Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Dlágaszááág - avagy a legújabb szerzeményem
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
Adani
Hát igen, a Windows. Az XP sokat fejlődött stabilitás terén, de még mindig össze tud zuhanni úgy, hogy se kép se hang. És akkor csak a reset segít.
ProFiler
@ Google:
De ha ért valaki hozzá, akkor nem fog eddig elfejulni a dolog.

Ciao.
cereal180
Azért szerintem nem árt hogyha ott van. Pl. tuningolásnál, hogyha valaki egy kicsit túllő a célon, kellhet. Pl. 10 perc munka után fagy csak le vele a Win. Akkor csak a power gomb marad, ha nincs reset.
Sebi
Ez így van. Akkor mi van ha a Windows telepítés közben fagy ki. icecream.gif Akkor nincs feladatkezelő csakis reset. bulb.gif
arpsoft
Én meg egy 16 bites végtelen ciklussal úgy leültetem bármelyikőtök gépét, hogy csak a reset gomb jön be értelmes megoldásként.
A 16 bites alrendszer ugyanis nincs tekintettel a multitaskra. Ha neki kell a proci, akkor elveszi. tongue.gif
Gereby
Bekötöm a case open-t resetnek smile.gif Úgy resetelek, hogy eltolom a ház oldallapját smile.gif
titusz
Frappáns megoldás. thumbsup.gif
ProFiler
laughing.gif exclamat.gif De jó az ötlet! eznemigaz.gif

Ciao.
Adani
Bizony, és ráadásul ez egy egyedi megoldás lesz.
Sebi
hmm.gif Ez még jobb ötlet mint az enyém. thumbsup.gif worship.gif
Gereby
Sajnos nem megy. Úgy van rövidrezárva, ha be van csukva a ház. sad.gif Szóval nem lesz háznyitós reset... Majd csempészek hátra valami kapcsolót...
Sebi
weep.gif Pedig az ötlet jó volt. Gondolj bele ha tettél volna rá egy kis pedált lábbal is resetelhettél volna. biggrin.gif
titusz
Nem lehet valahogy kicserélni azt a kapcsolót question.gif
Gereby
Ki lehet, biztos, de én úgy hagyom. Majd rakok egy kis kapcsolót a hátsóventi rácsához (nem szereltem oda ventit). A case kapcsolónak meg fölhasználom a kábelát meg a csatlakozóját.
Gereby
Megoldottam smile.gif A case kapcsolót kicsavaroztam, majd bele a ventirácsba.. smile.gif És már van is resetem.
Sebi
@ Gereby: ole.gif
Adani
Gratulálok Gereby, hogy megoldottad a reset gomb problémát, és hidd el, szükséged lesz rá.
Gereby
Köszi! (Már volt is annoyed.gif )
Adani
Tudtam én, hogy kell az. ani_wink.gif
Sebi
Tudjátok minek nevezzük mi a reset gombot: Kill Bill lol2.gif és sokszor nagy szükség van rá. annoyed.gif
mizsi
Az Én legújabb szerzeményem
Adani
Gratulálok! Hallgasd egészséggel!
urughai
http://www.lanparty.com.tw/Product/xx_prod...TYPE=MB&SITE=UK
naughty.gif
Na milyen? 20k-ért "0"-km-es! 2 év gar! yeah.gif
Adani
Nem rossz egy deszka! Használd egészséggel!
urughai
Az utolsó darab volt, nem nagyon árulják már sehol weep.gif !
mizsi
IDÉZET(mizsi @ 2005. szeptember 30., 19:04 - péntek)

Írtam, hogy ez beadta az unalmast. Visszaküldettem Münchenbe, és erre cserélték. Ez már 512 MB-os! És még többet is tud. biggrin.gif
ProFiler
Még szebb is! Egész jól néz ki.

Ciao.
Adani
Igen, ott nincs gond a garanciális igényekkel. Az már tényleg az EU. Vajon mi mikor jutunk el ide?
ProFiler
Itt vagyunk. biggrin.gif bulb.gif Nem fordítva? Az mikor jut el ide? ani_wink.gif

Ciao.
titusz
Úgy látom valaki ma nagyon kötözködős hangulatába van. ani_wink.gif
ProFiler
Csak vicces. biggrin.gif

Ciao.
mazda6diesel
A legújabb szerzeményem! bounce8.gif
ocsi
Hát.. a linken nekem a grafikon volt a legmegrázóbb élményem.. annoyed.gif Ugyanis elösször ránézel, és azt látod, hogy kb 1/10 ére esett le a lejátszó ára az elmúlt 4 hónapban.. közben, ha megnézed a számokat, csak szimpla árcsökkentések voltak... angry.gif
csibe283
Gratulálok mindenkinek az új szerzeményekhez. Hát engem még váratnak a dolgok. weep.gif De türelem rózsát terem, kivárom a beszerzést. smile.gif
ProFiler
A legújabb dlágaszágom egy lézeres egér. Erre azonnal rávágják, hogy a Logitech MX1000 lehet csak. Pedig még csak nem is az MX610-esről van szó, hanem ezúttal a Microsoft vadiúj üdvöskéjéről a Wireless Laser Mouse 6000-ről.

IPB kép

Ide leírtam róla a tapasztalataimat.

Ciao.
titusz
1. Gratula szép darab. thumbsup.gif
2.
IDÉZET
.... Erre azonnal rávágják, hogy a Logitech MX1000

Ha te mondtad volna akkor nem ezt vágtam volna rá. tongue.gif Mivel tudtam, hogy ilyet fogsz venni. ani_wink.gif
3.
IDÉZET
...  üdvöskéjéről ...

Ez olyan szép szó. blush.gif biggrin.gif A PH is előszeretettel használja.
Ruzsa Dániel
Itt a szerzemények címszó alatt, csak számítástechnikai ESZKÖZÖKET értünk question.gif blink.gif
arpsoft
Nem. Mindent, ami Neked Dlágaszááág...
eremit
Az egér miért ne lenne számítástechnikai eszköz? blink.gif
ProFiler
Szerintem csak kérdezte. ani_wink.gif A láncfűrész szerintem főleg nem számítástechnika, de nagyon megszerettem. blush.gif

Ciao.
Gyalo92
A legújabb szerzeményem:

Egy Quiksilver óra! Bolti ára: 75000 Ft
Molt@m
Nekem egy LinkSys USB Wireless Network Adapter+2 megabites net!
Ha ez nem lenne, én se lennék itt. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Sebi
@ Harapakacsa: De itt vagy. ole.gif
Használd egészséggel. thumbsup.gif
Adani
Mindenkinek Gratulálok az új szerzeményéhez!
Gyalo92
Mi a legkedvesebb tárgyatok?
Bencce
Új szerzeményeim:
- Club 3D Gfrorce 6600GT 128 Mb

IPB kép

A másik pedig egy:
- Seagate 80 GB-os SATA vinyó (7200rpm)
Külön pikantériája a dolognak, hogy nem tudom, van-e SATA csatlakozó az alaplapon!!

A 3. új cucc:
- Egy tróger 12cm-es ventilátor, hogy két venti hűtse a házat...

Akartam még venni proci ventit is, de sajnos elfogyott. sad.gif
Adani
Gratulálok! Szép darab.
F. A. Bian
Én most neki örülök, de nagyon... biggrin.gif
Kép
Asus A6U 5050

Légy szíves máskor ne szúrj be ekkora képet! <PF>
Adani
Gratulálok, szép darab!

Mennyibe került, ha nem vagyok indiszkrét?
ProFiler
blink.gif Komolyan mondom azt hittem leesik az állam! Az ASUS ugyanabba a házba építi a gépét, mint amiben legolcsóbb Gericomokat tették anno. yikies.gif Ez nagyon meglep. roll.gif

Gratulálok hozzá!

Ciao.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.