Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Mikulás
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2
Adani
Én is, pont Kedden ( Mikulás nap) írtam az adatbázisok 2 gyakorlati ZH-t. 28 pontos lett a 30-ból. Már csak az elméletit kéne megírjam 21 pontra és van egy hármasom.
Spányik Balázs
Kedves Mikulás!

Jó ötlet volt idén a vastagbéltükrözés, jövőre inkább ne hozzál semmit, oké? annoyed.gif
Adani
Ezek sem rosszak:

Honnan tudod, hogy rossz voltál! biggrin.gif

Mikulás kösd be magad! biggrin.gif
ProFiler
Közben leesett, hogy a Mikulás már rég elment. Várjuk vissza jövőre is! biggrin.gif

lock_02.gif
tzoli
És eltelt egy év... smile.gif
Mikulas
Szervusztok Forumozók!

Megint eltelt egy év és remélem ebben az esztendőben is mindenki jó volt, különben csak virgácsot hozok. smile.gif Ki, mit kér tőlem? Remélem a szánom is elbírja majd a kívánságokat!

Mikulás
Scorpion Spyke
Én azt kérem, hogy sikerüljenek a vizsgáim! yes.gif
Adani
Ugyanazt, a héten és a jövő héten sok Zh és pótZH lesz, örülnék ha meglennének.
PCmaniac
Mivel nekem kényszeredetten jöv tavaszig tanszünet sad.gif így nekem a vizsgára, zh-ra nem kell gyúrni sem a mikulás segítségét várni..

Viszont ha már ettől a rőtt szakálas apótól kérnék valamit az az lenne, hogy az Extreme digital futára érjen már ide a TFT-mel. smile.gif

Ha netalán nem érkezne meg a Mikulás akkor, hogy tudjátok miért KATT
Matvác
Mikulás bácsi, én csak azt kérem hogy ha van valami olyan gép, amit most seletjetezel ki s jobb a jelenlegi 1100Mhz-s p3asomnál, akkor nyugott szívvel gondolj rám, elfogadnám...
És még azt kérem, hogy hétvégén legyen a boltban az az mx 610es amit 11500ért árulnak, s hamár itt tartunk megakciózhatnák szombatra, hogy olcsőbb legyen ani_wink.gif

Köszi szépen ani_wink.gif

Jó munkát!!! laughing.gif

U.i.: Annak is örülnék hogy a szempemberi térdficamom helyre jönne síelésig, mert ugyan hallottam hogy külföldön jobb az egészségügyi szolgáltatás, de nem szeretném kipróbálni... tongue.gif
ocsi
IDÉZET(PCmaniac @ 2006. december 4. 11:08) *

Viszont ha már ettől a rőtt szakálas apótól kérnék valamit az az lenne, hogy az Extreme digital futára érjen már ide a TFT-mel. smile.gif

IDÉZET
PCmaniac
IPB kép
Látogató
*

Fórumtag
Üzenetek: 28
Lakhely: Aprajafalva

Lehet, hogy a Mikulás (és/vagy az extreme digital futára) nem tudja hol van Aprajafalva, vagy elkapta a Csúf Gonosz Hókuszpók? laughing.gif cool.gif
Timer
Én is csak a vizsgáim, meg a ZH-im sikerének érdekében zaklatlak kicsit, bár már annak is örülök, hogy nem vettem meg múlt héten az extreme digital-on azt a cuccost, ami ma már (kis túlzással) csak a felébe kerül! biggrin.gif
Gereby
Hát nekem nem ártana ha jól sikerülnének a mai irodalom és töri TZ-im. Illetve szerdán a matek dogám majd...

Amiért virgácsot érdemlek, az az, hogy széttuningolltam a ramjaimat. Szóval kérnék vagy 2GB márkásat dualba válogatva... biggrin.gif Vagy egy új nagyon masszív, erős gépet...
Sanzi
Én most örülnék ha a Mikulás lerendezné probléma mentesen a redelésemet a Pixmania-tól. Egyelőre elég keserű szájízem van...
eremit
Bort, búzát, békességet! smile.gif
Athos
IDÉZET(PCmaniac @ 2006. december 4. 11:08) *
[...] Ha netalán nem érkezne meg a Mikulás akkor, hogy tudjátok miért KATT

Szegény Mikulás! sad.gif

Én szeretnék kérni egy 16:10-es EIZO monitort és ahhoz kellően bivalyerős grafikuskártyát, hogy ezen teljes felbontásban játszhassak a legújabb játékokkal. Meg örülnék egy Nintendo Wii-nek. smile.gif
PCmaniac
IDÉZET
Lehet, hogy a Mikulás (és/vagy az extreme digital futára) nem tudja hol van Aprajafalva, vagy elkapta a Csúf Gonosz Hókuszpók?

Igen ezen én is gondolkoztam, de a Hókuszpók meg lenyúlná a TFT-m így inkább a valódi címemre rendeltem tudod az üveghegyen túlra (no nem oda ahol az alkholista lakk hanem ahogyan a mesébe mondják) laughing.gif

Ja meg a mikulás kiharcolta nekem a holnapi szálítást még ide aprajafalvára is.

@Athos a télapód véletlen nem a Brunei szultánnál melózik a pénzverdében ? biggrin.gif tongue.gif
zsoltchelsea
Nekem is sok minden jó lenne, de ezekre nem térek ki. Tiszta gáz, szerintem a Mikulás idén nem jön. ahogy elnézted, amikor beszállt abba a kis 206-osba. Békéscsabán láttam, békésen már másik kocsiban. Nem hiszem, hogy a kis206 elbírná az ajándékokat. Ahhoz sokat kell fordulni! biggrin.gif tongue.gif
PCmaniac
206-osba ? neki nem szán járna? igaz hó sehol de akkor is ! tongue.gif
Akkor értem már tavaj miért nem jött... Sikkasztott az öreg. laughing.gif Hogy változik a világ 10 év múlva már helikoptere lessz? biggrin.gif
Sebi
Mitulát báti, én nyugalmat és békességet kérnék mindenkinek. smile.gif
Babó22
IDÉZET(Greene @ 2005. november 29. 19:03) *
IDÉZET(ProFiler @ 2005. november 29., 18:13 - kedd)
Kérj egy lovat.  cool.gif  bulb.gif

Rendben. Ha megígéred, hogy 1 éven keresztül csak intel celeron vagy amd sempron processzoros gépet használsz 256MB rammal, akkor beérem egy lóval. tongue.gif ani_wink.gif biggrin.gif

Greene, ha fogadtunk volna, akkor már vehetted is volna a lovat, mert én már 2 éve AMD Sempronos gépet használok 256 Mb RAM-al laughing.gif Egyébként kedves Mikulás bácsi, én szeretnék kérni mindenkinek itt a fórumon mind Linuxosoknak, mind Windowsosoknak, mind Intel, mind AMD processzor hívőknek egészséget, békességet sok bort és búzát. smile.gif
PCmaniac
Ez a lovas ez jó biggrin.gif
Scorpion Spyke
Amúgy tzoli a Mikulás? roll.gif Vagy ki? smile.gif
Gereby
Hát a Mikulás az a mitulát báti.... Ezt se tudtad? laughing.gif
Athos
IDÉZET(PCmaniac @ 2006. december 4. 18:12) *
[...]@Athos a télapód véletlen nem a Brunei szultánnál melózik a pénzverdében ? biggrin.gif tongue.gif

Én csak adtam neki választási lehetőséget is. biggrin.gif
Sebi
IDÉZET(Scorpion Spyke @ 2006. december 4. 21:30) *
Vagy ki? smile.gif

IPB kép <--- Ő az. bulb.gif ani_wink.gif
Szerdahelyi Gergely
Talán még beleférek a dátumba, én egy új processzort szereték - az autómba. Sajnos nagyon el van szállva... crying.gif

(ja, nem a képen lévő autó)
riddick
IDÉZET(Gereby @ 2006. december 4. 15:27) *
Vagy egy új nagyon masszív, erős gépet...

Az nekem is jól jönne... biggrin.gif

Ja és csatlakozom az előttem szólókhoz. Minden megismert és nem megismert fórumozónak is bort, búzát és békességet kívánok smile.gif .
PCmaniac
IDÉZET
Vagy egy új nagyon masszív, erős gépet...

Pl agy Hecules pc Fekete Laci "edísönt" laughing.gif tongue.gif

Csak ide térítette a miki az Extreme Digital futárát biggrin.gif
Matvác
Ha valakinek kell egy kegyetlen erős, s iszonyat masszív gép, az írjon üzit, áll a garázsban egy traktor laughing.gif Nem kell várni a mikulásra ani_wink.gif
Adani
Ha jók az értesüléseim, hamarosan érkezik a Mitulát Báti a koliba. Én meg készültem, egy jó kis házi pálesszal a dologra. Ha ezt megissza tuti lesz egy kis dőlésszöge. biggrin.gif
zsoltchelsea
Már úgy érkezik!
Matvác
Tapasztaltból megerősítem biggrin.gif , de nem feltétlen pálinka szagfehlőt húz maga után a télapó a suliban, biggrin.gif van abban már olyankor minden. biggrin.gif
Adani
Nálunk ilyenkor koliban körbejár a mikulás ( kol. bizosok öltöznek be). Ők nem nem antialkoholisták, és minden szobában isznak valamit, ahol megkínálják őket. nem tudom ide mikor érnek el, de készültem egy kis fater féle házival, ez erős mint a méreg. biggrin.gif
PCmaniac
IDÉZET
Hát én nagyon nyugodt típus vok, rendszergazda két helyen is

IDÉZET(Matvác @ 2006. december 5. 19:31) *
Ha valakinek kell egy kegyetlen erős, s iszonyat masszív gép, az írjon üzit, áll a garázsban egy traktor laughing.gif Nem kel várni a mikulásra ani_wink.gif

@Matvác: Minek egy rendszergazda garázsába traktor ? roll.gif biggrin.gif
Vagy ha rendetlenkedik a szerver akkor körbeszántod ? laughing.gif

@Adani nem tudom mekkora a koleszotok de ha nagy és a Mikit minden szobában megkínálják szerintem mire végig ér alkoholmérgezésben meghal. biggrin.gif
Matvác
IDÉZET
Minek egy rendszergazda garázsába traktor ?
Vagy ha rendetlenkedik a szerver akkor körbeszántod ?

roll.gif Ez nagyon ott volt ani_wink.gif laughing.gif A traki nagyapám garázsában áll egy faluban ani_wink.gif Amúgy egy nagy- és egy kishálózatban rendszergazda, szerverhez nincs közöm hálistennek biggrin.gif
Adani
Hát elég sok helyen megkínálták, még ha nem is mindenhol. Hát mit ne mondjak volt sikere a pálesznek. Meghúzta mind a két mikulás és a két krampusz is. Örültek ám neki.
Matvác
IDÉZET(Adani @ 2006. december 5. 21:46) *
Meghúzta mind a két mikulás és a két krampusz is.

Kettő???? Lehet picit te is belenyaltál abba a páleszbe biggrin.gif
Adani
Én nem, de valóban két Mikulás volt, videófelvétel is készült róla. Azt meg nem mondhatod, hogy a fényképezőgépet is leitattam. biggrin.gif
pampalini
Kedves Mikulás Bácsi!

Mostanság sok dolgod van, mindenfelé jársz a nagyvilágban és keveset vagy otthon. Én nem kérek mást, csak egy táviratot, hogy mikor érsz haza. Addig vigyázok az ifjú feleségedre! wub.gif
Egyébként kitettem a csizmámat az ajtó elé, várva a sok-sok ajándékot. Ha ajándékot már nem is kapok, legalább a csizmámat visszaadhatnád! biggrin.gif
zsoltchelsea
Az nem a feledégem, csak összeálltunk, mint a lovak kánikulában. Amúgy veszed le a kezed róla?! A csizmádat pedig nem adom vissza, te is úgy loptad, hogy a rák enné ki a beled biggrin.gif. Táviratot nem küldök, mert drága. Úgyis tudni fogod mikor érek haza, mert olyan pálinka-lábszag-cipőkrém-rénszarvasszar szagom lesz, hogy ember legyen a talpán, aki egy kilóméteren belül gázmaszk nélkül el tudja viselni. Amúgy tényleg sok a dolgom. Már a repülőmet is nekem kell vezetnem. Elég kényelmetlen órákon keresztül a süppedős, masszírozós fotelemben ülni, és vezetni Las Vegasig a gépet. Meg mostanában a részvényeim is csökkentek. Na ennyit, nehogy dossziét állíts rólam össze!
PCmaniac
Na akkor az idei mikuláson is túlvagyunk. smile.gif
Matvác
Jha... Én má megint jól meglepődtem... etse hazaértem 12re hullafáradtan, zuhany és bedőltem az ágyba... Utánna megettem a csokit amit a fejemel összetörtem...
Ma reggel meg látok egy csekket az asztalomon.... Újabb félévre bevan fizetve a pcworld ani_wink.gif
PCmaniac
OFF: én nekem is most lett 1 év ráadás ani_wink.gif

Te Matvác egyébként az ok, hogy a billentyűzeted kettéfejeled, de a csokinál talán próbáld meg a kezedet használni... blink.gif biggrin.gif
Matvác
ani_wink.gif igyekszem laughing.gif legközelebb a csoki nyuszira kell majd figyelnem biggrin.gif az esetek 30%ban csak úgy beledöglök az ágyba, bízva abban hogy allatam a pihepuha párnán kívül csak a pihepuha takaró van...
zsoleszpapa
Hozzánk, így érkezett a MIKULÁS.

http://img.tar.hu/zsoleszpapa/img/27323800.jpg#3
http://img.tar.hu/zsoleszpapa/img/27323796.jpg#3
mizsi
A Jézuska mikor jelentkezik be?
Sebi
Még a Mikulás el sem ment, mert nem zárta a topikot és Te már a Jézuskát várod. laughing.gif
mizsi
Nem várom, de jön.
Sebi
Akkor Ő még nem érkezett meg. biggrin.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.