Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Beragadt levél, nem tudom letölteni
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Internetes programok > Levelezők
Atys
Hello!
A következő gondom akadt: jönne valamilyen levél, de nem tudja letölteni, mindig megáll a program. Hogyan lehet a szerverről törölni, anélkül, hogy letölteném a saját gépemre?
arpsoft
Parancssorban:

telnet aaa.bbb.ccc.ddd 110 (aaa.bbb.ccc.ddd a pop3 szerver neve vagy ip címe)
user xxxxxx (xxxxxx a felhasználóneved)
pass xxxxxx (xxxxxx a jelszavad)
dele n (n a törlendő levél sorszáma)
quit

A leveled eltűnt.

A telnettel egy probléma van. Nem szabad elgépelni a dolgokat, mert nem eszi meg a javított karaktereket!
Halasi Miklós
Ennél talán egyszerűbb, ha felteszed a Segélyvonal CD-ről a POPTray nevű alkalmazást, az már a szerveren ránéz a levelekre, és törölhetsz is! ani_wink.gif

És legközelebb ne általános címet válassz a topicnak, mert nem néz be senki. Érdemes a problémát pár szóban beírni címnek!
aty
IDÉZET(arpsoft @ 2005. May 12., Thu 9:03)
A telnettel egy probléma van. Nem szabad elgépelni a dolgokat, mert nem eszi meg a javított karaktereket!

Csak a Windowsos telnet kliens nem eszi meg szerintem. Puttyban gond nélkül lehet például javítani.
Atys
Köszi a válaszokat!

Moderátor úrnak biggrin.gif : kösz a címbeli tanácsot (meg az átírást), megfogadom!
arpsoft
IDÉZET(Halasi Miklós @ 2005. May 12., Thu 10:11)
Ennél talán egyszerűbb, ha felteszed a Segélyvonal CD-ről a POPTray nevű alkalmazást, az már a szerveren ránéz a levelekre, és törölhetsz is! ani_wink.gif

Vagy telepíti az Outlook 2003-at, amivel szintén le lehet csak a fejléceket tölteni. (Csak akkor a spam szűrő nem funkcionál)
csum-pi
Igen a Spam szűrő télleg nem egy aktív dolog amikor ezt használod. Mellesleg én is az Outlook Express 2003-at használok, de volt ilyen beragadt levél problémám vele... valahogy sikerült megoldani a problémát, már régen volt! (csak kiegészítek biggrin.gif )
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.