Halasi Miklós
2005. december 3. 12:37
Hali mindenkinek!
A mostani lapszámban láttátok a hirdetést? Kíváncsi voltam, mit is árulnak ott, ha már szoftveráruház... Eddig ugye a szoftverabc volt, de úgy tűnik lesz egy új hely, ahol a neten is lehet vásárolni? Vett már ott valaki valamit? És a játékra már jelentkezett valaki?
Kíváncsi vagyok, én, mint szoftvermániás...
chipmix
2005. december 3. 14:45
Hát engem biztosan érdekelni fog, de az újságot kellene előbb kézhezkapnom.
Talán hétfőn.
BáGyu
2005. december 3. 15:47
Így első látásra nem egy olcsó hely, pl. Spee Swyper 8895-Ft akciósan a PC W. oldalán viszont csak 3999-Ft.
Az XP meg szerintem eszméletlen drága!
Vagy én látom rosszul?
chipmix
2005. december 3. 16:56
Hát sikerült odakeveregnem nekem is.
@BáGyu
Lehetséges, hogy a legújabb 4.5 verziószámú Spy Sweeper van náluk. Azt sem tudom, hogy az itt kapható, updatel-e a legújabbra.
Ha megnézed a vírusirtókat ott is azt láthatod, hogy a 2005-sek olcsóbbak. A 2006-os már alapból többet tud.
Az XP-nek ez az ára. Dobozosak, ami azt jelenti, hogy nem géphez kötött, illetve csak 1 géphez kötött. De bármikor átrakhatod a legújabb gépedre, vagy bármilyen hardvercserét végrehajthatsz. A lényeg, hogy egy gépen használjad.
Mi általában OEM-t használunk, az azért olcsóbb, mert nem tudod áttenni másik gépre, meg a hardvercserék sem probléma mentesek.
(hát így messziről nézve így néz ki)
Az én véleményem az, hogy jó hogy ilyen van, én a választékot találom nagyon kevésnek, de talán erről december 5 után érdemes beszélni.
Tamásfy Ádám
2005. december 6. 0:25
Én nézegetem nap mint nap, és látszik, hogy folyamatosan bővül a kínálat. Szerintem csak karácsony előtt el akrtak indulni, ezért nem teljes (még) a választékuk... Viszont nézd meg, azóta OEM verzió van kinn alapból, az sokal olcsóbb ( a drágát meg rendelésre hozzák).
Tamásfy Ádám
2005. december 6. 0:28
Ja, és nézd meg, tök jó akciók is vannak! Nero 7 16900. Az új ACDcee8 nem is akciós, de 9220 ft. direkt rákerestem a magyar google-ban, nem találtam olcsóbbat.
Timer
2005. december 26. 11:35
Szerintem nagyon kellett már egy ilyen oldal, hiszen szívesen vennékl meg sok olyan szoftvert, amit becsülök, de eddig kénytelen voltam "más megoldáshoz" fordulni, lévén, a bankkártyás fizetést nem szeretem...
kori
2006. január 9. 8:24
Ingyenes ABBYY FineReader8pro. Lehetséges
ez itt.
Shia-ko
2006. január 9. 9:33
15 napig tudod használni.
kori
2006. január 9. 9:40
Akkor kész átverés. Legalább írták volna oda, hogy trial free.
Shia-ko
2006. január 9. 9:49
Oda van írva, hogy try&buy verzió, meg az is angolul, hogy próbáld ki ingyen.
kori
2006. január 9. 9:54
Kösz, pedig már kezdtem örülni.
mizsi
2006. január 9. 20:35
Nem baj, majd megkapjuk Ajándék Verzióként
krissz
2006. augusztus 16. 16:15
Hello! Nem tud valaki egy olyan oldalt, ahonnan olcsón (vagy ingyen) és gyorsan lehet letölteni jó dolgokat?
Garono
2006. augusztus 16. 17:35
Ilyenre gondoltál? Mert ha nem, akkor azt ne ezen a fórumon keresd.
Spányik Balázs
2006. augusztus 20. 11:08
Betanews: eszméletlen jó dolgokat lehet letölteni ingyen. De mi köze ennek a SzoftverNethez?
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.