Jester
2005. május 13. 15:52
Jó ötletnek tartottam nyitni ezt a témát, mert most már ez a kedvenc játékom, nem is játszok mással. kíváncsi lennék, hogy akinek még megvan, melyik fajjal, kaszttal, és melyik szerveren játszik. Akkor kezdem én: A Terenas szerveren van: egy 12-es Hunterem. A Dragonblight szerveren van egy 6-os szintű druidom.
És van még egy ötletem: akinek van kedve, azzal egyeztetünk (akár MSN-en is) megbeszéljük mikor, és kezdünk egy új játékot ugyanazon a szerveren, csakhogy egymással is lehessünk.
Spányik Balázs
2005. május 17. 18:23
Az a baj, hogy akik ezzel játszanak, azok nem érnek rá fórumozni. Itt körülöttem a társaság fele teljesen rákattant: éjszaka nyomják alvás helyett, aztán délelőtt bejönnek, megbeszélik az éjszaka történteket, majd délután eltervezik a következő éjszakát.
Teljesen készen vannak.
Adani
2005. május 17. 20:54
Vizsgaidőszak után én is tervezem, hogy kipróbálom. Aztán én is függő leszek.
Aneurysm
2005. május 18. 6:54
Én is kipróbálnám csak szerintem az lenne a vége hogy szüleim kidobják a gépet az ablakon
Adani
2005. május 18. 8:51
Erre az esetre azt kell mondani, hogy:" A Számítógép kell a tanuláshoz" Ez az aduász, és megkérdőjelezni sem lehet.
Jester
2005. május 18. 18:42
IDÉZET(Spányik Balázs @ 2005. May 17., Tue 20:23)
Az a baj, hogy akik ezzel játszanak, azok nem érnek rá fórumozni. Itt körülöttem a társaság fele teljesen rákattant: éjszaka nyomják alvás helyett, aztán délelőtt bejönnek, megbeszélik az éjszaka történteket, majd délután eltervezik a következő éjszakát.
Teljesen készen vannak.
Én is teljesen rákattantam, de mégis fórumozok. Mondjuk az igaz, hogy mással nem is játszom mostanában...
Pozoki
2005. június 2. 19:41
Én nem áldozok rá 6000 Ft-ot (előfizetés).
Machado
2005. június 2. 20:20
Én is így vagyok vele
Jester
2005. június 2. 20:53
Nem is mondom, hogy olcsó, és tuti, hogy nekem is lesz olyan időszakom, amikor nem fogok tudni játszani vele.
De aki azért játszik vele (Ha van ilyen a fórumon) akkor van egy guildem: Minions of Destruction
Adani
2005. június 2. 23:03
Én múltkor kipróbáltam van egy 4es szintű karim, jó kis játék, de megvan a veszélye, hogy lehetetlen abbahagyni, majd nyáron talán többet fogok vele játszani.
Jester
2005. június 14. 15:39
Találkoztam egy olyan magyar emberkével, akinek a neve Utonium.

Valyon ez az Utonium-e?
Adani
2005. június 14. 15:40
Hol találkoztál vele? A hivatalos szerveren, vagy a nem hivataloson? Most hogy túlvagyok a vizsgákon, lesz időm a WoW-ra is, éjszakákba nyúlóan lehet majd játszani.
Jester
2005. június 14. 20:13
Hivatalos szerveren, ugyanis én is azon játszom. A Dragonblight-on.
@Adani
Lehetőleg Hordás karakter válassz, van egy magyar guild. Ha elkezdted, akkor szólj majd nekem. Egy Orc Shamanom van, Kerberor néven.
Jester
2005. június 17. 14:51
@Adani
Mikor állsz neki?
Adani
2005. június 17. 17:13
Már tolom egy nemhivatalos szerveren. Tauren sámán karim van, most éppen 5-ös, de mindegy, mert szerver upgrade l, és karitörlés is lesz.
Jester
2005. június 21. 20:06
Hehe, én hivatalos szerveren játszom, simán megy is az egész, 24-es shaman.
Adani
2005. június 21. 20:32
Nekem meg nincs erre pénzem, ezért marad a nemhivatalos.
Jester
2005. június 21. 21:29
Megértem, mert nekem augusztusban jár le, Nem tudom akkor mi lesz. Szerintem szünet, legalább 2 hónapig...
szikidani
2005. augusztus 6. 9:33
Nemtudom milyen a játék, mert még nem próbáltam egy MMORPG-t sem.
Segítsetek!
Utonium
2005. augusztus 6. 10:04
Egyrészt az e-mailcímedet kiszerkesztettem, mert e-mailben nem kérünk segítséget, abból más nem tanul.

Másrészt: Mi a kérdés?

Miben segítsünk?

Vagy adományokat küldjünk? Nem értem...
Jester
2005. augusztus 6. 12:16
@Utonium
Te WoW-ozol?
Machado
2005. augusztus 6. 12:52
IDÉZET(Utonium @ 2005. augusztus 06., 11:04 - szombat)
Vagy adományokat küldjünk?
Ez nagyon jó
Utonium
2005. augusztus 7. 2:14
IDÉZET(Apokalipszis @ 2005. augusztus 06., 13:16 - szombat)
@Utonium
Te WoW-ozol?
Főnöknőm volt olyan kedves és hozatott nekem ingyen

egy dobozos példányt az amerikai barátnőjével, mivel mindig én javítom a gépét...
(Katt. a kis képekre, majd válaszd a megnyitást!)... de az az igazság, hogy még nem volt időm feltelepíteni. Valószínűleg jövő héten ezt is megejtem, bár mintha olyasmit olvastam volna, hogy USA verzióval csak amerikai szerverekre mehetek fel. Mondjuk annyi előnye lenne a dolognak, hogy ott kisebb eséllyel ütköznék germánokba meg finnekbe (mindig ezekkel futok össze máshol

) és legalább tudnék kommunikálni valamelyest a játékostársakkal is. Bár magamat ismerve az első napom a karakter testreszabásával fog eltelni.
Jester
2005. augusztus 7. 8:37
Csakmert az európai szerveren (Dragonblight) van egy Utonium nevű ember. Ja, és magyar guild is van!

Sok sikert a WoW-ozáshoz. Egyet megmondtahok: szinte biztosra tudom, hogy egy jó ideig mással nemnagyon fogsz játszani.
Aneurysm
2005. augusztus 7. 19:59
Én is nyomnám WoW-ot, de itthon már pampognak ha napi 2 óránál többet a gép előtt látnak. De ha játszok akkor meg egyből szólnak.
szikidani
2005. augusztus 8. 10:38
IDÉZET(Utonium @ 2005. augusztus 06., 11:04 - szombat)
Egyrészt az e-mailcímedet kiszerkesztettem, mert e-mailben nem kérünk segítséget, abból más nem tanul.

Másrészt: Mi a kérdés?

Miben segítsünk?

Vagy adományokat küldjünk? Nem értem...
Elnézést 3 napja regisztráltam magam, és még nem tettem szert ilyen tapasztalatra. Ugye megbocsát professzor???
Semmi baj nem történt, csak nem tudom mit szeretnél kérdezni. Üdv:
Jester
2005. augusztus 8. 15:01
Tőlem már megkérdezte e-mailben.
Adri
2005. augusztus 9. 8:38
IDÉZET(Aneurysm @ 2005. augusztus 07., 20:59 - vasárnap)
Én is nyomnám WoW-ot, de itthon már pampognak ha napi 2 óránál többet a gép előtt látnak. De ha játszok akkor meg egyből szólnak.
Akkor javaslom hozzá se kezdj!
Napi két óra nem elég.
Hetente kb. 13 órát játszok vele, és hát igen gyakran vannak elvonási tüneteim
Jester
2005. augusztus 10. 9:39
Nemám! Annyi idővel nem nagyon érdemes nekiállni.
Én inkább nem mondom el, hogy nyáron naponta hány órát játszok vele...
szikidani
2005. augusztus 10. 9:50
Figyeljetek. Ha fizetitek akkor teljesen használjátok ki.
Jester
2005. augusztus 10. 9:54
Afelől ne legyen kétséged.
szikidani
2005. augusztus 10. 9:59
IDÉZET(Apokalipszis @ 2005. augusztus 10., 11:54 - szerda)
Afelől ne legyen kétséged.
A szüleim azt mondták ha jókat hallanak az első szülői értekezleten rólam, akkor megkapom a játékot, meg az előfizetést.
Egyébként nem is tudtam, hogy itt ilyen fiatal emberek is vannak.
Utonium
2005. augusztus 10. 15:08
Pár napja én is játszom, nem bírok szabadulni a gép elől. Most éppen a makrókat próbálgatom, de egyszerűen hiába teszek bele egyszerre több varázslatot, mindig csak az elsőt süti el, a többi valahogy elfelejtődik. Tudja esetleg valaki, hogy mi lehet ennek az oka?
Jester
2005. augusztus 11. 19:03
Most olvastam a worldofwarcraft.hu -n:
IDÉZET
WOW Vírus
August 10, Wednesday, 21:17:14 Jóváhagyta: ivanova36
Pc guru Onlinban írták a következőket: Megszületett az első World of Warcraft vírus, ami rögtönzött szerkesztőségi közvéleménykutatásunk szerint a tömény emberi rosszindulat legsúlyosabb megnyilvánulása a WTC merényletek óta. A PWSteal.Wowcraft nevű kártevő egy trójai program, ami befészkeli magát a Windowsunkba, érzékeli, ha elindítjuk a WoW-ot, majd a wow.exe indítása utáni billentyűleütéseket (vagyis a felhasználói nevünket és jelszavunkat) rögzíti és elkülndi a trójai gazdájának. Szerencsére egyelőre nincs tudomásunk az így megszerzett karakterekkel való visszaélésekről, ráadásul a drága jó magasságos Symantec gyorsreagálású akciócsoportja máris tálcán kínálja a megoldást.... Hogy a hír mennyire igaz: ott a link a Symantec oldalán. No Comment. Köszönet: Xedamin -nak a hírért.
http://securityresponse.symantec.com/avcen...l.wowcraft.html@Utonium
Én nem szoktam a makrókat varázslatra használni, szimplán csak a "Wave", "Laugh", stb. emoticonra. Esteleg a GS fórumon tedd feel a kérdésedet, hátha ott sikerrel jársz. Amerikai szerveren játszol?
Utonium
2005. augusztus 11. 21:58
A GS fóruma egy

... Be sem tudok regelni, mert a GS online-on regelt e-mailcímemmel a fórumra nem lehet belépni, viszont külön a fórumra történő regisztrációnál meg nem fogadja el, mondván: valaki már használja...

Különben is, én ezt a fórumot szeretem.

A vírushoz pedig:
Milyen jó hogy én feledékeny vagyok és egyszerűen kopipasztával szoktam beilleszteni a jelszót. Így aztán fürkészhet az a kártevő.
Utonium
2005. augusztus 15. 16:11
Na, azt már megtudtam, hogy több varázslatot egymás után nem lehet makróba betenni, mivel ami a makróban van, az mind egyszerre "sül el". Viszont egyszerre nem lehet több dolgot varázsolni, szóval ez annyi.

De lenne még egy problémám: Nem tudok pecázni! Elvileg csak oda kell menni valamilyen vízpartra, kézbe venni a botot, majd a víz felé fordulva kattintani a horgászás ikonján. Erre a karakterem (a törpe papnő és a night elf druida is) azt válaszolja, hogy
"I have no target", illetve kiírja, hogy
"There is nothing to attack". Nem értem a dolgot...

...mégis mit kellene csinálnom? Egyenesen egy hal szájára célozni, vagy mi?

Ti hogy pecáztok?
Továbbá még egy kérdés: Ha egy guild bevett a tagjai közé, akkor ki tudok lépni valahogy? Esetleg egy másikba átmenni?
Utonium
2005. augusztus 15. 21:23
Na, rájöttem. Én hülye nem a horgászás ikonjára kattintottam, hanem a horgászbotéra, ami bottal a kézben az attack volt.

De erre se tudott senki válaszolni? Lassan blogot csinálok a topikból, pedig állítólag népszerű játék. Na mindegy... már maga a látvány megérte, ahogyan Fairytale pecázik:

Akkor marad ez a kérdés:
IDÉZET(Utonium @ 2005. augusztus 15., 17:11 - hétfő)
...Ha egy guild bevett a tagjai közé, akkor ki tudok lépni valahogy? Esetleg egy másikba átmenni?
Adri
2005. augusztus 16. 8:43
Jó képek!
Jester
2005. augusztus 16. 8:44
@Utonium
Először is bocsi, hogy nem válaszoltam, tudod több napja nem voltam a fórumon WoW miatt.
Tehát kérdésedre: Ha egy guild bevesz úgy tudsz kilépni, hogy beírod a "/gquit" parancsot. Ezek után át tudsz menni más guildekbe is. Látom elf kislányod van.
(Off. képet hogyan szúrtál be?)
Adri
2005. augusztus 16. 8:45
Guild Commands
The following guild commands are available:
/ginfo Gives basic information about your guild
/g Sends a chat message to all members of your guild
/o Sends a chat message to all officers of your guild
/ginvite <player> Invites another player to join your guild
/gremove <player> Removes a player from your guild
/gpromote <player> Promotes a player one rank within your guild
/gdemote <player> Demotes a player one rank within your guild
/gmotd <message> Sets the guild's message of the day
/gquit Removes you from your guild
/groster Gives an entire guild roster (officers and leaders only)
/gleader <player> Sets another player as the guild leader (guild leader only)
/gdisband Disbands your guild (guild leader only)
Még hasznos lehet....
szikidani
2005. augusztus 19. 14:32
Egy kis info nektek:
WoW - Arathi Basin Battleground!
Drága jó Blizzard bácsi hivatalosan is bejelentette legfrissebb készülőfélben lévő Balltegroundját, amely az Arathi Basin nevet kapta a tűzkeresztégben. Egy viszonylag gyors, 15 fős (oldalanként persze) csetepatéról van szó, Arathi Highlands szívében. A dologban a legérdekesebb, hogy a győzelmet ezúttal nem az ellenfél bázisának lerombolásával (AV), vagy az enemy zászlajának megszerzésével (WG), hanem nyersanyagok gyűjtésével kell elérni.
TOP 10 - semmi változás
Alig változott valamit a legfrissebb amerikai játékeladási lista, amely július 31-ével bezárólag mérte fel a helyzetet.
1. Battlefield 2
2. World of Warcraft
3. Guild Wars
4. The Sims 2
5. The Sims Deluxe
6. Nancy Drew: Secret of the Old Clock
7. The Sims 2 University
8. RollerCoaster Tycoon 3
9. The Sims: Unleashed
10. Half-Life 2
Köszönet a GAMESTAR -nak
Adri
2005. augusztus 22. 8:03
A Battlefield 2-ről azt hallottam, hogy ez az a játék, amiért érdemes néha lerakni a WoW-ot.
Utánanézek!
Utonium
2005. szeptember 7. 15:20
Szerintem már egy lapon említeni őket is kész bűn. A WoW-ról még senki nem mondott egy rossz szót sem, a Battlefield 2-t viszont többen is gyengének tartják (köztük én is). Előbbire egyébként épp holnap fogok fél évre előfizetni (ez a maximum, amit egyben lehet, az első hónap pedig letelt), de kíváncsi lennék rá, hogy a BF2-re hányan áldoznának, ha havidíjas lenne.
Jester
2005. szeptember 7. 15:51
A BF2 annyira nekem sem jött be, a WoW annál inkább! Meg alapból más stílus is, tehát szerintem nem érdemes összevetni vele. Mindegy, én a WoW-ot részesítem jóval nagyobb előnyben.
Utonium
2005. szeptember 13. 11:19
Csak egy apró trükk, nem tudom ki ismeri:
Ha saját kiscsibét szeretnél, látogasd meg Westfallban a Saldean's farmot. A gazdától vásárolj egy adag csirketápot, majd az egyik csirke körül kezdj el kotkodácsolni (/chicken). Legjobb ha makróval teszed mindezt, mert kb. ötvenszer kell megcsinálni. Egy idő után a jószág észre fog venni és sárgáról zöldre vált, azaz tudsz beszélni vele. Egy küldetést ad, amelyben tápot kér tőled. Szépen add oda neki az előzőleg vásárolt tápot, erre ő pár másodparc múlva tojik neked egy tojást. Ha ezt felveszed, máris van egy saját kiscsibéd.

Jó kotkodácsolást!
@Adri
Úgy látom, mi még találkozni fogunk odabent.
Jester
2005. szeptember 13. 15:54
Ezt énsem tudtam, csak ezzel egy a baj: Nekem elég nehéz lesz beszélni egy allis karakterrel. (A fő karimmal legalábbis tuti) De a papommal majd kipróbálom.
(Jó lett az avatarod Utonium!)
Egy régebbi képem a shamanomról.
Utonium
2005. szeptember 13. 23:14
Akkor beteszek én is egy képet, amely nemrégiben készült a Longshore-i világítótoronynál.
KLIKK IDE (és válaszd a megnyitást)!UI: Egyébként nem beszélgetésre gondoltam.
Adri
2005. szeptember 14. 8:35
Igen Utonium!
Lehet, hogy még találkozunk, amennyiben a Bloodscalpon vagy. (Nem lesz köszönet!

) Ezt a csirkés mókát meg kipróbálom, a mechanikus mókusomnak kell egy barát. Köszi a tippet!

UI.: Apokalipszis sámánpajtás
Utonium
2005. szeptember 14. 15:00
Ha a mókusodnak keresel barátot és a csirkés dolgot szorgalmazod, akkor látogass el közvetlenül Westfall mellett az Elwynn Forestbe is. Nem tudom már pontosan hol, talán Goldshire közelében egy kis házban nagyon aranyos kiscicákat lehet kapni pár ezüstért.

Egyébként ti használtok valamilyen makrót vagy add-ont? Ha igen, akkor leírhatnátok milyet és hogy miért jó. Nálam például a MegaMacro van föltéve, ezzel tetszőleges számú karaktert írhatok egy makróba, nincs limit. De ha jól tudom, akkor ugyanilyen a BigMacro és a SuperMacro is.
Jester
2005. szeptember 14. 18:47
Akkor én is mondanám:
Atlas - Instance térképek
BambyHonor inPercent - A honor pontjainkat %-ban is kiírja
BuffTimer - Kiírja mennyi ideig tartanak a rajtad levő buffok
MapCoords - A térképre koordinátákat tesz be
MarsQuestLevel - A questjeid ajánlott szintjét írja ki
MobHealth - Mobok életét írja ki
ShardTracker - Warlockhoz egy extra bar, ami a meglévő soulsharjaidat jelzi+egyéb fontos dolgokat.
Gadget - Egy játékost már akkor tudsz "inspectelni" ha feltűnik a látótávolságban, és el is menti annak a cuccait!
De itt fennvan minden addon+hozzá leírás:
www.curse-gaming.com
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.