérném karácsonyra. (Nem muszáj berakni a fa alá, legfeljebb a ruhájukat eznemigaz.gif )
Igazából a karácsonyfa nem is olyan fontos. biggrin.gif laughing.gif
Garono
@ Chabi
Mondjuk én is megkaptam a monitort, mert az előzőt eladtuk és hát nem lenne most monitorom. SAMSUNG SyncMaster 713N biggrin.gif
Chabi
Én nem hardvert kaptam ani_wink.gif
zoltánszól
IDÉZET(Jézuska @ 2005. december 20., 18:48 - kedd)
Úgy látom az emberek elveszítették a belém öltött hitüket, így a Sátán és hívei(Intel, AMD, Microsoft, ATI, Nvidia...) az utóbbi időben megmérgezték elméjüket, és az emberek már jobban szeretik őket mint engem. Ezért a Kánai menyegzô, a vak és béna meggyógyítása után itt is megpróbáltam csodát tenni. ani_wink.gif

Én azt kérem, hogy mielőtt a hozzászól gombra klikkelsz, kedves Jézuska, helyesírás ellenőrzést is végeztess el valamilyen programmal. (Mert hitet vetni szoktunk, nem ölteni. És a kánai mennyegzőt is másképp írják.)
Bocsánat!
Adani
Hogy mit kérek?

Azt leírni is sok lenne, de maradjunk a realitások talaján. A következő cuccok beszerzését tervezem a közeljövőben:

Egy Autórádió, ami képes mp3 CD lejátszásra
Egy min. 250 GB-os winyó ( lehetőleg Samsung és SATA).
Ulala
Én békét, szeretetet, boldogságot, szerelmet és nyugodalmat szeretnék kérni a Családomnak és a szeretteimnek.

Sajnos idén engem nagyon sok targédia ért, többek között ma is egy nagyon súlyos. Ilyenkor az ember mérlegel és képtelen az ünneplésre gondolni, meg a fizikai ajándékokra. Csak a lelki dolgok számítanak igazán.
Ruzsa Dániel
Igen én is csatlakozom hozzád, nekem is rossz volt az idei évem, sok baj ért és a legfontosabb, hogy a család együtt legyen szenteste a fa mellett és mindekit átölelhessek!
arpsoft
Appááám.... tényleg él....
Sebi
IDÉZET(eremit @ 2005. december 20., 17:50 - kedd)
Egyenlő elbánást mindenkinek új tagtól a mega-jediig!

Csak támogatni tudom a kívánságot, a tárgyi ajándékok amúgyis múlandók és nem mindig szívből jönnek. ani_wink.gif
ProFiler
IDÉZET(arpsoft @ 2005. december 21., 13:10 - szerda)
Appááám.... tényleg él....

Még nem. 3 nap múlva születik! bulb.gif ani_wink.gif

Ciao.
Baludada
Egy Chieftech 450W tápot szeretnék, és egy Logitech G7-et. biggrin.gif De ebből csak az egyiket kapom meg sad.gif szerintem és az a táp lesz smile.gif Ja meg szeretném ha az Intel csődbe menne twisted.gif (vicceltem) Meg, hogy a PcWorld-nek még egy ilyen jó éve legyen mint amilyen ez volt cool.gif
chipmix
Én hasonlókat kérnék, mint Ulala, de egy rakat szoftvert is szeretnék.
(nem beszéljetek kicsit csúnyán sem ebben a rovatban) blink.gif
(Szerintem nem, de a kedvedért finomítottam rajta! arpsoft)
Gergoagore
Már lassan az lesz hogy ki mit kapott karácsonyra vagy jővőre mit kér.
Sebi
IDÉZET(Gergoagore @ 2005. december 26., 23:39 - hétfő)
Már lassan az lesz hogy ki mit kapott karácsonyra

Az már megvan >> ITT <<. bulb.gif smile.gif
Gergoagore
Akkor marad a mit kér jővőre. twisted.gif smile.gif
Adani
Az pedig ráér még.
Sebi
@ Gergoagore:
Azt még nem is tudhatod, lehet, hogy még megsem jelent a piacon az a termék amit majd kérnél. smile.gif bulb.gif
mizsi
Nem kéne ezt a topikot lelakatolni? lock_02.gif
Shia-ko
De ani_wink.gif
Spányik Balázs
Közkívánatra kinyitott további egy hét időtartamra. Jövőre majd megint.
Athos
2 nap múlva megérkezik. Remélem a tűzpiros Ferrarimmal hozza az új 26''-os kijelzőmet a géphez. biggrin.gif
Adani
Egy sikeres matek szigót szeretnék ha nem nagy kérés. Ma délben lesz az ütközet, elkell egy kis segítség.
Greene
Én sikerként könyvelem el az évet. Majd meglepem magam valamivel januárban, amikor nincs ez a karácsonyi dömping. Amúgy Sherpa kabátot kértem a Jézuskától, meg pár cuccot a gitárhoz.
De talán ez a pár, családdal eltöltött nap lesz a legszebb ajándék.
Adani
Az igaz, ezt szeretem a karácsonyban.
zsoltchelsea
Én is, legalább nincs semmi dolog pár napig. Én most nem nagyon fogok sok mindent kapni (eddig sem kaptam): egy Kurt Rieder könyv, egy DVD író a gépbe... Kb. ennyi.
beolva
Hát igen az a baj, hogy mindenki az ajándékozást nézi a karácsonyban, nem pedig a lényeget, ezért nem szeretem a karácsonyt.
pindrus
Őszinte leszek! Az égvilágon semmit nem kérek karácsonyra. Ezt megmondtam a családomnak is, hogy ne vegyenek semmit. Egyébként is jobban szeretek adni, mint kapni. Nekem az a legnagyobb ajándék, hogy együtt lehetünk mind a négyen.
Ma volt nyitva utoljára a bolt ahol dolgozom ebben az évben, és együtt lesz a család az ünnepek alatt. Ettől több nekem nem kell. Egyébként is az ember megveszi évközben ha valamira szüksége van. Igaz, én már bevásároltam a családom tagjainak. Olyan boldog vagyok, mikor látom csillogni a szemüket a csomagok bontogatása közben. Ennek ellenére biztos kapni fogok én is valamit, de nem várok, és kívánok semmit.
zsoltchelsea
Én sem az ajándékot nézem. Csak érzékeltetni akartam, hogy nem kell szétköltenünk az agyunkat azért, hogy kicsit előremozdítsuk a családot. Szerintem a karácsonyi ajándékozásban jó dolog, ha hasznos dolgot adunk másnak, ha már adni kell.
Babó22
Én tulajdonképppen, egy eredeti, díszdobozos változatú Ubuntu Linux 6.10 Edgy Eft-et kérnék. biggrin.gif Meg azt, hogy mindenki békében és szeretetben töltse a Karácsonyt.
Aneurysm
Csak az USÁban van az hogy a karácsonyi ajándékokat nem a Jézuska hozza hanem a Télapó?
tanulo91
Azt hiszem a németeknél is így van!
mizsi
Meg talán az Ausztráloknál is. Csak ott fürdőnadrágban érkezik. biggrin.gif
Aneurysm
És akkor náluk dec6-án milyen nap van?
Greene
Munkanap. ani_wink.gif

Az amcsiknál november végén (negyedik csütörtök) van Hálaadás, ez egy nagy nemzeti ünnep, ez jelzi a karácsonyi szezon kezdetét is. Utána December 25 a karácsony. Ezek hivatalos munkaszüneti napok. Van még a Boxing day, ami December 26.-a, de az már nem munkaszüneti nap hivatalosan.
ProFiler
Greene a nemzetközi télapónk... biggrin.gif ani_wink.gif

Ciao.
JOINT72
Jézuska a Praktikerből meghozta ezt a széket: Link. Nem győzöm használni olyan kényelmes.

Képért előre is elnézést kérek:

IPB kép
r-chee
Grat a székhez JOINT72, és ezúton is Kellemes ünnepeket mindenkinek!!!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.