Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Dlágaszááág - avagy a legújabb szerzeményem
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
GoodSpeed
Mi a gondod a 4163-assal? roll.gif
benkovics
Csak annyi, ahogy kaptam............ ÁH! Hagyjuk...
Maverick
Nem egészen értelek... roll.gif A körülmények, az egy dolog, de akkor is van egy remek, új DVD-íród... ani_wink.gif
Most őszintén: jobb lett volna, ha a 4081-est -tegyük fel- olyan frankón meg tudják javítani, hogy tovább működik?.. tongue.gif
Attól még nem kaptál volna vissza pénzt, így pedig van egy nagyságrenddel korszerűbb DVD-íród,
ráadásul -ha jól értem- kezdődik elölről a gari...
Ha 2 év múlva ez is bekrepál, már lehet, hogy egy blu-rayt kapsz... ani_wink.gif biggrin.gif
Így nézve az LG a "Best Buy"... bulb.gif biggrin.gif biggrin.gif
benkovics
Ez igaz lenne, ha nem beszéltem volna SirFrancisd-al az este...
Kicsit át lettem verve... mad.gif
sirfrancisd
Én hibám valószínűleg Tomi, de azt szerettem volna az este mondani, hogy relatíve korrektül jártál, de csak azért mert éber volt a belső figyelmeztetőkéd, a másik varíáció; nevezetesen a plusz 18e különbözet kifizettetése, no az lett volna ám a nagy át...- szás, de ez így még elmegy. Azt meg tudnod kell, hogy ez M.O., itt senki sem fog felvilágosítani minden lehetőségedről, főképp, ha nem kell; azaz nem kötelező neki, és megteheti.
ProFiler
A legújabb dlágaszágom:
Netgear ProSafe 802.11g Wireless Access Point és hozzá egy antenna, ami maga többe került, mint az egész AP: Netgear ANT2409.

Remélem mihamarabb kideríthetem, hogy mit tud ez a páros.

Ciao.
csibe283
Az én legújabb dlágaszágom:
Canon iP3000
Ismerősünk mutatta és nagyon fantasztikus gép. Kevés tintát használ és szép képeket nyomtat.
Shia-ko
IDÉZET(sirfrancisd @ 2005. Jun 02., Thu 21:04)
Én hibám valószínűleg Tomi, de azt szerettem volna az este mondani, hogy relatíve korrektül jártál, de csak azért mert éber volt a belső figyelmeztetőkéd, a másik varíáció; nevezetesen a plusz 18e különbözet kifizettetése, no az lett volna ám a nagy át...- szás, de ez így még elmegy. Azt meg tudnod kell, hogy ez M.O., itt senki sem fog felvilágosítani minden lehetőségedről, főképp, ha nem kell; azaz nem kötelező neki, és megteheti.

Klikk
eremit
Az én új dlágaszágaim:

Halk processzor hűtő: Spire Whisper Rock

Szintén nagyon halk tápegység: Enermax 300 W

A célom az volt, hogy halkabbá tegyem a gépet. Most a leghangosabb benne a videokártya ventillátora, de azt mondják, erre is van gyógymód, valamilyen komplikált passzív hűtés.
ProFiler
IDÉZET(eremit @ 2005. Jun 05., Sun 6:24)
A célom az volt, hogy halkabbá tegyem a gépet. Most a leghangosabb benne a videokártya ventillátora, de azt mondják, erre is van gyógymód, valamilyen komplikált passzív hűtés.

Vagy egy egyszerűen felszerelhető Arctic Cooling Silencer.

Ciao.
eremit
De ez az Arctic Cooling Silencer is aktív, nem?

A mostani videokártya hűtőről azt mondta valaki, hogy nincs jól kiegyensúlyozva a ventillátora, azért hangos (egy kicsit).
MOSAIC
IDÉZET(eremit @ 2005. Jun 05., Sun 6:24)
Halk processzor hűtő: Spire Whisper Rock

Ha pedig tuningolni akarod a rendszered, akkor arra is egész jó ez a hűtő! ani_wink.gif
eremit
Alig van hangja! smile.gif
cereal180
Nekem Falcon Rock II-esem van ami a ventillátort kivéve ua. Jó kis borda, én 2700 rpm-es 32 CFM levegőt szállító Antec ventivel használom.
cölöp
Pár hete a billentyűzetem elkezdett kihagyni betüket , pár nap alatt 6-7 olyan lett hogy többször kellett megnyomni sad.gif . (már 4 éves elmúlt , ez van)
Döntöttem , veszek egy újat . Drágát nem akartam mert úgy gondolom ha majd az egerem is elromlik akkor veszek valamilyen jobb komplett egységet.
Ezt vettem
IPB kép
Kolink nevezetű , hangtalan , olcsó (1700) , sokat tudnak a plusszgombok.
Kiváncsi vagyok meddig bírja , egyelőre tetszik.
Athos
Ami engem érdekelne ezzel a billentyűzettel kapcsolatban:

arrow.gif A kivágás, másolás, beillesztés műveletekhez vannak külön funkciógomb?
arrow.gif Alkalmazásokhoz lehet-e külön programozni a funkciógombokat?
arrow.gif Mennyire kényelmes a használata?
arrow.gif Milyen a gombok nyomásérzékenysége?

Köszi! smile.gif
ProFiler
IDÉZET(eremit @ 2005. Jun 05., Sun 7:19)
De ez az Arctic Cooling Silencer is aktív, nem?

Aktív, de legalább nagyon csendes és kiválóan hűt - ellenben a legtöbb passzív megoldással.

Ciao.
eremit
@cölöp

Mit tudnak azok a plusz gombok? Egyébként szép kis darab, és nem is volt drága.
cölöp
@Athos
1-igen , mindhez van kombináció
2-igen , a hozzáadott szoftverrel nagyon testreszabható
3-nekem határozottan tetszik
4- viszonylag kemények abillentyűk , de nem kell erőszak smile.gif , a plusszbillentyűket pedig véletlenül nem lehet megnyomni ha a tenyered arra téved , azokhoz határozott mozdulat kell.

@eremit
32 plusszbillentyű , ebből 20-atkedvedre beállíthatsz amire akarod.
A médialejátszót --nálam QCDPlayer--alapból kezeli szoftver nélkül , de gondolom mert az az alapértelmezett. De ha akarod ennek a gombjait is átállíthatod másra.
az oldalak , képek nagyítása , kicsinyítése billenytyűzetről kiválóan működik.

negatívum-1
A négyirányú görgetőgombot nehéz , vagy inkább szokatlan kezelni mert érzékeny , kis mozdulatra is sokat gördít ,de mondjuk ez engem nem zavar mert már rég rászoktam a kurzorgombokra.
negatívum-2
Elég széles , nálam pont befért a kihúzható polcra , így arégi bill mellett tartott tollaimnak új helyet kellett keresnem.
negatívum-3
Az asztalom hátulján meg kellett nagyobbítanom a lyukat mert nem fért át az USB csatlakozó.

esetleg akit érdekel http://www.ebolt.hu/product95472.html itt utánanézhet , rendelhet.

Ja , és adták hozzá a FileEncryption titkosítóprogi teljes változatát . Bár ez lehet hogy ingyenes? nem tudom , de jó dolog nagyon olyan helyen ahol többen használnak egy gépet.
mizsi
Én most 2 keyboard-dal szemezgetek:
Keyboard 1:IPB kép
Keyboard 2:IPB kép
Az első fantasztikus neonkék háttérvillágítással rendelkezik, a második pedig fémházban, fém billentyűkkel, ultra vékony. Mindkettő USB-s. Nem tudom, melyiket vegyem. unsure.gif hmm.gif
GoodSpeed
Hát nehéz döntés, de elárulod, hogy milyen márka? Hol lehet kapni ? Mennyibe kerül?
cölöp
A kék csúnya, szerintem blush.gif
Vedd inkább a vasat biggrin.gif , már e kettő közül.
mizsi
IDÉZET(GoodSpeed @ 2005. Jun 05., Sun 19:36)
Hát nehéz döntés, de elárulod, hogy milyen márka? Hol lehet kapni ? Mennyibe kerül?

Huh, a márkájukat nem tudom, de mindkettőre a Saturnban bukkantam. Az áruk se vészes.
fapuma
IDÉZET(Athos @ 2005. Jun 05., Sun 11:35)
arrow.gif A kivágás, másolás, beillesztés műveletekhez vannak külön funkciógomb?

Ahhoz az enyémen is van: CTRL+X, CTRL+C, CTRL+V. twisted.gif twisted.gif twisted.gif
cölöp
@fapuma
Így igaz , ezek azok smile.gif
sirfrancisd
IDÉZET(Shia-ko @ 2005. Jun 03., Fri 10:00)

question.gif
GoodSpeed
Valószínűleg Shiako linkje arra szolgál, hogy mindenki tudtára hozzá létezik ilyen fórum is, mint az FVF ,mely a fogyasztók védelmének érdekében jött létre.
sirfrancisd
Remélem! ani_wink.gif
Shia-ko
Elolvasta valaki a hozzá tartozó idézetet is? Mert ha úgy sem sikerült helyre tenni a linket... roll.gif
benkovics
Én elolvastam, és természetesen úgy reagáltam, ahogy szoktam..... sehogy blush.gif blush.gif blush.gif

Örülök, hogy van íróm!
Utonium
@Mizsi
Sikerült megtalálnod azt a billentyűzetet, amibe már jó ideje bele vagyok szerelmesedve (a másodikra gondolok). wub.gif A márkája/típusa egyébként SpeedLink Ultra Flat Metal (típusszáma: SL-6465).

UI: Nagyon kíváncsi lennék az árára, mert szerintem olyan baromi olcsó nem lehet. Szerintem 10 eFt fölött van. roll.gif weep.gif
ProFiler
Az első képen ezek szerint az Illuminated Metal Keyboard látható.
Itt egy jobb kép róla:
IPB kép

@ Utonium:
Az általad leírt típust 72 Euroért tudom beszerezni. (természetesen angol kiosztással)

Ciao.
GoodSpeed
Íme az én legújabb Dlágaszááág -om
http://goodspeed.uw.hu/usb/usb.jpg
Maverick
Végre saját dlágaszáááág kapcsán is írhatok... bounce8.gif

Thermalright XP-120 CPU-hűtő, hozzá pedig egy 120 mm-es Noiseblocker SX2 Pro Black UltraSilentFan.. cool.gif

Viszont ebben a tikkasztó hőségben semmi kedvem nekiállni beszerelni... blush.gif IPB kép
ProFiler
Végre valaki követ! biggrin.gif Bár nekem SX1-em van, de az SX2 még csendesebb. (nem mintha ezt hallanám biggrin.gif ) Nagyon-nagyon gratulálok hozzá! Egyébként kellemes meglepetést okoztál azok után, hogy mondtad, hogy ez drága, a Zalmanra meg tényleg nem lenne érdemes váltani... thumbsup.gif

Ui.: Pont a hőség miatt kellene nekiállni beépíteni. ani_wink.gif

Ciao.
Maverick
Nagyon köszönöm, ProFiler! ani_wink.gif smile.gif
Volt egy olyan érzésem, hogy Te díjazni fogod... biggrin.gif

Igen, valóban nem tartozik az olcsó hűtési megoldások közé biggrin.gif , de amennyiben beváltja a hozzá fűzött reményeket,
akkor azt mondom, még mindig jobban megéri, mint a Zalman, ami -akárhogy variáltam alatta a hővezető pasztát-
gyakorlatilag nem hűtött jobban, mint a gyári cooler... annoyed.gif (Maximum csendesebb, de nem elsősorban amiatt vettem...)

Nagyon remélem, hogy a Thermalright nem fog csalódást okozni, mint annak idején a Zalman... roll.gif
ProFiler
Nekem kellemes csalódást okozott. biggrin.gif cool.gif

Ciao.
eremit
IDÉZET(Maverick @ 2005. Jun 15., Wed 20:24)
... Maximum csendesebb, de nem elsősorban amiatt vettem ...
Azért nem rossz az, hogy csendes is! Én is váltottam egy halk hűtőre, bár az csak egy Spire, de sokkal jobb, mint az előző.

Ja, és jó hűsölést! smile.gif
Gigah3rtz
Új dlágaszágom:

HS-04-A
Adani
Gratulálok hozzá, de mi is ez pontosan?
ProFiler
Egy ilyen Genius headset:
IPB kép

Ciao.
matesz
Az én új dlágaszááágaim:

Aercool AeroEngine Jr. Ezüst színű ház
Chieftec házhűtő venti
ASUS DVD író
Thermal
Már ideje volt lecserélni a videó karit, hát rászántam magam egy újra, ez lett belőle: MSI 6600GT smile.gif
GoodSpeed
Mivel én is ilyesmit akarok venni ,eléggé érdekelne, hogy hol vetted és mennyi volt? AGP-s?
Thermal
Én sulinet keretében vettem. 55000 Ft.- volt. AGP-s.
Maverick
Ha sulinetes volt, akkor még jön vissza majd belőle pénz is... biggrin.gif
GoodSpeed
Thermal köszi a választ ani_wink.gif

És megjött az én legújabb Dlágaszááág -om

http://goodspeed.uw.hu/Battlefield2/pict1.jpg
http://goodspeed.uw.hu/Battlefield2/pict2.jpg
http://goodspeed.uw.hu/Battlefield2/pict3.jpg

Az 576-ból hozta ki a DHL csomagküldő szolgálat. 11900+postaköltség=12998 FT
Amúgy jó hogy előrendelte, mert így járt hozzá a headset, és tegnaptól az ára emelkedett 1000 Ft-al.

A képeken a SonyEricsson T610-essel készítettem, majd veszek valami digitális fényképezőgépet is egyszer smile.gif

Most csináltam róla egy legális biztonsági másolatot, az eredti doboz CD-vel pedig a polcon van ani_wink.gif
eremit
Gyenge lehet a védelme, hogy hagyta lemásolni. Én tavaly vettem egy játékot, biztonsági másolatot akartam készíteni róla, de egyszerűen nem engedte.
GoodSpeed
Tudom a Soldiers Heroes of World War II is olyan azt is megvettem, be is mutattam itt, illetve a phpbb fórumon. Orosz fejlesztésű StarForce 3 védelemmel van ellátva.
Adani
Mindent le lehet másolni valahogy.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.