Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: De kicsi a világ!
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4
google
Online újságírást. ani_wink.gif
George
IDÉZET(nagygabor @ 2005. november 09., 15:52 - szerda)
Veszprém megyéből van itt valaki? Sümeg, Tapolca környéke? -esetleg

Veszprémben tanulok smile.gif
nagygabor
És hol laksz? Vannak ismerőseim, akik Veszprémben tanultak.
Vérpatkány
Én budapesti vagyok, de nemzetbiztonsági okokból többet nem mondok. laughing.gif
Adani
Nagyon helyes, én sem mondok többet mint, hogy békési vagyok.
nagygabor
Mitől féltek? Talán attól, hogy jön a BSA? (vagy mi)
Sebi
Én is csak annyit mondok Győr-Moson-Sopron. secret.gif
tomykav
Egyre bővül a kör. A végén már a Google Earth sem lesz elég, hogy megtudjuk ki merre lakik... smile.gif
Adani
@nagygabor

Nem egészen, de tudod nem biztos, hogy jó ötlet lakcímet és teljes nevet nyílvános helyre leírni. A Google rátalál és onnantól már bárki láthatja. Egy teljes név is elég, mert onnan már az online tudakozó is megmondja a címet, ami jobb ha nincs közkinccsé téve. Hallottam már olyat, hogy valakit ez alapján szívattak meg. Pl: felírták az összes online hírdetési rovatba, a telefonszámait a szexhírdetésekbe, az aproneten, meg +eladták" mindenét (házat, kocsit, számítógépet). Volt pár kellemetlen napja, mikor mentek megnézni a kérót, meg folyamatosan csörgött minden telefonja ( mobil, vezetékes).
Sebi
Így igaz. yes.gif Az igazán bölcs ember előre gondolkodik. bulb.gif
titusz
Én nem félek, hogy kisemmiznek nincs miből a gépemet meg nem adom. biggrin.gif
De mostmár azt sem adom meg egy regisztrációnál, hogy létezek. laughing.gif
nagygabor
Egyik haveromat is megszivatták. Szombathely összes pizzériájából rendeltek hozzájuk egy óriás pizzát. ani_wink.gif
Pötyi23
IDÉZET(nagygabor @ 2005. november 09., 15:52 - szerda)
Veszprém megyéből van itt valaki? Sümeg, Tapolca környéke? -esetleg

Én Tapolcáról vagyok...

IDÉZET(web @ 2005. november 09., 18:20 - szerda)
Én tapolcai vagyok. exclamat.gif

Én is....
TheSaurus
IDÉZET(Pötyi23 @ 2005. november 15., 11:35 - kedd)
IDÉZET(web @ 2005. november 09., 18:20 - szerda)
Én tapolcai vagyok. exclamat.gif

Én is....

És ismeritek egymást...?
Pötyi23
Ez egy jó kérdés. Szerintem alattam járt általánosban, de az is lehet, hogy egy suliba. Én Kazinczy-s voltam anno....
nagygabor
Na!!
Szépen szaporodik a tábor.
Hajrá Káli-medence!! ani_wink.gif
Adani
Már csak a békésiek táborát kéne erősíteni. Már csak én és Sanzi az, aki aktívan itt van.
George
IDÉZET(nagygabor @ 2005. november 14., 13:33 - hétfő)
És hol laksz? Vannak ismerőseim, akik Veszprémben tanultak.

Benne van az infómban. ani_wink.gif Tabon lakom, Somogy megye. Angol infótanár szakpáron vagyok másodéves. smile.gif
eremit
Na jól van. Mindez szép, örvendetes. De van-e valaki Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből? Mert én onnan lennék!
TheSaurus
Ha esetleg számít, ki hol élt már, akkor én:
0-10 év: Debrecen mellett, majdnem Sz-Sz-B.
10-20 év: Békés
20-32 év: Budapest
32-43 év: Baranya
43-?? év: Budapest
eremit
Én pedig 5 évig Debrecenben tanultam, előtte pedig 1 évig Cegléden katonáskodtam. Ez utóbbiról csak rossz emlékeim vannak. sad.gif

Én Istenem, én Istenem, miért hagytál el engem?
ProFiler
@ Sebi:
Merre laksz? biggrin.gif

IDÉZET
tőled csak 38 km-re lakom keletre

Netán Kapuvár?

Ciao.
Sebi
IDÉZET(ProFiler @ 2005. november 18., 19:49 - péntek)
Netán Kapuvár?

@ ProFiler: Talált, süllyedt. lol2.gif Látom földrajzban is otthon vagy. smile.gif
ProFiler
Sok kapuvárit ismerek, lehet, hogy Te is köztük vagy. biggrin.gif Hova jártál/jársz suliba?

Ciao.
Sebi
A kapuvári ipariba jártam. Nem hiszem, hogy ismersz, de még megismerhetsz. ani_wink.gif smile.gif
Greene
Már látom, hogy a következő fórumtali helyszíne megint nyugaton lesz. ani_wink.gif
zico
IDÉZET
De van-e valaki Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből?

Nyíregyházán lakom. Külön üdvözlet eremit.
eremit
Szia zico! 15 km-re vagyunk egymástól!! IPB kép
master
Sziasztok!!

De sokan egymásra találtatok ebben a topicban smile.gif Régen írtam már ide, és most sokat kell pótolnom.. blush.gif

Davs!! Hol laksz pontosan? Mert én a szlovák határtól 16-17 km-re, Borsodban... Van valaki innen borsodi??
titusz
IDÉZET(eremit @ 2005. november 19., 10:50 - szombat)
Szia zico! 15 km-re vagyunk egymástól!! IPB kép

Tőlem meg 62Km-re Debrecentől pedig 44-re(ott töltöm időm nagy részét). smile.gif
mizsi
Én meg kb. 6 km-re lakom Spányik Balázstól.
Spányik Balázs
De már nem sokáig. Hamarosan megszűnök TRf, azaz gazdagréti lenni. sad.gif Helyette újpalotai (newcastler? lol!) leszek...
Greene
Én meg Twinky szomszédságában lakom, ha jók az információim. smile.gif
google
Újpalotai? biggrin.gif Akkor majd felnézegetek az ablakodra. Itt leszel a szomszédban. laughing.gif
ocsi
Akkor hozzám is közel leszel.. biggrin.gif Bár ez google hozzászólásából következik... cool.gif
Baludada
Én Győrből lennék. Más valaki? Azt tudom, hogy gyoridanee is innen van a nevéből meg az aláírásásból. Kár hogy nem írt ebbe a topicba sad.gif
nagygabor
Győrből van. ani_wink.gif
ProFiler
IDÉZET(Bencce)
Én is Sopronon át utazok mindig smile.gif Jó kis hely, barátságos emberekkel, bár multkor a régi McDonalds helyére igazítottak és nem a Vekerle lakótelepre, na mindegy smile.gif Akkor te is áthaladsz Wiener Neustadton. Már ha vonattal jársz.

Nem tudom, hol van a Vekerle lakótelep Sopronban, mert még nem is hallottam róla. biggrin.gif Mit kerestél? A McDonald's a Jereván lakótelepen van, a Shell benzinkút mellett. A vonatállomástól jó messze, nagyon messze. biggrin.gif
Sosem járok vonattal, mindig autóval megyek. Egyébként Bécsújhely mellett is szoktam dolgozni. Bécsbe nem abba az irányba megyek, hanem az A3-ason megyek végig, majd ott az A2-esen tovább Bécs irányába. ani_wink.gif

Ciao.
Bencce
ŐŐ mármint Jereván na. A vekerle Bp-en van smile.gif smile.gif No mindenesetre egy szép utcába irányítottak be, de aztán addig kérdezősködtem míg kiderült, hogy itt tényleg volt régen McDonalds csak elköltözött a Jerevánra. Én nem messza az A3-tól vagyok talán ki van táblázva a Fachhochschule Wiener Neustadt. Nagy FH jel a neve, ott tanulgatok, de már csak 4 hétig mert utána lejár a féléves ösztöndíj. weep.gif sad.gif
De Sopronban már voltam a kórházban is begipszeltetni a kezem. Miután az orvos megtudta, hogy Budapesti vagyok rögtön felháborodottan elkezdett polizizálni. Szerencsére egy húrun pendültünk. Te merrefele vagy?

IDÉZET(apacs @ 2005. november 10., 22:06 - csütörtök)
Budapesti van? tongue.gif (esetleg olyan aki az ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnáziumba jár? biggrin.gif)

Én az Eötvösbe jártam, de az öcsém Apáczais!!!
google
IDÉZET(Bencce @ 2005. november 29., 12:03 - kedd)
A vekerle Bp-en van smile.gif smile.gif

Ráadásul a halvány gyanúm, hogy w-vel, nem? ani_wink.gif
Bencce
Jah smile.gif Ezen látod még nem gondolkoztam el, de ha olyan szemszögből nézzük, hogy Wekerle Sándorról nevezték el akkor lehet, hogy w! smile.gif
ProFiler
Te merrefele vagy?

Mondom, hogy itt. ani_wink.gif

Egyébként az A2-eshez vagy közel. Az A3-as egész máshol megy. biggrin.gif bulb.gif ani_wink.gif

Ciao.
Egerb
Komárom-Esztergom megye -> Kisbér környéke
Igazából Etén lakom.

A környékről valaki? question.gif
apacs
Én az Eötvösbe jártam, de az öcsém Apáczais!!!

Melyik osztályba jár?
cereal180
Én Győri vagyok. Élőben a fórumról senkit sem ismerek eddig. Mikor 2 és fél éve beregeltem az előző fórumba, még senki nem volt a környékről.
gabesz.68
Szerintem most több is van...
Én magam is. ani_wink.gif Győr környék, Ikrény
eremit
Jé, Ti magyarok vagytok? Én is! IPB kép
MOSAIC
IDÉZET(cereal180 @ 2005. december 06., 15:24 - kedd)
Én Győri vagyok. Élőben a fórumról senkit sem ismerek eddig. Mikor 2 és fél éve beregeltem az előző fórumba, még senki nem volt a környékről.

cool.gif Pápa is környék! biggrin.gif
ProFiler
IDÉZET(gabesz.68 @ 2005. december 06., 15:37 - kedd)
Győr környék, Ikrény

Onnan vettünk tavaly tyúkokat. biggrin.gif

Ciao.
ocsi
Pedig a 2. fórumtalálkozón elidőztünk néhány percet Győrben. Igaz csak a vonat kapcsolás miadt, de akkor is... cool.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.