Kovács Dávid ( Davs )
2005. május 11. 16:53
Hy!
Már elég régen felkínálta a wma, hogy frissítsem 10-esre (mert 9-es van az xp-telepiocdn), én persze igen, már régóta 10-es van...Na de lesz ez a all-reinstall, és szeretném a 10-es setupját CD-re menteni...Lehetôleg ne kelljen letölteni a wma10-et a netrôl, hanem valahogy a gépbôl...
Davs
Spányik Balázs
2005. május 11. 17:47
Megkerestem neked a Microsoft oldalán. Alul még a nyelvet is ki tudod választani.
Itt van.
Kovács Dávid ( Davs )
2005. május 11. 17:52
IDÉZET(Davs @ 2005. May 11., Wed 17:53)
Lehetôleg ne kelljen letölteni a wma10-et a netrôl, hanem valahogy a gépbôl...
Egyébként köszi a linket, de csak végsô esetben
Spányik Balázs
2005. május 11. 18:00
Jaaaa, hogy tanuljak meg olvasni!
Chabi
2005. május 11. 18:03
12.1 MB az egész MP10. Nem sok !
Spányik Balázs
2005. május 11. 18:05
Szegény Davsnak még modemes internetje van.

Azzal azért elég brutál lehet.
benkovics
2005. május 12. 1:28
Mintha rajta volt valamelyik PCW CD-n! Csak nem emlékezek melyiken......
De talán a legutóbbi segélyvonal cd-n??? Azthiszem.....

De ha nem, akkor
Halasi Miklós
2005. május 12. 7:41
A Segélyvonal CD-n rajta van...
Kovács Dávid ( Davs )
2005. május 12. 15:14
Rajta

Hurrá! Akkor ok! Köszi benkovics, Mike, TRF!
pardiimre2
2005. május 22. 8:20
Nekem az a NAGY prblémám, hogy a semmilyen médialejátszóm, semmiféle videót nem játszik le!!!
Elindítom, ottmarad az első képkocka és csak a hang megy.(Rebbootoltam a Windost, ugyanolyan!!!)
Shia-ko
2005. május 22. 8:30
codec pack van?
Painkiller
2005. május 24. 13:28
Milyen kiterjesztésű a film? Olyan codeket kell letölteni. Érdemes lenne megnézni egy információs programmal ( nem emlékszem a nevére)
sámán
2005. május 24. 13:32
Ezeket Utonium javasolta valahol:
- a legújabb DivX 5 (A DivX Player-t nem kell hozzá felrakni.)
- DivX G400
- XviD
- AC3 Filter
+ valamilyen DVD-lejátszó program (pl: PowerDVD, WinDVD... stb.)
kori
2005. május 24. 16:18
IDÉZET(pardiimre2 @ 2005. May 22., Sun 9:20)
Nekem az a NAGY prblémám, hogy a semmilyen médialejátszóm, semmiféle videót nem játszik le!!!
Elindítom, ottmarad az első képkocka és csak a hang megy.(Rebbootoltam a Windost, ugyanolyan!!!)
Az ffdshow kell neked semmi más.
Painkiller
2005. május 25. 13:45
Ennek a proginak nem jutott eszembe a neve!
janowolf
2005. május 25. 16:56
Sziasztok!
Én két progit használok, ha nem akarja lejátszani valamelyik player a filmet, hogy megállapítsam fönt van-e a megfelelő codec a gépemen: AVIcodec; GSpot.
Ajánlom figyelmetekbe.
Egyébként egyetértek Utoniummal, DivX;AC3;DivXG400(feliratok megjelenítéséhez) XviD és egy DVD lejátszó progi bőven megteszi.
Sőt, a Mediaplayer leszedi magának a szükséges codecet. Az én gépemen csak az AC3, DivX G400 és egy DVD player van fönt.
Üdv
JanowolF
pardiimre2
2005. június 7. 14:56
IDÉZET(kori @ 2005. May 24., Tue 17:18)
Az ffdshow kell neked semmi más.
Az a baj, hogy a Chabi által ajánjott driverem okozza azt, hogy nem tudok videot lejátszani.
Ati Mobility Radeon 9000hez(ACER Aspire 1600) kellene
jó driver.
benkovics
2005. június 7. 15:43
Nézz itt körül!
http://www.dna-drivers.com/index.phpÉn egy éve csak ezeket használom!
Szanya
2005. július 1. 11:39
Az utóbbi időben valahányszor indítanám a WMP- t ezzel találom szemben magamat:

Ez után nyomok egy "igen"- t, letöltöm újra és újra, telepítem újra és újra, de nem változik semmi.
Mi okozhatja ezt?
Egyébként nem használom szinte soha ezt a

lejátszót, inkább mindenre a Winampot.
(Különben mi az, hogy nem erre számított!? Még válogat is!?
Tessék megenni a tökfőzeléket meg a spenótot is
, mert sosem leszel akkora, mint apu
!)
Shia-ko
2005. július 1. 11:45
Uninstall, ha a problémás file fennmarad, akkor kézzel törlés, és utána vissza.
Szanya
2005. július 1. 12:02
Egyre jobb:
>> KÉP <<Kézzel hogyan törlöm?
robo
2005. július 7. 7:58
Helló!
1) A műsortárban (WMP10) minősítettem a zenéimet. Az automatikus listákban bármit jelölök ki, akkor a következő üzenet jelenik meg:
A WMP nem tudja lejátszani a fájlt. Ha a fájl másik számítógépen található, ellenőrizze, hogy csatlakozik-e a hálózathoz. Ha az elérési utat begépelte, ellenőrizze annak helyességét. Ha a probléma továbbra is fennáll, lehet hogy a kiszolgáló nem érhető el.
Mondanom se kell, hogy a fájlok nem másik gépen vannak....
2) A minősítéseket el lehet-e menteni, hogy egy esetleges újratelepítésnél ne kelljen mindent elölről kezdeni?
Halasi Miklós
2005. július 7. 9:16
A minősítéseket a fájlban is lehet tárolni, ezt a beállítások között szabhatod meg. Másrészt a hibát az okozhatja, hogy védett fájljaid vannak. WMA esetében legalábbis... Vagy csak a parancsikonokat látja, esetleg az m3u hibás. A fájltípusokat is regisztráld újból a beállítások között!
Sanzi
2005. július 20. 11:39
Nekem is lenne egy kérdésem, mely nem egyezik meg a topcinyitóval, de nem akartam új témát nyitni. Nahmármost a Media Playernek (10) van az automatikus listái, ezen belül az összes szám. Onnan ha kitörlök valamit, jobb gomb, eltávolítás a listáról, akkor kitörli, de mihelyst újraindítom a Media Playert megint ott lesznek. Ebből a listából nem lehet törölni???
benkovics
2005. július 20. 22:41
Ezeket a listákat a zene mappában tárolja. Nem lehet, hogy onnan kellene törölni?
Amúgy a beállítások között van olyan:
Eszközök-->Beállítások-->Műsortár: "A műsortárból törölt fájlok törlése a számítógépről" Ez elé tegyél egy pipát!
Spányik Balázs
2005. július 20. 22:59
Átállítottam a téma címét, most már jöhet ide minden kérdés, ami ezzel kapcsolatos!
Sanzi
2005. július 21. 11:16
De én nem azt akarom, hogy törölje a gépről. Csak azt, hogy ne legyen benne ebben a műsortárban. Csak gondoltam ebből nem lehet, mivel ez az Összes Szám.
benkovics
2005. július 22. 0:42
Nem akarod látni a zenéket?
Teljesen összezavarsz!
Sanzi
2005. július 22. 1:00
Bocsánat, nem szándékosan...
Akkor lassan, még egyszer. Van az az automatikus lista, hogy összes szám. Ha megnyitok valamit, akkor oda beteszi. De hogyan tudom CSAK a listából törölni ezeket, mert ha törlöm, és újraindítom a Media Playert, akkor minden marad a régiben... Csak gondoltam, hogy azért nem lehet eből a listából törölni, mivel az "Összes szám" nevet viseli, és így csak a fájllal együtt lehetne törölni. Ez lenne a logikus. De én nem így akarnám....
@Balász
Jó lett a téma cím!

"
Ha szereted, ha utálod... "Jah, még valami...
Csak a saját listákat tárolja ott a Media Player. Az automatikus listák hol vannak?
stevevai
2005. október 1. 20:04
Amikor nem volt netem, bemásoltam egy csomó cd-t, mert gondoltam utólag is meg tudom keresni az adatait (számcímek).Most próbálnám,de sehogy nem sikerül.Ha csak az előadó neve van meg, na meg ott állnak a bemásolt track-ek van még remény? Llogikusan kéne hogy legyen nem?
stevevai
2005. október 1. 22:11
Esetleg van más olyan program ami tudja ezt?Az audiograbber-rel sem sikierül.Betöltöm a fájlokat,beírom fent az előadót.de nemigen....
kissipos
2005. október 2. 1:33
Hali!
Próbáld meg egy id3tag kezelő progival. Pl.: MP3TAG, The Godfather (ezek ingyenesek), vagy a tag&rename. Szerintem az utolsó az egyik legjobb, csak sajnos fizetős.
http://users.otenet.gr/~jtcliper/tgf/http://www.mp3tag.de/en/http://www.softpointer.com/tr.htmLényeges: a CDDB (vagy bármilyen online adatbázis használata) egy valós e-mailcímet igényel. Ezt meg kell adnod. Az Audiograbber is pl. csak akkor kéri le a cddb-ről az adatokat, ha megadtál neki egy valós e-mail címet. Ezt az Audigrabbernél a "Beállítások" menűpontban a "CDDB beállításai..." almenünél tudod. Egyébként, ha nem jelenik meg autómatikusan a számok információja, akkor klikk a "pingvinre", és akkor lekérdezi, mert nem autómatikusan kéri le, hiába is gépeled be az előadót.
Lehet, hogy összehordtam itt hetet-havat, de azért csak ki lehet rajta igazodni. Vagy nem?
stevevai
2005. október 2. 15:49
a linkeket még nem néztem meg,mindjárt...az audiograbberrel minden gond nélkül megy a dolog,ha beteszem a cd-t.A gond az,hogy már nincs nálam,csak a gépre felírt track-ek vannak.Így viszont be sem tudom őket tölteni a programba.Próbáltam forrásként kijelölni a merevlemezemet,de csak a cd ROMokat látja.nem egyszerű...
stevevai
2005. október 14. 2:54
Na megvan...Hát a windows media player 10 automatikusan megkeresi,és "kitölti"a korábban(wma-ban)felírt lemezeket is.Az egyik most másolt cd-re ami még bent volt a gépben automatikusan beírta a dalcímeket(ez nem meglepő),de ami szuper,egyidejűleg az összes korábban(amikor nem volt netem)bemásoltat is kitöltötte.Szóval egyszerre egy rakás cd ott volt a merevlemezen "magától beszámcímezve".jó...
hdanesz
2006. január 16. 22:38
Sziasztok!
A problémám az, hogy feltelepítettem a hangkártyám (alaplapi Asus P5GD2) legújabb driverét, és azóta a Media Player nem játszik hangot filmek és videoklippek alatt. Mi lehet a baj?
Már feltettem újra a codeceket is, meg a Media Playert is.

Segítsetek légy szíves! Köszi előre is!
Dani
arpsoft
2006. január 16. 22:54
Milyen kodeket raktál újra?
hdanesz
2006. január 16. 23:21
Fraunhofer audio, meg DivX 5.0
h.arpad
2006. január 17. 0:50
Nem lehet, hogy a hang AC3? AC3 filtert
itt letölthetsz. Ha úgy sem megy, a legújabb
ffdshow-t még felteheted (ugyanaz a fenti link

). Az MP3 lejátszás pl. problémamentes
hdanesz
2006. január 17. 1:00
Nos sikerült megoldani a problémát!:) Köszönöm a segítséget mindenkinek!
wbandi
2006. január 20. 6:17
Mindegyik zenelejátszó kiakad, (már vagy egy tucatot kipróbáltam), ha wma fájlt szeretnék lejátszani.
Elinditja az Internet Explorert és az alábbi hosszú kifejezést írja az internet böngésző címsorába:
"http://go.microsoft.com/fwlink/?prd=816&pver=7.1&sbp=DRM&plcid=0x409&clcid=0x409&ar
=PersonalV2&challenge=AAEAAZ0VBHYO2Egug5U2P9daluSM04KHYAhF!bY8gCgHMJqAAxJI
RZUqEDHp2L2c81NxmhLVW21rjnqyWuO0G5oBVwS!nytgl*dGOBIyaQmge3wwRMpnrfaQbuUSGXqa7I1*lUiXBiwkCSWFe*
ZT7juarC3aUiON328aXyCnqYF89l8ARV2NUtoqhS1yfcKXEY3*7RD*Fa0ZnF
TWOqto0di0bS2yMs8Fb7a2v5pb36r0twuM70Yi3HHdRT8Wwpr*
UsWCL69QhmAS&DRMVer=1.4&filename=file://I:%5ckisbanditol%5cBarbara%20Streisand-Guilty%5cIsmeretlen%20album%20
(2005.10.27.%207-08-04)%5c01%20Szám%201.wma&embedded=false"
De sajnos egy hangot sem képes egyik sem lejátszani.Hogyan lehet megszabadulni, e nem kívánt jelenségtől?
Ha valaki tud megoldást, kérem tanácsát, vagy segítségét. Kösz!
Kovács Gyula (MiniDisc)
2006. január 20. 7:07
Nem lehetséges, hogy hibásak a wma fájlok?
Laali
2006. január 20. 13:27
Jogvédettek szerintem. A Microsoft oldaláról akarja a Licencet érvényesíteni.
Pötyi23
2006. január 20. 13:29
Csatlakozom Laalihoz. Vagy az album adatot akarja lekérni, vagy hitelesíteni szeretné, de sikertelenül. Próbáld meg, hogy egy sima audioCD-ről 1 számot a MediaPlayerrel bemásolsz a gépre WMA formátumban. Ha azt lejátsza, akkor licensz-probléma, ha azt sem, akkor rakd újra a MediaPlayer-t!
Sanzi
2006. január 20. 14:21
Ezer %, hogy licenc probléma. Én az ilyet rögtön törlöm, és utánnanézek máshol
wbandi
2006. január 23. 6:54
Igazatok volt, tényleg licencet kért , de csak erre az egy nótára. Úgyhogy feltettük a cimborám gépére a CDEX-et, és már nem lesz gond a CD másolásokkal. Köszi a tanácsokat.
Egyébként elgondolkoztatok e már azon, hogy a drága pénzen megvett op. -rendszerben egy kis kémprogi lapul, médialejátszó néven?
Kovács Gyula (MiniDisc)
2006. január 23. 8:08
Még nem, mert ez nem igaz. Ha liszencet kér a MediaPlayer valahonnan, akkor azt nem önhatalmulag teszi, hanem a lejátszandó fájl "kényszeríti" erre. Tehát ha már hibást keresünk, akkor a fájlod az, és nem a WMP.
Laali
2006. január 25. 12:11
Eredetileg PÜ-ben akartam elküldeni.
Nem kémprogram van a programban. Minden a beállításain múlik:
A WindowsMediaplayer egyik opciója a "Licence automatikus beszerzése a védett tartalomhoz" Ha ez be van jelölve, akkor ha a licence kellene, mondjuk újratelepítés miatt, akkor felkapcsolódik és "beszerzi" Egy ilyen fájlhoz talán három gépen lehet jogtisztán a licencet megkapni. Ekkor törvényes a CD másolása. A licencevédett fájlok létrehozása is opció. Ha nincs bejelölve akkor ilyen védelem nélkül hozza létre a wma fájlt. Ha pedig 10-es MediaPlayer van feltéve, abban a CD mp3-ban is menthető.
Ha védett wma fájljain vannak, akkor érdemes biztonsági másolatot készíteni a licence-ről. Ezzel egyszerre visszaállíthatjuk a lejátszhatóságot (nem számonként...), de szintén az Interneten keresztül.
takker
2006. február 12. 12:33
Ki tudja miért, de a Windows Media Player kezelőfelülete nem jelenik meg a képernyőn, csak az asztalon az ikonja! Mitől van ez? Van rá orvosság?
A Pwer Point is hasonlót csinál amikor egy .pps-t szeretnék vele megskubizni. Szintén elhelyezi az ikont az asztalon, de kezelőfelület nincs. Bezárni is csak CtrlAltDel-el tudom! Ha előbb megnyitom a PP-ot és csak utána a fájlt, akkor azt megnyitja, de diavetítésként lejátszani nem akarja!
Ha van valakinek a problémák megoldásra ötlete az ne habozzon közölni! Ha lehet szájbarágós verzióban, mert nem vagyok egy Bill Gates!
mizsi
2006. február 12. 13:17
Ez a probléma ismerősnek tűnik, már volt róla szó a fórumon, bár az illető, aki megkérdezte, még nem válaszolt az alábbi kérdésre:
IDÉZET("Arpsoft")
Nem lehet, hogy a Windows úgy érzi, hogy van még egy monitor a gépen és azon vetít, de persze Te ezt nem látod?
Most Én kérdezem ugyanezt Tőled.
takker
2006. február 12. 13:36
Lehetséges! Ezt hol tudnám megskubizni?
Először a Power Pointnál jelentkezett ez problémaként. A Medi Player tegnap óta csinálja ezt. Ezt megelőzően rendben működött!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.