Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: ntoskrnl.exe cseréje
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Operációs rendszerek > Windows-szépítés
Cheater
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet a windows xp-ben kicserélni a boot képernyőt ??? Azt tudom, hogy ezt az ntoskrnl.exe-t kell kicserélni, de annyi van belőle, hogy egyszerre lehetetlen az összeset felülírni. Melyikkel kell kezdeni, hogy sorba, hogy ne álljon vissza az eredeti ???
Halasi Miklós
Miért akarsz rendszerfájlba nyúlkálni, ha ott a Segélyvonal CD-n a BootSkin?
Azzal gond nélkül cserélheted a logókat....
Cheater
Bocs, ezt nem tudtam, hogy erre jó. Bár már próbáltam, de most nem jutott volan eszembe, hogy létezik ilyen progi is biggrin.gif
A boot.ini fájlból ki lehet szedni az original verziót, hogy automatikusan az átalakított verziót indítsa ???
Shia-ko
Ez a két kapcsoló
KÓD
/noguiboot /bootlogo

+ a win gyökérbe egy 640*480@16-os boot.bmp
és máris azt fogod látni a windows felirat helyett boot közben.
Cheater
De én nem képet akarok berakni, hanem ugyanolyan betöltőképet mint ami eredetileg van. Tehát alul az a kis csík ott "futkározzon". És a LogonUIbootrandomizerrel nagyjából sikerült is megcsinálni.
Drone-4EB
Amennyire emlékszem az új StyleXP-ben is van már lehetőség lecseréltetni a logont.
benkovics
IDÉZET(Cheater @ 2005. May 13., Fri 13:57)
De én nem képet akarok berakni, hanem ugyanolyan betöltőképet mint ami eredetileg van. Tehát alul az a kis csík ott "futkározzon". És a LogonUIbootrandomizerrel nagyjából sikerült is megcsinálni.

Akkor tényleg a Boot Skin a legcélravezetőbb! Próbáld meg azzal!
GoodSpeed
Ez melyik CD-n volt ? Illetve valahonnan letölthető? Hátha van friss verzió belőle...
benkovics
http://www.stardock.com/products/bootskin/
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.