Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Dlágaszááág - avagy a legújabb szerzeményem
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
firewolf
Legújabb szerzeményem egy Logitech V220-as notebook egér a videosmart.hu jóvoltálból smile.gif
Alex99
Van belőle itt is. biggrin.gif Ugyan el van téve és keveset volt használva, de bírják a Logitechek. Jó választás. (Nekem kicsit lassúnak tűnt a mozgatása. Persze a most aktívhoz képest.) smile.gif
ProFiler
IDÉZET(ezermester @ 2008. július 13. 22:21) *
Nem semmi tecnológiai megoldásokkal van felvértezve ez a bringa.
Ez már nem is kerékpár, hanem nem tudom. Nagyon ott van.
Eszméletlen, hogy mekkora fejlődésen mennek át hétköznapi dolgok manapság, és nem csoda, hiszen van rá igény. Ahogy elnézem az itteni bringásokat, már nem arról szól, hogy eljussunk "A" pontról "B" pontra.
Sokkal inkább van a bicaj a padokon, sziklákon, akadályok között, mint az úton.
Ezekhez bizony, kell a teló. biggrin.gif

Gratulálok a szerzeményhez, remek darab.

Köszi! smile.gif

Ma voltam vele egy extrémebbnek nevezhető trailen, iszonyatosan jól bírta. Kétszer kényszerültem csak az 50 km-es terepezés közben megállni: egyszer áthajtottunk egy aratás után hagyott búzaföldön és ott a hátsó váltószerkezetbe már túl sok szál keveredett bele és egy emelkedőnél nem mertem visszaváltani, nehogy elrontsak valamit már az első túrámnál. A második pedig egy mély tócsa volt... Az út teljes szélességében, az erdő közepén, kb. 10 méter hosszon. A közepén nem vettem észre egy keresztbe menő csapát és félrerántotta a kormányt. A közepén megálltam. laughing.gif A biciklit az előbb negyed órán át mostam, minden része telis-tele volt sárral.

Ciao.
Timer
Friss a kincsem!

http://www.gepida.hu/reszletek.php?id=15

Bár a magyar utakon a kerekeknek nem adok túl sokat, de a Gepida Mundo 200-as montimból már nem bírtam többet kihozni sebesség terén, ezért beszereztem mellé ezt az állllllaaaatot is. Hát bevásárolni nem evvel fogok járni, de elektromos bicklis fenyítésre kiválóan alkalmas! laughing.gif
ezermester
Na mondom én!!!
Nekem meg anno., mikor ilyen hajlamom volt, akkor a választék az Pionir vagy csepel. biggrin.gif
Azthiszem nekem már csak az elektromos való. biggrin.gif
Gratulálok a szerzeményhez.

ProFiler! Te jobban jártál mint én. Hasonlót túráztam autóval. Eső után erdő. A 9. pocsolya kisértetiesen hasonló volt hosszra, csak nem volt keresztbe semmi. Lefelé viszont 1méter. A zsiguli, feneke felült egy olyan peremre, amit egy elsülyedt rába steiger hagyott ott. Mikor kiszáltunk, derékig ért a víz. Két nap múlva húztuk le, egy másik zsigával a "bakról". annoyed.gif
A kerekek lógtak a levegőben, mind a négy.
Fujitsu
Gratulálok a szerzeményeitekhez! thumbsup.gif

IDÉZET(Alex99 @ 2008. július 15. 17:45) *
Nekem kicsit lassúnak tűnt a mozgatása.

A SetPoint nevű programot feltelepítetted? ani_wink.gif
Alex99
Nem az volt. Maga az egér volt nehezebb a mostaninál. biggrin.gif
ezermester
Installáld a legújabb csuklószorító driver-ét! laughing.gif
Alex99
laughing.gif
ProFiler
IDÉZET(Timer @ 2008. július 18. 7:26) *

Gratula hozzá! cool.gif

Én haladáshoz egy ilyet használok: Kuota Kredo

Már mentem vele 104 km/h-val, lejtőn lefelé. Csak nagyon hiányolom belőle az új KTM-mem brutális féktárcsáit. De hát ugye ez annyival könnyebb is. smile.gif A kézikönyvében amúgy benne szerepel, hogy a kerékpár tökéletes légáramlási képességekkel rendelkezik, a legnagyobb hátránya, hogy rajt ül egy ember. biggrin.gif Ezen szétröhögtem anno magam. Eredetileg a sokkal szebb Ultra verziót szerettem volna, de a kényelmetlenebb kormány (testhelyzet) és a jelentősen magasabb ár, no meg a kerekek kegyetlen törékenysége visszatartottak.
Utóbbi időben szívesebben terepezek, ez a KTM Prowler valami álom. Eszméletlen jó vele menni bármilyen rossz terepen, mindent kibír. Szinte minden nap úgy jövök vele haza, hogy van rajt egy kiló sár. biggrin.gif

IPB kép IPB kép IPB kép

@ ezermester:
Olyan helyen inkább érdemesebb - márkán belül maradva - a Nivát választani. ani_wink.gif

Ciao.
ezermester
rajt ül egy ember. rotflmao.gif

Oda a Rába S. is kevés volt, mert az akadt el, és vájta ki az árkokat a kerekével. Pont a vadász kocsiját akarták menteni. Amúgy, akkor inkább UAZ.
Amúgy úgy kerültem oda, hogy versenyeztem egy citroen BX-el. biggrin.gif
Azt mondta a gazdája, hogy jobb terepen, mint a Zsiga, mert első kerék ide-oda....
Hát persze. console.gif
Nem járt még a Szibériai autópályákon. laughing.gif
Matvác
Legújabb szerzeményem egy kis törzskönyv, amiben egy dátum szerepel egy sikeres kressz-vizsgáról ani_wink.gif

Úgyhogy most feszültséglevezetés képpen megjutalmaztam magam egy kellemes mentolos vizipipatöméssel. smile.gif

És így hogy sikerült a vizsgám, engedélyeztem magamnak bicajom fejlesztését, hogy zökkenőmentesen kijuthassak a Mátra Maratonra. Erről majd később írok részletesebben, ha megszereztem a szükséges alkatrészeket ani_wink.gif
ProFiler
IDÉZET(ezermester @ 2008. július 22. 1:00) *
Amúgy úgy kerültem oda, hogy versenyeztem egy citroen BX-el. biggrin.gif
Azt mondta a gazdája, hogy jobb terepen, mint a Zsiga, mert első kerék ide-oda....

A BX eszméletlen strapabíró. Nekünk is volt már 8 darab. Azok mindenen átmentek. Elég erős és jól emelhető is, mégsem nehéz. smile.gif Volt, amelyikbe 500e km-t is beletettünk, és még mindig gond nélkül ment. A hidraulika miatt különösen gondozást igényel, de nagyon meghálálja. Természetesen kizárólag dízelről van szó, a benzineseket nem szerettem, egyátalán nem mentek annyira.

Ciao.
ezermester
Nem is vitatható, a citrom hatékonysága, de nem egy ilyen vadálattal szemben. Idézem a "vaz könyv" elejét

"A gépjármű a Szovjet szélsőséges út, időjárás és terepviszonyoknak megfelelően lett tervezve."
Nem részletezem az erősített kerékfelfüggesztéseket, meg ilyesmi. A lényeg, hogy a Zsiguli, bár elméletben hátrányos konstrukció, gyakorlatilag meg pont a terepen és pocsolyákban mozog otthonosan.

A citrom amúgy az első sárban bent maradt. Próbált óvatosan átmenni...
A Zsigával a 9.-ben akadtam. Az elsőn úgy 40km/órával mentem. Kicsit vezetés függő is. Ha pocsi van nem szabad megállni benne, át kell menni. Ez a lényeg. Erre van kitalálva.
Nos vezetni így kell, ha pocsolya az akadály:
http://www.youtube.com/watch?v=lDuzm6Y940o
Egy kis ladaparádé:
http://youtube.com/watch?v=oZnWV5vrdjo
Na ezzel mindent lehet, csak akarni kell.
http://www.youtube.com/watch?v=6MwCc6OP1yg...feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=DVx_cve17oE
http://www.youtube.com/watch?v=DqVdH1_YhXc&NR=1
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ProFiler
Terepre már inkább Navara. cool.gif

Ciao.
Garono
Azt inkább ne. http://www.vezess.hu/hirek/megbukott_nissa...steszten/13195/
Timer
Köszi a gratulációkat! smile.gif

A sors iróniája, hogy alig bírtam tekerni vele húsz kilométert, mert lefekvés előtt széttérdeltem az ágyon lévő vaspántot, úgyhogy most lépni is alig bírok... sad.gif

ProFiler, a Tiéd se semmi gép! smile.gif 100 felett?? Elég brutál lejtő lehetett! smile.gif
nascar
Nekem az új szerzeményem egy új internet elérés. 10 Mbit/s le-föl (tényleg annyi!)! Korlátlan, hűségnyilatkozat, beszerelési díj nélkül.
Havi díj: 2500 Ft.
Azért választottam csak ezt, mert még megvan a Datanet hűségnyilatkozat februárig, ott 6 Mbit-ért fizetek 8700 Ft-ot, azt egyelőre átkötöttem a gyerekhez. Ha lejár februárban, akkor az újat felbővítem 20 Mbit-re, havi 4500 Ft-ért!
Alex99
Honnan jön ez a 10/10-es? Ez már valami 2500 Ft-ért. biggrin.gif ani_wink.gif
Einstein
Digi Kábeltől van ez a sebesség de van 15/15 és 20/20 le-föl töltési sebességű is.
Alex99
Azta, már látom. biggrin.gif Link. Hát így mindenkit le fognak verni, ha a többi szolgáltató nem lép rá valamit.
Einstein
Sajnos csak panelba lesz ilyen net. Pl. nálunk már rendelhető elvileg (a hónap elején kábeleztek a mi lépcső házunkban).
Alex99
Majd lesz az máshol is. biggrin.gif
Einstein
IDÉZET(Alex99 @ 2008. július 23. 13:02) *
Majd lesz az máshol is. biggrin.gif

Csak panelba lesz mivel egy optikai kábelről kötnek be egy utp kábelt és csak úgy lehet ezt megcsinálni ha panelba vagy.
Fujitsu
IDÉZET(Alex99 @ 2008. július 23. 11:17) *
Hát így mindenkit le fognak verni, ha nem lépnek.

Én is már csak a hűségnyilatkozat leteltére várok... (Bár tökéletesen meg vagyok elégedve a mostani szolgáltatómmal.) smile.gif
Einstein
Én maradok a jó öreg Chello-nál még egy ideig.
Alex99
Annál csak a Goldba van 20 megabites, dupla annyiért. biggrin.gif
Einstein
Jó az nekem mivel minden (analóg és IPTV, telefon és internet) UPC-től van így sokkal olcsóbb.

Ne idézz be előtted íródott hozzászólást! <PF>
Red Boy
Legújabb szerzeményeim:
XboxLive 3 hónap
XboxLive 2100 pont
Gears Of War (X360)
BurnoutParadise (X360)

Íme a kép róluk és a gyűjteményem összes ékességéről: smile.gif
IPB kép
ProFiler
Legújabb szerzeményünk egy Logitech Z-5500 Digital 5.1-es hangrendszer.

Tapasztalatom, röviden? Előbb hajtok végre bázisugrást a Golden Gate hídról, mintsem hogy ezt 60%-os hangerő fölé tekerjem. Kiveri a szívemet. huh.gif Életveszélyes ezt egy 30 négyzetméternél kisebb zárt szobában megszólaltatni. cool.gif

Ciao.
JNORBERT7
Tetszik hozzá a termékbemutató, ha válóban ilyen, akkor remek választás!
ezermester
Márpedig ilyen. A nagy fekete doboznak köszönhetően. Gratulálok hozzá, jó választás volt! smile.gif
ProFiler
Köszi!

A THX teszteket is gond nélkül leadja. cool.gif

Ciao.
Timer
Gratulálok, nekem is régi álmom egy ilyen "jószág"! smile.gif

De ha már itt vagyok, egy szép szerzeménnyel én is gazdagodtam! biggrin.gif

Samsung SPF-83V digitális képkeret

Hát, a szokásos tömörséggel: odab_sz! biggrin.gif Azt azért hozzáfűzném, hogy nem sok képkeretet néztem meg vásárlás előtt, de evvel elégedett vagyok, bár ma jött meg a csomag, szóval változhatnak a dolgok! smile.gif Remélem, nem lesz vele gikszer! biggrin.gif
ezermester
Ha a linkelt képen, te vagy meg a barátnőd, akkor nincs gond! biggrin.gif laughing.gif
ProFiler
Amúgy sincs gond. ani_wink.gif Gratula!

Ciao.
Timer

Köszi!:)

Menyasszonyomnak vettem ajándékba, és mivel Samsung-fan, neki eleve bejön! Egyébként frankó, kár, hogynem érintésre érzékeny a felülete.

OFF

Pedig itt VALÓBAN célszerű, és indokolt lenne a technológia alkalmazása... szerintem.

ON
Matvác
S eljött az idő hogy megvettem magamnak egyetemre a saját laptopom twisted.gif
Asus F5SL

Eddig szuperül szuperál cool.gif
ezermester
A cucc klasz, csak irigykedem! A többit poénnak szántam, mint ezt is: biggrin.gif
IDÉZET(Timer @ 2008. augusztus 13. 18:33) *
Menyasszonyomnak... kár, hogynem érintésre érzékeny a felülete.

Matvác: Gratulálok! thumbsup.gif
Digital Silence
A legújabb egy Logitech V220 notebook egér. smile.gif
Spányik Balázs
Kicsit elhalasztottam az új gép beszerzését (basszus, be is jelentették azonnal a GTA4-et PC-re no.gif), ezért vettem inkább +2*1 GB-os GEIL Value Kitet a jó öreg masinériába. Hú vazze, ne tudjátok meg mit rendez egy frissen telepített XP 3 gigán. Lobog a hajam. laughing.gif
nagyjani
Végre magvan egy COOLER MASTER RC-590-KKN1 Centurion fekete ház. Már csak át kellene rakni mindent, remélem a héten lesz időm rá. Végre a 4 merevlemez is jó hűvös "kezekbe" kerül.
Spányik Balázs
Én egy Cosmost szeretnék majd a leendő új gép "köré". smile.gif
Fujitsu
Nem néz ki rosszul, kár, hogy a tápegységnek alul képezték ki a helyet. roll.gif
ezermester
IDÉZET
Hú vazze, Lobog a hajam. laughing.gif
Az új házat is felszereled majd a bringára? biggrin.gif
Pont az a jó benne, hogy alul a táp. Na meg az, hogy szép.

nagyjani!
Diszkrét, komor, tehát szuper! smile.gif (Elöl nem nagyon látni, hogy mi fogja hűteni a merevlemezeket!!)
Pjotr
@Spányik Balázs: A PH!-n lett volna esélyed nyerni egyet.

Gratula mindenkinek!
Fujitsu
IDÉZET(ezermester @ 2008. augusztus 21. 6:29) *
Pont az a jó benne, hogy alul a táp.

Ízlések és pofonok különbözőek. smile.gif Szerintem a tápegységnek felül van a legjobb helye.
ezermester
Ami szép, az szép, nem sokat szoktam ezen törni a fejem, mert ízlés kérdése.
Ami a pofont illeti, az alsó tápok függetlenek a háztól. Alul beszívja a levegőt, hátul meg kinyomja. Teljesen zárt rendszer, nem a ház meleg levegője megy át rajta. (Az alul lévő súlypontról ne is beszéljünk! biggrin.gif)
Einstein
Előfordulhat, hogy alsó táp esetén rövidek a tápnak a kábelei.
Fujitsu
A Cosmos egy viszonylag magas ház, így a szintkülönbség a felső és az alsó rész között nem elhanyagolható. Lent pedig több a por. smile.gif Arról nem is beszélve, hogy a tápkábel így alulról fog "kígyózni", ami nem feltétlenül előnyös. Szóval szerintem a tápegységnek felül van a legjobb helye. De lehet, hogy másnak más a véleménye. smile.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.