Cheater
2005. május 12. 18:56
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet a windows xp-ben kicserélni a boot képernyőt ??? Azt tudom, hogy ezt az ntoskrnl.exe-t kell kicserélni, de annyi van belőle, hogy egyszerre lehetetlen az összeset felülírni. Melyikkel kell kezdeni, hogy sorba, hogy ne álljon vissza az eredeti ???
Halasi Miklós
2005. május 12. 19:37
Miért akarsz rendszerfájlba nyúlkálni, ha ott a Segélyvonal CD-n a BootSkin?
Azzal gond nélkül cserélheted a logókat....
Cheater
2005. május 12. 19:51
Bocs, ezt nem tudtam, hogy erre jó. Bár már próbáltam, de most nem jutott volan eszembe, hogy létezik ilyen progi is
A boot.ini fájlból ki lehet szedni az original verziót, hogy automatikusan az átalakított verziót indítsa ???
Shia-ko
2005. május 12. 20:05
Ez a két kapcsoló
KÓD
/noguiboot /bootlogo
+ a win gyökérbe egy 640*480@16-os boot.bmp
és máris azt fogod látni a windows felirat helyett boot közben.
Cheater
2005. május 13. 11:57
De én nem képet akarok berakni, hanem ugyanolyan betöltőképet mint ami eredetileg van. Tehát alul az a kis csík ott "futkározzon". És a LogonUIbootrandomizerrel nagyjából sikerült is megcsinálni.
Drone-4EB
2005. május 13. 16:50
Amennyire emlékszem az új StyleXP-ben is van már lehetőség lecseréltetni a logont.
benkovics
2005. május 13. 23:38
IDÉZET(Cheater @ 2005. May 13., Fri 13:57)
De én nem képet akarok berakni, hanem ugyanolyan betöltőképet mint ami eredetileg van. Tehát alul az a kis csík ott "futkározzon". És a LogonUIbootrandomizerrel nagyjából sikerült is megcsinálni.
Akkor tényleg a Boot Skin a legcélravezetőbb! Próbáld meg azzal!
GoodSpeed
2005. június 19. 17:19
Ez melyik CD-n volt ? Illetve valahonnan letölthető? Hátha van friss verzió belőle...
benkovics
2005. június 19. 23:16
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.