Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Mikulás
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2
Mikulas
Hohohó!

Sziasztok Fórumosok!

Megint eljött az én időm! biggrin.gif Ki mit szeretne a Mikulástól? Remélem jók voltatok az idén. Ha nem, akkor csak virgácsot kaptok.

Addig is ezeket küldöm nektek:

http://www.icq.com/img/friendship/static/card_7944_rs.swf
http://www.icq.com/img/friendship/static/card_16959_rs.swf
http://www.icq.com/img/friendship/static/card_18991_rs.swf

@Greene
Vérellátóközponzba nem megyek, így idén inkább mást kérjél! ani_wink.gif

Mikulás
google
Szia Mikulás Bácsi!

Én sok szerencsét kérek 5-ére és 6-ára, mert akkor egymás után kétszer is vizsgázom! ani_wink.gif
eremit
@google

Én ugyan nem a Mikulás vagyok, de NAGY KALAPPAL Neked a vizsgákra!

@Mikulás Bácsi

Az én gépem nagyon melegszik, egy kis hűsítőt kérek neki!
arpsoft
Kint elég hideg van. cool.gif

Én szeretnék napi két plusz órát, hogy minden melómat idejében be tudjam fejezni... smile.gif
Adani
Hello Mitulát báti!

El tudnál nekem intézni egy sikeres pótZH-t Analízis 2-ből? Ha legalább kettes lesz, akkor már sikeresnek mondom. És ha nem nagy kérés, akkor a jövőheti pótZH dömpinget is el tudnád intézni min. kettesre? biggrin.gif
tomykav
Én csak a szakdolimat szeretném időben leadni...
Bencce
Én a beadandó házidolgozataimat szeretném ha elkészítenéd és te írnád meg a tervezési folyamatok és stratégiai management pótvizsgám! A többire én készülök.
titusz
Én egy 250GB-os vinyót kérnék, mert már nem férek el a 80-on. secret.gif
kösz. biggrin.gif
Greene
IDÉZET(Mikulas @ 2005. november 29., 13:45 - kedd)
@Greene
Vérellátóközponzba nem megyek, így idén inkább mást kérjél! ani_wink.gif

Mikulás

Nemááár... sad.gif biggrin.gif
ProFiler
Kérj egy lovat. cool.gif bulb.gif

Ciao.
Timer
Tsókolomm, Mikulás Bácsi! biggrin.gif

Nekem rengeteg türelem kellene, no és némi szerencse, hogy átvészeljem a vizsga időszakot, no meg az azt megelőző periódust! Különös tekintettel szeretném, ha megajándékoznál az "übermák" nevű segédeszközzel; renkdívűl jól hasznosítanám a hármas szigorlatomon, ígérem! smile.gif
Shia-ko
Én aludni szeretnék. hmm.gif
arpsoft
Én nem értelek benneteket. Mindenki mákot kér, meg hogy így a vizsga, meg úgy a ZH. Lehet, hogy naív vagyok, de mi tanultunk annak idején. Az segített egy kicsit. Miért ne mkértek Ti is időt, mint én? Akkor be lehetne hozni a lemaradást. ani_wink.gif
Timer
Nos annak idején nem tudom, hogyan ment ez, de mostanában sajnos nagyon is szükség van a szerencsére, mert az anyag számottevő részének ismerete már nem feltétlenül elegendő. Nem sírni akarok itt, de tény, hogy finoman arcra mennek néhányan, legalábbis felénk igen.
Shia-ko
Szvsz ne itt keressünk kifogásokat. Persze, ha téged megnyugtat... roll.gif
Greene
IDÉZET(ProFiler @ 2005. november 29., 18:13 - kedd)
Kérj egy lovat.  cool.gif  bulb.gif

Rendben. Ha megígéred, hogy 1 éven keresztül csak intel celeron vagy amd sempron processzoros gépet használsz 256MB rammal, akkor beérem egy lóval. tongue.gif ani_wink.gif biggrin.gif
Adani
Pedig Timer-nek igaza van. Előző félévben nekem is volt olyan írásbeli vizsgám, aminek semmi köze nem volt a leadott anyaghoz. Sem a tankönyvben sem az előadáson, sem a gyakorlaton nem volt róla szó, csak a vizsgán kérdezték. Ilyen karikázós vizsga volt, vagyis csak mákból mehettél át, akkor ha jól tippeltél. Páran szóvá is tették ezt, de cska annyi volt a válasz, hogy ennek utána kellett volna nézni valahonnan. De azt a tanárok sem tudták megmondani, ezek hol találhatók meg. Azóta sem tudjuk, nekem harmadjára sikerült egy kettest kiszenvedni.
Chabi
Hát ööö én smile.gif

Azt szeretném kérni hogy a quad-okat IPB kép (kisebb mint 320x240) is lehessen itthon vezetni közúti forgalomban cool.gif
Mert ugye az EU-hoz tartozunk és ez az EU területén bizonyos teljesítménykorlátozásokkal, de engedélyezve van.
Csak itt magyarországon nem...bár lehet hogy ez itt a kelet EU annoyed.gif
google
@ Arpsoft: én tanulok mint a güzü, mégsem szeretném kihúzni a determinánsokat és a mátrixokat taglaló tételt. Nem az én világom. biggrin.gif
ProFiler
IDÉZET(Greene @ 2005. november 29., 19:03 - kedd)
Ha megígéred, hogy 1 éven keresztül csak intel celeron vagy amd sempron processzoros gépet használsz 256MB rammal

Jó, bekapcsolok egy ilyen gépet és szerverként használom egy évig. A többin meg eldolgozgatok. biggrin.gif

Gondolj csak bele: már csak 499 lovat kell gyűjtened, hogy meglegyen az M5-ösöd. exclamat.gif ani_wink.gif

IDÉZET(Chabi)
(kisebb mint 320x240)

Látjuk, de ez tök mindegy. ani_wink.gif

Ciao.
Adani
Hát igen, lehetne engedélyezni, de igazából ezek a masinák nem közúti forgalomba valók. Ezeket földutakra tervezik, ott megy is rendesen, de ha jól tudom, akkor aszfalton ráadásul gyorsan el is kopik a terepgumi rajta. Idén a kondorosi feszten volt egy quad bemutató ott láttam ilyen gépet, és bizony a gazdája is mondta, hogy ez földútra való, közúti közlekedésre nem, igaz, hogy elég jó a gyorsulása, de úgysem tudsz a kocsik között elslisszolni ( mint pl: motorral), végsebességben meg rosszabb mint egy autó.
mizsi
IDÉZET(google @ 2005. november 29., 19:09 - kedd)
én tanulok mint a güzü, mégsem szeretném kihúzni a determinánsokat és a mátrixokat taglaló tételt. Nem az én világom.

Huuh, azt Én sem szerettem igazán. ani_wink.gif
Adani
Nem vagy egyedül, én sem szeretem őket. A mátrixokkal most szenvedek.
Bencce
Én bírom a quadosokat, főleg azért mert inkább motoros szivük van mint gonosz autós, aki lesodorja és nem veszi észre a mocisokat! És szoktam látni sokat a belvárosban meg a Bah csomóponton is...
Adani
Azért a motorosok is tudnak olyanokat csinálni, hogy égnek áll a hajam tőle. Velem is előfordult már, hogy városon belül legalább 120-al jobbról kielőzött ( pedig azért én is elég dinamikusan szoktam vezetni vagyis a megszokott 70-80-as tempóval mentem át a városon, konkrétan Öcsödön), meg néha látom, hogy úgy szlalomoznak az autók között, hogy a hajam égnek áll. Anya egyik kedvenc mondása, amikor ilyet lát, hogy " Húzzad csak a szarvát, valaki már úgyis vár a vesédre".
Athos
Mikulás bácsi, akkor sorolnám:

arrow.gif Egy fekete Plextor 760SA DVD-író. Tudod jól mutatna a fekete házamban.
arrow.gif Egy 21'' 16:9 arányú TFT monitor. Ha lehet valami nagyon jót. ani_wink.gif
arrow.gif Egy lakást Budán, jó kilátással.
arrow.gif Ha elfér a puttonyodban, akkor még egy Toyota Corollát.

Azt hiszem egyelőre mást nem kérek. biggrin.gif
cereal180
Én a gépemhez nem kérek semmit. Amire használom, teljesen jó.
"Csak" őt szeretném. A mostanival már nagyon meggyűlt a bajom annoyed.gif weep.gif
mizsi
Hohóóó, tudom, mit szeretnék kérni:
egy 2 éves PCWorld előfizetést! biggrin.gif ani_wink.gif
ocsi
IPB kép
Hát én egy ehhez hasonló kombinációval kiegyeznék!!!
A gitárt odaadom cereal180-nek, csak hogy lásd, én is milyen jószívü és adakozó vagyok!
Halasi Miklós
A Mikulás azóta sem járt erre? roll.gif
cereal180
IDÉZET(ocsi @ 2005. november 30., 20:13 - szerda)

A gitárt odaadom cereal180-nek, csak hogy lásd, én is milyen jószívü és adakozó vagyok!

Ez se lenne rossz, de szerintem Stratocasternek Greene jobban örülne smile.gif
Greene
@Cereal: Mi a bajod a mostani gitároddal? blink.gif

A stratnak tényleg örülnék, főleg ha fender, texas special alnico pickupokkal biggrin.gif

Egyébként ha Superstratot akarsz akkor nézz körül az LTD-nél is. ani_wink.gif

Bár a nagy igazság az, hogy egy jó pickup 20-30 ezer forint körül mozog, és nagyon sokat számít a gitár hangjában. Én kinéztem azt a Dimarzio-t ami a Linkin Park gitárosának is van, de 28 ropi. Na nekem akkor egy ilyet hozzál télapó, ha már a vérbankba nem lesz időd elmenni.
Bencce
Hűűűű miket mondasz Adani!!! brucelee.gif boxing.gif
Szegény motorosokat mindig elgázolják, meg kiütik alóluk a mocit a hülye autókkal sad.gif grrrrr soha nem akarok autót vezetni smile.gif Legalább akkor hagyj menjen gyorsan és szlalomozzon. Még szerencse, hogy a Mikulás szánnal érkezik. smile.gif Lehet kérni kéna ha már itt tartunk bukósisakot. Vagy olyan sprayt amivel ha lefujod a rendszámtáblát akkor fotózásnál úgy bevillan, hogy túlexponálódik a kép twisted.gif
cereal180
Hát igazából többminden is. Elég leharcolt állapotban jutottam hozzá és amúgy se egy csúcs darab (Vorson Strat). A tremoloja nem áll vissza az alaphangra, meg kicsit nehezen is jár. A fája alapból vacak, nincs valami szép hangja. Ezen a pickupcsere sem segítene.
ESP/LTD-ket is néztem, de azoknak nem fekszik a nyaka. Meg nekem nem metalra kéne a hangszer. A Jackson Dinky-knek szebbek a tiszta hangszínei. (Ez ízlés kérdése, de nekem ez tetszett jobban). Nem utolsó sorban a Jacksonok jobban tetszenek smile.gif Élőben kegyetlen jól nézki, főleg pirosban. A JS-20-at kipróbáltam és meglepődtem, hogy milyen hangja van a gyári pu-knak. A single coilok később is jók lennének, a humbuckert cserélném csak le egy Seymour Duncan-re.
ProFiler
IDÉZET(ocsi @ 2005. november 30., 19:13 - szerda)
IPB kép

Tessék. Ha kell, csak szólj. ani_wink.gif cool.gif

Ciao.
cereal180
Csak ehhez nem járnak nők twisted.gif
ocsi
ProFiler: Szólok.. (nők nem járnak hozzá???) szerintem, ha egy zsúfolt szórakozóhelyre/bankettre/bállra vagy valami hasonlóra egy ilyennel érkeznék( és nem mint sofőr, henem mint utas) akkor nem telne 1 percbe és ez a probléma is megoldódna... cool.gif
ProFiler
IDÉZET(cereal180 @ 2005. november 30., 20:55 - szerda)
Csak ehhez nem járnak nők twisted.gif

Örülj neki. ani_wink.gif biggrin.gif

Honnan tudod egyébként, hogy mi van belül? tongue.gif

Ciao.
ocsi
Ajjajj!! Zsákbamacska.. mert sok szűrnyűség is lehet bent!!( pl.: eredeti Windows telepítők... ani_wink.gif )
titusz
IDÉZET
mert sok szűrnyűség is lehet bent!!( pl.: eredeti Windows telepítők

laughing.gif

IDÉZET
......főleg ha fender, texas special alnico pickupokkal

blink.gif
Én csak Nissan Pick Up-ot ismerek de az több mint 20-30ezer. biggrin.gif

Egyébként én még csak basszusgitárt pengetgettem, de az egy kicsit más téma.
Mikulas
Sziasztok Fórumosok!

Járok erre és olvasom a kívánságokat! biggrin.gif Azt hiszem idén félreteszem a szánt és a limoval megyek. A vizsgákhoz annyit mondok, hogy nagy kalappal. ani_wink.gif Ennél többet sajnos nem tehetek.

Mikulás
ocsi
Mi az emberek?? Mintha leült volna ez a topci.. pedig ma még aktuális... holnap már nem.. biggrin.gif
Adani
Nálunk már járt a Mitulát Báti, alig 20 perce. Kaptunk is csomagot, és most nem hajnali egykor jöttek tök részegen mint tavaly. biggrin.gif Valószínűleg csak a Jász koliba mennek később, most még viszonylat józanok voltunk.
Mikulas
Sziasztok fórumosok!

Remélem mindenki megkapta amire vágyott. Ha esetleg nem, akkor kéretik levelet küldeni a Jézuskának. ani_wink.gif

Viszontlátásra jövőre!

Mikulás
Baludada
Lesz Jézuska is?
Ha lesz akkor én már most kérek: szeretném ha felvennének a gimibe ahova felvételizek. Szertnék még egy AMD Athlon64 FX-57-et és sok boldogságot biggrin.gif
@Berecz Dénes@
A kutyáim a Mikulással már jól laktak, úgyhogy hozzánk nyugodtan jöhet a Jézuska. biggrin.gif
Baludada
Aha Jim Carry személyében fog eljönni, mert ugye ő a Minden6ó, szerintem addig éheztesd a kutyáid......
nakos
http://www.banditos.info/speles/sobersanta2.swf
ProFiler
laughing.gif Nem rossz!

Ciao.
google
IDÉZET(Mikulas @ 2005. december 07., 14:34 - szerda)
Sziasztok fórumosok!

Remélem mindenki megkapta amire vágyott.

Köszönöm Mikulás bácsi, sokat segítettél a vizsgákon! Éreztem a jelenlétedet! biggrin.gif worship.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.