Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: De kicsi a világ!
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4
ProFiler
yes.gif

Ciao.
Sebi
IDÉZET(szaby_gyerek @ 2006. June 10., Sat 15:36) *
...látom sokan vannak nyugatról...
bye1.gif smile.gif
marthazoli
@eremit
@zico

Én is szabolcsi vagyok. bounce8.gif
Silent Psycho
@marthazoli

Én is. welcomeani.gif
Gereby
Szentesiek még mindíg nincsenek? roll.gif
eremit
IDÉZET(marthazoli @ 2006. June 10., Sat 20:22) *
@eremit
@zico

Én is szabolcsi vagyok. bounce8.gif

Nahát! smile.gif Én Nyíregyházától 14 kilométerre dél-keletre lakom.
marthazoli
Én kb. 30 kilométerre keletre.
Silent Psycho
IDÉZET(eremit @ 2006. June 11., Sun 5:25) *
...Én Nyíregyházától 14 kilométerre dél-keletre lakom.

IDÉZET(marthazoli @ 2006. June 11., Sun 16:22)
...kb. 30 kilométerre...

Én kb. 0 km-re. smile.gif
MOSAIC
Ma felmentem a városba, hogy kicsit bevásároljak.... már jó régen jártam a belvárosban, erre kit látok... Spányik Balázst. Tuti, hogy Pápa belvárosában őt láttam. Ha olvasod Balázs, akkor erősítsd meg a leírtakat.
Gereby
A Vatikánban??? laughing.gif
nagygabor
Én is láttam Balázst Sümegen! Bent volt a monitoromban, de nem akart kijönni. Jól érezte magát bent. laughing.gif
AkyyrA
Én Várpalotai volnék. Veszprém megye, Veszprém és Székesfehérvár között hajszálpontosan félúton welcomeani.gif
[root]
Én debreceni vagyok, és a Tóth Árpád Gimnáziumba járok. Van még valaki Debercenből?
Proculus
Szia [root], én is debreceni vagyok, csak én már egyetemista, a jogi karra járok. smile.gif
zsoltchelsea
Én békési vagyok, a Rózsa Ferenc Gimnáziumba járok Békéscsabára.
pindrus
Nem Debrecen az igaz, de Hajdúböszörmény. Nem messze vagyunk egymástól csak 18Km-er. smile.gif
Proculus
welcomeani.gif
[root]
Üdv pindrus!
Proculus, mondd, hogy a te képed van az avatarodon. biggrin.gif
Más hajdú-bihari, debreceni, esetleg TÁG-os jelentkezők?
Adani
Én is békési vagyok, de egyébként Kecskeméten járok suliba. Esetleg van valaki aki szintén a GAMF-on tanul.
Babó22
IDÉZET(pindrus @ 2006. szeptember 28. 19:10) *
Nem Debrecen az igaz, de Hajdúböszörmény. Nem messze vagyunk egymástól csak 18Km-er. smile.gif

Akkor mi se. Én Hajdúdorogon lakom. Ha megyünk Debrecenben, akkor ez közbeesik. smile.gif
Spányik Balázs
IDÉZET(MOSAIC @ 2006. szeptember 2. 11:06) *
már jó régen jártam a belvárosban, erre kit látok... Spányik Balázst. Tuti, hogy Pápa belvárosában őt láttam. Ha olvasod Balázs, akkor erősítsd meg a leírtakat.

Hé, tényleg ott voltam!!! yes.gif
cölöp
Én viszont keresek valakit Egerben. Pár fényképet kellene csinálni, tehát kérem ha van egri, és hajlandó lenne segíteni, írjon. Kösz!
pindrus
@Babó22

Nahát, nahát hisz az itt van a szomszédban. Szinte majd mindennap átutaztam ott 1978-1981 között, Hajdúnánásra jártam suliba.

@Budai Béla

Szeretném megkérdezni, te véletlen nem Görbeházán lakol? Persze nem egy ilyen név van az országban, de ott van egy ismerősöm akit így hívnak.
Az Avatarról annyit, ez viszont az én arcképem. Így nézek ki reggel korán 6 órakor felkelés után a konyhában ülve. laughing.gif biggrin.gif
ProFiler
Tényleg kicsi a világ - meglepődtem, amikor a fordfocuson összefutottunk Nascarral. biggrin.gif

Ciao.
shaynee-jay
Üdv debreceniek smile.gif Bár én csak ott tanulok egyetemen, de azért időm nagy részét ott vagyok smile.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.