Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Dlágaszááág - avagy a legújabb szerzeményem
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
ProFiler
Itt mutathatod be az új szerzeményedet.
csibe283
Legújabb dlágaszágom, aminek nagyon örülök smile.gif :

Panasonic DMC-FZ5 Lumix
Maverick
Ez egy nagyon remek gép!! IPB kép
A 12x-eses optikai zoom az egyik legfontosabb paraméter, nagyon jó hasznát fogod
venni... ani_wink.gif

@GoodSpeed

Az 1 MP még nem elég...
Nagyobb felbontásban egy monitor is megjelenít akár 1,5-2 MP-t is... IPB kép
google
2048*1536 monitorra elég szerintem.
Nyomtatásra nem feltétlenül, főleg, ha kiállításra megy a kép.
Gigah3rtz
Szerintem annyira nem drága ma már egy 3.1MP-s digitfényképezőgép, szóval ez éri meg a legjobban, és ha kissebb méretben kell a kép max. lekicsinyítitek ani_wink.gif biggrin.gif
Adani
Nekem is van egy új dlágaszágom:

50 cent - The massacre
apacs
Az én legújabb dlággasszágom ő: Logitech MX1000 Laser Cordless Mouse
csibe283
Csináltam is vele jó sok képet. Itt van egy az egyik kismacskáról, itt még maximális felbontásra volt beállítva a gép úgyhogy jó nagy fájl. smile.gif

http://users.atw.hu/csibe283/P1000007.JPG
fapuma
Nekem most egyből kettő dlágaszááágom van:
Bomfunk MC's-Burnin' Sneakers
Bomfunk MC's-In Stereo

ninja.gif cool.gif roll.gif
cereal180
Nekem is van egy új drágaságom:

IPB kép

U2 - All That You Can't Leave Behind

Katt a képre
fredpery
Most sikerült megvennem! yeah.gif

http://www.dvdfutar.hu/dvd_01249.html

1.500 Ft-ot szerintem megért!!!!
fapuma
Mi az hogy jó?! Fenomenális! cool.gif
A Burnin' Sneakers pedig egy szokásos együtteshez képest nagy stílusváltás-és Ők ezt is eszetlen jól csinálják!
rotflmao.gif whistling.gif bounce8.gif

Már korábban megvolt mindkettő kazin, csak a gyufásdoboz SD-helyébe nem akart belemenni... ani_wink.gif
dj.gif

@Fredpery
1500 pezó marha olcsó ezért! blink.gif
eremit
Új szerzeményeim:

Yamada 6700 Német-angol-magyar szótárgép

Nagyon jó mind a kettő! ole.gif

Sajnos nem adtak hozzá scart kábelt, pedig a neten a leírásban szerepel mint kellék. sad.gif De ezért nem fogok reklamálni.
matesz
Az én új szerzeményem egy Western Digital Caviar SE 80GB SATA vinyó! cool.gif
eremit
Neten rendelted? Hány Ft volt?
matesz
Igen, a Neten rendeltem, 16.388 Ft volt Sulinetben! smile.gif
csibe283
IDÉZET(eremit)
Sajnos nem adtak hozzá scart kábelt, pedig a neten a leírásban szerepel mint kellék.  sad.gif  De ezért nem fogok reklamálni.

De reklamálj csak! Nekünk az állványt és a táskát felejtették el odaadni a fényképezőhöz. Apám megnézte az újságban és benne volt, hogy táskával. Betelefonált, bevittük a számlát és kiadták őket. Ha nem vesszük észre, akkor az szépen el van simítva, úgyhogy reklamálj csak. smile.gif
eremit
@csibe283

A Nyírségből (Kelet-Magyarország, Szabolcs megye - szegénység, gyötrelem) nehéz lesz a Nagy-Budapestre utazni egy kábelért!

De azért egy telefont megér! Köszi!
Adani
A legújabb dlágaszágom:

Mentha - Áldozat EP

Már végighallgattam, hát nem mondom, hogy nem hallottam ennél jobbat, de kezdetnek nem rossz, és hát első szólóalbuma a srácnak.

1000 ft-ba került annyit simán megér.
arpsoft
Nekem ez a legújabb drágaságom (ez tényleg drága ani_wink.gif ):
IPB kép

Persze nem ez a rendszáma.
ProFiler
Milyen motorral?
Megjegyzem hatodikban csak a bejáratási idő után fog gyorsulni, 150 felett. biggrin.gif

Ciao.
Greene
A hatodik egyik autónál sem az a kifejezetten gyorsítós fokozat (kivéve: Ferrari, Porsche, stb...). Az arra való, hogy szépen berakod az autópályán hatodik sebességbe mondjuk 160-nál és nem fog pörögni a főtengely csak mondjuk 2000/min körül. Így kevesebbet eszik a járgány.
Tényleg mekkora motor van benne? Legalább 1.8-asra saccolom ha már 6 sebességes ani_wink.gif
ProFiler
Pont most tekert el valaki előttem egy ugyanilyen Lagunával, remélem Te voltál... (JOD-xxx ? biggrin.gif )

Ciao.
arpsoft
Nem, JSE-xxx.
Egyébként 1.9dci 120 LE.
Hatosban is megindul, kb 130 táján.
Azért írtam, hogy nem gyorsul annyira, mert ugye az ember betartja a megengedett sebességre vonatkozó előírásokat. ( roll.gif )
eremit
Nekem pedig mostantól egy LG L1730S tft monitort van lehetőségem bámulni. Nem esik nehezemre. laughing.gif Csak a teljesség kedvéért: 17"-es, 12 ms-os. Nagyon jó!

Még azért szokni kell a 800x600-as felbontás után az 1280x1024-est! Tériszonyom van! smile.gif A mamám tyúkjai is elférnek a Desktopon! IPB kép
google
Előttem is ilyen van. Nekem hamar sikerült megszoknom a nagy felbontást, igaz, én 1024*768-ról álltam át, de minden olyan éles és tiszta, hogy nem okoz gondot, hogy pl. kisebb a betű. ani_wink.gif
A válaszidővel sincs semmi gond sem.
csibe283
Nekem is kicsit fura volt 1280x1024, az 1024x768 után, de most már megszoktam és sokkal jobb, mert minden áttekinthetőbb. smile.gif Ha használsz Total Commandert, akkor ott fogod először észrevenni az előnyeit, legalábbis én ott vettem. Sokkal többet látok a fájlnévből és több fájl/mappa is elfér a képernyőn. smile.gif
eremit
Most, hogy említetted, kipróbáltam a TC-t, és tényleg, minden ott van, ami kell! A jót könnyű megszokni. smile.gif

1280x1024-es wallpapereket keresek hozzá. Van egy csomó 800x600-as képem, de csúnyán mutatnak kinyújtva.
ProFiler
IDÉZET(eremit @ 2005. May 20., Fri 19:13)
1280x1024-es wallpapereket keresek hozzá. Van egy csomó 800x600-as képem, de csúnyán mutatnak kinyújtva.

A régi fórumon volt ilyen topik, ahol ajánlottunk oldalakat. (itt is van, de ott vannak a jobbak)

Ciao.
cereal180
Nem tudom, hogy Ti, hogy vagytok vele, de engem nagyon zavar, hogy 1280X1024-ben minden ki van nyújtva. Ezért én 1280X960-at használok. Ugyan olyan áttekinthető minden és a méretarányok is passzolnak.

Nekem is van egy új drágaságom egy Coolink CFY09B ventillátor személyében. Ez annak a YS Tech-nek a terméke, amitől a Noisblocker is veszi a termékeit. Lényegében ua, mint egy Noisblocker (csak a színe más), csak nem 4000, hanem 1200 Ft-be került roll.gif ani_wink.gif cool.gif

Tulajdonságok:

90X90X25 mm
1900 rpm, dupla golyós csapágy, 80000 óra élettartam
42 CFM
25 dB-A

Fülre nem mondható abszolút csendesnek (főleg a 2 golyós csapágy miatt), de a teljesítményéhez képest nem hangos.

A képen a baloldali.
ProFiler
IDÉZET(cereal180 @ 2005. May 20., Fri 21:38)
Nem tudom, hogy Ti, hogy vagytok vele, de engem nagyon zavar, hogy 1280X1024-ben minden ki van nyújtva. Ezért én 1280X960-at használok. Ugyan olyan áttekinthető minden és a méretarányok is passzolnak.

Egyátalán nem látom nyújtottnak. Megszokás kérdése. De TFT-t nem szabad módosított képaránnyal használni, mert rossz lesz a képminőség.

Ciao.
cereal180
Ebben igazad van, de nekem CRT-m van (Samsung 997DF 19")
ProFiler
De a CRT monitorok képaránya nem is egyezik meg egészen a CRT-kkel. Nekem pl. a Hyumdai TFT-m látható képe 340x270 mm, míg az iiyama CRT-m 362x274 mm. TFT-hez 1280x1024 kell, CRT-hez pedig (ebben a csoportban) 1280x960 a jobb választás. Sőt! Azt vettem észre a két monitort egymás mellett összehasonlítva, hogy a CRT egész nyújtott képet ad 1280x1024-ben és a TFT ábrázolja ugyanezzel a felbontással megfelelően.

Ciao.
eremit
Jól mondja Mav, ez nagy ugrás a 15"-es crt után, bár azzal sem volt semmi gubanc. <Maverick mindenre emlékszik; akkora a memóriája, hogy a gépem 768 MB-ja hozzá képest kiskutyus.>

@cereal180

Nálam 1280x1024-ben 'passzolnak a méretarányok'. Olvasván hozzászólásodat az 1280x960-asról, kipróbáltam. Olyan fura, nyújtott lett (csúcsfej-betűk).
Adani
Az új dlágaszágom:
http://www.rapcsajok.com/album/cover/front_cs.jpg
eremit
Én tudatlan lévén, kérdezem: mi ez az új szerzeményed pontosan? IPB kép
Adani
Nézd meg a honlapot. Ez egy CD amolyan válogatás. Rapper csajok vannak rajta, volt egy kis háziverseny a legjobbak kerültek fel a cd-re. Egyébként nagyon olcsó (ingyenes) ingyne letölthető a netről, én pedig kaptam egy ingyenes példányt az egyik rajtalévő MC-től.
cereal180
@Eremit, ProFiler: Most, hogy így mondjátok, feltünt, hogy a TFT-k majdnem négyzet alakúak, a CRT-k pedig jóval szélesebbek blush.gif

Közben lett még 2 drágaságom. A drágaságok "átvétele" után ma este ez volt sorrendben: ole.gif rotflmao.gif hug.gif eat.gif cheers3.gif gathering.gif alc.gif thumbsup.gif type.gif
Kovács Dávid ( Davs )
Hy!
Ma megjöttem az Öveges József Országos fizikaverseny Döntőjéről!
Nagyon klafa volt! Az élményeket nem igazán akarom leírni, mert nagyon hosszú lenne. De nagyon jó volt! A versenyről készült fényképek a http://www.kfki.hu/elftaisk weboldalon lesznek láthatóak. Az IDG Hungary volt az egyik szponzor! Volt valaki a PC World szerkesztőségéből a megnyitón? Mert volt egy bazinagy PC World reklám. Nah szóval, dlágaszááág topic, leírom, miket kaptam!
Kulcstartó
Középiskolai Matematikai és Fizikai Lapok c. újság 8 száma
És a gyöngyszemeim:
PC World : 2002. augusztus
2005. március
2002. február
2004. december
Ezek CD - változatok...
fapuma
Én most szereztem be egy ilyet: Panasonic RP-HV158. Nem egy fullextra, de a hangzása az! biggrin.gif
dj.gif w00t1.gif yeah.gif rotflmao.gif
hands.gif
Köszönet a tanácsokért ebben a topikban!
worship.gif
ProFiler
Hogy szól? smile.gif

Ciao.
fapuma
Hogy hogy szól? Ütősen! cool.gif
Dinamikus, egyenletes és széles hangtartományú, tiszta, és alapból jól szól rajta a basszus! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ulala
Gondolom szépen szól! biggrin.gif thumbsup.gif De azért csak az egészséges határokon belül hallgassad. ani_wink.gif biggrin.gif
fapuma
cool.gif Úgy lesz! biggrin.gif
breinichadam
Nekem is új dlágaszáágom van biggrin.gif (tényleg az sad.gif ) Egy Asus MyPal A620BT típusú PDA.
IPB kép

A következő drágaság majd a 512-es (vagy 1 gigás) CF kártya, és a WLAN adapter lesz bele smile.gif Ez azért fog nagyon tetszeni, ugyanis nekem sok az ingyenes hotspot a környéken biggrin.gif (Ld. Svigi hozzászólását itt)

Zwiebi

U.i.: Majdnem kihagytam valakit: Köszönöm Rambonak is! (hogy az oldalárol letölthető nagyon sok, nagyon jó C64-es játék) Nagyon jó emulátorral a buszon játszani velük! biggrin.gif

Már két könyvet kiolvastam rajta (helyesbítés: 2 és 0,5-et)
Nagyon kellemes kis gép. Jó használni... smile.gif
Shia-ko
IPB kép
GoodSpeed
Íme az én legújabb Dlágaszááág-om:
Gembird USB 5.1 Surround Headset

Nagyon jó, és szép , és hangkártya is van bele integrálva, valamint megy linux alatt is ani_wink.gif
ProFiler
És... milyen?

Ciao.
GoodSpeed
Eszméletlenül jó, a LED-ek kicsit erősen világítanak az irányítóján, 5.1-es filmet néztem vele, és tényleg megdöbbentően fantasztikus, a morajlás, amit a mélynyomó nyom, itt is teljesen realisztikus, annyira reális, hogy amikor megnéztem a síma Stereo Philipsemmel, meglepődtem a hatalmas különbségen, mely természetesen a Gembrid javára szól. Egy valamit nem értek, volt régebben egy 5.1-es Headset, ami 12 000 körül volt, azt hiszem Ozaki volt, de nem vagyok benne biztos, ott az 5.1 channel a hangkártyára ment, tehát egyrészt bonyoultabb volt összekötni, mert ugyanúgy mint az én 5.1-es Hangfalaimnál nem mindegy, hogy mit hova dug az ember, másrészt kényelmetlenebb is, mert ha azember headsetről át akart váltani Hangfalakra, akkor megint ki kellett húzni meg visszarakni, hacsak nem volt még egy hangkártya a gépben. Ráadásul abban nem is volt hangkártya. Ezzel szemben a Gembird tényleg egy csoda, hiszen USB-s, nem kell a LIVE-ról lecsatlakoztatni a hangfalakat. Ami nagyon tetszik még, amig nem tettem fel a drivert a dolog úgy müködött, hogy ha az irányítón bekapcsolatam vagyis nem némítottam le a Headsetet, akkor a headsetből jött a hang, ha pedig rányomtam az off-ra, akkor automatikusan az itteni házimozi rendszeren. Az is tetszik, hogy a mikrofonja is külön némítható az irányítóján. Mióta feltettem a driverét ezt nem tudtam beállítani, de még dolgozom rajta, próbálgatom. A Driver nélkül viszont síma Stereo, és nem 5.1-es, tetszik az is, hogy a microfonja is képes Stereo-módban felvenni.
benkovics
Nekem is van új! De ez szerencsétlenség....
LG 4163b
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.