Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Dlágaszááág - avagy a legújabb szerzeményem
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
breinichadam
Kerestem pár képet azoknak akik nem szeretnék letölteni (az általam rendezett, majdnem Oscar-díjra jelölt) kisfilmet.
Képméret betartva, de 3 kép van... Ez szabályos?
.
IPB kép
.
IPB kép
.
IPB kép

Zwiebi
Maverick
IDÉZET(Breinichadam @ 2005. július 21., 20:51 - csütörtök)
Képméret betartva, de 3 kép van... Ez szabályos?

Persze! ani_wink.gif smile.gif

Az én legutóbbi dlágaszááágom pedig a Far Cry DVD-s változata.. biggrin.gif
(Azt ugyan nem tudom, hogy volt-e egyáltalán CD-s kiadás, de így jobban hangzik.. lol2.gif lol2.gif )
Gigah3rtz
Volt ani_wink.gif nekem az van :$
Gereby
Végre hozzájutottam a fényképezőgépemhöz. Így csináltam egy két képet az új konfigomról. (Kicsit rendetlenség van a gépem körül és benne is mert most tart a tuning fázis és majdnem minden nap kiveszem a helyéről és módosítok rajta... De ha beáll a rend akkor majd belülről is rendberakom. Szóval elnézést.)

1
2
3
4
5
6
GoodSpeed
Szép, ez hűtés mennyi volt a 64 bites AMD procira? Illetve a házad milyen márkájú, és mennyi volt ?
Gereby
A hűtés arctic cooling freezer 64. Egy nagyon drága boltba (itt nállunk) 7100-volt de másutt sokkal olcsóbb csak nem volt nekik sad.gif

A házam (röhögni fogtok smile.gif ) JNC egy nagyon ócska nagyon olcsó ház viszont szép. Nagyon könnyű majd össze szakad. Recseg rezeg stb stb... laughing.gif Egyébként 3500-ért vettem. Azért jó mert széles és elég jól elfér benne minden. Elég nagy légtér van benne.
Athos
Végre sikerült bővítenem a gépemet. cool.gif

Szerzeményeim:

- ASUS A7N8X-E Deluxe alaplap
- AMD Barton 3200+
- CNPS7000B-AlCu (sajnos nem lehetett belinkelni közvetlenül a hűtő oldalát)
- Corsair TWINX1024-3200C2
TWINX MATCHED MEMORY PAIRS blokk, XMS3200-as rész. 2-3-3-6 késleltetésű. Igaz, azt írja hogy AMD-nél "csak" 2,5-3-3-6, de majd hatok rá. ani_wink.gif
- Seagate 200 Gb-os SATA winchester

Tegnap végre sikerült telepítenem a Windowst és eszméletlen gyors a gép. biggrin.gif

Ez nem jöhetett volna létre, ha...
arrow.gif ProFiler nem hozza a memóriákat és a hűtőt. Ezúton köszönet érte! worship.gif
arrow.gif Spányik Balázsnak, hogy vasárnap segített nekem SATA winchesterre Windowst installálni. worship.gif (Voltak gondjaim és sajnos nem ment úgy mint nála. Ezt majd leírom egy másik topicban.)
Maverick
Szívből gratulálok, Athos! clap_01.gif clap_01.gif Ez bizony hatalmas ugrás a P3-ról! thumbsup.gif

(Már amennyiben jól rémlik, és valóban P3-as rendszered volt eddig... ani_wink.gif )
Athos
Köszönöm! Igen, valóban PIII-asom volt és még van is, mert megtartom. smile.gif
GoodSpeed
IDÉZET(Athos @ 2005. július 25., 11:13 - hétfő)
Köszönöm! Igen, valóban PIII-asom volt és még van is, mert megtartom. smile.gif

Gratulálok, én is megtartom az alaplapomat meg a procit stb, csere után. Szép erős géped lett ani_wink.gif
eremit
IDÉZET(Athos @ 2005. július 25., 10:21 - hétfő)
A7N8X-E Deluxe

Nekem is majdnem ilyen új alaplapom lett, csak az a baj, hogy nem kezeli a Sempron processzort. sad.gif Újra pedig nincs pénzem.

Gratulálok Athos! Jó kis konfig! clap_02.gif
ProFiler
@ Athos:
Ezt miért ide írtad? blink.gif

Nem baj, gratulálok és szívesen! ani_wink.gif

Ciao.
Adani
Gratulálok Athos!
Adani
Legújabb dlágaszágom:

MC DC - Cseppje a tengernek

A CD dedikálva!

300ft-ot bőven megért!
Athos
IDÉZET(ProFiler @ 2005. július 25., 19:24 - hétfő)
Ezt miért ide írtad? blink.gif

Biztos a nagy öröm következtében! laughing.gif Sebaj, intézkedtem! ani_wink.gif Áttettem ide. Köszi!
eremit
IDÉZET(Adani @ 2005. július 25., 20:34 - hétfő)
Legújabb dlágaszágom: MC DC - Cseppje a tengernek. A CD dedikálva!

300ft-ot bőven megért!

Nem elírás az a 300 Ft? roll.gif
Maverick
Nem! ani_wink.gif
Egy szárnyaikat bontogató csapatról van szó, akik jóformán csak az előállítási költséget kérik el a lemezeikért. smile.gif
google
Ha mindenki pl. 1000 Ft-ért adná, még keresnének is rajtuk, meg nem is lopnák annyian...
Húh, bocs a lerágott csontú offért. blush.gif biggrin.gif

Hallgasd egészséggel, Adani, meg mindenki a lehető legjobban / hasznosabban / boldogabban töltse idejét új szerzeményével, akinek még nem mondtam külön.
eremit
Áháá! Akkor tényleg nem volt drága!

>> klikk ide <<
Athos
Új gépet most költöztettem át egy új otthonba: egy Thermaltake Shark házikóba. Nagyon ász ez a ház! cool.gif Jó a hűtése és nagyon designos szerintem.
Gereby
Ez nagyon szép! Gratula!!!
eremit
@Athos

Tényleg nagyon szuper! Jól néz ki ez a Thermaltake Shark.

>> klikk <<
Athos
Köszi! 4 órát szereltem. biggrin.gif
eremit
Akkor nekem 4 napig tartana! IPB kép
Spányik Balázs
Megnéztem, tényleg jól néz ki, a Tt-nél még vannak jó fantáziájú háztervezők. Az a kép a weboldalon az vízhűtéssel és az UV-s kábelekkel, hűűűűűűűűűűű! yummy.gif
Athos
Ki tudja mivel folytatom... ani_wink.gif
csibe283
Gratulálok mindenkinek az új szerzeményekhez, szebbnél szebb és jobbnál jobb cuccokat vettetek. smile.gif

Az én legújabb dlágaszágom egy SMC WBR14-G Barricade™ g 54 MBites Wireless Broadband Router és egy hozzá való SMC Wireless 108 Mbites kártya. smile.gif

Itt egy link a routerhez.
IPB kép
Athos
Wow! cool.gif Szép darab. Gratulálok! clap_02.gif Akkor a net már az éterből jön. smile.gif
- ProFiler -
A legújabb dlágaszágom egy SONY DVD-s videókamera.

Hozzá a nyersanyag árra horribilis, ugyanis kértem mellé egy 8 centis Dual DVD-RW-t (60 perc) - 17 Eurot kértek érte. blink.gif 8 centis DVD-R-t (30 perces) még tudok szerezni jó áron (120 Ft/db), de 8-as DVD-RW-t nem találok sehol. Esetleg tudtok valamilyen üzletet, vagy internetes rendelőhelyeket, ahol be lehetne ilyet szerezni? (elfogadható áron. Mondjuk egy RW darabjáért még 4 Euot kifizetnék... Na de 17-et!? Az brutális. annoyed.gif

Ciao.
apacs
Szép darab! (Y)
fapuma
Na de Apacs! Ez nem az a topik! twisted.gif

@ProFiler
Az tényleg nagyon bunkó ár... huh.gif
Több ilyen rendelős oldalat ismerek, most meg is néztem őket, de nemhogy kétrétegű vagy pluszos, de egyáltalán újraírható 8 centist se találok! blink.gif
apacs
IDÉZET(fapuma @ 2005. július 29., 22:00 - péntek)
Na de Apacs! Ez nem az a topik! twisted.gif

Igazad van! twisted.gif tongue.gif De akkor most gratulálok a megfelelő helyen is. ani_wink.gif
- ProFiler -
IDÉZET(fapuma @ 2005. július 29., 22:00 - péntek)
Több ilyen rendelős oldalat ismerek...

Nem tudnád megadni véletlenül egy ilyen szlovák oldal címét?

Ciao.
apacs
@ProFiler: Ez nem lenne jó: http://xxldvd.zsaminet.hu/shop/index.php?p...hpshop&Itemid=1 blush.gif
fapuma
www.itmedia.sk
smile.gif
- ProFiler -
Köszi szépen! Megnézem ezeket.

@ apacs:
Csúcsszuper! biggrin.gif És csak 2 Euro. Igan nem dual, max veszek belőle kétszer annyit.

Utólag:
Ti innen tudtok rendelni? Nekem a szállítási módszereknél nem listáz ki semmit, ezért ne m is tudok semmit sem kiválasztani és nem lép tovább. huh.gif

Ciao.
eremit
IDÉZET(- ProFiler - @ 2005. július 29., 21:11 - péntek)
A legújabb dlágaszágom egy SONY DVD-s videókamera.

Hú de szép! És nem is volt drága, ha annyiért vetted, ami az On-line Kaufennél van írva!

::.klikk.::
- ProFiler -
Olcsóbban szereztem. cool.gif

Ciao.
Gigah3rtz
Nekem megvan az egérpad! (már egy 5 napja kb csak nem szóltam biggrin.gif )

Steelpad S&S
eremit
Tízezer Ft egy egérpadért? Nem sok az egy kicsit? De azért jó szórakozást hozzá!
Gigah3rtz
Hiddel hunpro gamer-eknek (prof-félprof játékos mo.-n) megér ennyit ani_wink.gif blush.gif Megha valamit szeretnék elérni akkor sajnos ezek kellenek...[klános szinten kicsit más a game mint pl singlézek egy kicsit biggrin.gif )
BáGyu
ProFiler gratulálok dlágaszágodhoz punk.gif
Ez itthon kb. mennyi?
Azért kint is megkérik az árát!
Greene
@PF: Ez nagyon gyönyörű. De miért pont Mavica? A sima DV kazettás nem lett volna jobb? unsure.gif

@GHz: Én arra lennék kíváncsi, hogy milyen egered van ehhez az egéralátéthez?
Egyébként rövidtávon érzel valami pozitív változást? smile.gif
Gigah3rtz
Logitech MX 510 van alatta cool.gif ÉS nagyon nagyon nagyon jóóó!!!!
fapuma
IDÉZET(- ProFiler - @ 2005. július 30., 6:25 - szombat)
Utólag:
Ti innen tudtok rendelni? Nekem a szállítási módszereknél nem listáz ki semmit, ezért ne m is tudok semmit sem kiválasztani és nem lép tovább. huh.gif

Ciao.

ITMedia Nyitólap:
Rendelés leadás (magyarul, munkanap 10-18 óra között) (SMS-ben NEM!):
+36 70 5659 888 / +36 70 520 2272 / +36 30 460 5622
ani_wink.gif

@Gigah3rtz
Ez aztán egérpad! cool.gif El se tudom képzelni, hogy ez olyan nagy különbséget adna... blink.gif
Maverick
@Athos

Gyönyörű kuckó! thumbsup.gif yummy.gif
Igazán méltó az új rendszeredhez.. ani_wink.gif smile.gif
Gigah3rtz
@fapuma
Igazából ez játékban mutatkozik meg ani_wink.gif
Maverick
@G!g@h3rtz^

Ez már cinipad a javából! thumbsup.gif thumbsup.gif
Ilyen felszereléssel bizony elképzelhető, hogy "anyázni" fognak az ellenfelek mérgükben!.. twisted.gif ani_wink.gif biggrin.gif biggrin.gif
Gigah3rtz
Hát jah smile.gif Publicon garantált az első hely (általában tongue.gif smile.gif )
Maverick
@Csibe

A múltkori dlágaszááágod a szélessávú internetkapcsolat volt, most pedig hozzá egy remek router... smile.gif
Ez aztán a következetesség.. ani_wink.gif biggrin.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.