Mikulas
2005. november 29. 13:45
Hohohó!
Sziasztok Fórumosok!
Megint eljött az én időm!

Ki mit szeretne a Mikulástól? Remélem jók voltatok az idén. Ha nem, akkor csak virgácsot kaptok.
Addig is ezeket küldöm nektek:
http://www.icq.com/img/friendship/static/card_7944_rs.swfhttp://www.icq.com/img/friendship/static/card_16959_rs.swfhttp://www.icq.com/img/friendship/static/card_18991_rs.swf@Greene
Vérellátóközponzba nem megyek, így idén inkább mást kérjél!
Mikulás
google
2005. november 29. 13:59
Szia Mikulás Bácsi!
Én sok szerencsét kérek 5-ére és 6-ára, mert akkor egymás után kétszer is vizsgázom!
eremit
2005. november 29. 14:43
@google
Én ugyan nem a Mikulás vagyok, de NAGY KALAPPAL Neked a vizsgákra!
@Mikulás Bácsi
Az én gépem nagyon melegszik, egy kis hűsítőt kérek neki!
arpsoft
2005. november 29. 15:11
Kint elég hideg van.
Én szeretnék napi két plusz órát, hogy minden melómat idejében be tudjam fejezni...
Adani
2005. november 29. 15:13
Hello Mitulát báti!
El tudnál nekem intézni egy sikeres pótZH-t Analízis 2-ből? Ha legalább kettes lesz, akkor már sikeresnek mondom. És ha nem nagy kérés, akkor a jövőheti pótZH dömpinget is el tudnád intézni min. kettesre?
tomykav
2005. november 29. 15:52
Én csak a szakdolimat szeretném időben leadni...
Bencce
2005. november 29. 16:12
Én a beadandó házidolgozataimat szeretném ha elkészítenéd és te írnád meg a tervezési folyamatok és stratégiai management pótvizsgám! A többire én készülök.
titusz
2005. november 29. 17:34
Én egy 250GB-os vinyót kérnék, mert már nem férek el a 80-on.
kösz.
Greene
2005. november 29. 17:51
IDÉZET(Mikulas @ 2005. november 29., 13:45 - kedd)
@Greene
Vérellátóközponzba nem megyek, így idén inkább mást kérjél!
Mikulás
Nemááár...
ProFiler
2005. november 29. 18:13
Kérj egy lovat.
Ciao.
Timer
2005. november 29. 18:19
Tsókolomm, Mikulás Bácsi!
Nekem rengeteg türelem kellene, no és némi szerencse, hogy átvészeljem a vizsga időszakot, no meg az azt megelőző periódust! Különös tekintettel szeretném, ha megajándékoznál az "übermák" nevű segédeszközzel; renkdívűl jól hasznosítanám a hármas szigorlatomon, ígérem!
Shia-ko
2005. november 29. 18:39
Én aludni szeretnék.
arpsoft
2005. november 29. 18:42
Én nem értelek benneteket. Mindenki mákot kér, meg hogy így a vizsga, meg úgy a ZH. Lehet, hogy naív vagyok, de mi tanultunk annak idején. Az segített egy kicsit. Miért ne mkértek Ti is időt, mint én? Akkor be lehetne hozni a lemaradást.
Timer
2005. november 29. 18:53
Nos annak idején nem tudom, hogyan ment ez, de mostanában sajnos nagyon is szükség van a szerencsére, mert az anyag számottevő részének ismerete már nem feltétlenül elegendő. Nem sírni akarok itt, de tény, hogy finoman arcra mennek néhányan, legalábbis felénk igen.
Shia-ko
2005. november 29. 18:54
Szvsz ne itt keressünk kifogásokat. Persze, ha téged megnyugtat...
Greene
2005. november 29. 19:03
Adani
2005. november 29. 19:03
Pedig Timer-nek igaza van. Előző félévben nekem is volt olyan írásbeli vizsgám, aminek semmi köze nem volt a leadott anyaghoz. Sem a tankönyvben sem az előadáson, sem a gyakorlaton nem volt róla szó, csak a vizsgán kérdezték. Ilyen karikázós vizsga volt, vagyis csak mákból mehettél át, akkor ha jól tippeltél. Páran szóvá is tették ezt, de cska annyi volt a válasz, hogy ennek utána kellett volna nézni valahonnan. De azt a tanárok sem tudták megmondani, ezek hol találhatók meg. Azóta sem tudjuk, nekem harmadjára sikerült egy kettest kiszenvedni.
Chabi
2005. november 29. 19:06
Hát ööö én

Azt szeretném kérni hogy a quad-okat

(kisebb mint 320x240) is lehessen itthon vezetni közúti forgalomban
Mert ugye az EU-hoz tartozunk és ez az EU területén bizonyos teljesítménykorlátozásokkal, de engedélyezve van.
Csak itt magyarországon nem...bár lehet hogy ez itt a
kelet EU
google
2005. november 29. 19:09
@ Arpsoft: én tanulok mint a güzü, mégsem szeretném kihúzni a determinánsokat és a mátrixokat taglaló tételt. Nem az én világom.
ProFiler
2005. november 29. 19:10
IDÉZET(Greene @ 2005. november 29., 19:03 - kedd)
Ha megígéred, hogy 1 éven keresztül csak intel celeron vagy amd sempron processzoros gépet használsz 256MB rammal
Jó, bekapcsolok egy ilyen gépet és szerverként használom egy évig. A többin meg eldolgozgatok.
Gondolj csak bele: már csak 499 lovat kell gyűjtened, hogy meglegyen az M5-ösöd.
IDÉZET(Chabi)
(kisebb mint 320x240)
Látjuk, de ez tök mindegy.
Ciao.
Adani
2005. november 29. 20:07
Hát igen, lehetne engedélyezni, de igazából ezek a masinák nem közúti forgalomba valók. Ezeket földutakra tervezik, ott megy is rendesen, de ha jól tudom, akkor aszfalton ráadásul gyorsan el is kopik a terepgumi rajta. Idén a kondorosi feszten volt egy quad bemutató ott láttam ilyen gépet, és bizony a gazdája is mondta, hogy ez földútra való, közúti közlekedésre nem, igaz, hogy elég jó a gyorsulása, de úgysem tudsz a kocsik között elslisszolni ( mint pl: motorral), végsebességben meg rosszabb mint egy autó.
mizsi
2005. november 29. 21:07
IDÉZET(google @ 2005. november 29., 19:09 - kedd)
én tanulok mint a güzü, mégsem szeretném kihúzni a determinánsokat és a mátrixokat taglaló tételt. Nem az én világom.
Huuh, azt Én sem szerettem igazán.
Adani
2005. november 29. 21:36
Nem vagy egyedül, én sem szeretem őket. A mátrixokkal most szenvedek.
Bencce
2005. november 29. 21:39
Én bírom a quadosokat, főleg azért mert inkább motoros szivük van mint gonosz autós, aki lesodorja és nem veszi észre a mocisokat! És szoktam látni sokat a belvárosban meg a Bah csomóponton is...
Adani
2005. november 29. 22:44
Azért a motorosok is tudnak olyanokat csinálni, hogy égnek áll a hajam tőle. Velem is előfordult már, hogy városon belül legalább 120-al jobbról kielőzött ( pedig azért én is elég dinamikusan szoktam vezetni vagyis a megszokott 70-80-as tempóval mentem át a városon, konkrétan Öcsödön), meg néha látom, hogy úgy szlalomoznak az autók között, hogy a hajam égnek áll. Anya egyik kedvenc mondása, amikor ilyet lát, hogy " Húzzad csak a szarvát, valaki már úgyis vár a vesédre".
Athos
2005. november 30. 9:52
Mikulás bácsi, akkor sorolnám:

Egy fekete Plextor 760SA DVD-író. Tudod jól mutatna a fekete házamban.

Egy 21'' 16:9 arányú TFT monitor. Ha lehet valami nagyon jót.

Egy lakást Budán, jó kilátással.

Ha elfér a puttonyodban, akkor még egy Toyota Corollát.
Azt hiszem egyelőre mást nem kérek.
cereal180
2005. november 30. 14:41
Én a gépemhez nem kérek semmit. Amire használom, teljesen jó.
"Csak"
őt szeretném. A mostanival már nagyon meggyűlt a bajom
mizsi
2005. november 30. 18:05
Hohóóó, tudom, mit szeretnék kérni:
egy 2 éves PCWorld előfizetést!
ocsi
2005. november 30. 19:13

Hát én egy ehhez hasonló kombinációval kiegyeznék!!!
A gitárt odaadom cereal180-nek, csak hogy lásd, én is milyen jószívü és adakozó vagyok!
Halasi Miklós
2005. november 30. 19:24
A Mikulás azóta sem járt erre?
cereal180
2005. november 30. 19:51
IDÉZET(ocsi @ 2005. november 30., 20:13 - szerda)
A gitárt odaadom cereal180-nek, csak hogy lásd, én is milyen jószívü és adakozó vagyok!
Ez se lenne rossz, de szerintem Stratocasternek Greene jobban örülne
Greene
2005. november 30. 19:55
@Cereal: Mi a bajod a mostani gitároddal?
A stratnak tényleg örülnék, főleg ha fender, texas special alnico pickupokkal

Egyébként ha Superstratot akarsz akkor nézz körül az LTD-nél is.
Bár a nagy igazság az, hogy egy jó pickup 20-30 ezer forint körül mozog, és nagyon sokat számít a gitár hangjában. Én kinéztem azt a Dimarzio-t ami a Linkin Park gitárosának is van, de 28 ropi. Na nekem akkor egy ilyet hozzál télapó, ha már a vérbankba nem lesz időd elmenni.
Bencce
2005. november 30. 20:38
Hűűűű miket mondasz Adani!!!
Szegény motorosokat mindig elgázolják, meg kiütik alóluk a mocit a hülye autókkal

grrrrr soha nem akarok autót vezetni

Legalább akkor hagyj menjen gyorsan és szlalomozzon. Még szerencse, hogy a Mikulás szánnal érkezik.

Lehet kérni kéna ha már itt tartunk bukósisakot. Vagy olyan sprayt amivel ha lefujod a rendszámtáblát akkor fotózásnál úgy bevillan, hogy túlexponálódik a kép
cereal180
2005. november 30. 20:38
Hát igazából többminden is. Elég leharcolt állapotban jutottam hozzá és amúgy se egy csúcs darab (Vorson Strat). A tremoloja nem áll vissza az alaphangra, meg kicsit nehezen is jár. A fája alapból vacak, nincs valami szép hangja. Ezen a pickupcsere sem segítene.
ESP/LTD-ket is néztem, de azoknak nem fekszik a nyaka. Meg nekem nem metalra kéne a hangszer. A Jackson Dinky-knek szebbek a tiszta hangszínei. (Ez ízlés kérdése, de nekem ez tetszett jobban). Nem utolsó sorban a Jacksonok jobban tetszenek

Élőben kegyetlen jól nézki, főleg pirosban. A JS-20-at kipróbáltam és meglepődtem, hogy milyen hangja van a gyári pu-knak. A single coilok később is jók lennének, a humbuckert cserélném csak le egy Seymour Duncan-re.
ProFiler
2005. november 30. 20:50
IDÉZET(ocsi @ 2005. november 30., 19:13 - szerda)

Tessék. Ha kell, csak szólj.
Ciao.
cereal180
2005. november 30. 20:55
Csak ehhez nem járnak nők
ocsi
2005. november 30. 21:04
ProFiler: Szólok.. (nők nem járnak hozzá???) szerintem, ha egy zsúfolt szórakozóhelyre/bankettre/bállra vagy valami hasonlóra egy ilyennel érkeznék( és nem mint sofőr, henem mint utas) akkor nem telne 1 percbe és ez a probléma is megoldódna...
ProFiler
2005. november 30. 21:12
IDÉZET(cereal180 @ 2005. november 30., 20:55 - szerda)
Csak ehhez nem járnak nők
Örülj neki.
Honnan tudod egyébként, hogy mi van belül?

Ciao.
ocsi
2005. november 30. 21:22
Ajjajj!! Zsákbamacska.. mert sok szűrnyűség is lehet bent!!( pl.: eredeti Windows telepítők...

)
titusz
2005. november 30. 23:04
IDÉZET
mert sok szűrnyűség is lehet bent!!( pl.: eredeti Windows telepítők
IDÉZET
......főleg ha fender, texas special alnico pickupokkal
Én csak Nissan Pick Up-ot ismerek de az több mint 20-30ezer.
Egyébként én még csak basszusgitárt pengetgettem, de az egy kicsit más téma.
Mikulas
2005. december 1. 8:28
Sziasztok Fórumosok!
Járok erre és olvasom a kívánságokat!

Azt hiszem idén félreteszem a szánt és a limoval megyek. A vizsgákhoz annyit mondok, hogy nagy kalappal.

Ennél többet sajnos nem tehetek.
Mikulás
ocsi
2005. december 6. 19:51
Mi az emberek?? Mintha leült volna ez a topci.. pedig ma még aktuális... holnap már nem..
Adani
2005. december 6. 19:56
Nálunk már járt a Mitulát Báti, alig 20 perce. Kaptunk is csomagot, és most nem hajnali egykor jöttek tök részegen mint tavaly.

Valószínűleg csak a Jász koliba mennek később, most még viszonylat józanok voltunk.
Mikulas
2005. december 7. 14:34
Sziasztok fórumosok!
Remélem mindenki megkapta amire vágyott. Ha esetleg nem, akkor kéretik levelet küldeni a Jézuskának.
Viszontlátásra jövőre!
Mikulás
Baludada
2005. december 7. 19:01
Lesz Jézuska is?
Ha lesz akkor én már most kérek: szeretném ha felvennének a gimibe ahova felvételizek. Szertnék még egy AMD Athlon64 FX-57-et és sok boldogságot
@Berecz Dénes@
2005. december 7. 19:23
A kutyáim a Mikulással már jól laktak, úgyhogy hozzánk nyugodtan jöhet a Jézuska.
Baludada
2005. december 7. 19:37
Aha Jim Carry személyében fog eljönni, mert ugye ő a Minden6ó, szerintem addig éheztesd a kutyáid......
nakos
2005. december 7. 20:06
ProFiler
2005. december 7. 20:20

Nem rossz!
Ciao.
google
2005. december 7. 20:21
IDÉZET(Mikulas @ 2005. december 07., 14:34 - szerda)
Sziasztok fórumosok!
Remélem mindenki megkapta amire vágyott.
Köszönöm Mikulás bácsi, sokat segítettél a vizsgákon! Éreztem a jelenlétedet!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.