Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: KÉPESKÖNYV
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Shia-ko
Arra gondoltam, hogy ide mindenki felrakhatna magáról egy képet, lehetőleg nem a biliset, hogy lássuk, hogy kivel is állunk szóba. Páran ismerjük egymást taliról, vagy máshonnan, de a nagy része a társaságnak még nem találkozott a többiekkel.

Íme tehát a galéria:
(Kattints a kis képekre, hogy nagyban is megnézhesd őket!)

IPB kép IPB kép IPB kép IPB kép IPB kép IPB kép IPB kép
........Chabi...............Gigah3rtz................Davs.................Shia-ko...............ProFiler.................Ulala..................P-tomi

......Cereal180..............Athos..................Priby...............Benkovics..............Rambo...............Utonium...........Darcy Tucker

........Arpsoft................Nascar................Cölöp................Blueeight.............Attika80...............Gereby................George

.........mizsi...................ocsi....................Adani........Papp Norbert....TheSaurus.............Sanzi...............BáGyu
Adani
IPB kép IPB kép IPB kép
........Eremit................Ruzsa Dániel................Laali
Athos
Jó ötlet! Végül is nem kötelező, de aki szeretne bemutatkozhatna egy fényképpel. smile.gif
sirfrancisd
Nem rossz ötlet, de szerintem nem lesz túlterhelt a topic! tongue.gif
eremit
@sirfrancisd
Nem mindenki ért Veled egyet. Csak annyi igaz, hogy nem lesz száz oldalas a topic egy hónapon belül!
Chabi
A régi fórumba már egyszer tettem be képet.

Hát akkor itt is:

>> ÉN <<

>> Mi ketten (gyk.: akire szavazni kell ani_wink.gif <<
Utonium
Szerintem jobb lenne hasonlóan csinálni, mint pl. a Guru-tablót. Tehát mindenki küldene egy 100x100-as (vagy 120x120-as) képet is magáról, amit betennénk mondjuk az első hozzászólásba, alatta pedig kiírnánk az illető nevét.
Chabi
Az túl pici lenne roll.gif
Utonium
De legalább egy hozzászólásban benne lenne mindenki, nem kellene több tíz oldalt átnyálazni. Persze ettől függetlenül a topikban maradhatnának ezek a nagyobb képek is.
Chabi
Az is be lesz majd keretezve ? laughing.gif
Utonium
eznemigaz.gif Hááát, ha nagyon szeretnéd... tongue.gif
Adani
Mi lenne ha köztes megoldás menne? Kicsi kép egy hsz-ba, de ha ráklikkelnél bejönne a nagy kép. Szóval amolyan miniatűr képek lennének ( Hogy is mondják ezt szaknyelven: Thumbnail?)
Shia-ko
Csak ehhez kéne ember, aki megcsinálja.
A Professzor ötlete tetszik, csak akkor megint egy modnak fel kéne vállalnia a managelést.
Gigah3rtz
>>>ÉN<<<[A képi hatások megzavarhatják egyes nézöink nyugalmát laughing.gif ]
smile.gif laughing.gif blink.gif
Utonium
@Shia-ko
Én elvállalnám, sőt, el is vállalom. Csak azt nem tudom hogy a te hozzászólásodból kellene megcsinálni a galériát, vagy egy új topikot kellene nyitni ennek.
Shia-ko
Ahogy egyszerűbb. Annyira ez a leglényegtelenebb szerintem. construction.gif
Utonium
Jó, akkor engedelmeddel beszerkesztgetem a thumbnail-eket az első hozzászólásodba. Aki szeretne felkerülni, az küldjön magáról valamilyen 100x100-as képet amit feltölthetek a tárhelyemre. (Lehet nagyobbat is küldeni, abból majd kivágom a lényeget vagy lekicsinyítem és úgy rakom fel.) Illetve mindenki küldhet 1 hivatkozást is, ami egy nagyobb képre mutat. A nagyobb képnek nem tudok tárhelyet adni, de megcsinálom úgy hogy a kicsi rá mutasson.

Akkor csak bátran! Éppen elérhető vagyok MSN-en (és természetesen e-mailben is bármikor).
ProFiler
Most nem ezért, vagy azért, de ez a fényképes dolog a fórumunk alapfunkciója. Csak éppen nincs engedélyezve. Nem lenne egyszerűbb azt használni? ani_wink.gif

Ciao.
Kovács Dávid ( Davs )
En, én no meg az Irén ani_wink.gif
Athos
Jól mondod ProFiler! Valóban az, csak tiltva van. Uti admin engedélyeznéd? laughing.gif
Shia-ko
IDÉZET(ProFiler @ 2005. May 12., Thu 17:46)
Most nem ezért, vagy azért, de ez a fényképes dolog a fórumunk alapfunkciója. Csak éppen nincs engedélyezve. Nem lenne egyszerűbb azt használni?  ani_wink.gif

Ezt fel is vetettem a hozzá tartozó topicban, mert akkor a hozzászóláshoz hozzá lehet csatolni, mondjuk egy 50Ks képet, de Uti ötlete sem rossz. exclamat.gif
Utonium
Ezzel az a baj, hogy a képek a PC World szerverére töltődnének fel, azt pedig gondolom nem igazán szeretnék. Valószínűleg ezért lett letiltva ez a funkció.
Athos
Valószínűleg ez lehet a magyarázat erre. Akkor marad ez a topic. ani_wink.gif De azért egy illetékes véleményére is kíváncsi vagyok. smile.gif
Shia-ko
Kis képet nem mutatok, mert rájöttem, hogy jobban hasonlítok az avataromra, mint eddig rosszabb napjaimon képzeltem. Nagyobb képen kevésbé látszik:
IPB kép
ProFiler
Tessék nem megijedni! blush.gif

Azthiszem ezen a képen az ellenfelemet nem kell bemutatnom ani_wink.gif :
IPB kép

IPB kép

Ciao.
Ulala
biggrin.gif Ez nagyon jó topic. Most már csak rá kéne vegyem magam, hogy feltegyek egy képet. bulb.gif
benkovics
Huh!
Én nem teszek fel képet, mert ennek a topicnak a végét jelentené!!!
Senki nem nézne be ide többet!
ProFiler
Deee - nyugodtan! Nagyon jól festesz (azaz főzöl)! ani_wink.gif

Ciao.
benkovics
IDÉZET(ProFiler @ 2005. May 12., Thu 21:36)
Nagyon jól ...(azaz főzöl)! ani_wink.gif

Ezt Te honnan tudod?
Gigah3rtz
Ki lehet következtetni biggrin.gif Szakács>>Akinek van állása szakmába bulb.gif
ProFiler
Biztos, hogy nagyon jól főzöl, de ez OFF lesz... biggrin.gif

Ciao.
p-tomi
http://p-tomi.atw.hu/ize.jpg

Röhöghettek rajtam, nem sértődök meg. smile.gif
Shia-ko
IDÉZET(benkovics @ 2005. May 12., Thu 21:40)
Ezt Te honnan tudod?

Még én sem tudom, de a kezed alatt dolgozók jól csinálják. tongue.gif
Különben is, ha ennyi ember kibírja melletted, talán a fórummotor sem omlik össze. twisted.gif
cereal180
Na kerestem egy normálisabb képet magmról. Ez elég nehéz feladat, mert álltalában én szoktam fényképezni a családban, ezért rólam nem készül valami sok kép.

IPB kép
benkovics
És ki az a lány melletted? blush.gif
cölöp
sad.gif Nem találok magamról képet-(legalábbis a gépen nem)
Na , majd hétvégén.....
cereal180
IDÉZET(benkovics @ 2005. May 12., Thu 22:16)
És ki az a lány melletted?  blush.gif

Az unokahúgom. (Gondoltam, hogy valaki meg fogja kérdezni biggrin.gif cool.gif twisted.gif )
Greene
Jók a képek biggrin.gif ani_wink.gif
Athos
Egyelőre én még nem mutatom meg magam. blush.gif Majd ha valami normális képet találok, de erre nem sok reményt látok. biggrin.gif

@Benkovics
A múltkori finomságokban nincs benne a kezed munkája? Mert az nagyon fini volt. ani_wink.gif
benkovics
offtopic2.gif De! Természetesen igen! Csak tudtommal, ProFiler, még nem evett az általam készített ételekből! cool.gif
Shia-ko
Képeket! Képeket! exclamat.gif
benkovics
blush.gif blush.gif blush.gif
Ha valaki akar, úgy is megnéz minket, a tavalyi fórumtalis képeket!
Adani
Na jó, de nem mindenki volt ott, pl: én sem.
De pl: Utit mindenki megnézheti a múltkori PC Stúdióban is.
Greene
Majd rakok fel képet, de most még nem. Esetleg ha találok egyet a nyaraláskori albumból blush.gif
benkovics
Na jó!
Találtam egyet!

IPB kép

Alulról a 17.sor, balról a 47-dik!

laughing.gif laughing.gif laughing.gif
Shia-ko
Egyrészt nincs mindenki rajta, másrészt hiába van névsor, könnyebb itt kapcsolni a neveket, arcokat. ani_wink.gif
Ne kéresd magad, mert van ám képem rólad! twisted.gif

Ui.: a júniusi asztalról majd beszélünk, ha tudok pontos dátumot, jó? Köszi worship.gif
Gigah3rtz
Nekem is van képem benkovicsról laughing.gif tongue.gif nuke.gif thumbsup.gif
benkovics
Ha azt akarjátok, hogy ki kelljen rakni a még hiányzó 18-as emotikont, akkor este keresek nektek egyet! cool.gif
Gigah3rtz
biggrin.gif Ugye nem "olyan" képet akarsz kirakni biggrin.gif laughing.gif tongue.gif arrow.gif blink.gif twisted.gif
Shia-ko
jerry.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.