Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Dlágaszááág - avagy a legújabb szerzeményem
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
BáGyu
Köszi Greene, helyettem is válaszoltál és a szívemből is szóltál!
zsoltchelsea
Csatlakozom én is. Mind az összes 16 évemmel. Sajnos nekem is vannak olyan időszakaim, amikor többet használok valamit, mint a tulajdonosa... Kezdek róla leszokni, de valamikor még rámtör. Szerintem semmi rossz nincs abban, ha valaki használja a gyereke cuccát. Bár nem tudom mennyi idős a fiú, de nem hiszem, hogy akkora lenne, hogy illetlenség lenne elkérni tőle kicsit (vagy kirobbantani a gép elől, mint engem). Ez teljesen természetes dolog. Biztos neked is van olyan dolgod molnaraki, amit kölcsönadtál már egy családtagodnak. Nem tudom mi a bajod. Nem dugja el, nem zárja el, csak használja!
mizsi
Tekintettel arra, hogy DVD-íróm 1 év használat után jobb létre szenderült, most szeztem be ezt. Körbejártam a környéket és Budapestet, hol olcsóbb. Érdekességképpen mondom, hogy ugyanannak az áruházláncnak két különböző üzletében ugyanazon termékek között 2000 forint különbség volt! blink.gif Két író közül választottam, az egyik ez, a másik az Asus 1608B lett volna. Míg az egyik helyen előbbi 14.990, a másik 9.900 volt, ugyanazon üzletlánc egy másik áruházában ugyanakkor a Nec 12.990, az Asus 11.990. (Tehát az egyik pont a másik helyen volt olcsóbb a másiknál.) Ja, és nem 1, hanem 2 év garancia van rá.
@utólag: és levehető előlapos. Három is van hozzá: fehér, fekete, valamint szürke.
Gereby
Gratulálok!
Jó választás volt az NEC. Egyetlen baj van vele, néha picit lassan akarja beolvasni a lemezeket... De mindent megeszik, és nagyon prímán ír... Nekem is ilyen van, és nagyon meg vagyok vele elégedve.
mizsi
Az előző is egy NEC volt, csak hát ugye ami elromolhat, az el is romlik. Remélem, ez tovább bírja.
ProFiler
Látom ezt választottad. Gratula! Biztosan bírni fogja.

Ciao.
Greene
Gratulálok! cool.gif Mindenképp sokkal jobb választás mint az ASUS. Én is ezt vettem volna a helyedben.
Digital Silence
Gratula az íróhoz! Hogy melyikkel jártál jobban, azt így előre megmondani nem lehet. Talán 1000 lemez után. smile.gif
ProFiler
@ Greene:
Szegénynek pont az elődje romlott el. ani_wink.gif

Ciao.
Greene
Az lehet, de az ASUS-tól optikai meghajtót venni már 10 éve folyamatosan olyan, mint a szakadék szélén táncolni. Nekem eddig minden ASUS ODD-m meghalt, sőt az összes ismerősömé is. NEC-ből viszont a 2510A a mai napig bírja két barátomnál is.
Kovács Dávid ( Davs )
Legújabb dlágaszááágom: Pinnacle PCTV 110i biggrin.gif Csak még nem tudtam kipróbálni, mert nincs koax kábel húzva a szobámba. De holnap is lesz nap ani_wink.gif
firewolf
Az én legújabb dlágaszáágom egy Logitech MX400-as egér smile.gif Csak a SetPoint MX320-nak ismeri föl. sad.gif Nem tudom, hogy ez mit befolyásol...

Boldog Karácsonyt minekinek!
sakic
A Jézuska meglepett egy új konfiggal biggrin.gif rotflmao.gif
Asus P5B Deluxe WiFi
Doboz
Fedél nyitva
WiFi antenna
LED
Doboz nyitva
2X1Gb Kingmay 667Mhz
kép
Sapphire X1900XT
kép
Intel C2D E6300
kép
Maxtor Diamond Max 10 320Gb 16Mb Cache
kép
Chieftec CFT-500A-12S
kép
Ház belülről (itt még pár kábel és venti nem volt bennt.)
(bocs a minőségért telefonnal csináltam)
BáGyu
Gratula mindenkinek, ez milyen kimerítő lehet szegény Jézuskának biggrin.gif
Haználja mindenki egészséggel és boldogsággal az új évben is a dlágaszágait!
ProFiler
Na megvan már egy hete a legújabb dlágaszágom. biggrin.gif Igaz, hogy max. annyi köze van az informatikához, hogy mp3-as lejátszó is van benne... blush.gif

Ford Focus C-Max

IPB kép

Van köztetek esetleg Focusos? (Nascar tudom, az lesz. cool.gif )

Ui.: nem titok, ő az oka, hogy mostanában kevesebbet írok. Kegyetlen jó vezetni. smile.gif

Ciao.
mizsi
Gratula! Mennyi idős?
Sanzi
Gratula hozzá! Sok-sok megtett kilómétert. smile.gif
ProFiler
Köszi!

Már sikerült is beletennem 1000 km-t. biggrin.gif
IDÉZET(mizsi @ 2007. január 18. 21:04) *
Gratula! Mennyi idős?

Épp egy hónapja gyártották. smile.gif

Ciao.
Gereby
Gratulálok!

Kifejezetten tetszik a járgány! smile.gif
Frikker Dániel
Grat! Van pénz a háznál! tongue.gif ani_wink.gif
Greene
@PF: Gratulálok, nekem a színe is nagyon tetszik. Majd ha jössz fel Pestre, megnézem közelről is. ani_wink.gif
Gereby
Legújabb dlágaszágaim:
-C64MAN's V 4.0-
arrow.gif Gigabyte GA-M55plus-S3G Rev.:2.1
arrow.gif AMD Athlon64 3200+ AM2 Orleans F2 BOX
arrow.gif 2×512MB Kingmax Mars 667 DDR2 RAM

Azonnal rakom össze, telepítem, és majd beszámolok mi a helyzet... smile.gif Tesztek, leírások várhatóak, ha van rá igény.
Sanzi
Jó kis gép lesz. Sok sikert a használatához és gratulálok hozzá. Engem érdekelne egy kis leírás.
ProFiler
IDÉZET(Greene @ 2007. január 19. 23:33) *
Majd ha jössz fel Pestre, megnézem közelről is. ani_wink.gif

Oké. biggrin.gif

A fogyasztása szenzációs. Alig eszik valamit. Első tankolás óta megtettem vele 950 km-t és a fed.comp. még hátralévő 78-at ír. Ez egy 53 literes tankhoz képest nem is olyan rossz egy bejáratós autónál. smile.gif

Ciao.
Gereby
Elég szépen felállt a konfig... Javarészt jó tapasztalataim lettek, de van egy-két negatívum is... Most tesztelgetek, aztán majd beszámolok egy nagy teszt keretében. ani_wink.gif
Kisszabó
Helló mindenkinek!
Gratulálok mindenkinek az új Dlágaszááágához! Úgy látom volt mit kiosztani a jézuskának, ezért hozzám csak most jutott el. De megérte várnom: megkaptam Töle életem Első saját autóját! Igaz kicsit öregecske, de az enyém!!!
Tehát Ő lenne az: SEAT Cordoba 1.9 td GLX (1995)
Igérem én is sokat "tesztelem".
BáGyu
Az én Dlágaszááágom Emese nevű kislányom, aki 14.-én 3980 grammal és 60 centivel született!
ProFiler
Gratulálok! Jó egészséget neki!

Ciao.
mizsi
Szívből gratulálok, BáGyu! ole.gif Jó egészséget Neki!
Gergoagore
Gratula! blush.gif
BáGyu
Srácok köszönöm, még annyit, Ő a harmadik! biggrin.gif
Nektek jó szórakozást az újdonságaitokhoz!
Gereby
Gratulálok! smile.gif
cölöp
BáGyu, gratulálok, Sok-sok boldogságot hozzá- vele-velük! (nekem is három van.)
zsoltchelsea
Nekem még nincs ( tongue.gif ), de gratulálok hozzá!
Sanzi
@BáGyu
Nincs nagyobb áldás, mint a család. Jó egészséget kívánok az egész családodnak!
Red Boy
@BáGyu:
Csatlakozom a gratulálók táborához smile.gif cheers3.gif Jó egészséget kívánok neki/nektek!
eremit
@BáGyu

Isten éltessen Benneteket! smile.gif
Sebi
Gratulálok BáGyu. Jó egészséget és sok boldogságot kívánok Nektek.
Greene
Gratulálok BáGyu. worship.gif smile.gif cool.gif
Fogadd legjobb kívánságaimat.
Red Boy
Végre végre végre!!!! clap.gif clap.gif clap.gif
Megjött az én DRÁGASZÁÁÁÁGOM: Asus S96J Notebook amit a Jézuska csak mára tudott teljesíteni. biggrin.gif Most rendesen feltöltöm az akkut (16 óra sad.gif ) aztán kipróbálom. Csak győzzem kivárni a holnap reggel 8 órát... Mindenesetre most nagyon boldog vagyok!
firewolf
Mennyiért vetted ezt a drágaszágot? Ja és hol?
Red Boy
Az aláírásomban szereplő gépet 340 ezer forintért vettem bruttó. smile.gif
ProFiler
Már tudhatnád, hogy nálunk milyen lehet az aláírás. ani_wink.gif

Egyébként gratulálok hozzá! Nem értem, miért vársz vele. Addig tápról nyugodtan használhatod, ugyanúgy töltődik.

Ciao.
Gereby
Nagyon jó kis készülék... Gratulálok!
firewolf
És hol question.gif
Red Boy
@firewolf: a NotebookZone-nál vettem.
Bocsánat az aláírásért... blush.gif Azért várok vele, mert az eladó azt mondta, hogy 16 órán át kell kikapcsolt álapotban tölteni. Végülis már nyolckor talpon leszek, úgyhogy végülis mindegy ani_wink.gif . Meg különben is ártani nem árthat... blush.gif
Greene
Lítiumos akksinak mindegy mikor töltöd, és mennyit. 16 óra alatt szerintem akár ötször fel lehetne tölteni. smile.gif
Amúgy gratulálok.
Red Boy
Köszönöm mindenkinek a gratulációt! Elsőre nem kell formázni a litiumos aksit? Mintha a mobiltelefonoknál is így lenne... De lehet hogy elmaradott vagyok. blush.gif
fapuma
Elméletileg kell, és olyankor nem jó, ha be van kapcsolva. Persze, előfordulhat, hogy már a gyárban megcsinálják, de azért ártani nem árt. Gratulálok, ez igazi álomgép! smile.gif
Red Boy
Köszönöm! Ma felraktam rá mindent, és működik is rendesen, egy apróságot leszámítva: ha kikapcsolja a monitort, az energiatakarékosság végett, utána nem lehet visszakapcsolni... A gép megy normálisan, csak a monitor marad fekete.
Amúgy valóban egy álomgép: halk, nem melegszik (az x1600 ellenére sem), és viszonylag gyors.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.