Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Sapphire ATI Radeon 9600 Pro 256MB
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Tesztek, bemutatók
Molt@m
Én a címben szereplő terméket tesztelem.
KÉP

A kártya ára igen olcsó: 23990 HUF. Első benyomás a csomag tartalma, melyben a Catalyst 5.4-es cd-n és egy S-Video-RCA átalakítón kívül semmit sem találtam. A vezérlőn sajnos hűtőt sem találtam, csak egy otromba bordát, rögtön gondolva arra hogy ezt nem lehet majd tuningolni. A kártyát behelyezve a gépbe, a legszembetűnőbb tulajdonság a méret volt. Régi karcsú FX 5200-omhoz képest nagy.

A driverek telepítése után már valahogy az asztal is szebben villogott az arcomba...
Mivel ez egy elavult alapkártya, nem vártam csodát tőle: A játékok szaggatnak (bár ez nem csak a VGA-ra vezethető vissza).

Összegzésben nem rossz kártya, de nem is jó biggrin.gif talán ha vennék rá egy óriási hűtőt és húznám...

Általános felhasználásra tökéletes.
cereal180
Szerintem egyáltalán nem olcsó annyiért exclamat.gif Én a 9600XT szintje fölé tuningolható 9600-osomat 1,5 éve vettem 26K-ért.
Molt@m
IDÉZET(cereal180 @ 2005. december 18., 20:33 - vasárnap)
1,5 éve vettem 26K-ért.

Komolyan??? blink.gif blink.gif blink.gif

Nyilvános boltban, garival meg minden?
Brutális, ha ezt tudtam volna.
cereal180
Halálosan komolyan. Ha kell még a számlát is beszkennelem a kedvedért. Amúgy szerintem a ebből a kariból jó hűtővel sem lehetne sokkal többet kihozni, mert elég gyengének tűnő energiaellátás van rajta. Ha megakarod nézni, az enyémről csináltam egy tesztet itt, csak még amikor írtam, nem volt még rajta a VF700-as hűtő.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.