Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Felajánlások - Kizárólag ingyen!
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ocsi
A régi motoron eléggé aktív topicot folytatom itt is!

És egyből fel is ajánlanék valamit:

Van itthon egy 4-5 éves AIVA hifi -m amit felajánlanék! ( nem egy nagyon értékes darab, sohasem volt az.. blush.gif )
-Két passzív hangfal
-3 lemezes CD lejátszó-->már elég kis mértékben működik
-Rádió --> ha jól emlékszem kifogástalanul működik
-két kazetta lejátszó, felvevő -->az egyik egy kicsit hibás ha jó a memóriám..tongue.gif

HA valakit érdeke akkor pontosabb paramétereket is tudok megadni!
Összegezve van kt jó hangfal és hozzá egy rádió!
Budapesti vagyok, ide lehet érte jönni!
mizsi
Engem érdekelne, még ha nem is tökéletesen muködik!
Dobj egy privát üzit!
chipmix
Én felajánlok, egy 7,3-as SUSE Linux teljes disztribet, 4 könyv és 7 lemez. A posta
költséget sajnos nem állom, nem kell saját címet megadni, jó lesz valami távoli ismerősé is akinek nincs NET-je.
chipmix
Hát a 7,3-as disztrib fórumon kivül elkelt, elnézést roll.gif
Shia-ko
Van egy fölös Compaq 486SX gépem. Ha kell, tudok pontos típust. Win 95höz már memót kénne benne bővíteni. FDD, 180MB HDD, ISA faxmodem, ha kell hálókártya. Monitorral egyben van.
mizsi
Brékó, brékó, ocsi, kérlek jelentkezz! director.gif phone.gif
cölöp
Sziasztok
Ha valakit érdekel , lenne egy 19500 ft kedvezményre jogosító kuponom Start ADSL kötéshez.
Felhasználható juli. 31-ig.
első jelentkezőé biggrin.gif
Sanzi
Felajánlanék egy 100 MHz-es Socket 7-es AMD procit. Emellett még 4 DB 16 MB-os, és 2 DB 32 MB-os EDO Ram is gazdára vár.
Bárki viheti, de sajna a postaköltséget nem tudom fedezni...
Sanzi
A RAMok Fórumon kívül elkeltek. Sorry...
Kovács Gyula (MiniDisc)
Keresek egy P4 2.4 GHz/533MHz/512KB processzort megvételre! Aki tud ilyet, jelezzen privátban! Köszi!
jpsp
Üdv mindenkinek!

Felajánlanék egy - még Axelero néven futó - 15 óra ajándék internetet biztosító cd-romot, bontatlan csomagolásban. Hátha valakit érdekel.... smile.gif
ocsi
Felajánlom régi gépem:

P1 es 100 körüli MHz 3-4GB wincheszter nem tudom mennyi memória, hálókártya, 3D WODOO RUSH videókártya... Lemerült az elem az alaplapban, és a táppal lehet hogy gondok vannak... Ha valakit érdekel, akkor bekapcsolom és megnézem a pontos paramétereket... Ha December elejéig senki akkor elviszem használtkereskedőhöz....
ocsi
IDÉZET(ocsi @ 2005. május 13., 22:39 - péntek)
A régi motoron eléggé aktív topicot folytatom itt is!

És egyből fel is ajánlanék valamit:

Van itthon egy 4-5 éves AIVA hifi -m amit felajánlanék! ( nem egy nagyon értékes darab, sohasem volt az..  blush.gif )
-Két passzív hangfal
-3 lemezes CD lejátszó-->már elég kis mértékben működik
-Rádió --> ha jól emlékszem kifogástalanul működik
-két kazetta lejátszó, felvevő -->az egyik egy kicsit hibás ha jó a memóriám..tongue.gif

HA valakit érdeke akkor pontosabb paramétereket is tudok megadni!
Összegezve van két jó hangfal és hozzá egy rádió!

Hát szóval újra meghírdetném a témanyitó ajánlatomat. Sajnos az előző üzletet a távolság miatt nem sikerült lebonyolítani. Én már nagyon szívesen megszabadulnék a két doboztól. annoyed.gif Sőt! Most ha akarja valaki AJÁNDÉKBA még elvihet mellé egy P1 es gépet is... (lásd: Előző hosszászólásom) Várom a mielőbbi jelentkezőket! laughing.gif laughing.gif
hans
Canon BJC-4300-as tintasugaras nyomtatóm 8 évi hűséges szolgálat után megadta magát , a javítása annyiba kerülne, mint egy új nyomtató. Mivel nincs lelkem csak úgy kidobni, ha valaki hasznát tudná venni még életképes alkatrészeinek, akkor szivesen továbbadnám.
Az alaplap és a tisztitófej teljesen tönkre ment, tehát lényegében használhatatlan. Ha esetleg valakinél, mondjuk a nyomtató műanyag fedele tört el pl., akkor még hasznát tudná venni.
Úgy január végéig várok, aztán kénytelen leszek megválni tőle.
intruder
IDÉZET(ocsi @ 2005. november 21., 19:29 - hétfő)
Van itthon egy 4-5 éves AIVA hifi -m amit felajánlanék! ( nem egy nagyon értékes darab, sohasem volt az..  blush.gif )
Összegezve van két jó hangfal és hozzá egy rádió!

A hangfalaknak milyen a ki illetve bemenetük? Mert most szereztem egy Toshiba Hi-Fi-t a 80-as évek közepe tájáról. Nagyon kis pofás darab, bakelit lemezjátszó, programozható rádióval, és egy dolby stereo 3 funkciós kazetta lejátszóval, erôsítôvel. A baj csak az hogy a hangfal kimenete az a csiptetôs piros fekete amibe csak a kábelt kell becsiptetni, és ugye a hangfalaknak is ilyennek kellene lennie...ha esetleg a tieid ilyenek akkor átvenném a cuccot tőled... sajnos most nincs pénzem nagyobb hangfalakra. sad.gif
google
Ha jól sejtem, akkor ilyen, legalábbis már láttam ilyen típusú AIWA hifit. ani_wink.gif
Ruzsa Dániel
256mb DDR ramom van, meg egy fölös LG 52x-eres CD olvasóm! Kell valakinek question.gif biggrin.gif
zoltánszól
Tisztelettel elfogadnám azt a DDRramot és a CD-t is, ha nem vagyok pofátlan. smile.gif Sajnos én szolnoki (nem mosonszolnoki!) vagyok, tehát csak a posta jöhetne számításba. A többit privátban, ha rendben van így. Üdv!
Ruzsa Dániel
Oké rendben, felvettelek MSN-re a részleteket, majd ott megbeszéljük! ani_wink.gif
zoltánszól
Köszönöm a kedvességedet, de minden megoldódott. Tehát viheti bárki. Még egyszer köszönöm!
zico
IDÉZET
256mb DDR ramom van

A ram-ot szívesen elfogadnám, gyoridanee ha még lehet. Azért a márkáját és, hogy hány Hz-es írd meg légyszi, mert nem biztos hogy jó lesz.
mizsi
Tekintettel arra, hogy beszereztem egy lézernyomtatót, megvállnék Lexmark Z12 típusú tintasugaras nyomtatómtól (patron nélkül). A nyomtatózhoz adom a hálózati tápkábelt, az install cd-t. És az egészet még megfejelem egy kb. 10m hosszú nyomtatókábellel. Az ajánlat innentől kezdve 1 hétig él, a szállítást jelenleg nem tudom megoldani, ezért csak olyan jelentkezzen, aki érte tud jönni Budaörsre.
intruder
Tekintettel arra, hogy nincs otthon nyomtatóm és nem mindig vagyok a munkahelyen, hogy nyomtassak én lecsapnék rá. Az utaztatást megoldom. plane.gif
mizsi
Rendben, PÜ ment.
mizsi
director.gif Brékó, brékó, Intruder! Jelentkezz!
mizsi
A nyomtató elkelt.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Akinek kell a Counter Strike Condition Zero kétlemezes változata (eredeti, videokártyához kaptam), az jelezze itt, és privátban küldje a címét. Én ilyen a játékkal sosem fogok játszani, nem az "esetem". smile.gif
Shia-ko
Én szeretném. smile.gif
Kovács Gyula (MiniDisc)
A Tiéd! smile.gif
ocsi
Lekéstem! annoyed.gif

( túlélem)
Babó22
Engemet egy PDA vagy egy Pendrive érdekelne, hogy mennyibe kerülne mindkettő.
Vagy itt minden ingyen van? Akkor valakitől szívesen megvenném tongue.gif
arpsoft
Ha itt valaki felrakja, akkor ingyen!
Mondjuk egy PDA nekem is bejátszana, főleg ingyen! ani_wink.gif
Babó22
Arpsoft? A Turbo Pascal megy PDA-n? Vagy ez egy álom. Jó lenne, ha menne PDA-n a Turbo Pascal. De ha nem, akkor inkább egy laptop, meg egy Pendrive. De a laptop legyen ingyen, és hálókártya legyen bene.
arpsoft
Én még nem láttam PDA-n Turbo Pascal-t. Szerintem felejtős.
ProFiler
A hülyéskedést töröltem.
arpsoft
Én meg felajánlásokat szeretnék látni, mégpedig ingyen! mad.gif
ocsi
Na látjátok fiúk!? Én megmondtam... cool.gif

Felajánlom régi gépemet:

Maga a gép jelen állapotában nem működő képes... Cserélednők:
Tápegység, És ha jól emlékszem egy gombelem is kell az alaplapba...

A gép Intel pentium processzorral (ha jól emlékszem 100-200 MHz körüli)
Sajnos nem emlékszem fejből de kb 64MB RAM lehet benne, Egy GFORCE videokártya...( 5-6 éves model)
4,6GB merevlemez
AOPEN alaplap
ház cool.gif (+floppy meghajtó, és egy 48X CD olvasó)
+LAN +2XUSB +Hangkártya (semmi extra)

Remélem semmit sem hagytam ki...
A gép elvihető tölem kizárólag egyben... bár a ház most jó lábalátétként funkcionál twisted.gif .... És persze kizárólag ingyen...

( Már néhányszor meghírdettem ezt a gépet, csak soha nem kellet senkinek.. talán most rátok jött a 'bármit ami ingyen van' hangulat...) twisted.gif
Shia-ko
Takarítottam, remélem utoljára. roll.gif
Gereby
@Ocsi: Én elfogadnám, csak az átvétellel lennének gondok...
Predator
Hi

Van egy viz hütöm.
Teljesen réz mérete:hasznos tér 200x120x30.
Halasi Miklós
Hali emberek!
Ha valakinek van egy működőképes, paralell portos, tintasugaras nyomtatója, amihez még patront is kapni, gondolna rám? roll.gif
Win95/98 alá kellene, és az USB-sek sajnos oda még nem jók.
Köszönöm!
nagygabor
Ha esetleg nem lenne senki, akinek lenne, akkor tudom ajánlani az Epson C86-ost. Annak paralel és USB portja is van. És még patront is kapsz hozzá. (nem öreg modell) ani_wink.gif
Predator
Hi van egy ide ata 133 raid kártyám. smile.gif
sillicon image
Greene
Szia, RAID hanyas? Ha nem 0-1 akkor kéne.
Predator
RAID 0-1 blush.gif
Greene
Jó az is nagyon csak olyan pont nem kell nekem. Köszi viszont a felajánlást. ani_wink.gif
Machado
Az MKB Banktól kaptam ajándékba a legújabb Rapülők albumot, akit érdekel, jelentkezzen, originált, fóliás.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Engem érdekelne! tongue.gif
Machado
Akkor dobj egy e-mailt vagy privát-üzenetet, aztán feladom postán neked smile.gif
Kovács Gyula (MiniDisc)
Ment Privát üzenet. És köszönöm szépen! smile.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.