Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Felajánlások - Kizárólag ingyen!
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Digital Silence
Ha írsz egy címet, szívesen! smile.gif

Elkelt.
Feladtam. smile.gif
kolimi
Érdekel valakit egy iWiW meghívó?
(hátha nincs még mindenkinek)
blush.gif
kolimi
Érdekel valakit?

IPB kép
IPB kép

IPB kép
IPB kép

A Robbie -ből van 3, a Bryan -ből 1.
IMI
tanulo91
Szerintem S. Balázs a Bryan Adams CD-re vevő lesz. biggrin.gif
Sanzi
Ha már beindult a topik, én is teszek fel egy felajánlást.
Régi HP3320-as nyomtatómhoz vásárolt utántöltő kitt még majdnem bontatlanul áll a polcon. Mivel már a nyomtató sincs meg, ezért ha érdekel valakit az utántöltő odaadom. 1 teljes színes, és másfél fekete utántöltőről lenne szó. Ha valakinek egyik-másik kell, külön is elküldöm. Én kb 30x töltöttem vele újra a patront, és soha nem volt semmiféle probléma vele. Részletesen az utántöltőről:
HIM-900A utántöltő kitt
HIM-900C utántöltő kitt
huang-ho
Sanzi!
Én szívesen elfogadnám, mindkettőt.
HP 7660-as nyomtatómban pont ilyen patronok kezdenek kifogyni.
Sanzi
Oké, le lett neked foglalva. Azonban van egy kis bibi a szállítással. Én még két hétig fogok gipszben itthon fetrengeni, anyáék meg pont tegnap indultak két hetes nyaralásra. Szóval csak augusztusban tudnám feladni. Sajnálom, de másként nem tudom megoldani. blush.gif
kolimi
Huang-ho kolléga jelezte igényét a Bryan CD-re.
Tehát maradt a 3 Robbie Williams_ CD.

Gyerünk, vigyétek, nagyon fogy. roll.gif
Ha nem siettek már nem jut!
laughing.gif

IMI
Spányik Balázs
IDÉZET(tanulo91 @ 2007. július 22. 18:58) *
Szerintem S. Balázs a Bryan Adams CD-re vevő lesz. biggrin.gif

Basszus, mennyire így van! De jól lemaradtam róla. (Nem olvasok Általánost elég gyakran.) De ez rendes kiadás, így megjelent itthon, vagy mi ez? yikies.gif Mert elég "írott" színe van a képen. ani_wink.gif
kolimi
@Spányik Balázs

angry.gif
IDÉZET
Promóciós példány,
kereskedelmi forgalomba nem hozható...

T-MOBILE
kapcsolat koncert
2007/06/30

arrow.gif Egyet félretettem, ha kell és adsz egy címet elküldöm. ani_wink.gif
IMI
kolimi
@Huang-ho
Köszönöm a visszajelzést.
smile.gif
IMI
zsoltchelsea
Kár, hogy nem voltam itthon. Én is megpályáztam volna... smile.gif
kolimi
@zsoltchelsea

Mivel book.gif S. Balázs nem no.gif jelzett vissza ezért van még egy szabad példányom. (Bryan CD)
Ha kell és adsz egy címet elküldöm.
IMI
zsoltchelsea
Tudod mit? Hó végéig Balázsnak foglalhatnád, ha nem jelez, akkor írj PÜ-t és adom a címet. Mégis megérdemli, hogy meglegyen neki...
kolimi
Részemről OK.
bye1.gif

IMI
kolimi
@zsoltchelsea

CD postán.

Remélem hamar odaér.
punk.gif

IMI
zsoltchelsea
Köszi szépen, én is remélem, hogy jön.
zsoleszpapa
Érdekel valakit egy IWIW meghívó.?
Pjotr
Sziasztok!

Nincs véletlenül valakinek fölösbe ilyen hűtőpaszta+ragasztó anyaga, amivel bordát lehet felragasztani chippekre, de a hőelvezetést is biztosítja?

Köszi!
Shia-ko
Hello!

Vettem egy használt T60-at és nincs rajta recovery. Valaki esetleg tudna nekem adni egyet? Bár még garanciás, de elég macerás lenne a szervízbe futkosni vele.
1952-cto

Előre is köszi! worship.gif
Csaba86
Bár nem hardver, se szoftver, de két kiscicát feltudok ajánlani kizárólag macskaszerető embereknek. smile.gif Egyetlen hátrány, hogy postán nem tudom elküldeni. biggrin.gif
LilyNeko
Hali!

Felajánlanék egy jól működő Samsung monitort. Alap programokhoz tökéletes. Én is csak azért cseréltem le, mert a nagyobb felbontású játékokat (pl Sims 2) nem bírja. Ha érdekel valakit, írjon. Csak el kéne vinni, mert postán nem adnám fel.
KGigi
Nekem nem kell, de szerintem érdemes leírni, hogy merre vagy. smile.gif
Temporary
Szia LilyNeko!

Írnál egy kicsit bővebbet: LCD/CRT, típus vagy felbontás/frissítés. Ja, és város?
LilyNeko
Egy Samsung SyncMaster crt monitor (szerintem 14"), a régi azt jelenti kb 1998-ban vettük. Mindamellett remekül működik. A város pedig Pécs.
Temporary
Köszönöm az infót, de nekem Pécs messze van. sad.gif
Dávid Csaba
Esetleg valaki nem tervezi, hogy lecserél egy ATI Radeon HD 2400-as, vagy 3400-as családba tartozó videokártyát valami komolyabbra??? Gondoljon rám, ha igen, mert nekem pont jó lenne Hybrid Crossfire-ben az alaplapomhoz.
Piegier
Tudom, hogy nem kunyerálós topik, de...
Nincs véletlenül valakinek P4-es gépháza? Most vettem új alaplapot és sajna mostani gépházba nem megy bele.
Fel tudok érte ajánlani egy 2,4-es és egy 1,7-es celeron procit. (Feltéve, ha normálisan néz ki a ház.)
Pjotr
hardverapro.hu
aadaam
Nyomtatófejet keresnék:
Canon Pixma IP 1500 vagy 2000-es tintasugaras nyomtatóba
(elvileg ugyan olyan kell beléjük).

Ez a 2 nyomtatóm van de már csak egy nyomatófej, mert a másik megadta magát. Elvileg a márkaszervíz tudna tenni bele újat, de az nagyon drága lenne - 20 ezer körül.

Más alternatívát keresek, mert tökre megszerettem ezeket a nyomtatókat - Nagyon jó olcsón lehet bele patront kapni smile.gif

Ha valaki tud valamit akkor PÜ vagy email címem lásd az aláírásban. Köszi!

aadaam
Canon IP PIXMA 1500 nyomtató (fej nélkül) alkatrésznek Pécsen INGYEN elvihető.
Postázni nem akarom.

HALI

ui.: Továbbra is keresek nyomtatófejet IP Canon 2000-be.
Dávid Csaba
Még maradt néhány régi festékpatronom a tönkrement Canon iP1500-ösöm után: 2 db fekete és 1 színes. A patronok típusjelzése BCI-21/24, az ezekkel kompatibilis nyomtatókhoz jók.

Az egyik feketét (utángyártott QPrint) véletlenül kibontottam a zacskóból, de most néztem meg, nem száradt be. Körülbelül egy éve vásároltam, 2011/08 a szavatossági ideje. A másik kettő bontatlan zacskóban van, de ezeknek nincsen meg a doboza. Talán ezek az eredeti patronok, s ha így van, akkor már túl vannak a szavatossági időn minimum 2 éve.

Természetesen nem kérek pénzt a cuccért, de a postaköltséget nem állom.
Adani
Nincs valakinek véletlenül egy fehér Kingmax pendrive-ja ami már nem működik? Az enyémnek elveszett a kupakja. Esetleg egy bármilyen fehér pendrive kupakja van valakinek? Hátha jó az enyémre is.
[OP]Destroy-man
Én felajánlanék egy 25%-os vásárlási kedvezményre jogosító kupont, melyet egy új Fonera 2.0n-re lehet beváltani. A kupon kódját PM-ben küldöm ki az első érdeklődőnek. A készülék így 77,25 Euroba kerül szállítással, az eredeti 97 Euro (79 + 18 Euro a szállítás) helyett. A készülék nagyon stabil, jó minőségű berendezés. A teszt topicban olvashattok a tudásáról.
Dávid Csaba
Van egy 1000 Ft-os kuponom az 576 Kbyte üzleteibe, a The Witcher 2 Assassins Of Kings Prémium Kiadására. 2011. augusztus 31-ig lehet beváltani (azt nem tudom, hogy online vásárláshoz is elfogadják-e).

Egy feltételem van: minimum 500 hozzászólás a fórumon. Jelentkezni: csak PM!

A postaköltség 100 Ft (sima levélként belföldre), ha átvállalod, kérlek, jelezd! ani_wink.gif
Dávid Csaba
Felajánlanám a PCWorld 2004-2009 évfolyamait lemezmellékletekkel (többsége még megvan). Nehezek, mint a só! biggrin.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.