Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Counter Strike 1.6
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Játékok
Oldalak: 1, 2, 3
szaLAMAndra
Azért nyitottam ezt a topicot, mert hiányzott már az Új fórumból a CS, és azért is mert nekem is lenne egy kérdésem, ha valaki tud rá válaszolni.
? Hogyan lehet CS-ben beállítani a deathmatch játékmódot ? Nagyon sok ilyen szervert találtam, és nagyon tetszett ez a körökre osztatlan hent. Hálózatban szeretnék készíteni egy deathmathes szervert. A választ előre is köszönöm.

sza[L4M4]ndra
Jester
Szerintem a CS-ben nincs deathmatch... Csak TDM. De ha van, akkor elnézést, de én nem tudok róla. roll.gif
szaLAMAndra
Ha All Seeing Eye-ban rákeresel a "deathmatch" szóra, akkor jó pár szerver lesz olyan amelyiken deathmatches a játékmód, csak lehet hogy nem magyar szerver. A kritériumokat érdemes Europe-ra állítani.
Másik kérdésem lenne, aki erre jár:
? Hol találok jó HLTV-t ?
Találtam egyszer egyet, de valami RCON passwordot kért. A régi normális HLTV-be beírtam, hogy connect ip.ip.ip.ip, aztán szépen felcsatlakozott, beírtam, hogy record demonev.dem és vette már is az eseményeket.
? A HLTV videót hogyan tudom ide oda játszani, ha mondjuk csak egyes részeket akarok lejátszani és bevágni a videómba ?
1000 köszönet:

szaL4M4ndra
Bencce
Én 1 hete kezdtem játszani és kezdek függő lenni! smile.gif
CDNorbi8
Bencce!!!

Ez nem véletlen

Ciao
intruder
IDÉZET(Apokalipszis @ 2005. May 13., Fri 16:48)
Szerintem a CS-ben nincs deathmatch... Csak TDM. De ha van, akkor elnézést, de én nem tudok róla. roll.gif

Szerintem sincs Deathmatch...a HL2-ben van meg a Team Fortress-ben is de CS-ben...háááát roll.gif
CDNorbi8
Szasztok!

Tényleg csak akkor találsz Deatmatch-ot, ha az ASE-ben (The All Seeing Eye) rákeresel egy DM szerverre.

Counter-Strike:Source

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ellen-Forradalom:Forrás

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Greene
Na most ez miért kellett roll.gif
eremit
@CDNorbi8

Pirosat nem használunk! angry.gif angry.gif angry.gif
Spányik Balázs
Intézkedtem. ani_wink.gif Amúgy a counter-strike maximum ellencsapásként jöhet szóba, de sebaj, egy "jó vicc" kedvéért bármit. tongue.gif
intruder
És ki látta már az ASSAULT-ot? Én tegnap próbáltam, de öszintén szólva nem az igazi.
Ez gyári pálya vajon? Mert valamit írt róla a Steam, de az Update News-ben sehol nem szerepel, és sokkal kissebb mint az 1.5-ben volt...és nem tetszik, pedig szerettem ezt a pályát annoyed.gif
SHADOWMAN19
Nekem meg segíthethetne valaki, mert ne mtudom játszani a neten a játékot. Az a legnagyobb gond, hogy én ugyan megvettem a teljes csomagot, de még kb. 1 évvel ezelőt, és azóta a cég eladta más valakinek a CD kulcsomat, magyarul újranyomtatták, és fel is használták egy accounthoz. Úgy hallottam, hogy az 1.5-ös megy kulcs nélkül is, de HOGYAN??? Mindenféle kiegészítést megpróbáltam, de akkor is ezt kapom: "your Half-Life version is up to date." Mit tegyek? question.gif
Sanzi
Valakinek a segítségét kérem! Szeretnénk LANon a Source-val nyomulni, de nem tudunk botokat beállítani. Nem olyan, mint régen. Itt nem találjuk sehol. Azért kellenének botok, mert nem vagyunk rengetegen. Van valami mod vagy Patch? Előre is THANX!
eremit
Counter Strike: Condition Zero
Valaki játszik ezzel? Most telepítettem, de nem nagyon bírok vele. sad.gif
Sanzi
Mi ezzel játszunk LANon, mivel nincsenek botok Source-ba. Nekünk minden megy simán. Mi a probléma?
eremit
Csak annyi, hogy 2 mp után szitává lőnek! lol2.gif
Nem tudom, mi az a Source?
Sanzi
biggrin.gif Jah, csak ennyi. Ebben akkor nem tudok segíteni. Esetleg ha visszább állítod a szintet, akkor nem lőnek le rögtön.
A Source-os kérdés még él, és pls segítsetek, mert Hétfőn Lan.
Papp Norbert
Szerintem a CS nagyon kira! thumbsup.gif
A haverjaimmail szoktunk hálóba játszani.
Sanzi
Mi is LAN Party-kon mindig nyomunk pár óra CS-t. Ki akartuk volna próbálni a Source-t, csak nem jött össze a BOT gyártás... biggrin.gif Tehát LANon csak CS, meg Call of Duty. Esetleg egy kis Unreal vagy Quake biggrin.gif
Sanzi
Nincs itt esetleg valaki aki komolyabban nyomja a CS-t. Mert kellene egy kis segítség. Vannak a különféle verziók, (1.3, 1.6, 2.5 én ezekről tudok) és nem tudom, hogy mi a különbség. A pályák (amennyire láttam) nagyából ugyan azok, a fegyverek is. Esetleg BUG felvarrás van bennük? Mert ha igen, akkor beszereznék egy újabb CS-t, (nekem 1.3-as van), mert nagyon idegesít, hogy tele van buggal. A Source is jó lenne, csak azzal meg nem tudok BOT-okat betenni. Ebben is helpet várok ani_wink.gif
intruder
IDÉZET(Sanzi @ 2005. augusztus 18., 20:42 - csütörtök)
Mi is LAN Party-kon mindig nyomunk pár óra CS-t. Ki akartuk volna próbálni a Source-t, csak nem jött össze a BOT gyártás... biggrin.gif Tehát LANon csak CS, meg Call of Duty. Esetleg egy kis Unreal vagy Quake biggrin.gif

Szóval, hogy eredeti-e a Source-od?
Mert ha igen akkor ugye start offline mode, Dedicated Server, LAN server, ott beállítod a játék tulajdonságait, elvileg a BOT-okat is hogy legyenek vagy sem, többiek csatlakoznak és enjoy it...
játszottam már nem eredetivel is LAN-ban de azt nem tudom hogy volt megbuherálva...
szaLAMAndra
Az 1.3 és az 1.5 között grafikában fejlesztettek, kis pályamódosítás történt talán, de csak kis finomítások történtek az újabb verziókban. Az 1.6-ban már a célzás is változott, nem ugyanúgy lehet eltalálni az embereket, és talán még egy kicsit finomítottak egyet a grafikán. 2.5-ről nem hallottam, csak Source néven emlegetik a Half Life 2-es motorra írt legújabb Counter Strike-ot. Ugyebár a szépen elkészített motorral már nem volt nehéz elkészíteni minden idők legjobb FPS-nek folytatását. A célzás megint más lett sad.gif , és szerintem már nem hozta azt az játékélményt, amit az előző verziók adtak (legalábbis szerintem). Én épp ezért meg is maradtam az 1.6-nál. És ha lesz állandó netem akkor valószínűleg keményebben fogom nyomni.
Botokat csak tört Source-banláttam, ugyanúgy ahogy a tört 1.6-ban.
Különben CDNorbi8-nak igaza van: ha All Seeing Eye-ban rákerestek szervernévre, akkor tényleg lehet találni olyan szervereket, ahol van deathmatch mód. Vásárlás csak részben van, tehát van egy menü amiben ki lehet választani, hogy egy új fegyverarzenált vásárlok, vagy az előző jó lesz. A pénz nem számít, akkor is megvásárolhatjuk a legdrágább fegyvert, ha csak 1-2E $-unk van. És ha meghalunk is egy új helyen rögtön újjászületünk, úgy hogy még várni sem kell. Tehát ilyen szerverek vannak, ez nem az én kitalált újdonságom smile.gif . Én is mondjuk csak funolás képpen szoktam deathmatchezni, csak az a kérdés, hogy nem lehetne-e letölteni ezt a kiegészítést.
intruder
IDÉZET(szaLAMAndra @ 2005. augusztus 30., 8:56 - kedd)
Az 1.6-ban már a célzás is változott, nem ugyanúgy lehet eltalálni az embereket, és talán még egy kicsit finomítottak egyet a grafikán.

Azért az 1.6 elég jelentős finomítás volt a grafikán, az 1.5-höz képest smile.gif

IDÉZET(szaLAMAndra @ 2005. augusztus 30., 8:56 - kedd)
  Ugyebár a szépen elkészített motorral már nem volt nehéz elkészíteni minden idők legjobb FPS-ének folytatását. A célzás megint más lett, és szerintem már nem hozta azt az játékélményt, amit az előző verziók adtak (legalábbis szerintem). sad.gif

Nem a célzás lett más igazán, hanem "állítólag" a source motor miatt és a Havok fizikai motor új tárháza miatt megváltoztak a HitBoxok is a játékban. Az előző verziókban szabályos négyszögek voltak, míg a source-ban amennyire lehet simulnak a HitBoxok a karakterek testére.

Másrészt egy HitBoxnak egy bemeneti és egy kimeneti vége van, tehát a találat akkor találat, ha bement és ki is jött valahol a golyó. Vagyis ha mondjuk az 1.5-ben hárman egymás mögé álltok és a negyedik szemből fejbe somja az elsőt akkor az első és az utolsó fog meghalni, mivel az egymás mögött álló karakterek négyszögletü HitBoxa összefér. Így első ember a bemenet, az utolsó a kimenet. A középső meg 100-100-zal elszalad. smile.gif Ezt a hibát papíron a source-ban megszüntették, emiatt viszont nehezebb fejest is osztani, mivel nem elég a négyszög sarkát eltalálni. smile.gif
Belcure
Hello! Most láttam, hogy bajotok van a Counter-Strike Source-szal. A botokat nekem így kellett betenni: elindítod a játékot, majd kiválasztod a pályát, ahol játszani akarsz. Elindul minden, elindul a kör, és nyomtok egy Esc-et, utána jön a varázsszó: bot_add. A tabbal írod be újra a cuccost a konzolba! Remélem, menni fog! Üdv! smile.gif

Lefordítottam magyarra, hátha hasznát veszitek. - SB
zsoltchelsea
Egyetlen egyszerű, de egyben nyomós indoka van annak, hogy NINCS benne deathmatch: a játék alapelve nem az egyjátékos mód! Mivel itt mindig többen játszanak, ezért nem is tejesen normális dolog a deathmatch, meg hát nem kicsik a pályák. Amire megtalálja... Én 5 perces roundokat (köröket) szoktam nyomni, az alatt ha valaki megtalálja a Dust pályán (1.6) a másikat, megemelem a nemlétező kalapom...
Blaise
Hi

Mi jelenleg a CS 1.3-mal nyomjuk, csak az a gond, hogy neten nem tudunk vele játszani. Egyáltalán lehet az 1.3-mal neten nyomulni question.gif
Doc
Tudtommal a legrégebbi verzió, az 1.5 amivel lehet nyomulni neten. De már ott is nagyon sok a cheater, így egyre kevesebben játszanak. Bár már 1.6-is tele van cheaterrel, így ott se mindíg leányálom a játék.
Amúgy szerintem a Condition Zero méltatlanul lett lehordva. Tartja az 1.6 taktikai részét, és jobb a grafika, meg finomítottak néhány dolgon. Ráadásul beépített botokat is tartalmaz, és single player módot.
gdani01
Hali,

A counter strike source és az 1.6 az egy és ugyanaz a játék?
Red Boy
@gdani01:
Nem, az CS 1.6 nem CS Source! Az 1.6, a Half Life 1 exclamat.gif motorjára épül (ha jobban tetszik modja/kiegészítője). A CS Source a Half Life 2 exclamat.gif motorjára a "Source engine"-re épül, és szintén a HL2 kiegészítője.

Ezt pedig "okító" szándékkal írom mindenkinek, akinek továbbra sem lenne világos:
Tapasztalataim szerint sokak számára nem teljesen világos a CS-k egyes verziói, kiadásai közti különbség. Van egy pár ismerősöm, akik hasonló kérdéssel fordultak hozzám nem is olyan rég. Volt olyan is aki egyenlővé tette az 1.6-ot a Counter Strike: Condition Zero-val. Habár a kettő majdnem egy és ugyanaz, csak a CS:CZ-ben van egyjátékos mód is (küldetésekkel), ami mellesleg szerintem elég "gagyi".
Én az 1.5-ös korszak óta vagyok benne a játékban, és a sorozat így néz ki:
HL1 -> CS 1.5, 1.6 -> erre találták ki a CZ-t.
HL2 ->CS:Source

tanko_sz
Sziasztok!!!

1. Deathmatch létezik CS ben, már én is játszottam vele.

2. Ha Dust on alig találjátok meg egymást deathmatchen, akkor mit szólsz CoD 2 ben mondjuk Brécourt pályán? az a pálya monumentális (mármint a mérete)!!! ani_wink.gif
pindrus
Srácok, szerintetek miért van az hogy amikor a paszuj kijátsza magát a Condition Zero gaméval akkor mikor kilép a játékból a tálcának a joboldali része eltűnik. Jobban mondva a tálcának egy olyan kétharmada teljesen átlátszó lesz csak egy keret van a helyén. Olyankor kijelentkezek, majd be és visszakapom a tálca joboldali részét. Szerintetek mi a túrórucája okozza eszt, és vajon mi rá a megoldás hogy ne jelentkezzen?
Toxikus bosszúálló
Hi!

Emberek valaki mondja már meg nekem, hogy mit csináljak az All seeing eye-jal hogy lássam rendesen a szervereket, mert látok vagy 3-at. mad.gif
Vagy valami más progi?

Köszi
Toxikus bosszúálló
Magyar szervereket exclamat.gif annoyed.gif
gghrtz
ASE thumbdown.gif Xfire thumbsup.gif
czpetike
Szevaszok!

Nekem van egy problémám, nem csak a CS-vel. A Steam a következő hibaüzenetet adja azóta, hogy a torrentről letöltött Half-life 2: Episode One-t kipróbáltam (természetesen nem ment): Platform Error module failed to initialize, utána Mikrofos memóriaolvasós hiba. Ez van amikor indítom a CS:Source-ot, a Half-life 2 Deathmatch-ot és a Half-life 2: Lost Coast-ot. A Half-life 2 tökéletesen működik, egyébként meg teljesen eredeti.

Találkoztatok már ezzel, mi a megoldás (már nem egyszer újratelepítettem).
czpetike
Közbe megoldottam a kérdést.
Más fórumon felmerült, hogy a magyarítás okozza. Ha magyarítod a Szeam-et, minden Valve game-et magyaríts, különben hibaüzenet a vége.
Most viszont, hogy mindent magyarítottam csak a HL2 nem megy. Ha a Steam-Original.reg-gel visszaállítod a Steam-et angolra, akkor működik minden, de nem magyar.
Toxikus bosszúálló
Köszi a tippet!

Az ASE nekem kezelhetőbbnek tűnik, de valóban több magyar szervert lát az Xfire és ez a lényeg twisted.gif exclamat.gif
Csillag Patrik
Sziasztok!
Lenne egy kis problámám. Igaz nem 1.6os CS de remélem tudtok segíteni. Na szóval megvan eredetibe a CS: Condition Zero. Nemrég lett itthon is netem, és eddig csak singlebe nyomultam. Most hogy van előkeritettem és feltettem. A steambe beírom a cd kulcsát és azt mondja hogy duplikált (vagy ilyesmi). Nem tudjátok mit lehetne tenni?
Victor
Az első kérdésre válaszolva:a Deatmach-hez először is le kell szedned a netről az AMX modot majd onnan próbáld elindÍtani.A server parancs amx_off Így mennie kell a DM-nek.
Timer
Patrik! Ha tényleg eredeti a játék, akkor a Valve segíteni fog, bár arra már nem emlékszem, hogyan is kell igazolni, hogy a Tiéd a játék, és legális.
Timer
Srácok! Nektek megy a steam? Nekem hibát ír ki bejelentkezésnél, pedig eddig jó volt. Teljesen jogtiszta CS:CZ-val rendelkezem, tehát nem letiltás a gond.
pötyii
Nem tud valaki nekem adni 1 linket ahonnan letudom tölteni a játékot?
Becsoft
Megvásárolni szeretnéd? http://www.576.hu/termek_adatlap.php?id=32964
keresztapa
Sziasztok tudtok nekem segíteni?

Letöltöttem a cs 1.6 LAN-t és megtalálja a szervereket, de nem tudok csatlakozni csak a HLTV-kre és ott nem tudok játszani valaki segítsen pls! Előre köszi!
Gereby
Vedd meg erredetibe. Akkor szerintem menni fog. bulb.gif
Becsoft
Akkor biztos, hogy meni fog. De így soha exclamat.gif
tomi12_1
Hogy kell szervert csinálni???
olpeti
Szevasztok!

Kellene valaki olyan ember segítsége, aki ért a CSS-hoz. Az lenne a gondom, hogy ha LAN-on játszunk és beadok egy rakás botot, átlállnak hozzánk. Két gép van hálón és ha beadok pl. 4 botot akkor egy átáll hozzánk. Hiába úgy csinálom, hogy bot_add_ct -t vagy bot_add_t akkor sem maradnak a helyükön.
A kérdés ezt a problémát hogy lehet megoldani?

Köszi!
bdavd
IDÉZET(tomi12_1 @ 2007. március 15. 14:18) *
Hogy kell szervert csinálni???

Szia!

Ha LANon, vagy interneten szertnél játszani, egyaránt tudom ajánlani a Dedicated Server nevű programot. Ezzel a programmal a CS: Anthologyban szereplő játékokhoz tudsz szervereket készíteni ( CS 1.6, CS: CZ, Ricichet, Day of Defeat, stb...), tehát Source motort használó játékokhoz nem. Ha Source játékokhoz szeretnél szervert készíteni, akkor a Dedicated Server Source kiadását kell használnod.
A Dedicated Serverrel sok mident be tudsz állítani "grafikus" úton is, de ha komolyabb szervert szeretnél, akkor a program konzolját kell használnod; ehhez nem árt egy kis utánanézés ani_wink.gif . Ehhez nyújt segítséget az adminheaven oldal.

Persze szerver készítésre az is megoldás, ha bérelsz egyet tongue.gif .
durango
Helló!

Egy kis segítségre szorulok. Elindítom az Xfire-t, kiválasztom a szervert, elindítom, majd nem tud csatlakozni a CS 1.6. Mindig azt írja ki hogy: retrying connection. Ha tudnátok segíteni, megköszönném.

U.i.: igen a tűzfal is ki van kapcsolva és ADSL-em van
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.