Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Dlágaszááág - avagy a legújabb szerzeményem
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
eremit
Ezt nem jelentheted ki látatlanban minden lemezről!
Adani
Debizony. Feltörhetetlen védelem nincs!
Darcy Tucker
@eremit:

Biztos hallottál már az Alcohol120% nevű programról. Azzal nekem is sikerült lemásolnom egy olyan CD-t itthon, amit korábban mással nem tudtam.
cereal180
Úgy döntöttem, hogy haladok a korral és beruházok egy DVD-ROM-ra. Eddig nem nagyon volt szükségem rá. Az íróval még várok egy darabig.
Végülis egy Toshiba SD-M1912 lett belőle, ami annyiban különbözik az átlagtól, hogy DVD-RAM-ot is lejátszik. Fényképet nem rakok be, mert a gyár honlapján nem volt róla és egyelőre nem tudtam róla készíteni; amúgy fekete.
BáGyu
A napokban vettem egy MGE. szünetmentest igaz csak 420VA/250W
de a környékünkön zajló építkezések miatt kénytelen voltam beruházni.
4db. szünetmentes túláramvédős, és 4db. túláramvédős dugasza van, valamint 1 db. DSL csatlakozó.
http://www.mgeups.com/products/pdt230/smal...enter/index.htm
GoodSpeed
Szép darab, akarok majd egyszer venni én is szünetmentest... szóval ma ilyen kérdezős hangulatomban vagyok... ez mennyi volt?
BáGyu
Borsós a kicsike, le sem merem írni whistling.gif 30pénz, meg egy veszekedés otthon
laughing.gif biggrin.gif
Maverick
IDÉZET(cereal180 @ 2005. Jun 22., Wed 19:12)
Úgy döntöttem, hogy haladok a korral és beruházok egy DVD-ROM-ra.

biggrin.gif Hát, még időben "haladtál a korral", ugyanis már nem hinném, hogy túl sokáig fognak DVD-ROM-ot
külön árulni... roll.gif IPB kép IPB kép biggrin.gif
És teljesen igazad van, elvégre ha nem szükséges valami, akkor minek megvenni... ani_wink.gif
Adani
De mostmár szükség van rá, márcsak a PC Studio miatt is. Megaztán már egyáltalán nem drága, és CD-ROM-ot vagy CD-írót sem gyártanak már újonnan.
BáGyu
Ez tényleg már kellett, mert a utóbbi fél év alatt legalább ötször elszállt a biztosíték a házban ahol lakom.
Valóban az ára, passifier.gif de osztottam-szoroztam még mindig olcsóbb, mint az alaplapom, vagy a processzorom együtt, vagy külön-külön. smile.gif
GoodSpeed
IDÉZET(BáGyu @ 2005. Jun 23., Thu 0:21)
Borsós a kicsike, le sem merem írni whistling.gif  30pénz, meg egy veszekedés otthon
  laughing.gif  biggrin.gif

Én nem szoktam otthon meggyóni, mire mennyit költök így elkerülöm a balhét smile.gif
BáGyu
Hát igen ez egy jó ötlet, de sajnos több módon is árulkodik pl. világít és áramszünet esetén pittyeg, így könnyen lebukik az ember, mert áramszünetnél mi a jó ég működhet question.gif exclamat.gif tongue.gif
Egyébként a doboza buktatott le exclamat.gif
cheers3.gif
benkovics
Ti nem vagytok igazak! rotflmao.gif Nem jobb előre megbeszélni? Hiszen akkor nincs probléma..... Nem hülyeséget vettetek!
BáGyu
Megkövetlek téged worthy.gif
Csak hát nehéz eladni fél éven belül egy Creative 7.1 hangrendszert, egy LG. Monitort egy WinFast Tv tuner-t és még egy szünetmentest is, ezt szegény asszonykám már nem bírta szó nélkül boxing.gif whip.gif brucelee.gif hug.gif
És igaza van, roll.gif főleg hogy már megvettem mindent amiről álmodtam biggrin.gif
Adani
Még szerencse, hogy nálunk nem szólnak bele mire költöm a saját pénzemet
Greene
A legújabb szerzeményem egy IPB kép MX 400-as fülhallgató.

Íme (a képen az RC változat van, de én a simát vettem. Különbség talán csak a kábel hosszában van):
IPB kép

Azért van rá szükségem mert az MSI Megastickhez amit adtak elromlott. Pontosabban a tipikus nyakbaakasztós vékonyvezetékes fülhallgatók "betegségét" kapta el. Az egyik fele kontakthibás lett. Erre figyeljetek ti is MP3 lejátszó vásárlásakor. A testvéremnek is ugyanígy ment tönkre....

Kicsit monumentálisabban szól ez a Sennheiser, mint az MSI-é, de azért nem vágom hanyatt tőle magam roll.gif ani_wink.gif
cölöp
IDÉZET(Greene @ 2005. Jun 26., Sun 12:07)
A legújabb szerzeményem egy  IPB kép  MX 400-as fülhallgató.
Azért van rá szükségem mert az MSI Megastickhez amit adtak elromlott. Pontosabban a tipikus nyakbaakasztós vékonyvezetékes fülhallgatók "betegségét" kapta el. Az egyik fele kontakthibás lett. Erre figyeljetek ti is MP3 lejátszó vásárlásakor. A testvéremnek is ugyanígy ment tönkre....

Nálam ugyanez történt , a panasonic-kal , visszavittem kicserélték , de csak JVC volt clip-on rendszerű , azt hoztam el . Ha kapnak Pana-t , értesítenek.
Bár lehet nem váltom vissza mert ez is egész jó , plussz vettem egy
ilyent
Mondhatnám ez az új dlágaszágom , és az ehhez adott fülbedugós meglepően jól szól , és egész elviselhető kényelmi szempontból is.

Csak az a baj vele , hogy első ránézésre pilótavizsga kell hozzá ,de már tanulom smile.gif
Meglepően kicsi , meglepően sokat tud.
Tetszik.
mizsi
Még az előző fórumon írtam, hogy vettem egy ilyet:
IPB kép
A gép garanciája miatt csak most jutottam el odáig, hogy be is szereljem, és használni kezdjem. Eddig mindig be kellett másznom az asztal alá, ha az USB portot használni szerettem volna, mert tervezői hiba folytán az a gép hátuljára került. De így már elöl is van 3, hátul is van még +2 az eddigi 2 mellett, így már nem szenvedek USB-port hiányban.
eremit
Mizsi!
Egy kicsit részletesebben írnál az eszközödről? Esetleg link hozzá?
cölöp
IDÉZET(mizsi @ 2005. Jun 26., Sun 14:16)
Eddig mindig be kellett másznom az asztal alá, ha az USB portot használni szerettem volna, mert tervezői hiba folytán az a gép hátuljára került. De így már elöl is van 3, hátul is van még +2 az eddigi 2 mellett, így már nem szenvedek USB-port hiányban.

@mizsi
ez klassz
Most már nekem is vannak ilyen problémáim , én is tervezek valami hasonlót , az lesz a következő beruházásom. Tán mint GoodSpeed-é , olyasmi.....a gépbe ugyanis már nem sok mit tudok beépíteni.
@Fapuma , a talin megmutatom
ProFiler
@ cölöp:
Majd engem is érdekelne. Épp mp3 lejátszó vásárlás előtt állok.

Ciao.
mizsi
IDÉZET(eremit @ 2005. Jun 26., Sun 14:21)
Mizsi!
Egy kicsit részletesebben írnál az eszközödről? Esetleg link hozzá?

A márkája NEC. A gyártó oldalán nem találtam, de itt egy hasonló:
http://www.pcrescueinc.com/USB_2.0_2+3.HTM
GoodSpeed
Ez olyasmi mint az én külső USB hubom, csak ez belső kivezetés igaz?
ProFiler
Igen.

Ciao.
cölöp
IDÉZET(ProFiler @ 2005. Jun 26., Sun 14:56)
Épp mp3 lejátszó vásárlás előtt állok.

Nézd meg az új Connect magazint , épp ma olvasgattam , abban van néhány szép darab. Plussz egy elég szép összehasonlító táblázat.
ProFiler
Köszi a tippet! biggrin.gif

Ciao.
ocsi
ProFiler: Ha online vásárlás is szóba jöhet: Itt eseleg olcsóbban is megkapod:
http://www.pixmania.com/hu/hu/audio/mp3-le.../categorie.html
ProFiler
Köszi, megnéztem, de szerintem ez még relatív drága.

Ciao.
Shia-ko
+ a bolt a NEM ajánlott kategória
Greene
Azért nem mindenben roll.gif
eremit
Az én legújabb dlááágaszágom egy Samsung SATA 80GB-os winchester. Nagyon jó! Simán ment a telepítés!
- Az alaplap gyorsabban felismeri (post);
- hamarabb települt fel rá a Windows xp;
- és csak egy kis vékonyka adatkábele van!
3 év garanciával adták.
Greene
A legújabb szerzeményem egy Genius SlimStar Pro billentyűzet.

IPB kép

A sima (non-pro) változathoz képest ezen van görgő a jobb felső sarokban, és 2db passzív USB port, ami szerintem nagyon hasznos. Most a billentyűzetbe van dugva az MX1000 biggrin.gif cool.gif
Azért kellett ez, mert a notebook billentyűjét nem akarom szétnyúzni a sok Unreal Tournamenttel... ani_wink.gif

Álomcsendes egy szerkezet punk.gif
GoodSpeed
Nagyon szép Greene, mennyibe került ?
eremit
Jó kis billentyűzet! Szóval Unreal Tournamentezel!? smile.gif
csibe283
A mai napon egy olyan drágaságra tettem szert, amire már több, mint fél éve várok. smile.gif
T-Online 1 Mbit forgalomkorlátlan ADSL
Mostantól végre bármikor netezhetek. smile.gif
Greene
@GS: nem emlékszem már pontosan mert több dolgot is vettem, de olyan 6000-7000 között volt.

@eremit: Igen, a 2003-as Unreal-t nyomom, de nem csak én, hanem Utonium is és Benkovics Tomi is. Profiler pedig csak néha. ani_wink.gif
Gigah3rtz
offtopic2.gif

Kár hogy nem CoD:UO-tok ani_wink.gif exclamat.gif
Greene
Én örülök így is, hogy ez a játék elmegy az integrált videókártyámmal minimum detail-lel blush.gif
A játék meg 1 Euro volt, úgyhogy azóta is hálás vagyok érte ProFilernek smile.gif
Maverick
@Pajti:

Már csak egy nagyobb, külön display kell, esetleg egy ház, amibe még befér pár kiegészítő.... tongue.gif ani_wink.gif biggrin.gif biggrin.gif
Greene
Ráhibáztál mert gondolkoztam egy 17"-os TFT-n, amit a Linuxos szerverhez is használnék, de azért elég röhejes lenne egy 486-osra TFT-t kötni blush.gif
Maverick
Na ugye, hogy ugye?!?.. ani_wink.gif biggrin.gif
eremit
@csibe283: Milyen neted volt ezelőtt?
csibe283
@eremit

Szintén ADSL 1024-es, csak sajnos elég rossz volt. mad.gif Nem mindig lehetett kapcsolódni, stb. De most már megszűnt ez a gond. smile.gif
Kovács Dávid ( Davs )
Jaj, de emlékszem még, mikor 3 éve vettük ezt a gépet, és volt benne CD égető! Jaj, de örültem! Most meg már DVD égető után sóvárogtam, de csak a mai napig! Ugyanis van 2 dlágaszááágom!!!
->LG GSA 4163b - 16x DVD-+R 8x DVD+RW 6x DVD-RW, 4x DVD+R DL 5x DVD-RAM !!! Kaptam hozzá Nero 6.6-osat, meg PowerDVD-t, meg valami PowerProducer Goldot, ami nem tudom, hogy mi...

-> És a minek a legjobban örültem:
Piros, 256 MB MP3 lejátszó
További képek
Maverick
Jó választás mindkettő, különösen, hogy ezek szerint dobozos DVD-írót vettél, amire a garancia is hosszabb,
és szoftvereket is adnak hozzá, mégpedig nem is akármiket! thumbsup.gif thumbsup.gif
Sok-sok örömet hozzájuk! ani_wink.gif smile.gif
cölöp
@Davs
Jó zenehallgatást smile.gif
Kovács Dávid ( Davs )
Köszi szépen Mindenkinek!
Egyébként az mp3 lejátszó SanDisk...Az apuék meg az kifogásolják rajta, hogy a hátoldalára az van ráírva, hogy made in China...Igazuk lehet?
Greene
Az, hogy Made in China nem jelent semmit, manapság már nem csak gagyit gyártanak smile.gif
Kovács Dávid ( Davs )
Megnyugtattál...Különben én úgy tudom, hogy a SanDisk nem is Kínai cég, vagy tévedek?
Maverick
@Davs

Persze! Ma már pl. az A-szériás Canonokat is Kínában gyártják.. bulb.gif ani_wink.gif
(És persze egyre több mindent, hiszen sokan vannak, óriási a kapacitás, és olcsó a munkaerő... twisted.gif )
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.